Skip to main content

Candy van Vugt

BIGnr 49924579103

Mijn naam is Candy van Vugt. Ik woon met mijn man en zoon in Julianadorp. Ik kan me geen mooiere, interessantere baan voorstellen dan die van verloskundige. Wie mag er nu tijdens ‘dagelijkse werkzaamheden’ bij één van de meest bijzondere periodes uit iemands leven zijn? Een kinderwens, zwanger zijn, bevallen, de kraamtijd en het ouderschap.. Het blijven zulke mooie, maar vaak ook onzekere en spannende fases.

Mijn streven is de beste zorg te leveren die bij jou past. Veilige en kundige zorg ervaren en vooral geen drempel voelen om je vragen/wensen met mij te bespreken vind ik erg van belang en is iets waar ik mij dagelijks voor inzet. Inmiddels ben ik zelf moeder geworden van een prachtige zoon en heb ik persoonlijk deze bijzondere periode dus ook mee mogen maken, een enorme verrijking als je het mij vraagt. Het moederschap is iets waar ik iedere dag nog enorm van geniet! Ik hoop jullie te ontmoeten tijdens de spreekuren, bevallingen of in de kraamperiode. Heb je vragen, stel ze gerust!

 

Terug naar teampagina
Menu
Menu
Menu