Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je je aanmelden bij ons en een eerste afspraak maken. Je hebt hier geen verwijzing van je huisarts voor nodig. De eerste afspraak vindt ongeveer plaats tussen de achtste en de tiende week van je zwangerschap.

Als je vorige of een eerdere zwangerschap is uitgelopen op een miskraam mag je rond de 7 weken al langskomen om te kijken of deze zwangerschap intact is. Wij begrijpen dat je om deze reden extra bezorgd bent en je onzeker kan voelen.

Loop je om medische redenen bij de gynaecoloog onder controle en zoek je een verloskundige om je kraamperiode te begeleiden, dan mag je je ook bij ons aanmelden.

Ben je ongepland zwanger en heb je hulp nodig bij de begeleiding van deze ongeplande zwangerschap, of twijfel je over het afbreken van de zwangerschap, dan willen we er ook graag voor je zijn.

Heb je een kinderwens en wil je meer informatie over zwanger worden, dan ben je van harte welkom om een afspraak te maken.

Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier of telefonisch bij onze assistente via 0224-215795. Na ontvangst van je online aanmelding krijg je een bevestiging op je e-mailadres. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een eerste afspraak.

Door een rechtsvorm wijziging zijn de bestaande contracten met de zorgverzekeraars één-op-één overgegaan. Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord heeft met alle zorgverzekeraars ook in 2020 een contract. Door de administratieve aanpassingen kan het zijn dat op de website van jouw zorgverzekeraar vermeld staan dat onze praktijk geen contract heeft. De volledige zorg wordt dus gewoon vergoed.

  Persoonsgegevens:

  Roepnaam (*)

  Voorletters

  Meisjes achternaam (*)

  Geboortedatum

  Geboorteplaats

  BSN Nummer (*)

  Uw beroep

  Adresgegevens:

  Straat en huisnummer (*)

  Postcode (*)

  Woonplaats (*)

  Telefoon vast

  Telefoon mobiel (*)

  Uw email (*)

  Overig:

  Burgerlijke staat

  Gebruik meisjesnaam

  Voornaam partner

  Achternaam partner

  Geboortedatum partner

  Telefoon mobiel partner

  Beroep partner

  Huisarts

  Hoeveelste zwangerschap is dit?

  Had je voor je zwangerschap een regelmatige menstruatiecyclus van 28 dagen?

  Wat was de eerste dag van je laatste menstruatie?

  Heb je in het verleden wel eens een miskraam of abortus gehad?