Mayson Jeuring  06-05-2024 

Maandag 6 mei zijn wij bevallen van onze prachtige zoon. Wij zijn super blij hoe wij begeleid zijn de gehele zwangerschap bij Verloskundig Centrum NHN. Complimenten naar alle lieve mensen die daar werken.¬†Bij toeval hadden wij nog een geluk, vanaf het moment dat mijn wee√ęn begonnen zijn tot aan de geboorte van ons zoontje had een vriendin van ons (Candy) dienst. Zo bijzonder en speciaal. Mochten wij nog een kindje krijgen komen wij zeker weer bij deze super praktijk ons aanmelden.

Dani√ęlle en Robin

Tess Kluft 1-05-2024

Lieve dames,

Onwijs bedankt voor de fijne periode bij jullie in de praktijk, ondanks dat ik deels medisch werd was het contact en de begeleiding heel fijn.

Dankjewel voor alles!

Groetjes Bart, Sanne en Tess

Bowi Vledder 24-04-2024

Zoon en broertje van Marjon, Dion, Dané en Lenn.

Jet Hulsebosch 15-04-2024

Wij hebben de begeleiding van jullie allemaal als heel fijn ervaren. Tijdens de controles maar zeker ook tijdens de bevalling. Dit gaf ons alle vertrouwen tijdens de bevalling thuis, precies zoals wij het gehoopt hadden. Jullie stralen allemaal rust uit, zorgen voor een fijne sfeer en je kunt ook alles aan jullie vragen, erg fijn! Wij kijken er dan ook met een goed gevoel op terug. Hartstikke bedankt!

Ron en Paulien

Mats Geerligs 15-04-2024

Hele fijne begeleiding en zorg gekregen van de dames van Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord tijdens mijn zwangerschap. Ook kijken wij terug op een mooie bevalling met Yvonne als verloskundige. Bedankt allemaal voor de goede zorgen. Jullie zijn toppers!

Heel veel liefs, Mark, Liset en Mats

Jord Feller 10-04-2024

Een luisterend oor, vriendelijk, professioneel, ga zo maar door. Het zijn echte toppers!

Wij hebben de zorg als prettig ervaren en als we weer een verloskundige nodig hebben, weten we jullie te vinden.

Groeten, Boya, Joris, Roan & Jord

Abe 29-03-2024

We zijn heel fijn begeleid tijdens de zwangerschap en thuisbevalling. De verloskundigen luisterden goed naar onze wensen tijdens de afspraken. Door de fijne begeleiding van Karin tijdens de bevalling was er veel rust in huis en hebben we een hele goede en mooie herinnering aan de geboorte van onze zoon.

Groetjes Thomas en Nelleke

Lieke Eken 3-04-2024

We moesten tijdens de zwangerschap onder controle blijven in het ziekenhuis, wat we erg jammer vonden. Wel een paar keer telefonisch contact gehad. Na de bevalling namen jullie het weer over. Contact hebben we, net als bij onze eerste dochter, als heel prettig ervaren. Vragen worden snel beantwoord en door een ieder is er veel interesse.

Jullie komen rustig over en niks is teveel. Enorm bedankt!!!

Groetjes Erik en Linda

Milan Piratheep 23-03-2024

Op 23 Maart 2024 om 18.45 is onze prachtige zoon Milan Piratheep in het  ziekenhuis geboren. Hij is 50cm lang en weegt 3160 gram. Jullie waren ontzettend vriendelijk. Super bedankt voor de goede begeleiding tijdens de zwangerschap.

Chelvathas en Mayoori

James Kapiteijn 5-03-2024

We zijn meer dan tevreden met de fijne begeleiding van het team van Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord. Vanaf het begin is er een prettige communicatie geweest en zijn we professioneel en prettig begeleid. Tijdens de zwangerschap hadden we er alle vertrouwen in dat we goed geholpen zouden worden met de bevalling en dit bleek ook zeker het geval. Karin heeft ons rustig en vertrouwd meegenomen in onze eerste bevalling. We zijn jullie zeer dankbaar voor prettige ervaring!

Lennart en Irene

Mees Kloes 27-03-2024

Lieve lieve dames,

Wij zijn zo ontzettend blij met de goede zorgen en ondersteuning die wij afgelopen 9 maanden hebben mogen krijgen van jullie! Jullie luisterde naar onze behoeftes en gaven ons adviezen. Dit was ontzettend fijn!

Wij willen jullie ontzettend bedanken voor alles!

Dikke knuffel van Gabrielle, Sander en natuurlijk de kleine man Mees!

Damon Jan Tijsen 18-03-2024

Bij deze kan ik eerlijk toe geven dat je bij deze praktijk echt goed geholpen word. Elke medewerker luistert zo goed en denkt altijd met de moeder mee. Ze helpen je waar je het nodig hebt en beoordelen je nooit. Uitleg en informatie over de zwangerschap geven ze in goede details mee en leggen zelfs extra uit als je het niet begrijpt. Echo’s kijken was altijd een pret met geweldige uitleg er altijd bij.

Kort gezegd ben ik zeer tevreden dat ik mijn eerste zwangerschap hier gelopen heb!

Bedankt, namens Daniella en Damon Jan Tijsen

Juliette van den Berg, 25-2-2024

Na 2 goede ervaringen hebben we de derde zwangerschap ook weer gekozen voor Verloskundig Centrum NHN. Het voelde wederom warm en vertrouwd aan. Een team van lieve en kundige dames met hart voor hun werk, die alle tijd voor je nemen en je echt het gevoel geven welkom te zijn. Yvonne heeft ons voor de 2e keer bij de bevalling bijgestaan wat we erg fijn vonden. Ondanks dat alles net even anders liep (Juliette bleek een sterrenkijker), bewaarde zij de rust en kalmte. We kunnen terugkijken op een prachtige bevalling, heel erg bedankt voor je begeleiding Yvonne.

Ook de nazorg is naar grote tevredenheid verlopen, we hebben prettig contact gehad met jullie gedurende de kraamweek. Al met al kunnen we terugkijken op een hele mooie periode bij jullie, bedankt hiervoor!

Veel liefs,
Vincent, Brenda, Valentijn, Madelief en Juliette

Morris Schipper 3-02-2024

Onze 4e zoon Morris is geboren wederom weer met de deskundige hulp van Verloskundig Centrum NHN. De zwangerschap ben ik weer zo goed begeleid . Mocht door bloedingen en zorgen vaker langs komen en was er altijd een luisterend oor . Ook aan het einde van me zwangerschap is er super geluisterd naar mijn wensen. 3 februari was de dag dat we onze lieverd in onze arme mochten sluiten. Heerlijk om me eigen regie te houden en het heft in eigen handen te mogen houden met een deskundige blik op afstandje. Daarom vind ik jullie zo fijn. Jullie zijn zo gericht op dat het voor de moeder fijn moet zijn. Onwijs bedankt. We zijn echt, echt compleet nu. Maar zou zeker nog 10 zwangerschappen en bevallingen bij jullie willen doen.

Heel veel liefs, familie Schipper

Pavel Hamaliar 8-03-2024

I would like to say a big Thank you to all of you in your practice. I was so happy with the approach from all of your midwives which I met. Special Thanks to Yvonne Reijnen who helps me get through my pregnancy in very tough times! She understood my needs and I felt heard from her. She is for me a woman in the right place as a midwife  with a big heart and I believe that  all of the future mums will be happy to have her as a midwife like me. Another Thanks to Suus Groen who helped me get through my delivery !

I appreciated that I experienced my pregnancy with all of you and Thank you very much for everything!

Yours sincerely, Katarina Lorkova

Guusje Taal 08-02-2024

Wij hebben een ontzettend fijne tijd gehad bij jullie.¬†De echo’s waren heel prettig en warm. Een magisch moment om je kleintje te zien.
Tijdens de controles was er genoeg tijd om alles goed te bespreken. Ik kan iedereen Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord aanraden. Jullie zijn toppers en bedankt voor alle goede zorgen!

Liefs, Edwin, Deonne en Guusje

Ivan Kadrash 5-02-1998

Ik ben Aya dit is mijn eerste zwangerschap. Ik heb enorm veel hulp en ondersteuning gekregen van jullie heel erg bedankt daarvoor! Mijn zoon Ivan is gelukkig mooi en gezond geboren dankzij de hulp van jullie, erg bedankt!

Aya

Wies van Zee 27-12-2023

Voor de derde zwangerschap weer gekozen voor Verloskundig Centrum NHN. Vertrouwd, deskundig en betrokken; dat geldt voor iedereen die werkzaam is in de praktijk. Met als kers op de taart een poliklinische bevalling onder begeleiding van Julia waar wij heel goed op terugkijken!

Wij sluiten weer een periode af en zijn jullie enorm dankbaar voor alle zorg tijdens deze, maar ook de andere twee zwangerschappen!

Groet van Huib, José, Jort, Fedde en Wies

Soy van Maurik 22-01-2024

Wij hebben de zorg van jullie heel fijn ervaren. Stuk voor stuk hele lieve en betrokken verloskundige! Ik heb mij altijd gehoord gevoeld. Ik heb een hele fijne bevalling gehad waar ik trots op ben, maar dit ook met hulp van Suus, bedankt voor de goede begeleiding!

Groetjes trotse ouders van Soy,
Jim en Diane.

Jackie van der Velde 5-01-2024

Tijdens de zwangerschap alle verloskundige gezien wat ons een heel vertrouwd gevoel gaf voor de bevalling! Tijdens de bevalling stond Suus ons bij, wat een topper! Kon bij thuiskomst al zeggen dat het een hele mooie ervaring was!

Groet,
Romy, Robin & Jackie

Jake van Schaik 2-01-2024

We zijn enorm goed bijgestaan tijdens de zwangerschap en bevalling. We voelden ons erg gehoord en op ons gemak bij de verloskundigen.

De bevalling had niet fijner kunnen verlopen. Alles is precies verlopen zoals we graag wilden. Candy heeft onze bevalling erg goed bijgestaan. Ook na de bevalling is er altijd gehoor gegeven aan onze wensen en werden onze vragen altijd snel beantwoord.

Wout, Linsey, Bink, Mattie & Jake

Jones de Wit 9-12-2023

Lieve dames,

Dank jullie wel voor het begeleiden van mijn zwangerschap. Voor jullie begrip over hoe mijn eerste bevalling is verlopen en hoe ik dit niet nog een keer wilde. Uiteindelijk heb ik een hele fijne 2de bevalling gehad. Lieve Yvonne dank je wel dat je de hele nacht bij mij in het ziekenhuis ben gebleven en mij het vertrouwen heb gegeven.

Heel veel liefs,
Ilja, Mex en Jones de Wit

Puck Beers 11-11-2023

Tweede zwangerschap en weer bij Verloskundig Centrum NHN. Een fijne plek met mensen die goede controles doen, naar je luisteren en goed advies geven. Na 41 weken zwangerschap kwam de bevalling ‘s nachts snel op gang. De dienstdoende verloskundige had die nacht op hetzelfde moment al een andere bevalling en zou een collega bellen. Met 15 minuten stond Karin (uit bed gebeld) bij ons klaar om bij te staan. Ze vormde samen met de kraamzorg een goed team. Karin weet je in het heetst van de strijd rustig te houden en geeft duidelijk aan wat ze doet of gaat doen; wat leidde tot een (onverwachts) snelle thuis bevalling zonder complicaties. Ook in de dagen na de bevalling houdt ze prettig contact.

We zijn weer super tevreden en nogmaals dank naar alle meiden!

Ruud, Sandy, Dian & Puck

Jaxx Bloothooft 9-11-2023

We zijn erg blij met de hulp die we gekregen hebben. Ik kon altijd even bellen als ik ergens ongerust over was, er werd goed naar geluisterd. En ook bij de bevalling ben ik goed geholpen. Hartstikke bedankt voor alles.

Joey, Vanessa en Jaxx

Riff Brederveld 2-12-2023

Wij willen jullie bedanken voor alle steun en zorg tijdens de zwangerschap. Waar onze dochter met een vroeggeboorte in het ziekenhuis is geboren, hebben wij onze zoon Riff mogen voldragen en via een hele snelle thuisbevalling in Schagen mogen ontmoeten.

Liefs Ramon, Yvonne, Freya & Riff

Logan Guppy 24-11-2023

Lieve dames,

Fijn team. Ik voelde mij fijn bij de controles en er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Laagdrempelige praktijk wat ook erg fijn is.

Bedankt voor de assistentie van 2 zwangerschappen.

Groetjes Kieran, Yvonne, Luca en onze nieuwste aanwinst Logan ‚̧ԳŹ

Dez Rezelman 6-10-2023

Lieve dames,

Opnieuw bedankt voor de goede zorgen tijdens deze zwangerschap. Na een moeilijke start en onzekere tijd hebben jullie er alles aan gedaan om mij zelfverzekerder te laten voelen en dat is gelukt. Jullie luisterend oor, adviezen en extra controles hebben enorm geholpen.

Ook na de overdracht aan het ziekenhuis met 36 weken bleven jullie betrokken, iets wat wij enorm op prijs hebben gesteld. We denken met een warm en blij gevoel terug aan de zorg die jullie geleverd hebben.

Melissa, Gregor, Lenn & Dez

Jelena Tesselaar 30-10-2023

Lieve dames van de praktijk,

Ondanks dat ik bij de gynaecoloog in het ziekenhuis liep en dus eigenlijk niet veel met de praktijk te maken had, belde jullie tijdens mijn zwangerschap regelmatig om te vragen hoe het gaat met me. Dat was harstikke fijn. Tijdens de kraamweek waren de afspraken ook kort maar krachtig omdat alles zo goed verliep met mij en de kleine meid. De dames van de praktijk zijn een voor een toppers. Bedankt voor jullie aandacht en goede zorgen.

Lieve groetjes,
Fam. Tesselaar.

Marieke Sneekes 16-10-2023

Ik had het geluk voor zowel mijn eerste als ook deze tweede zwangerschap begeleid te mogen worden door Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord. Mijn eerste zwangerschap eindigde in een keizersnede, waardoor nu al vaststond dat het eind van deze zwangerschap (helaas) ook in het ziekenhuis vervolgd ging worden, maar daar heb ik qua enthousiasme en betrokkenheid helemaal niets van gemerkt. Ook toen ik al op controle in het ziekenhuis ging bleven ze betrokken, mocht ik ten aller tijde contact opnemen en werd ik zelfs door de verloskundige gebeld omdat ze nieuwsgierig waren hoe het ging! Iedereen (verloskundigen maar ook assistentes en echoscopisten) is zeer vriendelijk, er is alle tijd voor de zwangere en je kunt met al je vragen en zorgen terecht voor een luisterend oor. Minpunten? Ik heb ze niet kunnen ontdekken. Van mij een tien met een griffel dus voor jullie!

Carola, Elise en Marieke

Job Meijer 26-9-2023

Wij hebben niet hoeven nadenken bij deze zwangerschap naar welke verloskundige we wilde gaan. De vorige keer was al zo goed bevallen en nu weer! We hebben van begin tot het eind een hele fijne begeleiding gehad. Zeker een aanrader. Bedankt voor de fijne tijd!

Bas, Rosanne, Esmee, Julia en Job

Jayden Koomen 21-10-2023

Wij hebben bewust gekozen om voor de 2e zwangerschap weer bij jullie verloskundig centrum te komen. De eerste keer was als heel prettig ervaren en de 2e keer was wederom heel prettig. Ondanks de wat minder prettige zwangerschap, hebben jullie mij veel hulp en steun geboden waardoor ik goed door de zwangerschap heen kwam. De sfeer bij jullie is open, vriendelijk en betrokken met veel kennis. Dankjewel voor alles!

Jasper, Iris, Joshua en Jayden

Mats Lenting 10-10-2023

Lieve meiden,

Bedankt voor jullie fijne begeleiding. Bij vragen of onzekerheden konden wij altijd bij jullie terecht. Jullie bleven betrokken toen de zwangerschap medisch werd, dit vonden wij heel prettig!

Bedankt voor alle goede zorgen.

Tom, Marlou, Luus en Mats

Anicia Spoelstra 28-9-2023

Jullie krijgen van ons een Dikke 10 +++  !!!
Wij zijn zeer tevreden over de zorgen van de verloskundigen en de praktijk!

Met vriendelijke groet, Bouwe en Neriz

Noa Dekker 19-09-2023

Tijdens mijn zwangerschap ben ik vanaf het begin tot het eind erg goed en fijn begeleid door de dames van Verloskundig en Echo Centrum Noord-Holland Noord. Ze hebben allemaal veel ervaring en zijn harde werkers. Dus mijn ervaring is meer dan goed!

Groetjes, Stefan, Kim en Noa Dekker

Mees de Ruiter 17-09-2023

Lieve Verloskundige,

Bedankt voor de goede ondersteuning tijdens de zwangerschap. Jullie praktijk is laagdrempelig en jullie bieden liefdevolle zorg. De controles en nazorg is als heel prettig ervaren.

Jullie zijn allemaal toppers.

Liefs, Ingmar, Frederique & Mees

Otis Irik 12-09-2023

Lieve meiden,
Wij willen jullie bedanken voor 9 maanden fijne begeleiding en zorg. Wederom hebben wij deze zwangerschap als fijn ervaren, een van ons hoefde maar te bellen en er stond iemand voor ons klaar! Helemaal in de eerste weken vonden wij dit erg fijn.

De sfeer in de praktijk is fijn, bij binnenkomst voelden wij ons meteen welkom en werden meteen begroet. Wij zouden de praktijk aan een ieder aanraden. Mochten Esra en Otis in de toekomst nog een broertje of zusje krijgen dan komen wij zeker weer bij jullie terug.

Bedankt voor alles.

Groetjes en veel liefs, Wouter, Lisanne, Esra, en Otis.

Joah van der Voort 18-08-2023

Ondanks wij in Den Helder wonen, en Schagen dan misschien niet het meest voor de hand liggende is. Hebben wij geen moment spijt gehad van onze keuze voor deze praktijk. Ontzettend lieve en betrokken dames met een hart van goud. Zeer laagdrempelig en een fijne sfeer in de praktijk. Wat ons betreft zeker een aanrader voor iedere zwangere. Mochten Jace en Joah nog een broertje of zusje krijgen in de toekomst, zien jullie ons zeker terug !

Bedankt voor de fijne tijd en wie weet tot ziens!

Jim, Yoni, Jace en Joah

Flip Klaver 4-8-2023

Voor de 4e keer een hele mooie thuisbevalling met dank aan de kundige en vooral heel fijne begeleiding van Suus.

Vol vertrouwen een kindje op de wereld zetten, lukt op die manier het beste. En is een groot cadeau(!). Wij zijn jullie vooral dankbaar voor de momenten waarop jullie ons hebben begeleid en koesteren mooie herinneringen!

Familie Klaver

Kai Dijkshoorn 15-07-2023

Wij hebben gekozen voor Verloskundig Centrum NHN omdat ook het echocentrum aanwezig is, het is heel fijn dat de medische echo’s ook hier plaats kunnen vinden met een vast gezicht.

De ondersteuning tijdens de zwangerschap was heel fijn, geen vraag te gek en altijd wordt er de tijd genomen. Er is veel kennis in huis, de meiden sluiten aan bij onze wensen zonder oordeel. Jammer genoeg werden wij medisch waardoor de bevalling niet langer werd begeleid door het verloskundig centrum. De nazorg en thuisbezoek zijn als heel prettig ervaren!

Stefan en Jessica

Damian Kinsbergen 3-8-2023

3 prachtige kinderen en jullie hebben mij geholpen bij alle 3 waar ik jullie verschrikkelijk dankbaar voor ben. Ik heb onwijs veel steun en hulp van jullie gehad bij al mijn zwangerschappen en bevallingen bedankt daarvoor!!

Manuela

Alex Verwer 7-7-2023

Lieve verloskundigen,

Voor ons tweede kindje zijn we zonder twijfel weer bij jullie terug gekomen. Weer hebben we de zorg als heel fijn ervaren. Er was altijd ruimte voor vragen en ook de grote zus werd bij elke afspraak betrokken. Ze is wat teleurgesteld dat we niet meer terug hoeven komen!

Na een hele fijne bevalling mogen wij nu met zijn vieren door. We zijn compleet zo, maar anders zouden we meteen weer bij jullie terug komen!

Bedankt voor alles!
Diane, Thomas, Nina en Alex

Jackson Engel 23-6-2023

Wij hebben jullie begeleiding iedere zwangerschap als superfijn ervaren! We konden altijd bellen en extra controles waren geen enkel probleem. Ook de begeleiding achteraf is heel fijn. Bedankt voor jullie liefde en hulp bij alles! Jullie zijn toppers!

Liefs, Richard, Naomy, Hailey‚̧ en Jackson

Lo√Įs Voet 20-07-2023

Lieve meiden,

Zonder twijfel zijn we weer bij jullie teruggekomen en wederom zijn wij zeer tevreden over de zorg en begeleiding die wij hebben gekregen tijdens deze zwangerschap! Betrokken, een luisterend oor en goede adviezen, super! Naar verwachting ben ik uiteindelijk medisch geworden en overgedragen aan het ziekenhuis maar ondanks dat bleven jullie aangehaakt en kon ik bij jullie terecht. Met de komst van onze dochter en zusje Lo√Įs is ons gezin compleet en sluiten we een een hele bijzondere periode met jullie af. Wij zullen jullie van harte aanbevelen en willen in het bijzonder Karin bedanken. Dank voor alles; je betrokkenheid, lieve woorden en ook het lachen! ūüôā

Alle goeds voor jullie allemaal!

Veel liefs,¬†Joop, Ren√©e, Charlie & Lo√Įs

Jayden Zuidervaart 21-07-2023

Beste verloskundigen,

Jullie zijn een enorm goed en lief team. Je word enorm op je gemak gesteld en niets is te gek. Er wordt zeker gekeken naar wat voor jouw past, mogelijk is en naar je wensen gekeken. Ik heb alle 3 mijn zwangerschappen bij jullie mogen zien groeien en mijn eigen door de liefste verloskundigen laten begeleiden.

Ik heb 3 prachtige kinderen mogen krijgen. Mijn laatste bevalling was niet zoals gehoopt en heb hierdoor namens de meiden enorm goede steun in gehad verder.  Mijn dank is groot voor jullie goede zorgen en begeleiding.

Veel liefs Mark, Michelle, Tyler, Xenna en Jayden‚̧

Brady Lenssen 14-07-2023

Lieve meiden,

Na onze eerste zwangerschap bij jullie kozen we voor onze tweede zwangerschap ook voor jullie. De eerste zwangerschap hadden jullie ons zo goed geholpen zo ook nu met de tweede. Jullie geven goed advies, duidelijke uitleg en bieden een luisterend oor. Jullie zijn stuk voor stuk toppers! Julia heel erg bedankt voor je hulp bij de bevalling en je snelle aanwezigheid de bevalling is prima verlopen. Ook voor de dagen erna dat je even langs kwam ondanks de drukte in babyland.

Bedankt voor alle goede zorgen, ik zal de afspraken missen met jullie meiden.

Liefs, Kay, Sharon, Jade en Brady

Soy Baars 27-06-2023

Lieve dames,

Voor onze tweede zwangerschap kozen we uiteraard opnieuw voor jullie. Ieder van jullie is namelijk begripvol, kundig en lief. Jullie lieten ons en de zwangerschap opnieuw heel speciaal voelen. Karin en Yvonne, jullie gaven mij echt het vertrouwen om op eigen kracht thuis te kunnen bevallen. Kort voordat Soy geboren werd, tijdens de vlugge bevalling en in de hersteldagen erna. Wij hebben diep respect voor jullie hoe jullie de toko runnen en altijd geduldig blijven.

Heel veel liefs,
Ruud, Lasse, Soy en Cynthia

Amber Korver 23-05-2023

Na de goede zorgen bij de eerste zwangerschap van onze zoon Luuk, wouden we bij onze tweede zwangerschap nogmaals bij de meiden want dit voelde gewoon als thuis in een warm bad. Door de persoonlijke aandacht en de variatie dat je regelmatig een van de andere verloskundige heb leer je het hele team kennen.

Wij gaan iedereen dan ook zeer zeker missen en willen de meiden voor alle goede zorgen dan ook bedanken.

Bart, Dana, Luuk en Amber Korver.

Eli Fender Meeldijk 22-06-2023

Lieve meiden,

Voor de tweede keer in verwachting van een mooi mannetje. Zonder twijfel weer voor jullie gekozen als verloskundige.

Blij met jullie luisterende oor, goed advies en steun. Wij willen jullie dan ook ontzettend bedanken voor alle goede zorgen.

Liefs Remco, Suzanne Otis en Eli

Liam Kok 23-06-2023

Lieve dames,

Op 23-6-23 is na inleiden onze prachtige zoon Liam Riley Kok in het ziekenhuis geboren. Hij is 54cm lang en weegt 4110 gram. Shari is een lieve, trotse, grote zus. Heel leuk om te zien???? Super bedankt weer voor de goede zorg tijdens en na de zwangerschap. Jullie zijn toppers.

Liefs Mike, Wendy, Shari en Liam

Maeve Jolie Van den Berg 20-06-2023

Wij zijn altijd goed en direct geholpen en zo nodig ook gerust gesteld.

Wij hebben een hele fijne ervaring gehad bij deze verloskundige praktijk.

Bas, Melanie, Liv en Jess

Kees Zomerdijk 2-06-2023

Wat een fijne, lieve meiden. Zeer regelmatig extra controles/contacten gehad ivm complicaties tijdens de zwangerschap, maar er werd altijd vriendelijk en begripvol gereageerd. Mijns inziens werd er altijd juist gehandeld in goed overleg.

Wij zullen de praktijk zeker aanbevelen aan anderen! Bedankt voor de goede zorgen!

Groetjes Kees, Germa en Kees jr

Loek Ruijs 3-06-2023

Lieve dames,

Wederom heel blij met al jullie hulp!
We zijn onwijs goed geholpen en er werd goed meegedacht en geluisterd.
Heel erg bedankt!

Calvin en Marleen

Nola van Olst 22-05-2023

Voor onze tweede zwangerschap wederom gekozen voor Verloskundig Centrum NHN. Wij zijn weer goed begeleid tijdens de zwangerschap en bevalling, de zorg voelde weer vertrouwd en toegankelijk.

We willen jullie hartelijk danken voor de goede zorg!

Veel liefs,
Martijn, Tanja, Jolie en Nola van Olst

Egon Groot 21-05-2023

Wij hebben door een verhuizing pas midden in de zwangerschap kennis mogen maken met het team van Verloskundig Centrum NHN. Hoewel een overstap van verloskundige praktijk spannend was voelde deze praktijk en dit team meteen vertrouwd. De sfeer die ik tijdens de controles, bevalling en kraamtijd heb ervaren was heel relaxed.

Mocht het ons gegund zijn om ooit nog eens zwanger te raken, dan weet ik zeker dat wij ons hier weer zullen melden!

Liefs, Tessa, Casper en Egon

Benjamin Ransdorp 14-05-2023

Wij zijn heel blij met de begeleiding die we hebben gehad en zijn ontzettend dankbaar voor de super mooie thuisbevalling onder begeleiding van Suus.

Nienke en Mark

Jutta Riemens 2-5-2023

Voor mijn derde en vierde zwangerschap gekozen voor Verloskundig Centrum NHN gekozen en onze ervaring is super goed. Enorm dankbaar hoe ik ben geholpen na de afbreking van mijn derde zwangerschap en tijdens mijn vierde zwangerschap, de bevalling en daarna. Iedereen is erg vriendelijk, begripvol en staan voor je klaar. Ik heb mij altijd erg op mijn gemak gevoeld bij jullie.  Wij zijn nu als gezin compleet met onze prachtige dochter Jutta erbij, maar we zullen jullie zeker aanbevelen. Nogmaals bedankt!

Groetjes Bert, Ivora, Manuel, Luca en Jutta

Jinthe Keijzer 8-5-2023

Lieve dames,

Bij binnenkomst wordt je vriendelijk ontvangen met een glimlach of een zwaai door Miranda & Angela. Wederom zijn wij weer heel tevreden met de geboden zorg in deze bijzondere tijd. Er wordt naar je geluisterd, naar je wensen en behoeften. Bij onze eerste zoon waren we al heel tevreden, vanzelfsprekend dat we opnieuw voor jullie hebben gekozen. Hoe leuk is het dat hij nu mee mocht naar de controles en echo’s. Als een grote broer in spe werd hij er goed bij betrokken. Samen naar het hartje luisteren waarbij hij het apparaat zelf mocht aanzetten. Leuk om te zien! Bedankt voor de goede zorgen.

Liefs, Orry, Patricia, Jurre & Jinthe

Noah Bakker 6-05-2023

Lieve dames, 

Voor mijn eerste zwangerschap gekozen voor jullie praktijk op aanbeveling van vriendinnen. Super blij met de keuze die we gemaakt hebben want vanaf het eerste moment voelde het allemaal heel goed aan.

Iedere controle goed te woord gestaan en duidelijke uitleg over alles wat er bij komt kijken. 

Nogmaals bedankt voor al jullie hulp en advies!

Veel liefs, 

Kees Jan, Jamie en Noah

Gijs van der Hulst 27-04-2023

We hebben een hele positieve ervaring met Verloskundig Centrum NHN. Iedereen die er werkt is erg vriendelijk en duidelijk. Ze hebben alles goed geregeld en gepland, we werden altijd duidelijk voorzien van alle informatie. Ze waren elke keer allemaal op de hoogte van wat er speelde wat fijn is want je ziet verschillende gezichten met de controle afspraken, maar ze zijn allemaal even liefdevol en vol kennis en ervaring. Bij een eventuele 2e zwangerschap zou ik me hier zeker weer aanmelden!

Yvonne en Jonne

Jort Bloem 25-04-2023

Heel erg bedankt voor de fijne tijd bij jullie. We konden met al onze vragen bij jullie terecht en hebben ons gehoord gevoeld. Een hele bijzondere tijd die jullie nog bijzonderder hebben gemaakt.

Liefs, Ruben en Julsi

Esmee-Lynn 07-03-2023

We voelden ons vanaf de eerste afspraak helemaal op onze plek hier. Van controles tot de bevalling zijn we goed geholpen, met als resultaat onze prachtige dochter Esmee-Lynn. Helaas hebben niet onze gehele bevalling met de verloskundige kunnen afmaken, maar gelukkig konden de dames nog wel op kraamvisite/controle langs komen.

Dit alles in een ontspannen en gezellige sfeer. Bij een mogelijke toekomstige zwangerschap komen wij zeker hier weer langs.

Groeten Sandra en Wout

Dalila Beumkes 7-3-2023

Erg blij met de geduldige en vriendelijke begeleiding bij onze zwangerschap.
Niets lijkt teveel en alles wordt serieus genomen. Hartelijk dank hiervoor.

Marijn en Larissa.

Ted Stupers 19-03-2023

Lieve meiden,

Voor mijn tweede zwangerschap gekozen voor jullie praktijk. Ik heb me meteen super op mijn gemak gevoeld en kon terecht met alle vragen en ongemakken die soms komen kijken bij een zwangerschap! Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de fijne en warme begeleiding. Ik zou jullie zeker aanbevelen bij vrienden. Misschien tot ooit!

Liefs Bas, Sanne, Guusje en Ted ‚̧ԳŹ

Daan Borst 21-02-2023

Voor ons de eerste ervaring met een verloskundige praktijk maar wat een fijne ervaring hebben wij gehad bij deze toppers. Allemaal even lief en kundig en staan altijd voor je klaar als je een vraag of zorgen hebt. Makkelijk contact op te nemen met de praktijk en snelle reactie op mail of telefoon. Wij raden jullie praktijk aan bij al onze vrienden/kennissen die een kleintje verwachten. Heel erg bedankt allemaal!

Groetjes, Joris, Eef & Daan

Sofie Hollander 21-02-2023

Ook voor mijn tweede zwangerschap heb ik gekozen voor Verloskundige Centrum NHN. Ik heb wederom weer een fijne ervaring gehad bij al deze lieve meiden. Wanneer ik even niet meer op mijn roze wolk zat en we soms twijfelde aan de groei van ons meisje wisten zij mij (en ook mijn man) toch weer een beetje gerust te stellen. Ons gezin is nu compleet en hier komt geen 3de meer ???? maar ik zal jullie zeker aanbevelen bij mijn vrienden en kennissen.

Liefs, Debora & Rinus

Duuk de Vries 21-01-2023

Wij zijn erg blij dat wij hebben gekozen voor Verloskundig Centrum NHN! Ondanks dat ik halverwege de zwangerschap medisch werd, hebben we evengoed nog contact gehouden. Dit was erg fijn. Ook de zorg na de zwangerschap was super! Betrokken, lieve, zorgzame en professionele meiden met passie voor het vak. Bedankt voor alles!

Liefs, Róbin, Pieter-Aris & Duuk

Nina van der Veen 12-1-2023

Wat wij heel goed vonden is dat jullie extra aandacht hadden en bereid waren voor extra zorg/controles indien nodig.

Groetjes, Christina en Tim

Tess Hoogvorst 4-1-2023

Wij hebben de zorg binnen de praktijk als heel prettig ervaren. Voor ons was het de eerste zwangerschap en werden in alles zeer goed begeleid. Wij kijken terug op een fijne zwangerschap. Onwijs bedankt voor alles!

Boy, Joyce en Tess

Sam de Graaf 23-12-2022

Een fijn team van ervaren verloskundigen die mij alle vertrouwen en informatie hebben gegeven om een goede zwangerschap te doorlopen. Met persoonlijke aandacht en maatwerk heb ik een prachtige thuisbevalling mogen ervaren.

Stefanie

Noortje Moerman 19-12-2022

Lieve meiden,

Wat hebben jullie een ontzettend mooie praktijk. Ik werd altijd warm ontvangen en ik heb de controles die ik bij jullie heb gekregen altijd als prettig ervaren. Ik kon altijd alles aan jullie vragen, jullie dachten altijd met mij mee. Ondanks dat mijn eerste bevalling niet heel soepel was verlopen, gaven jullie mij het gevoel dat ik het weer aan zou kunnen. Ik wil jullie daar nogmaals hartelijk voor bedanken! Ik zal iedereen van mijn vriendinnen die in de toekomst zwanger mochten worden altijd aanraden om naar jullie praktijk te komen.

Jeffrey, Melissa, Kees en Noortje

Bo van der Sluis 15-12-2022

Lieve meiden,

Voor de 2e keer deze bijzondere tijd bij jullie mogen meemaken. Ook nu kijken we weer terug op een fijne tijd en liefdevolle begeleiding van jullie allemaal. Ook voor onze dochter Lois die jullie overal in betrokken en meenamen in de voorbereiding van het worden van een grote zus! Bedankt voor alles. Wij zijn compleet met ons gezinnetje van 4.

Heel veel liefs..

Ferron, Tess, Lois en Bo

Jaan Bakker 11-12-2022

Ons derde kindje is geboren! En wat zijn we dankbaar dat we weer zo goed begeleid zijn door jullie. Vanaf het begin van de zwangerschap tot aan nu zijn jullie stuk voor stuk ge√Įnteresseerd, meelevend en zorgzaam. Mijn eerste belletje naar de praktijk zorgde al voor een heel enthousiaste felicitatie en daarna kan ik terugkijken op verschillende afspraken waarbij ik weer goed begeleid ben. Dat er meerdere verloskundigen werkzaam zijn in deze praktijk zorgt er niet voor dat je niet gekend bent. Iedereen kent je en er wordt gezorgd dat je ook iedere verloskundige door de maanden heen een keer ziet. Zo raakte ik bij iedereen vertrouwd ūüôā Geen vraag was te gek en geen zorg was ongehoord, hierdoor kreeg ik de ruimte om m’n hart te kunnen luchten en om mezelf te zijn.

Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken! Wij gaan genieten met z’n vijven.

Veel liefs, Fred, Doortje, Guus, Kiek en Jaan

Jan van Woerkom 2-12-2022

Ook bij deze zwangerschap hebben we gekozen voor Verloskundige Centrum NHN. Een team met onwijs lieve meiden waarbij het meteen vertrouwd voelt. Ondanks dat ik deels medisch was mocht ik ook bij jullie onder controle blijven, wat ik erg fijn vond. En uiteindelijk mocht ik volledig naar jullie terug! We waren erg blij met de fijne en rustige begeleiding van Marije bij onze bevalling, ondanks dat deze uiteindelijk medisch is geworden. We hebben de zorg tijdens en na de zwangerschap als zeer prettig ervaren.

Onwijs bedankt voor alles en wie weet tot een volgende keer!

Liefs, Bram, Suzanne, Fien en Jan

Lenn Klok 30-11-2022

Wij hebben de zorg als erg prettig ervaren. We waren blij dat we evengoed nog terug mochten komen met 36 weken zwangerschap. Daarvoor liepen wij in het ziekenhuis vanwege de groei.

We kijken terug op een hele mooi thuis bevalling dankzij jullie hulp.

Bedankt namens,
Remco, Laura, Juna en Lenn

Livaio Boot 2-11-2022

Lieve verloskundige,

Wij willen jullie weer erg bedanken voor de goede zorg en begeleiding tijdens mijn tweede zwangerschap. Wij hebben dit weer als erg fijn ervaren, ook onze oudste zoon werd overal bij betrokken als we op consult waren en dat vonden wij ook erg fijn. Bedankt voor alles!

Liefs, Donny, Romina, Geraldo en Livaio

Milan Noor 20-11-2022

Wij zijn super tevreden over de begeleiding vanuit de praktijk. We willen jullie allemaal bedanken voor deze fijne tijd. Mede dankzij jullie kijken wij terug op een mooie zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Met vriendelijke groet,
Lotte en Joey

Tessa Vink 11-11-2022

De afgelopen 4 jaar hebben ik 3x bijna 9 maanden lang zorg en advies mogen ontvangen van jullie warme en kundige team. 3 gezonde kinderen verder en nu zijn wij compleet. Bedankt voor alles en ga vooral door met de prettige werkwijze die jullie er op na houden.

Liefs Michelle, Chris, Emma, Niek en de nieuwste aanwinst Tessa

Finn van der Kooij 4-10-2022

De begeleiding en voorlichting vanuit de verloskundigen hebben wij erg prettig ervaren. Het is fijn dat we met iedere verloskundige kennis hebben gemaakt. Iedereen is altijd goed op de hoogte van de situatie en ze hebben een goede samenwerking met verschillende partijen. Dank voor de goede zorg!

Marc, Inge en Finn

Pleun Wiedijk 1-11-2022

De zorg gedurende de zwangerschap, bevalling en kraamtijd hebben wij als enorm fijn ervaren. Alle medewerkers van Noord-Holland Noord zijn heel betrokken en goed op de hoogte. Wij hebben het als een warm team ervaren met goede zorg voor het hele gezin.

Liefs, Stefan, Roos, Floor en Pleun

Yoanna Mari 22-10-2022

Heel erg bedankt lieve meiden voor het goede zorgen tijdens de tweede zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Ik voelde me altijd in heel goede handen.
Jullie zijn een super team.

Groetjes, Petar, Plamena, Ivan en Yoanna Mari

Nienke Ehringveld 5-10-2022

Wij zijn erg tevreden over de praktijk omdat we bij vragen of ongerustheid altijd bij de verloskundige terecht konden voor advies of een extra controle. Ondanks dat we bevallen zijn in het ziekenhuis was ook de nazorg vanuit de verloskundige erg fijn. Ze zijn betrokken en professioneel.

Bedankt voor de goede zorgen!

Rob, Joyce, Esmee en Nienke

Milou van Baaren 1-10-2022

Wij hebben de zorg tijdens de zwangerschap en bevalling als heel goed ervaren. Beide zwangerschappen zorg van jullie gehad en dit is zeer goed bevallen.

Ik/wij zijn zeer tevreden!

Met vriendelijke groet,
Sandra en Roy

Amanda Termes 1-10-2022

Ik kwam laat in mijn zwangerschap naar Nederland en de verloskundigen hielpen me in deze korte tijd, met alle informatie die ik nodig had, ze waren zeer ondersteunend, begrepen mijn zorgen goed omdat ik niet bekend was met hoe dingen hier in Nederland zouden worden gedaan. Dus hierdoor zijn we erg blij met de aandacht, warmte en zachtheid van hen, ze waren duidelijk met de informatie, zeer ondersteunend voor en na de bevalling en ze hebben de juiste beslissing genomen door me op het juiste moment naar het ziekenhuis te sturen, dankzij hen is onze baby perfect gezond bij ons. Mijn ervaringen waren een stuk beter dan ik had verwacht, heel erg bedankt.

Carla, Alex en onze kleine baby Amanda

Nova Kuiper 17-09-2022

Bedankt voor deze fijne tijd!
Vanaf het begin ervaren wij het contact de afspraken en de begeleiding als zeer prettig! Altijd als wij ergens mee zaten of vragen hadden werden wij direct geholpen, op ons gemak gesteld en voorzien van deskundig advies.

Een topteam met super lieve meiden!

Mocht Nova nog een broertje of zusje krijgen komen wij zeker terug!

Groetjes Roos, Danny, Isabella en Nova.

Kiki Way 13-9-2022

Een fijne praktijk met verloskundigen die ons goed door de zwangerschap en bevalling/kraamtijd hebben geholpen. Het is niet niks om een kindje te krijgen, maar ze weten waarover ze het hebben en geven daardoor goed advies! Ze staan altijd open voor vragen, en je mag dan ook altijd bellen. Wij hebben de zorg als prettig ervaren.

Liefs Niels, Judith en Kiki

Saar de Haan 5-9-2022

Wij kijken erg positief terug op de begeleiding vanuit de verloskundige praktijk tijdens de zwangerschap en bevalling van ons eerste kindje. Het persoonlijke contact, goede voorlichting en het bespreken van de bevalling naderhand hebben wij als zeer prettig ervaren.

Bart, Dorien en Saar.

Job van der Burg 11-8-2022

Super bedankt voor de goede begeleiding en zorg tijdens en na de zwangerschap. Alle meiden zijn even lief en zorgzaam. We komen bij een tweede zwangerschap zeker bij jullie terug.

Liefs Jelle, Iris en Job

Daan Kossen 11-09-2022

Voor de tweede keer onder begeleiding van jullie thuis bevallen. De begeleiding bij de zwangerschap evenals de begeleiding bij de bevalling als zeer prettig ervaren. We hadden en goed gevoel bij de verloskundige(n), vertrouwen in de ervaring, zodat we met een gerust hart konden kiezen voor een thuisbevalling. We zijn erg blij hoe het is gelopen en willen jullie daarvoor bedanken en uiteraard extra dank aan de verloskundige tijdens de bevalling.

Groet, Sharon, Lex, Stein en Daan

Lizzy van Lierop 26-08-2022

Vanaf de eerste afspraak, tijdens onze miskramen tot aan de bevalling van ons meissie zijn wij heel goed begeleid. De interesse, de belangstelling, het luisterende oor was er altijd. We hebben met alle verloskundige kennis gemaakt en bij allen een goed gevoel. Ze zijn goed op de hoogte van ons verhaal en stellen de juiste vragen. De bevalling is geheel volgens eigen plan gelopen en gegaan zoals ik het had gewenst. Ik had het zonder hen niet zo kunnen doen.

In de toekomst hopen wij nog een broertje of zusje te mogen ontvangen en dan komen we zeker terug.

Liefs Dennis, Jetty & Lizzy

Ayla Koning 19-08-2022

Ik heb echt een hele fijne zwangerschap gehad door jullie lieve en empathische begeleiding. Echt een topteam waar je persoonlijke aandacht krijgt.
Ook wil ik jullie nog even oprecht bedanken voor de begeleiding bij een aantal miskramen. Door jullie heb ik toch nog echt kunnen genieten van mijn zwangerschap van Ayla. Zo mocht ik altijd bellen of extra langskomen als ik bang was dat er iets mis was. Dat maakte voor mij een wereld van verschil!

Ik zou deze praktijk aan iedereen aanraden.

Jaap en Charley

Manu Joa Geense 16-07-2022

Mega blij geweest met de begeleiding en zorg vanuit jullie. Helaas uiteindelijk niet onder jullie begeleiding mogen bevallen maar wel fijne zorg gehad tijdens mijn zwangerschap. Bedankt voor alles!

Lisa

Dian Beers 16-07-2022

Na tips van anderen zijn we bij Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord terecht gekomen. Vlakbij huis, aardig en persoonlijk. Het team gaf ons vanaf het eerste bezoek alle vertrouwen! In het bijzonder willen we Marije extra bedanken voor alle goede zorg.

Ruud, Sandy & Dian

Jason de Nijs 30-06-2022

Wij zijn erg blij met de begeleiding van de afgelopen 9 maanden. De dames zijn erg behulpzaam, leuk en hebben al nodige vragen kunnen beantwoorden. De praktijk is lekker dicht bij, soms even naar Schagen maar dat was prima te doen. Ook fijn als er onverwachts iets was dat je even kon bellen of één van de dames kwam thuis langs!

Liefs,
Thomas, Melissa en Jason

Rosa de Vrieze 28-06-2022

Vanaf het eerste moment een fijne ervaring! We hebben alle verloskundigen binnen de praktijk wel een keer gezien en toch voelt het iedere keer weer vertrouwd. Uiteindelijk is Rosa in het ziekenhuis geboren na een inleiding dus zonder begeleiding van de praktijk. In de kraamweek hebben we meerdere keren erg betrokken bezoek gehad (Suus, Marije, Karin en Julia). Mocht er ooit een tweede komen, dan weten wij waar we heen gaan!

Liefs, Mark, Marije en Rosa

Noud Ruigrok 27-06-2022

Wij hebben de zorg als fijn ervaren! De persoonlijke begeleiding en alle tijd die jullie namen voor ons gaf ons rust in deze zwangerschap. Jullie zijn een liefdevol en zorgzaam team.

Niek, Paula, Jade en Noud

Isabelle Pierweijer 17-06-2022

Ook bij deze derde zwangerschap hebben we de begeleiding door jullie allemaal weer als heel fijn ervaren. We kijken met een goed gevoel terug op de bevalling in het ziekenhuis (ivm medische indicatie) met eigen verloskundige. Fijn dat dit in overleg met het ziekenhuis mogelijk was. Suus heeft de bevalling heel goed begeleid waarbij ze rust uitstraalde en vertrouwen gaf.

Bedankt!

Groeten, Elout en Lisanne

Ties Tijsen 2-06-2022

Bedankt voor de onwijs goede zorg voor, tijdens en na de bevalling van onze zoon Ties! We hebben jullie zorg als uitstekend ervaren en jullie betrokkenheid is onwijs!

Lieve groetjes, Jan Dirk, Leonie en Ties

Luuk de Kort 20-05-2022

Vanaf moment √©√©n hebben we ons ontzettend ‘thuis’ gevoeld bij jullie in de praktijk. We hebben altijd fijn contact gehad met de praktijkassistentes¬†en¬†zijn tijdens de zwangerschap heel goed begeleid door de echoscopistes en de verloskundigen. Stuk voor stuk zijn jullie even vriendelijk en kundig in wat jullie doen. We willen jullie onwijs bedanken voor alle goede zorgen. Mocht er ooit¬†nog een tweede komen, weten wij wel wie we bellen!

Liefs, Freek, Inge en Luuk

Fien Hoogeveen 24-03-2022

Vanaf het eerste contact zijn wij heel goed begeleid in de zwangerschap door alle vier de verloskundigen! Het is fijn om te merken dat iedereen op de hoogte is van jouw situatie, zonder dit steeds opnieuw te hoeven vertellen. Alle controles vond ik fijn, geruststellend, leerzaam, maar vooral ook gezellig! Het was extra leuk dat Yvonne bij mij in groep 3-4 van De Tender heeft verteld over de zwangerschap en dat zij de kinderen het hartje toen heeft laten horen.

Met de rustige begeleiding van Marije bij de bevalling waren wij heel blij, dus wie weet tot de volgende keer.

Yorick, Kim & Fien

Lieke Appelman 6-05-2022

Zowel tijdens de zwangerschap als na bevalling hebben wij fijne en deskundige zorg mogen ontvangen. Halverwege de zwangerschap zijn wij vanwege medische redenen onder behandeling van het ziekenhuis geraakt, maar de nazorg door de praktijk hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij konden terecht met al onze vragen en zijn goed begeleid toen het wat minder ging. Hierdoor kunnen wij goed terug kijken op de kraanweek.

Met vriendelijke groet,
Melissa en Pieter

Jari Groot 19-04-2022

Een geweldige begeleiding gehad tijdens de zwangerschap, maar ook absoluut tijdens de bevalling. Zowel door alle verloskundigen en student Tamara. Onwijs bedankt voor alles!

Maarten en Ashley

Quinn Pieters 04-04-2022

Ook deze keer was er geen twijfel over mogelijk naar welke verloskundige praktijk wij wilden gaan. De zorg die wij kregen bij onze dochter was zo goed bevallen en dat was deze keer hetzelfde.

De bevalling die door Suus begeleid werd hebben we beiden als zeer prettig ervaren en we blikken er nog regelmatig op terug dat het zo’n mooie ervaring was. Onze dank gaat uit naar de alle dames van de praktijk die ons altijd goed hebben geholpen en waar we altijd terecht konden als er vragen waren. En wie weet tot een volgende keer!

Liefs, Edo, Fée en Teddy

Ted Wit 18-02-2022

We hebben een erg fijne zwangerschap mee gemaakt en zijn goed begeleid door de meiden. Ik kijk hierdoor met een heel fijn gevoel terug op mijn zwangerschap.

Veel liefs, Mike en Dyonne

Sjeel Kramer 4-02-2022

We kijken terug op een hele fijne tijd bij Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord. Voor, tijdens en na de bevalling. Er werkt een fijn team met lieve meiden waar je met al je vragen terecht kan en we ons op ons gemak voelden. Ze nemen echt de tijd voor je. Ook de administratie is top en alert. Bedankt voor alles! Mogen we een tweede verwelkomen komen we zeker weer bij jullie terug.

Sven, Maud en Sjeel

Millie-Mae Dekkers 13-01-2022

Voor de tweede keer hebben wij gekozen voor Verloskundig Centrum NHN, een fijne praktijk met verloskundigen die ook echt naar je luisteren en betrokken zijn bij zowel de zwangere als baby. Alhoewel ik medisch in het ziekenhuis moest bevallen kon ik evengoed terecht bij de dienstdoende verloskundige op het moment dat ik dacht dat de bevalling op gang kwam en ik vragen had. Ik wil iedereen heel erg bedanken voor de gekregen zorg!

Liefs Roos, Edwin, Novy-Rose & Jesaiah-Joah Dekkers

Loek Hut 9-01-2022

We hebben de zorg van de praktijk zeer goed en prettig ervaren. We hebben het gevoel gehad dat er goed naar ons is geluisterd waardoor de bevalling verlopen is zoals wij in gedachten hadden.

Hartelijk dank!

Jesper en Lieke

Yudi Gabriel Pinto Oudejans 4-1-2022

Dit is de 2e keer dat we bij dit verloskundige centrum zitten. Zowel bij de 1e als bij de 2e keer een zekere aanrader. Zeer goede begeleiding en zeer goede echoscopiste.

Tim, Danielle, Yasmin & Yzaac

Shari No√ęl Kok 21-11-2021

Lieve dames,
Ze heeft even op zich laten wachten (41w6d) maar op 21-11-21 zijn wij de trotse ouders geworden van Shari No√ęl Kok. We zijn super tevreden over de begeleiding die we gedurende de zwangerschap mochten ontvangen. Bij jullie allemaal zie je dat jullie met passie jullie vak uitoefenen. Super bedankt voor de goede zorgen, het luisterend oor en de persoonlijke aandacht. Mocht er een tweede komen dan kiezen wij zeker weer voor jullie.

Liefs Mike en Wendy

Kaja Michalska 24-12-2021

I am very satisfied with the care of the midwives. Very nice and comfortable, professional approach, understanding of needs. Help and advice.

Karola and Piotr

Bibi Marlijn Paauw 22-11-2021

Ook deze zwangerschap zijn we weer op fijne wijze begeleid door de meiden van de praktijk. Altijd lief, betrokken en kundig, en met voldoende ruimte om het hele geboorteproces op onze eigen manier vorm te geven. Yvonne, bedankt voor jouw fijne ondersteuning en maatwerk tijdens de bevalling!

Liefs, Mark, Maaike, Imme en Bibi

Déchano Frans 18-11-2021

Ik heb een hele fijne tijd gehad tijdens mijn zwangerschap bij deze praktijk. Ook werd er goed meegedacht over eerdere complicaties en werd hier serieus mee omgegaan. Jammer genoeg geen thuisbevalling maar alsnog een erg fijne tijd gehad tijdens mijn zwangerschap! Heel erg bedankt.

Charissa, Denny, Denley& Déchano

Xenna Zuidervaart 17-11-2021

Op 17 november is onze prachtige lieve dochter en zusje geboren Xenna. Bij ons zoontje waren wij al zeer tevreden over de professionele hulp en begeleiding van Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord. Ook wilden we ditmaal weer voor deze fantastische meiden kiezen, en wat hebben ze ons goed geholpen !! Ze zijn zorgzaam, lief, goed luisterend oor en de begeleiding is perfect. Xenna is wat klein van stuk, en ik wilde graag een bad bevalling doen. Ik kijk en denk hier dan ook graag aan terug. Het is precies gegaan zoals ik wilde. De begeleiding van de verloskundigen waren enorm professioneel. Ook de nazorg is fantastisch en blij dat dit zo kan. Mocht er zich ooit een 3e voor doen dan gaan we zeker voor deze praktijk met de lieve meiden!!

Mark, Michelle, Tyler en Xenna

Thijs van Silfhout 10-11-2021

Ook bij de derde zwangerschap voor jullie praktijk gekozen. Wat weer een super ervaring is geweest. Het contact als fijn en persoonlijk ervaren. Goede voorlichting ontvangen, met oog voor eigen wensen.

Heel hartelijk dank voor alles!

Frank, Sophie, Cees, Anne en Thijs

Nora Braspenning 8-11-2021

Ook deze zwangerschap hebben we ons, zonder twijfelen, weer bij jullie aangemeld. Nog nooit hebben we zo’n spannende zwangerschap doorlopen. De verloskundigen, echoscopisten en praktijkassistentes hebben er alles aan gedaan om ons het vertrouwen terug te geven. De zorg was altijd afgestemd op onze wensen en behoeften. Geen vraag leek teveel en er werd altijd meegedacht in mogelijkheden. Ondanks de medische bevalling, zijn we echt ontzettend dankbaar voor de aanwezigheid van Yvonne. Dit is voor ons echt de laatste zwangerschap, maar al zouden we nog 10 kinderen verwachten, dan zouden we nooit twijfelen waar we ons zouden aanmelden.

Sidney en Petra

Kees Groot 15-11-2021

Ook voor de begeleiding van onze tweede zwangerschap hebben we gekozen voor het professionele team van Verloskundig Centrum NHN en daar waren we meteen vanaf het eerste telefoontje weer ontzettend tevreden en blij mee. De verloskundigen, echoscopistes en praktijkassistentes zijn heel kundig, alert, professioneel, persoonlijk, liefdevol en betrokken en dat voelt heel goed in zo’n mooie, bijzondere, overweldigende en soms ook best spannende, kwetsbare tijd. We hebben 9 maanden lang het gevoel gehad in heel goede handen te zijn, met als klap op de vuurpijl weer zo’n mooie thuisbevalling onder begeleiding van Yvonne en stagiaire Esmee. Daar was onze Kees, wat een geluk!
We willen het hele team ontzettend bedanken voor de fijne tijd en alle goede zorgen!

Liefs Tom, Marieke, Moos en Kees

Riley Ace de Jong 3-11-2021

Lieve meiden,

Compleet gelukkig,
Gelukkig compleet.

Ook voor deze 3de en laatste keer waren we weer heel blij met jullie! Na de 1ste zorg en begeleiding van 10 jaar geleden, was het voor mij duidelijk dat ik met elke volgende zwangerschap weer bij jullie zou komen. En wat hebben jullie ons stuk voor stuk goed begeleid bij alle 3 de jongens. Ook met de laatste 2 zware zwangerschappen! Altijd goede tips en adviezen, een luisterend oor, gewoon perfect!
Lieve meiden, qua zorg in zwangerschappen is het dan nu misschien wel voorbij, maar in de wandel gangen zullen we elkaar vast nog wel eens een keer tegen komen.

Bedankt voor alles!

Liefs, Patrick, Alyssa, Bradley, Mave en Riley

Jur Cordes 15-10-2021

Voor mijn derde zwangerschap weer door jullie begeleid, omdat ik vorige keren al heel tevreden was. Zo nu ook weer! Helaas voor de derde keer overgenomen door de gynaecoloog. Maar dat neemt niet af dat jullie begeleiding top was. Heel fijn en vertrouwd. Jullie zochten meteen contact nadat jullie hoorden dat Jur veel te vroeg was geboren. Aantal telefoontjes en bezoekjes gehad in de weken dat hij in het ziekenhuis lag, en ook nog toen hij thuis was. Bedankt voor alle goede zorgen.

Liefs Laura, Patrick en kids

Ruby-Joan Gootjes 31-10-2021

Na veel goede verhalen zijn wij bij jullie terecht gekomen. Wij willen jullie bedanken voor de goede zorg in de zwangerschap. Maar vooral tijdens en na de bevalling, wat anders liep als gehoopt. Toen bleek dat het tijdens de bevalling en later in de kraamweek niet goed ging met mij, handelde jullie snel en werden er gelijk stappen ondernomen. Jullie bleven contact houden tijdens de ziekenhuis opname. Wij hebben dit als zeer fijn ervaren. Bij vragen waren jullie te bereiken en namen zorgen en onzekerheden weg. 100 maal dank voor alles.

Liefs, Permilla, Gerard & Ruby-Joan

Liva de Haan 28-10-2021

Bij deze nogmaals bedankt voor de fijne begeleiding tijdens de zwangerschap, maar ook de fijne begeleiding en ondersteuning tijdens de bevalling! Namens Alex ook heel erg bedankt voor alle uitleg in Jip en Janneke style, dit maakte de bevallingservaring toch een stuk aangenamer! We hopen ooit tot een volgende keer!

Heel veel liefs, Alex , Mariska en Liva

Juul van Duin 25-10-2021

Lieve meiden,
Op 25 oktober is (iets eerder dan verwacht) onze prachtige dochter Juul geboren. Wij willen jullie bedanken voor alle goede zorgen de afgelopen maanden, tijdens de bevalling en de periode daarna. Wij hebben ons vanaf het eerste moment welkom gevoeld in de praktijk. De persoonlijke aandacht, begeleiding en betrokkenheid van zowel de verloskundigen, echoscopiste als assistenten hebben wij als zeer prettig ervaren. In het speciaal willen wij Lia bedanken voor de rust en support tijdens de bevalling.

Liefs, Glenn, Iris en Juul

Mart Portegijs 15-10-2021

Na de goede begeleiding bij onze eerste zwangerschap in 2018/2019 was er geen twijfel mogelijk om opnieuw voor jullie zorg te kiezen. Ook ditmaal hebben jullie ons niet teleurgesteld. We hebben de zorg als zeer positief en meelevend ervaren. Jammer genoeg het laatste stukje van de zwangerschap wederom niet onder jullie begeleiding mogen afmaken. Maar ondanks dat leefden jullie mee en bleef er contact. Ook in de kraamweek hebben wij onwijs veel gehad aan jullie steun, support en meedenken. Nogmaals bedankt hiervoor.

Liefs, Ben, Desiree, Twan en Mart

Faas Groot 14-10-2021

Bij deze een foto van onze Faas… Voor de derde keer hebben jullie ons zorg verleend. Alle drie de keren is de zorg geweldig geweest. Jullie hebben ons altijd een goed gevoel gegeven op de momenten dat dat nodig was. Heel erg bedankt voor alles!

Liefs, Thijs, Lisette, Meis, Duuk* en Faas

Leah Groenewoud 18-09-2021

Lieve Dames,
Allemaal ontzettend bedankt voor de fijne begeleiding tijdens onze 1ste zwangerschap, zowel de verloskundige, als de echoscopiste als de dames aan de telefoon! Altijd tijd voor een luisterend oor en altijd een snelle reactie via de mail. Erg fijn voor ons in deze toch wel spannende periode…
Nogmaals bedankt allemaal… ????

Liefs Wouter, Annabel & Leah Groenewoud

Maevy Kiefte 11-10-2021

Doordat we waren verhuisd zijn we met 26 weken zwangerschap overgestapt naar Verloskundig centrum Noord-Holland Noord. Het voelde gelijk vertrouwd. Er wordt naar je geluisterd en er wordt goed advies gegeven. Wij ervaren het als een prettige verloskundig centrum. Bedankt voor alles!

Veel liefs, Quintijn, Tessa en Maevy

Puck van Wanrooy 1-10-2021

Lieve meiden,

Wat ben ik blij dat jullie voor ons klaar stonden. Helaas werd ik overgenomen door het ziekenhuis. Maar stonden jullie weer voor ons klaar toen wij thuis waren. Super bedankt voor alle hulp jullie zijn een top team.

Groetjes Hannes en Jessica
Trotse zus Maud.

Leah Dolieslager 24-09-2021

Op 24 september is (vroeger dan verwacht) ons dochtertje Leah geboren via een keizersnede. Enorm bedankt voor de goede zorg gedurende de volledige zwangerschap. Ook al waren we de laatste weken naar het ziekenhuis doorverwezen, het was leuk het contact met jullie te bewaren. We konden altijd terecht met onze vragen en tijdens de controles werd er voldoende tijd genomen om ons te begeleiden. Jullie zijn allemaal toppers en wie weet komen we elkaar binnen een aantal jaartjes opnieuw tegen.

Jesper & Wendy

Lucas de Brabander 14-9-2021

Verloskundig centrum NHN is een warm bad waar je in terecht komt. Stuk voor stuk allemaal lieve, kundige dames die je begeleiden tijdens het avontuur genaamd zwangerschap. Voor mij en mijn man Richard was het heel fijn dat we goed terecht konden met vragen en/of struikelblokken. Ik had echt wel een luisterend oor nodig, soms een duwtje in de rug of juist even strenge woorden. Je kan altijd bellen of mailen, ze denken met je mee. Bij een volgende zwangerschap zou ik zeker weer voor deze praktijk kiezen. Lieve dames, bedankt!

Lieve groeten, Marije, Richard & kleine Lucas>

Jezra Louter 10-09-2021

Voor de tweede zwangerschap natuurlijk weer gekozen voor Verloskundig Centrum Noord- Holland Noord! Er is oprechte interesse in jou, er word geluisterd naar jouw wensen en doorgevraagd naar waar jij behoefte aan heb. Ook is er naast de informatie alle ruimte voor vragen of laagdrempelig overleg bij klachten of kwalen. En dit alles wordt gedaan door een betrokken en kundig team van verloskundigen, echoscopistes en assistenten! Jullie zijn toppers. Bedankt voor alles!

Stefan en Jessica

Boaz Engelen 13-08-2021

Ook deze derde zwangerschap weer ontzettend goed begeleid door alle verloskundigen. Ik vind de sfeer erg fijn. Iedereen is heel betrokken en je voelt je echt gezien. Wij willen jullie ontzettend bedanken voor alle goede zorgen. Wij genieten volop van onze drie mannetjes.

Heel veel liefs,
Marije, Andrew, Viggo, Aiden en Boaz????

Kiet Bavius 14-09-2021

Bedankt voor alle hulp tijdens mijn pittige zwangerschap. Ik ben zo blij dat ik bij jullie echt gehoord ben en dat er overal over meegedacht wordt en waar nodig ook direct actie is ondernomen. Ook het luisterend oor is heel fijn bij jullie. Uiteindelijk is onze zoon Kiet geboren in alle gezondheid en doet het erg goed. De nacontroles bij jullie zijn fijn. Als er vragen of onduidelijkheden zijn dan is er bij jullie gelijk een antwoord of wordt wederom weer goed meegedacht. Ik vind jullie toppers en jullie hebben mijn 9 maanden draaglijker gemaakt. Bedankt voor alles!

Eric, Tamara, Lois en Kiet.

Pleun Sneekes 13-9-2021

Op 13 september is onze kanjer Pleun geboren.
Wij willen jullie ontzettend bedanken voor alle goede zorgen. Alles in deze bijzondere tijd hebben wij als heel fijn ervaren.

Jullie zijn toppers en hebben een mooie praktijk om trots op te zijn!

Liefs, Stef & Sharon

Huub Speijers 17-08-2021

Lieve meiden,

Bedankt voor de goede zorg de afgelopen maanden! De begeleiding tijdens de zwangerschap was erg prettig, tijdens de controles was er altijd voldoende tijd en aandacht. Ook konden we bij vragen of zorgen ten aller tijden contact opnemen. Na de keizersnede in het Dijklander pakten jullie de nazorg weer op, top!

Liefs, Aart-Jan, Yvette, Loes en Huub

Jaxx Wetzel 24-08-2021

Lieve Meiden,

Wij willen jullie enorm bedanken voor de goede zorg tijdens de zwangerschap en bevalling. Vanaf moment 1 voelde het heel fijn en vertrouwd. We konden met alle vragen en zorgen bij jullie terecht en we voelden ons daardoor echt gezien en gehoord. Op 24 augustus zijn wij bevallen van ons eerste kindje Jaxx, en ook daar zijn jullie bij geweest. Dat hebben wij als super fijn ervaren. De rust en het vertrouwen die verloskundige Karin uitstraalt, heeft ons enorme kracht gegeven tijdens de bevalling. Ook de nazorg was heel prettig om samen alles nog eens na te bespreken. Mochten wij in de toekomst nog een kindje verwelkomen, dan kiezen wij absoluut zonder twijfel weer voor jullie! Bedankt voor alles!

Heel veel liefs, Jordy, Susan en Jaxx

Elin de Krijger 19-08-2021

Voor papa de eerste kennismaking met de verloskundige van dienst, waarbij de ondersteuning telefonisch en live kort maar krachtig was. En toch gaf haar aanwezigheid veel rust.

Ook de voorgaande controle afspraken werden bij alle meiden als zeer plezierig ervaren.

Gerdina en Sil

Luca Guppy 10-8-2021

Wij zijn fijn geholpen tijdens de zwangerschap.
We voelden ons altijd comfortabel om te bellen met vragen.
Bedankt dames!

Groetjes Kieran, Yvonne & Luca

Rens Bakker 4-8-2021

Vanwege een medische indicatie liep ik de hele zwangerschap bij de gynaecoloog dus wij hebben alleen de nazorg van jullie mogen ervaren. Wij hebben 3 maal bezoek gehad van Candy en wat is dat een topper! Ze neemt de tijd voor je om alle vragen te beantwoorden en heeft een fijne, rustige aura om zich heen. Als er ooit een derde komt, komen wij zeker bij jullie terug!

Liefs Stefan, Jolijn, Vera en Rens Bakker

Flora Kuut 3-8-2021

Lieve allemaal,

Wij willen jullie heel erg bedanken voor de goede zorg. Jullie zijn allemaal heel vakkundig en iedere keer weer ontzettend aardig. De thuisbevalling van ons wondertje Flora is dankzij de geweldige ondersteuning van Marije een hele mooie herinnering geworden waar wij met veel liefde en verwondering op terug kunnen kijken.

Voor alle aanstaande moeders: jullie zijn in goede handen!

Heel veel liefs, Carina, Chris, Lilly en Flora

Vayénn Sneekes 30-07-2021

Wij hebben de zorg van jullie als erg prettig ervaren. Er is altijd geluisterd naar mij, en ik kon altijd langs komen of bellen. Jullie namen veel bezorgdheid van mij af, om mij altijd serieus te nemen. Helaas moest de zorg bij 28 weken worden overgenomen door het ziekenhuis. Maar zelfs toen bleven jullie contact houden om te vragen hoe het gaat. Bedankt voor jullie goede zorgen. Bedankt voor de fijne tijd in mijn zwangerschap. Bedankt dat ik jullie heb mogen leren kennen.

Liefs, Lars en Sabina

Duuk Dennis Kuin 28-7-2021

Na het sprookje van de vorige keer was er geen twijfel over mogelijk en de keus voor Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord snel gemaakt.
Wat was het weer fijn, jullie zijn stuk voor stuk toppers! En Yvonne bedankt voor alle rust en support tijdens de bevalling je bent geweldig!

Liefs, Jimmy Ilse Liz & Duuk

Mike van Baaren 25-7-2021

Wij willen jullie heel erg bedanken voor de goede zorgen tijdens en na de zwangerschap. We zouden jullie zeker aanraden bij anderen en hebben het zelf als zeer prettig ervaren.  Ook de zorgen tijdens de bevalling ben ik erg blij mee geweest en hebben we beide ook heel prettig ervaren.

Heel erg bedankt ‚ėļÔłŹ!

Roy & Sandra & Mike

Max Rempt 22-7-2021

Lieve dames,

Bedankt voor alle hulp, goede zorgen en betrokkenheid tijdens de zwangerschap. Jullie hebben ons ontzettend goed begeleid en we konden altijd bij jullie terecht met vragen. Uiteindelijk kwam ik twee dagen voor de geboorte van Max toch in het ziekenhuis terecht en ook toen bleven we van jullie horen. Heel fijn! Wie weet tot de volgende keer!

Liefs Kim, Martijn en Max Rempt

Keet Koopman 7-07-2021

In het verleden hadden we geroepen dat we voor de meiden van NHN het liefst een elftal zouden krijgen, omdat we jullie zorg zo fijn vinden, maar we dachten dat ons gezin compleet was met 2. Tot onze verbazing diende zich nog een 3e spruit aan en gelukkig konden we hiervoor bij jullie terecht (op oudejaarsavond direct bereikbaar). Ondanks alle Corona maatregelen, hebben wij de zorg van de verloskundigen, echoscopistes en assistenten weer als super betrokken ervaren. Wij zijn blij dat het weer zo’n feestje was om bij jullie te mogen komen. Dank jullie wel, ook namens Keet!

Groetjes, Wout en Sanne

Jeave Post 6-07-2021

Ontzettend bedankt voor de super begeleiding tijdens onze tweede zwangerschap. Wij hebben het weer als heel fijn ervaren!!

Liefs, Kim, Michelle, Mikai & Jeave

Mick Schaalje 22-6-2021

Op 8 juni 2020 maakten wij voor het eerst kennis met de verloskundigen van Verloskundig Centrum NHN, helaas kregen wij toen niet het nieuws te horen waar je op hoopt. Maar door de warmte en begeleiding van de meiden konden wij dit goed handelen en een plekje geven.
Toen wij op 1 oktober weer een positieve test hadden en ik de praktijk belde om een afspraak te maken wist Angela nog precies wie ik was. Ik vond dat zo bijzonder, er zijn zoveel vrouwen zwanger en ze hebben het super druk maar toch weten ze aan de telefoon al precies wie je bent. Gelukkig kregen we dit keer goed nieuws en werd ik goed geholpen met mijn onzekerheid in het begin van de zwangerschap. Ik kon en mocht alles vragen, niks was te gek en alle twijfels werden weggenomen. Gedurende de zwangerschap heb ik het contact als zeer warm en betrokken ervaren, ondanks dat ik over moest stappen naar t ziekenhuis bleef het contact en de vraag hoe het ging. Op de dag van inleiding kregen we een succes berichtje en ook na de geboorte te nazorg was heel fijn! Mochten wij ooit nog voor een 2e kindje gaan komen wij zeker weer terug.

Lieve meiden, bedankt voor jullie goede zorgen, steun en persoonlijke aandacht in ons avontuur.

Liefs, Menno, Denise en Mick

Joas van der Sluis 9-07-2021

Lieve allemaal,

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de warmte, liefde en goede zorgen, wij mogen voor de 4e keer weer trots zeggen ouders te zijn en nu van onze mooie zoon Joas!

Bedankt voor alles veel liefs,
Jos & Cindy

Yara Zandvliet 1-07-2021

Wij willen jullie hartstikke bedanken voor jullie deskundigheid en goede zorg tijdens en na mijn zwangerschap. Ik belandde een week voor de bevalling in het ziekenhuis en jullie namen vaak contact met ons op om te checken hoe het ging. Dit hebben wij dan ook als heel prettig ervaren! Alle afspraken die we hadden, hebben we ook als heel positief ervaren. We vonden het fijn om te weten dat we altijd bij jullie terecht konden/kunnen komen! Wij willen jullie hartstikke bedanken voor alles! En hopelijk tot de volgende keer!

Liefs Mark, Manon en Yara Zandvliet

Leff Zandbergen 23-06-2021

Ons derde kindje en jullie fijne, kundige, zorgvuldige en persoonlijke zorg…

Dat zorgt voor een lach op ons gezicht, een brok in de keel en een warm gevoel in ons hart. Bedankt, jullie zijn toppers!

Lenny en Sven

Endris Kianosh Rahro 18-06-2021

 

Prachtige zoon en broertje van Atef, Jamila, Armin en Senan.

Otis Foxx Meeldijk 16-06-2021

Lieve dames,

Wij willen jullie alle enorm bedanken voor jullie goede zorg en begeleiding de afgelopen maanden, van onze eerste zwangerschap. Wij hebben ons erg op ons gemak en gehoord gevoelt. Jullie zijn heel professioneel, veel persoonlijke aandacht en jullie nemen goed de tijd. Wij hebben het gevoel gehad dat wij altijd konden bellen en alles mochten en konden vragen.

Liefs Otis, Remco en Suzanne

Mees van Duin 21-05-2021

Met 16 weken zwangerschap zijn wij overgestapt naar Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord en wat zijn wij hier blij mee geweest! De zorg, de luisterende oor en net dat stapje extra willen doen hebben onze een hele fijne zwangerschap bezorgd. Mochten wij in de toekomst nog een kindje mogen verwelkomen, kiezen wij zonder twijfel weer voor jullie. Bedankt voor alles!

Liefs Remco, Samantha en Mees

Djonny Mulder 17-05-2021

Lieve meiden,

Wij willen jullie heel erg bedanken voor de goede zorg tijdens de zwangerschap, we zijn altijd goed geholpen en hadden erg veel aan jullie advies, ok al ging mijn zwangerschap volgens het boekje en ik bijna nergens last van had, moest ik uiteindelijk toch overgedragen worden aan het ziekenhuis omdat Djonny in een stuitligging lag. Dit vonden we erg jammer, we waren veel liever bij jullie gebleven. Evengoed hartstikke bedankt meiden voor alle goede zorg en wij zijn heel blij dat we voor jullie hebben gekozen.

Liefs, Mark, Naomi en Djonny

Justin Rem 13-05-2021

Jullie heel erg bedankt voor de goede zorgen rond de zwangerschap. Wij zijn goed begeleid door jullie allemaal! We zien jullie in de toekomst weer.

Liefs,
Diede, Anoeska en Justin

Lisa Nijdam 19-03-2021

Lieve dames,

Wat ben ik blij dat wij voor jullie praktijk gekozen hebben. Stuk voor stuk zijn jullie zo lief en zorgzaam. Na een heftige gebeurtenis tijdens mijn zwangerschap, hebben we extra controles ingelast en wat voelde dit fijn. Alle bezoeken aan de praktijk voelden zo fijn en vertrouwd aan. Bedankt voor de goede zorgen.

Liefs Hidde, Yvonne en Lisa

Rosa Borst 29-04-2021

Na de geboorte van Niene zijn we tijdens de zwangerschap van Rosa weer bij jullie terug gekomen. Nog steeds het vertrouwde gevoel als een paar jaar geleden en weer zijn wij erg tevreden. We zijn goed ge√Įnformeerd en geholpen en kijken met een goed gevoel terug op de hele periode.

Bedankt weer!
Joost, Ramona, Niene en Rosa

Juna Klok 28-04-2021

Wij willen jullie heel erg bedanken voor de goede zorgen. Jullie hebben ons heel goed begeleid tijdens de zwangerschap!

Liefs,
Remco, Laura en Juna

Indy van Dam 13-4-2021

Wat zijn wij fijn begeleid voor, tijdens en na de zwangerschap! Bij alle dames voelde wij ons welkom. De praktijk was echt een warm bad om in terecht te komen. Bedankt voor alle goede zorgen. En in het speciaal Marije voor de support en steun tijdens de bevalling.

Liefs Jeffrey, Denise en Indy

Lasse Baars 12-4-2021

Lieve dames,

Iedere controle in de praktijk bij jullie voelde ontzettend warm en vertrouwd. Bij wie van jullie vier we ook kwamen. Het gaf zo’n fijn gevoel dat jullie meeleefden, antwoord gaven op iedere vraag en onze twijfels wegnamen. Jullie lieten ons wel altijd de regie houden en ook dat vonden we prettig. Wij willen jullie onwijs bedanken voor alle goede zorgen tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Ga zo door!

Liefs, trotse ouders van Lasse
Ruud en Cynthia

Jace Helsloot 7-4-2021

Super leuke en allemaal meelevende verloskundige hier op de praktijk. Helaas niet bij de bevalling gehad i.v.m. meconium-houdend vruchtwater.

Bedankt en groetjes van Nick, Melissa en Jace Helsloot

Anouk van der Slikke 30-03-2021

Eindelijk was het dan zover. Na heel lang wachten eindelijk een positieve zwangerschapstest in juli 2020, zwanger! Zo bijzonder en dan nu op zoek naar een verloskundigenpraktijk voor begeleiding van deze lang gekoesterde zwangerschap. We hadden ons geen betere begeleiding kunnen wensen, want jullie stonden altijd voor ons klaar! Bedankt voor alle support tijdens de zwangerschap en bij de bevalling (en ook nog na de bevalling). Alles was goed geregeld, de controles/afspraken waren persoonlijk, informatief, kundig, gezellig en er was altijd ruimte voor vragen. Ondanks de strenge coronaregels hadden we de mogelijkheid om (als wij het nodig vonden) samen op bezoek te komen. Op 29-3 was het zover, de bevalling begon, het duurde korter dan verwacht. Het eerste 1,5 uur al ruim 14 ‚Äúkorte‚ÄĚ wee√ęn en Daan heeft jullie toen meteen gebeld. Marije zou wel even komen kijken hoe het ging, maar ze is niet meer weggegaan tot onze dochter Anouk geboren werd op 30-03-2021 om 02.10. Anouk bedacht dat het wel op een sneller tempo kon. Na ongeveer 6 uur lag ze al op mamma‚Äôs buik, een supersnelle thuisbevalling. Alle dames van Verloskundig Centrum NHN bedankt voor de goede zorgen tijdens de zwangerschap! Wij weten hoe moeilijk zwanger worden kan zijn, maar mochten we ooit, ooit nog eens het geluk hebben, dan komen we heel graag weer bij jullie langs voor de begeleiding!

Daan, Denise & Anouk

Sem Hekkema 10-4-2021

Wij zijn op 10-04-2021 trotse ouders geworden van onze eerste zoon Sem Jonathan Hekkema. Omdat het onze eerste zwangerschap was, vroeg ik bij vrienden wat een goeie verloskundige praktijk was en jullie naam kwam naar voren. Tijdens mijn zwangerschap heb ik hele fijne zorg bij jullie mogen ontvangen. Als er wat was dan werd ik gehoord en ook goed geholpen. Jullie zijn een erg fijne praktijk om bij te zitten, tijdens de bevalling zijn jullie er ook bij geweest en dit heb ik als zeer prettig ervaren. Bedankt voor alle goede zorgen en fijne momenten!!

Jordie en Lisanne Hekkema

Sem Leunissen 07-04-2021

We liepen deze zwangerschap in het ziekenhuis, maar de verloskundige belden zo af en toe op om te vragen hoe het ging. Dit was heel fijn. De nazorg was fijn en goed.

Groetjes,
Roy, Femke, Noa en Sem

Levy Zuidewind 4-3-2021

Dit ben ik, Levy Cas Hendrik Zuidewind op de zwart- wit foto die mama heeft gemaakt. Ik ben nu drie weken oud en het gaat best goed met mij! Naast mij staat mijn oudere broer: Lyam Theo Zuidewind. Die vindt de hele situatie heel erg spannend. Hij aait mij regelmatig en als ik huil om een flesje dan komt die gehaast bij mij kijken om mijn speen te geven. Ook het uitkleden en aankleding vindt hij leuk en wilt hij graag mijn mama helpen. De periode in mama haar buik was heel gezellig. Ik weet nog goed dat we vaak naar de verloskundige moesten voor een controle. Ze voelde dan aan mama haar buik en mijn reactie was vaak even een schopje terug. De verloskundigen waren heel lief voor mama! Zo luisterden ze goed naar mama haar verhalen, legden ze alles geconcentreerd uit en konden goede adviezen geven. Hier waren wij beiden blij mee. Op het einde van de zwangerschap was mijn moeder het een beetje zat. Ik vond het wel erg gezellig in de buik en bleef lekker tot 41 weekjes zitten, maar mama was ongeduldig en wilde graag met mij knuffelen. Toen besloot ik toch maar te komen op: 04-03-2021 om even een kijkje te nemen bij papa en mama. Dit ging allemaal heel goed en daar was ik dan! Kiekeboe. Ik was 3470 gram en 48 centimeter. Nadat we uit het ziekenhuis waren kwam de verloskundige langs. Nu kon ik haar eindelijk bewonderen na 9 maanden in de buik van mama gezeten te hebben en wat waren ze vriendelijk! Ik wilde graag even knuffelen, maar door de corona zat dit er helaas niet in. Daarna sloot ons avontuur met de verloskundige zich af en moet ik het met papa, mama en Lyam doen… Zo heb ik een hele fijne tijd gehad bij Noord-Holland Noord. Iedereen was zo lief en vriendelijk voor ons! Wij willen jullie allemaal een dikke knuffel geven,

Levy
Wim, Lisa en Lyam

Marika Markuc 4-3-2021

We are very pleased because you have contacted us very professionally. Each of our visits was very nice and comfortable. The atmosphere at your place is friendly for the whole family. This beautiful waiting time is stress-free and in a friendly atmosphere. Your professional team made us not afraid. Thank you to all of you and we wish you a lot of success.

Sylwia, PrzemysŇāaw, Marika Markuc.

Lotte Nanne 26-02-2021

Op 26 februari is onze dochter geboren. Het was onze 2e zwangerschap en door de fijne begeleiding bij de 1e zwangerschap was er voor ons geen twijfel om weer te kiezen voor Verloskundig Centrum NHN.  De persoonlijke aandacht en begeleiding van Marije, Candy, Lia, Karin en Yvonne was wederom erg prettig! Gedurende de gehele zwangerschap kon ik altijd terecht met mijn vragen. En toen ik vanaf 36 weken onder controle van het ziekenhuis kwam bleven de dames contact houden en kon ik bellen bij zorgen en/of vragen. Helaas was mijn herstel na de keizersnede niet helemaal zoals verwacht en gewenst. Elke week werd ik gebeld door 1 van de dames met de vraag hoe het ging. En dat hebben ze gedaan totdat ik hersteld was omdat ze niet eerder de zorg wilden afronden. Echt superfijn!

Via deze weg nogmaals super bedankt voor al jullie goede zorgen en begeleiding!

Groetjes Peggy en Timo

Luus Lenting 26-2-2021

We voelden ons direct op ons gemak bij alle verloskundigen. Iedereen was altijd erg ge√Įnteresseerd en goed op de hoogte. De begeleiding van Candy en stagiaire Anouk tijdens de bevalling ook als zeer prettig ervaren. In de toekomst zullen we zeker weer voor jullie verloskundigenpraktijk kiezen!

Liefs Tom, Marlou en Luus

Richy van der Meulen 24-2-2021

Wij willen jullie onwijs bedanken voor alle goed zorgen die jullie ons hebben geboden! Bij alle verloskundigen een onwijs welkom gevoel gehad. We konden met al onze vragen op elk moment van de dag bij jullie terecht. We hebben een onwijs mooie zwangerschap bij jullie gehad! Altijd als we opbelden wisten jullie wie we waren en werden we super goed geholpen! Yvonne was aanwezig bij de thuisbevalling wat super snel verliep, het geruststellende gevoel wat ze ons gaf was zeer prettig! We waren er erg blij mee maar de rest van de meiden hebben ons ook een prettig gevoel gegeven tijdens de controles!

Liefs Colin, Kimberley, Zain en Richy

Florian Vos 20-02-2021

Heel veel dank voor de goede zorgen! Ik kom al heel wat jaren bij jullie over de vloer. Eerste instantie helaas door enkele miskramen maar daarna gelukkig voor een goede zwangerschap waarbij onze prachtige dochter is geboren en nu onze zoon Florian. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik bij jullie terecht kon en dat is in de eerste verdrietige periodes heel fijn geweest maar daarna in zo’n bijzondere tijd van zwangerschap en bevalling ook heel waardevol. Voor extra echo’s mocht ik altijd langskomen wat zekerheid gaf tijdens de zwangerschap van onze dochter. Ook tijdens mijn bevalling ben ik goed bijgestaan. Het was super toen ik op het laatste moment medisch werd dat Karin toch mij bij bleef tot Florian geboren was! Ook fijn om daarna nog eens de bevalling rustig door te praten. Kortom; blij met jullie!

Anthonie en Desiree

Thijs Kaashoek 2-01-2021

 

Zoon van Peter en Marloes

Milan 08-02-2021

Lieve meiden,
Wij willen jullie enorm bedanken voor jullie zorg en begeleiding de afgelopen maanden. Super blij dat wij de keuze hebben gemaakt om voor jullie praktijk te kiezen. Controles ook als super fijn ervaren en fijn om weer met een goed gevoel de deur uit te lopen. Begeleiding tijdens deze bijzondere tijd erg prettig ervaren. Dames van Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord heel erg bedankt!

Liefs Karolina, Mariusz en Marcela

Liv Mia 4-02-2021

Voor deze tweede zwangerschap hebben wij ervoor gekozen om ons weer te laten begeleiden door de verloskundigen van Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord. We hebben een hele fijne zwangerschap gehad. Betrokken en kundige verloskundigen die altijd voor je klaar staan. Mede hierdoor een super fijne thuisbevalling in bad gehad waar Karin voor de tweede keer bij aanwezig was. Ze heeft ons bij beide kindjes super goed geholpen. Ook de nazorg tijdens de kraamweek in Corona tijdperk hebben we als heel positief ervaren! We willen alle meiden (en Karin natuurlijk extra) bedanken voor de goede zorgen!

Veel liefs, Jarl, Linda, Mick en Liv

Suus Verwoerd 26-12-2020

Bedankt voor jullie vriendelijke, kundige begeleiding tijdens onze tweede zwangerschap!

Groetjes Sander en Ilsa

Duke Bronder 1-03-2021

Fijne praktijk met lieve en rustige verloskundige. Fijn dat we ook ‘s avonds en in de weekenden terecht konden voor controles en echo‚Äôs. Zowel tijdens de controles op de praktijk als tijdens de bevalling wordt er in alle rust gehandeld en overal de tijd voor genomen. De bevalling werd begeleid door Marije. Marije is lief en rustig en heeft een fijne manier van communiceren tijdens en na de bevalling. Goede uitleg en overleg gehad.

Dave en Kesaya

Rosie de Wit 27-02-2021

Wij waren erg blij met de zorg van Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord! Met de vorige twee zwangerschappen ook hier onder controle geweest. Onze dochter is heel snel geboren, gelukkig was Yvonne nog net op tijd bij ons. Ze was super snel met onderweg telefonische ondersteuning. Ik had met alle verloskundigen een goede klik en heb de zorg als zeer prettig ervaren!

Sjors & Sofie

Olivia Hu 23-2-2021

Olivia is onze eerste baby (heel spannend) en ik heb het geluk dat ik voor Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord heb gekozen.  De hele zwangerschap was prettig. Hartelijk bedankt. Speciale dank aan Karin.

 

Liefs, Nanfu en Liangxiao

Lana Hooijer 19-1-2021

Voor de derde (en laatste) keer hebben wij de zorg tijdens de zwangerschap en bevalling heel prettig ervaren. Tijdens de zwangerschap konden we met al onze vragen bij jullie terecht en tijdens de bevalling werden we ook goed begeleid. We kijken er mooi op terug en genieten lekker met zijn vijven.

Liefs Dennis, Mireille, Fynn en Vigo

Molly Simmonds 30-12-2020

Lieve dames,

Wat zijn we blij dat jullie ons hebben begeleid tijdens deze bijzondere en kwetsbare periode in ons leven. We vonden bij jullie een perfecte balans tussen een warme betrokkenheid en professionaliteit. Geen vraag was te gek of te veel, en als het nodig was werd er meteen tijd gemaakt voor een extra controle. Al was het maar om ons gerust te stellen.  Jullie gaven ons ook het vertrouwen om thuis te bevallen, hoe fijn was dat. Ook toen de bevalling heel veel sneller ging dan verwacht waardoor alle zeilen moesten worden bijgezet, hebben we ons elk moment in veilige handen gevoeld. We kijken terug op een droombevalling!

Heel veel dank!! Alan en Marieke

Saar Hetsen 8-11-2020

Wij willen jullie heel erg bedanken voor de goede zorgen! Altijd bereikbaar en behulpzaam. Met name het medeleven en inleven van jullie deed ons erg goed. Helaas werd het een medische bevalling waardoor jullie er niet bij waren, maar de nacontroles werden weer door jullie gedaan wat weer een vertrouwd gevoel gaf. Heel veel dank!

Rob, Ellen en Fiene

Jade Lenssen 11-01-2021

Super blij dat wij de keuze hebben gemaakt om voor jullie praktijk te kiezen. Alle dames zijn toppers! Eerste zwangerschap super spannend en soms misschien overbezorgd maar voor alles konden we bij jullie terecht en alle vragen werden beantwoord, we voelden ons geholpen. Controles ook als super fijn ervaren alle aandacht was op ons gericht en fijn om weer met een goed gevoel de deur uit te lopen. Onze eerste afspraak was bij Yvonne en dat voelde meteen goed aan, het treft dat ook Yvonne ons heeft begeleid met de thuisbevalling. Door de (droom)bevalling heen heeft ze ons gesteund en ik was blij dat ze er was en dat alles zo goed is gegaan!¬†Meiden allemaal super bedankt! ‚̧ԳŹ

Liefs, Kay Sharon en Jade

Esra Feliz Irik 06-01-2021

Lieve meiden,
Wij willen jullie enorm bedanken voor jullie zorg en begeleiding de afgelopen maanden. Voor ons was deze zwangerschap extra spannend, ook dat werd erg serieus genomen, er werd geluisterd, we mochten langskomen wanneer we wilden. En er werd rekening gehouden met onze wensen. Candy is voor de bevalling bij ons geweest voor de laatste controles, wat een fijne rustige duidelijke vrouw. Esra is geboren in het ziekenhuis wegens 24 uur gebroken vliezen. Ook de zorg na dat wij thuis waren hebben wij als fijn ervaren door lieve Karin wat een waardevolle vrouw. Wij hopen ons in de toekomst weer bij jullie te kunnen melden. Lieve allemaal nogmaals enorm bedankt voor alles mede door jullie steun en zorg was deze zwangerschap fantastisch.

Liefs, Wouter, Lisanne en Esra Feliz Irik

Otis Ruijs 28-12-2020

We zijn ontzettend goed geholpen tijdens de zwangerschap en thuisbevalling. De bevalling ging sneller dan verwacht, maar Candy heeft ons super geholpen. Ook de nazorg in de kraamweek hebben wij (ondanks de Corona maatregelen) als prettig ervaren. Bij een eventuele volgende zwangerschap komen we zeker terug!

Calvin en Marleen

Levi Postma 23-12-2020

Lieve allemaal,

Wij zijn super tevreden over de verloskundige zorg. Heel professioneel, veel persoonlijke aandacht en jullie nemen echt de tijd, ook tijdens de controles. We kregen het gevoel dat we echt altijd mochten bellen en alles mochten vragen. De thuis bevalling hebben wij ook als zeer prettig ervaren. Kortom, zeer goede begeleiding door ervaren en kundige verloskundigen. Bedankt voor alles!

Veel liefs, Mike en Anouk
Sem en Levi

Elina van Muijen 15-12-2020

Lieve meiden,
Ik wil jullie allen ontzettend bedanken voor de goede en liefdevolle zorg tijdens de zwangerschap, bevalling en er na. Jullie waren altijd bereikbaar en benaderbaar wanneer ik of mijn partner dat nodig hadden. De persoonlijke aandacht, interesse en het geduld dat jullie hebben heeft diepe indruk op ons gemaakt. We kijken terug op een warme en liefdevolle begeleiding.

Marije was aanwezig tijdens mijn bevalling. Door haar rust en vertrouwen tijdens de bevalling had ik het gevoel dat ik het allemaal aan kon. Helaas moest ik uiteindelijk medisch naar het ziekenhuis en heeft Marije het niet thuis met mij af kunnen maken. Maar wat was je een topper!!!

Lieve meiden bedankt voor alles.

Liefs, Francien, Fredy en Elina

Lucas Hollander 7-12-2020

Lieve meiden van Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord. Op 07-12-2020 is onze zoon Lucas Hollander geboren. Wij hebben de begeleiding en het contact tijdens en na de zwangerschap met jullie zeer positief ervaren. Bij bezorgdheid altijd een luisterend oor waar ook echt even de tijd voor werd genomen. Zelfs nadat ik overgenomen werd door het ziekenhuis i.v.m. een hoge bloeddruk kon ik mijn verhaal en vragen nog steeds bij jullie kwijt wat enorm fijn voelde en ik zeker ook nodig had. Bij een eventuele tweede zwangerschap zouden wij dan ook zeker weer voor jullie kiezen.

‚ô° Debora & Rinus Hollander

Joa Haarsma 10-12-2020

Lieve meiden,

We zijn jullie erg dankbaar voor de fijne en zorgvuldige zorg die jullie ons als gezin hebben geboden. Ondanks dat we niet om de hoek wonen hebben jullie daar nooit een probleem van gemaakt. Daarnaast waren de controles en het luisterend oor heel fijn. Onze wensen werden goed op gepakt en duidelijk en netjes in de praktijk omgezet. Ook de begeleiding in de bevalling willen we Karin heel erg voor bedanken. Het heeft ons gerust gesteld en kunnen hardop zeggen dat we een droombevalling hebben gehad.

Wij gaan genieten!
Liefs, Stefan, Bonnie, Xavi & Joa

Vico van de Logt 5-12-2020

Tot 36 weken zwangerschap (vierde kindje) ben ik begeleid door deze verloskundigen praktijk, daarna moest ik overgenomen worden door de gynaecoloog i.v.m een keizersnede. Wij zijn altijd erg goed en vriendelijk geholpen. De verloskundigen nemen de tijd voor je en toen ik me een keer zorgen maakte mocht ik direct komen om een keer extra naar het hartje te luisteren. Ook kon ik na de keizersnede mijn verhaal kwijt aan deze lieve dames. Ik beveel deze praktijk van harte aan.

Familie van de Logt

Emily de Haan 29-11-2020

Op 29-11-2020 is onze prachtige dochter Emily de Haan geboren in het ziekenhuis onder begeleiding van Candy. Het was onze eerste zwangerschap en we hebben de begeleiding bij zowel de zwangerschap als de bevalling als heel erg prettig ervaren. Het contact met de verloskundigen is erg professioneel en persoonlijk en voor een eventuele volgende zwangerschap zouden we dan ook zeker weer naar jullie praktijk komen. Ontzettend bedankt voor alles!

Coen & Danique

Pink Klaver 17-11-2020

Een thuisbevalling met Karin als verloskundige. Voor ons kan het niet veel mooier. Ook ons 3e kindje is dankzij de kundige zorg en betrokkenheid van de praktijk thuis geboren. Dat zijn de echte cadeautjes in het leven.
De verloskundigen en assistenten wisten precies wat er wanneer speelde tijdens mijn zwangerschap, ook wanneer de eerdere afspraak met een collega plaatsvond. Info wordt goed gedeeld, er wordt snel ingespeeld op wensen of veranderende situaties. Kundigheid staat bovenaan, er wordt echt met je meegedacht, afgestemd op je eigen wensen. Die ruimte en flexibiliteit is voor mij een meerwaarde. Ik heb me tijdens alle zwangerschappen en bevallingen echt goed begeleid gevoeld. Altijd oog en oor voor wat er gaande is en zorg die bij mij als mens past, geen standaard werk. Wat een vertrouwen en wat een toppers. Wij zijn dankbaar ????

Kidi en Geert

Julian van Dijk 1-11-2020

Onze eerste zwangerschap samen met elkaar meemaken is heel bijzonder en we zijn blij dat we voor jullie praktijk hebben gekozen. We zijn door jullie goed geholpen tijdens de zwangerschap en thuisbevalling. De complimenten aan Karin, je hebt een super fijne begeleiding gegeven tijdens de thuisbevalling. Het was een vlotte bevalling en dus was onze zoon er sneller dan verwacht. Ook de nazorg in de kraamweek hebben wij als prettig ervaren.

Bedankt voor de begeleiding en wie weet tot een volgende keer.

Groetjes Alex en Danique

Brajan Mazur 7-09-2020

Heel erg bedankt voor je hulp, Jullie zijn de beste ????, veel goede gezondheid en veel geluk voor het hele team.

Groeten van BRAJAN ????

Niek Vink 5-11-2020

Onze 2e spruit alweer! En ook alweer de tweede maal bij verloskundige centrum noord Holland noord. Bij onze dochter waren wij zeer tevreden en waarom dan bij de tweede een ander kiezen? Ook dit maal weer warm onthaald. Duidelijke uitleg, meedenkend en een liefdevol en vriendelijk team! Bedankt voor alles! Wie weet zien we elkaar weer!

Chris en Michelle

Silvan Nieuwhof 28-10-2020

3 van onze 4 kinderen zijn geboren in samenwerking met deze verloskundigen. En ik kan alleen maar zeggen: wat een warm bad (letterlijk en figuurlijk) en wat zijn jullie goed in het vertrouwen op het lichaam van een vrouw. Ik heb 2 (bad)bevallingen volledig hands-off gedaan, met Karin erbij, en ik kijk enorm goed terug op deze ervaringen en het herstel. Karin geeft een veilig gevoel, zonder het ‘over te nemen’. Ook heeft Karin ons ondersteund tijdens een aantal miskramen, en ook daarin zijn we heel goed opgevangen. Alle verloskundigen die we hebben gezien tijdens controles en huisbezoeken zijn toppers en echt iedereen luisterde zo goed naar ons! Dank jullie wel dames, dit is hoe het hoort, en intens fijn is om op terug te kijken!

Liefs, Regina Nieuwhof

Matthijs de Vries 22-9-2020

Verloskundig centrum Noord Holland Noord is een top-centrum! Wij hebben bij onze 3 voldragen zwangerschappen, maar ook bij onze miskraam en de zwangerschap die we hebben moeten afbreken erg veel aan de inzet, steun, het enthousiasme en de kennis van de verloskundigen gehad. Altijd staan ze klaar en is er tijd voor de zwangere en haar gezin. Met aandacht, advies en een bemoedigend woord of een luisterend oor voelt het prettig in de praktijk. Ook voor de echoscopiste en de receptioniste, die altijd als ik opbel meteen weet wie ik ben en altijd vriendelijk en behulpzaam is, en nét dat stapje extra doet, heb ik niets dan lof!

Heel erg bedankt aan iedereen!

Groeten Cindy, Maurits, Esmee, Jesper en Matthijs

Kees Moerman 1-11-2020

Lieve verloskundigen,

Ik wil jullie heel erg bedanken voor de goede begeleiding gedurende mijn zwangerschap. Vanaf het eerste moment dat ik contact met jullie zocht, tot het laatste huisbezoek hebben jullie mij onwijs goed geholpen.
Jullie hebben een goed luisterend oor en zijn zeer kundig!
Heel erg bedankt voor de goede zorgen!

Groeten Jeffrey, Melissa en Kees

Teun de Graaf 28-10-2020

Voor de derde keer een zwangerschap onder jullie begeleiding mogen beleven.
En weer zeer positief ervaren. Tijdens alle afspraken wordt er uitgebreid de tijd voor je genomen, is er veel persoonlijke aandacht, ruimte voor vragen/zorgen en worden goede, deskundige adviezen gegeven. Uiteindelijk, in goed overleg met jullie, besloten om in het ziekenhuis te bevallen met pijnbestrijding waardoor jullie niet bij mijn bevalling waren. Maar na een, hele fijne bevalling, waren jullie weer heel betrokken bij mijn kraambed. We sluiten een mooie periode af omdat ons gezin nu compleet is en kijken hier heel fijn op terug, zeker ook dankzij jullie begeleiding! Karin, Yvonne, Candy, Laura en ook zeker Angela en Miranda, bedankt voor alles de afgelopen jaren en ga vooral zo door!

Liefs, Marcel, Nynke, Jurre, Joris en Teun

Lieve meiden,

Wat hebben jullie ons ontzettend goed begeleid tijdens de zwangerschap en bevalling. We kijken met een warm gevoel terug op deze periode! Jullie leefden echt met ons mee en we vonden het fijn dat er ruimte was voor eigen inbreng. Karin, jouw begeleiding tijdens de bevalling vonden we echt super! Het was een prachtige bad bevalling waar we alleen maar positief op terugkijken! Iedereen bedankt!

Anoniem

Tess Korf 23-10-2020

Hoi, ik ben Tess en ik ben door middel van een geplande keizersnede te wereld gekomen. Zelfs dat neemt niet weg hoe de begeleiding deze keer door de meiden weer als fantastisch is ervaren door mijn ouders. Tijdens de zwangerschap en kraamtijd waren de meiden erg zorgzaam, maar ook maakten ze tijd voor je vrij als daar behoefte naar was.

Extra dank voor de begeleiding van Karin, ze probeerde er alles aan te doen om het voor mijn moeder zo fijn mogelijk te maken en dat is mede door haar inzet gelukt!!!

Liefs, Tess Korf

Ashley Been 20-10-2020

Lieve dames van het verloskundige team,
Wij willen jullie enorm bedanken voor de afgelopen maanden.  Ondanks de maatregelen i.v.m. de corona hebben wij ons erg thuis gevoeld. Ondanks dat mijn bevalling door het ziekenhuis is gegaan werd de begeleiding doorgezet na de bevalling.  En stonden jullie klaar voor een luisterend oor. Wij kijken terug op een goede begeleiding.

Nogmaals bedankt voor alles.

Liefs,
Sander, Joyce, Calvin en natuurlijk Ashley.

Jacco Hin 17-10-2020

De verloskundigen hebben mij tijdens de hele zwangerschap goed geholpen en ik kon vele vragen bij ze stellen. Daarnaast was ik blij dat de meeste contact momenten ondanks Corona toch persoonlijk bleven. En ook de begeleiding tijdens weer een snelle thuisbevalling was fijn, hierdoor konden we gelijk genieten van onze kleine man Jacco.

Trudy en Gerard

Nina Verwer 13-10-2020

Lieve verloskundigen, bedankt voor de begeleiding tijdens onze eerste zwangerschap. Alles was nieuw en spannend, maar we hebben de bezoekjes aan de praktijk elke keer als een fijn moment ervaren. Bedankt ook zeker voor de fijne begeleiding tijdens de bevalling, het was heftig en nogal een spektakel met om 2 uur ‘s nachts een ambulance voor de deur, maar ik kijk er toch positief op terug. Heel fijn was ook dat Candy de bevalling in het ziekenhuis verder begeleid heeft en we niet opeens een vreemd gezicht kregen. Bedankt voor alles en bij een eventuele tweede komen we zeker bij jullie terug! Liefs, Diane, Thomas en Nina.¬†

Koen van de Water 11-10-2020

Wat hebben we uitgekeken naar deze kleine man! We zijn helemaal verliefd. Samen met de toppers van de praktijk hielden we zijn groei en ontwikkeling in de gaten en keken we steeds meer uit naar zijn komst. De begeleiding was super. Zo met een eerste kindje komt er een hoop op je af maar hierin werden wij heel goed begeleid en ondersteunt! Helaas de bevalling in het ziekenhuis moeten doen waardoor we niet de bevalling samen hebben ervaren maar dit was ongetwijfeld goed gegaan! Trots op onze Koen‚̧ԳŹ

Groetjes John en Lianne van de Water

Lauren van Leeuwen 6-10-2020

3e kindje, 3e keer jullie praktijk. Dat zegt toch wel wat over hoe wij over jullie denken! Zo fijn, jullie luisterende oren, warme zorgen en fijne begeleiding! Voor ons is dit hoofdstuk afgesloten, ons gezin is compleet. Maar we raden jullie aan iedereen aan! Bedankt voor alles meiden!

Liefs Jessy, Natasja, Jaimy, Tess en Lauren

Lindsey Gerritsen 27-09-2020

Beste dames, ontzettend bedankt voor de goede zorg tijdens de zwangerschap. Super team! En lieve Candy wat vond ik het super fijn dat jij erbij was. Al mijn wensen zijn uitgekomen tijdens de zwangerschap, thuisbevalling & de kraamtijd.

Liefs, Mike, Chantal & Lindsey

Jaivey Berbee 22-9-2020

 

Lieve meiden,
We willen jullie heel erg bedanken voor jullie goede zorgen en begeleiding. We vonden het heel fijn bij jullie praktijk en het voelde ook erg vertrouwd! Ook tijdens de bevalling voelde ik me erg op me gemak. Ik wil Karin ook heel erg bedanken voor de goede begeleiding tijdens mijn bevalling. Als we over een paar jaar een tweede kindje mogen krijgen, komen we zeker terug bij jullie! Jullie zijn een top team! Lieve meiden heel erg bedankt.

Liefs, Nick, Isabelle & Jaivey

Kiek Bakker 27-08-2020

Lieve meiden,

We willen jullie heel erg bedanken voor de deskundige en persoonlijke begeleiding gedurende deze tweede zwangerschap. De zwangerschap begon wat onzeker, maar daarin ben ik erg goed begeleid. Met elke bloeding en elke vraag mocht ik langskomen. Het voelde zo fijn wanneer er begrip was! Bedankt Angela en Karin ūüôā¬†Gelukkig verliep de verdere zwangerschap goed! Het was jammer dat we tijdens de Corona periode minder contactmomenten hadden, maar ook deze momenten verliepen prettig. Ik heb iets meer gezichten gezien de afgelopen periode, maar dat voelde niet vervelend. Uiteindelijk heeft Lia mijn bevalling begeleid en daar kijken we met een goed gevoel op terug. De sfeer was ontspannen en Lia gaf me vertrouwen. En daar was Kiek! Onze mooie dochter en zusje van Guus.

Liefs, Doortje en Fred

Aahil Bashir Mahamud 21-09-2020

Gijs Jurrjens 04-08-2020

Lieve meiden van Verloskundig Centrum NHN,

Ons tweede kindje en ook deze keer bij jullie. 4 augustus is Gijs met een hele snelle thuisbevalling onder begeleiding van Candy geboren. We willen jullie ontzettend bedanken voor de geweldige begeleiding en steun voor, tijdens en na de zwangerschap! Er is altijd tijd voor een gesprek, een luisterend oor of bemoedigende woorden.

Nogmaals bedankt voor alles!

Liefs, Marco, Rianne, Tom en Gijs

Ole Jansen 4-8-2020

Wat hebben jullie een mooie praktijk met kundige en fijne mensen. De assistenten, echoscopistes en verloskundigen, jullie hebben allemaal zoveel passie voor jullie vak. Dat is mooi om te zien en vooral heel prettig voor ons om die betrokkenheid te voelen!

Bedankt voor de mooie tijd.

Groetjes,
Mitchell, Renske, Fien en Ole

Huub Maas 16-08-2020

Lieve verloskundigen,

Wat kijken wij positief terug op de service en kennis van jullie team. Gedurende de zwangerschap zijn de controles en gesprekken liefdevol en zorgvuldig begeleid. We hebben het dan ook als zeer prettig ervaren en zijn door iedereen zeer goed geholpen.

Wel een speciaal bedankje voor Karin, die ons het vertrouwen heeft gegeven om de thuisbevalling voort te zetten. De bevalling heb ik ervaren als een mooie samenwerking waarbij ik het volledige vertrouwen had in de verloskundige. Je kunt er volledig van op aan dat je in goede handen bent. Nogmaals ontzettend bedankt allemaal, jullie zijn een geweldig team!

Lieve groet,
Tom, Lisa & Huub

Kenjiro Warmerdam 10-8-2020

Wij willen jullie allen ontzettend bedanken voor de begeleiding, zorg en steun, tijdens deze moeilijke Corona tijd, jullie hebben je best gedaan tijdens mijn zwangerschap, bevalling en nazorg. Kenjiro is afgelopen maandag na een mega snelle thuisbevalling geboren, hij maakt het goed, super tevreden mannetje, en Devyngely als grote zus erg trots is op haar broertje!

Darlene en Steven

Emma Bouwkamp 23-7-2020

Onze tweede zwangerschap bij Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord. Begeleiding tijdens deze bijzondere tijd weer als erg prettig ervaren. Dames van Verloskundig Centrum NHN bedankt hiervoor.

Liefs Dennis, Eva, Noa en Emma

Hardin van der Beek 23-07-2020

Lieve dames,
Ontzettend bedankt voor alle goeie zorgen!¬†Omdat het mijn allereerste zwangerschap was en ook tegelijkertijd met mijn moeders overlijden viel was het een moeilijk begin, maar jullie hebben mij daar zo goed in begeleid, dat als ik iets niet vertrouwde en ik gewoon kon bellen heeft me echt geholpen. Dus nogmaals bedankt voor alle zorg, steun en begeleiding tijdens de zwangerschap van onze zoon Hardin, het is zo’n heerlijk mannetje we genieten echt elke minuut van hem. En uiteraard ook bedankt voor de nazorg, echt top!

Liefs, Patricia, Tom en Hardin

Imme Johanna Paauw 12-07-2020

Lieve meiden,
Bedankt voor de zorgvuldige, warme, persoonlijke begeleiding tijdens de zwangerschap. Ik heb me altijd welkom en gehoord gevoeld. En Candy in het bijzonder bedankt voor de fantastische hulp bij mijn prachtige thuisbevalling. Het is precies gegaan zoals we hadden gehoopt!

Liefs, Mark, Maaike en Imme

Yvi Luca 7-7-2020

Ons derde kindje en de derde keer bij NHN. We hebben drie fijne zwangerschappen mogen beleven bij jullie. Elke zwangerschap weer werd er heel goed geluisterd naar alle wensen, ervaringen, vragen en zorgen. Soms een extra controle, dat was geen enkel probleem. Telefonisch contact kon op elk moment. Wilde ik liever een bepaalde verloskundige niet of juist vaker zien, werd dit geregeld. Ook na de zwangerschap waren jullie er voor ons. Bij ons derde kindje zelfs na bijna 3 weken nog jullie expertise kunnen inschakelen toen ze suf en geel werd en hebben jullie ons doorverwezen naar het ziekenhuis. Yvonne heeft een speciaal plekje in ons hart bemachtigd, gezien ze er iedere zwangerschap was, de eerste bevalling begeleidde (de rest werd een geplande keizersnede) en ieder kraambed met ons heeft afgesloten. Wij zijn nu compleet, dus jullie zien ons nu echt niet meer terug. Bedankt voor alles!

Wendy en Ferry Luca

Puck de Groot 29-06-2020

Wij willen jullie allen ontzettend bedanken voor de begeleiding, zorg, steun, aandacht en professionaliteit tijdens mijn zwangerschap, bevalling en nazorg. Wat zijn wij blij met jullie!
Puck is afgelopen maandag na een mega snelle thuisbevalling geboren, hij maakt het goed, super tevreden mannetje, waardoor ik (Maaike) nog meer dan trots ben!
Ronald is jullie als partner dankbaar voor de steun en nazorg. Nogmaals Dank jullie wel!

Groetjes,
Ronald, Maaike & Puck

Roos Methorst 16-06-2020

Lieve meiden,

Bedankt voor de fijne begeleiding tijdens deze, voor ons, lastige zwangerschap. Wat zijn we blij dat onze mooie Roos er is, zij maakt ons gezin compleet. Wij kijken met een goed gevoel terug op de bevalling en ondanks dat we Laura tijdens de spreekuren nog niet eerder tegen waren gekomen voelde dit meteen heel fijn en vertrouwd! Veel dank voor de goede zorgen!

Hartelijke groeten van Gijs, Anne Marie, Lotte, Wout & Roos

Pleun Molenaar 5-06-2020

Wij wonen pas sinds 3 jaar in deze omgeving en moesten na mijn eerste twee zwangerschappen nu dus op zoek naar een nieuwe verloskundige. We zijn zeer tevreden met deze keus! Helaas signaleerden ze bij mij met 32,5 week zwangerschapsvergiftiging waardoor ik verder bij de gynaecoloog onder controle kwam. Ik kreeg ontzettend veel complicaties en het liep absoluut niet zoals je zou willen. Zelfs toen ik in het ziekenhuis lag had de verloskundige wekelijks contact met mij en ook toen ik na weken met onze dochter Pleun thuis kwam hebben ze super fijne nazorg gegeven. Ontzettend bedankt! We zijn zeer tevreden!

Familie Molenaar

Rosie Stroet 13-6-2020

Wij hebben de hulp en begeleiding vanuit jullie als zeer prettig ervaren! Er was altijd een luisterend oor en de informatie was heel duidelijk. Door wat onzekerheden in mijn zwangerschap heb ik ook veel steun gehad aan jullie adviezen en gehoor. Ook de nazorg was erg persoonlijk! Jullie geven de juiste aandacht, heel fijn! Mocht er een tweede komen zullen wij zeker weer naar jullie toe gaan!

Groetjes Jesper Stroet en Renée

Mila Elena Rol 4-6-2020

Lieve meiden,
Wat zijn jullie een toppers! In de lastige Corona-tijd, wisten jullie ons evengoed zo te begeleiden dat het niet eens heel onpersoonlijk werd! Dankzij jullie hebben wij ons mooie kleine meisje gezond en wel op de wereld kunnen brengen.

De begeleiding en steun van jullie allen, heeft ons een hele fijne en rustige zwangerschap bezorgd.

Bedankt voor alle goede zorgen en wie weet, (hopelijk), over een paar jaar!

Veel liefs,
Justin, Melanie en Mila Elena

Fedde van Zee 1-06-2020

Bizar! Totaal onverwacht – zonder traject – spontaan zwanger van de tweede. Wat een cadeau, maar hoe druk gaat dit wel niet worden met een dreumes van net 1? Die vragen werden meteen weer weggenomen door het warme ontvangst en door de goede zorgen van de verloskundigen en assistentes van NHN. We hebben gehoord en vertrouwd bij jullie gevoeld; van zwangerschap tot kraambed. Dank daarvoor!

Veel liefs,
Huib, José, Jort en Fedde

Tamara Nyirenda 20-04-2020

Wij hebben de zorg van alle verloskundigen en de assistentes als heel goed ervaren. Het was best een lastige tijd, in verband met corona, waardoor ons gezin niet bij elkaar was. Dan is het extra fijn als je professioneel en persoonlijk begeleid wordt!

Saulos, Maryse en Tamara

Via internet zijn wij bij Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord terecht gekomen. Wij hadden ons wel enigszins verdiept in de verloskundige zorg maar omdat het ons eerste kindje is wisten wij niet precies wat wij konden verwachten.
Voor de bevalling hebben wij alle teamleden binnen de praktijk wel een keer gezien, waardoor wij tijdens de bevalling niet voor verassingen kwamen te staan. Het contact met de verloskundige was prettig. Zij hadden altijd een goed advies, maar er werd vooral goed naar ons geluisterd en vragen beantwoord.
Uiteindelijk ben ik in het ziekenhuis bevallen onder begeleiding van de verloskundige zorg van het ziekenhuis. In de dagen erna is er meermaals contact geweest vanuit de Verloskundig Centrum NHN om te vragen hoe het mij ging en of zij mij konden ondersteunen, kortom goede nazorg! Ik beveel de praktijk dan ook voor zwangere in de regio Noord-Holland Noord aan.

Dames, hartelijk dank voor de goede begeleiding!

Liefs Arie en Fleur

Jett Hiemstra 15-03-2020

Lieve dames,
Ik heb de zorg van jullie allemaal als zeer prettig ervaren. Altijd kon ik bij jullie terecht met vragen en of twijfels. Zeker bij een eerste zwangerschap is dat super fijn!

Bedankt voor de liefdevolle begeleiding!

Liefs, Annemarie, Jesper en Jett.

Kaj Verbruggen 7-02-2020

Lieve meiden,

We willen jullie heel erg bedanken voor al jullie goede zorgen bij alle 5 de zwangerschappen! Jullie zijn toppers!

Jack en Yvana
Zara, Yinte, Keet*, Jacky en Kaj

Tess de Graaf 27-01-2020

Voor ons was er geen twijfel, wij zouden tijdens deze tweede zwangerschap weer jullie begeleiding willen krijgen. Wij voelen ons bijna thuis zo’n fijn gevoel geven jullie ons. Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen, de telefonistes zijn altijd heel vriendelijk en lijken √©cht te weten wie ze aan de telefoon hebben. De echoscopiste lijkt het voor de eerste keer te doen zo enthousiast en verwonderd komt ze over en wat heeft de kundigheid van alle dames ons een zeker gevoel gegeven. Geen nummer, maar echt persoonlijk contact. Een begeleiding waar ruimte is voor je vragen, je wensen, maar ook het bespreken van de spanning die je voelt. Heel fijn om te merken dat ze op de hoogte zijn van je geboorteplan, want tijdens de bevalling wordt er naar onze wensen verwezen. Yvonne mocht weer aan ons bed staan en hoe…! Na een wee√ęn storm legden we samen ons meisje op mijn buik. Wat een geweld is het toch, maar wat fijn dat er iemand (naast je man) bij ons staat die mij er doorheen coacht. Toch thuis bevallen, want er was geen tijd meer. Geen moment heb ik getwijfeld, het was gewoon¬†goed. In de kraamweek hebben we alle dames voorbij zien komen en ook dan is er weer zoveel aandacht en werden we overladen met complimenten. Kortom, wij zijn weer enorm tevreden en willen jullie weer heel erg bedanken.

Huub, Marloes, Timo en Tess de Graaf

Lenn Rezelman 22-12-2019

Lieve dames,
Ontzettend bedankt voor de super begeleiding tijdens onze eerste zwangerschap. Fijn dat jullie allemaal zo’n luisterend oor bieden en deskundig en persoonlijk advies geven. De controles hebben wij altijd als zeer prettig ervaren en het was iedere keer weer fijn dat onze vragen goed beantwoord werden. Het voelde zeer vertrouwd dankzij de persoonlijke aandacht.

Bedankt voor alle goede zorgen en wie weet tot in de toekomst!

Gregor, Melissa en Lenn

Lois van der Sluis 8-03-2020

Lieve meiden,

Bedankt voor het begeleiden van deze toch wel heel bijzondere periode! We hebben ons elk moment gesteund en begrepen gevoeld. Jullie zijn er altijd en dat geeft een fijn gevoel. Stuk voor stuk zijn jullie toppers die hun werk met heel veel passie uitvoeren. Als we een 2e mogen verwachten zien jullie ons zeker terug. Nu eerst genieten van onze prachtige meid. BEDANKT!

Heel veel liefs, Ferron, Tess en Lois.

Jenoah Mik 6-03-2020

Lieve dames, Wat was het fijn om tijdens deze zwangerschap opnieuw begeleid te worden door jullie. Jullie professionaliteit, deskundigheid en persoonlijke aandacht hebben ons goed gedaan tijdens deze zwangerschap, waar niet alles altijd even makkelijk ging. Dit konden we goed bespreekbaar maken en ook een extra controle of telefoontje was altijd goed.
Lieve Miranda, Angela, Marieke (ook jij hoorde er nog bij), Lia, Tessa, Yvonne, Candy en Karin bedankt voor alles!

Rutger, Maretta, Yavanna en Jenoah Mik

Abby Grijze 5-3-2020

Lieve dames,

Ik wil jullie bedanken voor de goede zorgen en het luisteren.

Liefs, Jolien

Ivan Yonkov 04-02-2020

Lieve verloskundigen,
Ontzettend bedankt voor de top begeleiding en zorg tijdens mijn eerste zwangerschap! Wij zijn erg tevreden met jullie goede adviezen en professionele hulp vanaf dag een en tijdens de bevalling. Jullie zijn een super team. Mochten wij een tweede kindje verwachten dan komen wij zeker bij jullie terug!

Liefs, Petar, Plamena en de kleine Ivan

Kiki Groothuis 16-01-2020

Blij dat we voor jullie praktijk hebben gekozen. 

Vanaf de eerste afspraak tot de bevalling aan toe fijn begeleid. Bij vragen of onzekerheden kon er altijd contact met jullie worden opgenomen. Dit voelde ook vertrouwd. We kijken terug op een mooie periode. Bedankt voor alle goede zorgen!

Liefs Kiki, Dennis & Amanda Groothuis 

Jurre Keijzer 6-01-2020

Lieve dames,
Wat hebben wij ontzettend genoten van deze mooie en bijzondere tijd. Vanaf het eerste moment voelde het al heel vertrouwd. Een prachtige praktijk, waarin je de passie voor hun werk voelt.  Mijn wens was om thuis te bevallen, maar durfde ik dat wel aan? Jullie gaven mij zelfvertrouwen, zodat ik deze wens in vervulling kon laten gaan. 6 januari 2020, daar stond ze dan Yvonne! Wat een topper! Lieve Karin, Angela, Miranda en in het bijzonder Yvonne, ontzettend bedankt voor de fijne begeleiding.

Liefs, Orry, Patricia & Jurre

Sef F√ľhler 25-01-2020

Voor de tweede keer een hele fijne ervaring met jullie gehad tijdens de zwangerschap en bevalling! De persoonlijke benadering vond ik erg prettig, jullie waren altijd op de hoogte van onze situatie en ge√Įnteresseerd daarin. Wij hebben altijd de volle vertrouwen in jullie gehad en jullie hebben de zorgen die wij hadden ook altijd weg kunnen nemen, Bedankt voor de fijne begeleiding!

Richard, Kionne, Madé en Sef

Jop de Graaf  30-12-2019

Toen ik weer een positieve test in handen had, twijfelde ik geen moment om weer naar deze praktijk te gaan. Voor de derde keer een prettige begeleiding gehad. Ze stonden altijd voor me klaar, gaven me tips wanneer ik die nodig had. Na 2 zwangerschappen tot 41 weken door te hebben gelopen, hebben ze me deze keer geholpen om nu eerder ingeleid te worden.

Daar ben ik, en zijn wij, erg dankbaar voor!

Bedankt voor alles lieve dames!

Liefs, Michiel en Cheryl
Fenna, Tijn en Jop

Gyllan Son Niazioglou 14-12-2019

In december hebben wij onze kerngezonde zoon en broertje mogen verwelkomen na een kort en krachtig zwangerschap! Wij hebben de begeleiding, objectieve blik, professionaliteit en persoonlijke gesprekken met Karin en Yvonne erg goed ontvangen! Vervolgens de kennismaking en controle afspraken met Candy en Lia zijn ook naar zeer tevredenheid gegaan. En niet te vergeten de echoscopiste Joan die ons de 20 weken echo liet zien. En de fantastische assistentes Angela en Miranda. En dat alles naast het renoveren van de praktijk, chapeau! Verloskundige Centrum NHN is een warm praktijk met veel mogelijkheden in en om het praktijk. Het is ook een moderne praktijk gericht op liefdevolle zorg en dienstverlening, kundigheid, op maat gericht begeleiding, vernieuwing, kansen en mogelijkheden in goede en slechte momenten tijdens de zwangerschap of na de bevalling. Aller belangrijkst, het zijn mensen die passie hebben voor het vak: geboorte van een nieuw leven of het afscheid moeten nemen van een nieuw leven, gezondheid &  welzijn van de moeder, en diegene die haar steunen. Ook de medisch & maatschappelijk aspecten die daarbij horen. Wij willen het team van Verloskundige Centrum Noord Holland Noord ontzettend bedanken voor alles wat zij betekent hebben voor ons!

Hartelijk groet,
Umit & Susan & kids Niazioglou

Geraldo Boot 27-12-2019

Lieve verloskundigen,

Ontzettend bedankt voor de fijne begeleiding en zorg tijdens onze eerste zwangerschap wij vonden het erg fijn bij jullie. Bij twijfel konden wij altijd bellen en dat voelde erg goed!

Mochten wij een tweede kindje verwachten dan komen wij zeker bij jullie terug!????

 

Liefs Donny, Romina & Geraldo

Pim Marbus 19-12-2019

Lieve verloskundigen,
Wederom hebben wij mogen kiezen voor jullie uitstekende zorg en begeleiding. Na goede gesprekken en een positieve uitslag van de 20-weken echo, zijn we fijn met jullie verder gegaan in de reguliere zorg. Zo mooi als we een thuisbevalling hadden bedacht, zo snel was het plan veranderd. Ook na de overdracht naar het ziekenhuis hebben jullie nog regelmatig gebeld hoe het ging en of we nog vragen of zorgen hadden. Helaas hebben we de bevalling zonder jullie moeten doen, maar gelukkig zijn we jullie allemaal nog op nacontrole geweest om onze kleine vent te bewonderen. Ontzettend bedankt voor de fijne zorg, de goede gesprekken en de fantastische begeleiding tijdens en na de zwangerschappen.

Jeroen & Noortje
Sanne, Dionne en Pim

Duuk Lenders 18-12-2019

Meiden van de verloskundige praktijk, namens ons hartstikke bedankt voor de goeie en fijne zorg. We vonden de bezoekjes altijd erg leuk en werden altijd leuk ontvangen. Ook voor vragen of bezorgdheden stonden jullie 24/7 voor ons klaar, we konden altijd bellen en jullie wisten altijd onze zorgen weg te nemen. Onze bevalling liep niet als gepland en raakten naar het ziekenhuis, in het ziekenhuis waren we ook erg blij dat jullie er waren en wisten jullie ons gerust te stellen met jullie bekwaamheid. Ook na de bevalling waren jullie er nog voor ons en zijn we erg blij met hoe alles gelopen is. Als we nog weer een verloskundige praktijk nodig hebben, zullen we zeker weer naar jullie terug komen. Heel erg bedankt voor alle goede zorgen, deskundigheid en de fijne tijd.

Lieve groetjes, Wendy & Marielle Lenders