Jaxx Wetzel 24-08-2021

Lieve Meiden,

Wij willen jullie enorm bedanken voor de goede zorg tijdens de zwangerschap en bevalling. Vanaf moment 1 voelde het heel fijn en vertrouwd. We konden met alle vragen en zorgen bij jullie terecht en we voelden ons daardoor echt gezien en gehoord. Op 24 augustus zijn wij bevallen van ons eerste kindje Jaxx, en ook daar zijn jullie bij geweest. Dat hebben wij als super fijn ervaren. De rust en het vertrouwen die verloskundige Karin uitstraalt, heeft ons enorme kracht gegeven tijdens de bevalling. Ook de nazorg was heel prettig om samen alles nog eens na te bespreken. Mochten wij in de toekomst nog een kindje verwelkomen, dan kiezen wij absoluut zonder twijfel weer voor jullie! Bedankt voor alles!

Heel veel liefs, Jordy, Susan en Jaxx

Elin de Krijger 19-08-2021

Voor papa de eerste kennismaking met de verloskundige van dienst, waarbij de ondersteuning telefonisch en live kort maar krachtig was. En toch gaf haar aanwezigheid veel rust.

Ook de voorgaande controle afspraken werden bij alle meiden als zeer plezierig ervaren.

Gerdina en Sil

Luca Guppy 10-8-2021

Wij zijn fijn geholpen tijdens de zwangerschap.
We voelden ons altijd comfortabel om te bellen met vragen.
Bedankt dames!

Groetjes Kieran, Yvonne & Luca

Rens Bakker 4-8-2021

Vanwege een medische indicatie liep ik de hele zwangerschap bij de gynaecoloog dus wij hebben alleen de nazorg van jullie mogen ervaren. Wij hebben 3 maal bezoek gehad van Candy en wat is dat een topper! Ze neemt de tijd voor je om alle vragen te beantwoorden en heeft een fijne, rustige aura om zich heen. Als er ooit een derde komt, komen wij zeker bij jullie terug!

Liefs Stefan, Jolijn, Vera en Rens Bakker

Flora Kuut 3-8-2021

Lieve allemaal,

Wij willen jullie heel erg bedanken voor de goede zorg. Jullie zijn allemaal heel vakkundig en iedere keer weer ontzettend aardig. De thuisbevalling van ons wondertje Flora is dankzij de geweldige ondersteuning van Marije een hele mooie herinnering geworden waar wij met veel liefde en verwondering op terug kunnen kijken.

Voor alle aanstaande moeders: jullie zijn in goede handen!

Heel veel liefs, Carina, Chris, Lilly en Flora

Vayénn Sneekes 30-07-2021

Wij hebben de zorg van jullie als erg prettig ervaren. Er is altijd geluisterd naar mij, en ik kon altijd langs komen of bellen. Jullie namen veel bezorgdheid van mij af, om mij altijd serieus te nemen. Helaas moest de zorg bij 28 weken worden overgenomen door het ziekenhuis. Maar zelfs toen bleven jullie contact houden om te vragen hoe het gaat. Bedankt voor jullie goede zorgen. Bedankt voor de fijne tijd in mijn zwangerschap. Bedankt dat ik jullie heb mogen leren kennen.

Liefs, Lars en Sabina

Duuk Dennis Kuin 28-7-2021

Na het sprookje van de vorige keer was er geen twijfel over mogelijk en de keus voor Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord snel gemaakt.
Wat was het weer fijn, jullie zijn stuk voor stuk toppers! En Yvonne bedankt voor alle rust en support tijdens de bevalling je bent geweldig!

Liefs, Jimmy Ilse Liz & Duuk

Mike van Baaren 25-7-2021

Wij willen jullie heel erg bedanken voor de goede zorgen tijdens en na de zwangerschap. We zouden jullie zeker aanraden bij anderen en hebben het zelf als zeer prettig ervaren.  Ook de zorgen tijdens de bevalling ben ik erg blij mee geweest en hebben we beide ook heel prettig ervaren.

Heel erg bedankt ☺️!

Roy & Sandra & Mike

Max Rempt 22-7-2021

Lieve dames,

Bedankt voor alle hulp, goede zorgen en betrokkenheid tijdens de zwangerschap. Jullie hebben ons ontzettend goed begeleid en we konden altijd bij jullie terecht met vragen. Uiteindelijk kwam ik twee dagen voor de geboorte van Max toch in het ziekenhuis terecht en ook toen bleven we van jullie horen. Heel fijn! Wie weet tot de volgende keer!

Liefs Kim, Martijn en Max Rempt

Keet Koopman 7-07-2021

In het verleden hadden we geroepen dat we voor de meiden van NHN het liefst een elftal zouden krijgen, omdat we jullie zorg zo fijn vinden, maar we dachten dat ons gezin compleet was met 2. Tot onze verbazing diende zich nog een 3e spruit aan en gelukkig konden we hiervoor bij jullie terecht (op oudejaarsavond direct bereikbaar). Ondanks alle Corona maatregelen, hebben wij de zorg van de verloskundigen, echoscopistes en assistenten weer als super betrokken ervaren. Wij zijn blij dat het weer zo’n feestje was om bij jullie te mogen komen. Dank jullie wel, ook namens Keet!

Groetjes, Wout en Sanne

Jeave Post 6-07-2021

Ontzettend bedankt voor de super begeleiding tijdens onze tweede zwangerschap. Wij hebben het weer als heel fijn ervaren!!

Liefs, Kim, Michelle, Mikai & Jeave

Mick Schaalje 22-6-2021

Op 8 juni 2020 maakten wij voor het eerst kennis met de verloskundigen van Verloskundig Centrum NHN, helaas kregen wij toen niet het nieuws te horen waar je op hoopt. Maar door de warmte en begeleiding van de meiden konden wij dit goed handelen en een plekje geven.
Toen wij op 1 oktober weer een positieve test hadden en ik de praktijk belde om een afspraak te maken wist Angela nog precies wie ik was. Ik vond dat zo bijzonder, er zijn zoveel vrouwen zwanger en ze hebben het super druk maar toch weten ze aan de telefoon al precies wie je bent. Gelukkig kregen we dit keer goed nieuws en werd ik goed geholpen met mijn onzekerheid in het begin van de zwangerschap. Ik kon en mocht alles vragen, niks was te gek en alle twijfels werden weggenomen. Gedurende de zwangerschap heb ik het contact als zeer warm en betrokken ervaren, ondanks dat ik over moest stappen naar t ziekenhuis bleef het contact en de vraag hoe het ging. Op de dag van inleiding kregen we een succes berichtje en ook na de geboorte te nazorg was heel fijn! Mochten wij ooit nog voor een 2e kindje gaan komen wij zeker weer terug.

Lieve meiden, bedankt voor jullie goede zorgen, steun en persoonlijke aandacht in ons avontuur.

Liefs, Menno, Denise en Mick

Joas van der Sluis 9-07-2021

Lieve allemaal,

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de warmte, liefde en goede zorgen, wij mogen voor de 4e keer weer trots zeggen ouders te zijn en nu van onze mooie zoon Joas!

Bedankt voor alles veel liefs,
Jos & Cindy

Yara Zandvliet 1-07-2021

Wij willen jullie hartstikke bedanken voor jullie deskundigheid en goede zorg tijdens en na mijn zwangerschap. Ik belandde een week voor de bevalling in het ziekenhuis en jullie namen vaak contact met ons op om te checken hoe het ging. Dit hebben wij dan ook als heel prettig ervaren! Alle afspraken die we hadden, hebben we ook als heel positief ervaren. We vonden het fijn om te weten dat we altijd bij jullie terecht konden/kunnen komen! Wij willen jullie hartstikke bedanken voor alles! En hopelijk tot de volgende keer!

Liefs Mark, Manon en Yara Zandvliet

Leff Zandbergen 23-06-2021

Ons derde kindje en jullie fijne, kundige, zorgvuldige en persoonlijke zorg…

Dat zorgt voor een lach op ons gezicht, een brok in de keel en een warm gevoel in ons hart. Bedankt, jullie zijn toppers!

Lenny en Sven

Endris Kianosh Rahro 18-06-2021

 

Prachtige zoon en broertje van Atef, Jamila, Armin en Senan.

Otis Foxx Meeldijk 16-06-2021

Lieve dames,

Wij willen jullie alle enorm bedanken voor jullie goede zorg en begeleiding de afgelopen maanden, van onze eerste zwangerschap. Wij hebben ons erg op ons gemak en gehoord gevoelt. Jullie zijn heel professioneel, veel persoonlijke aandacht en jullie nemen goed de tijd. Wij hebben het gevoel gehad dat wij altijd konden bellen en alles mochten en konden vragen.

Liefs Otis, Remco en Suzanne

Mees van Duin 21-05-2021

Met 16 weken zwangerschap zijn wij overgestapt naar Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord en wat zijn wij hier blij mee geweest! De zorg, de luisterende oor en net dat stapje extra willen doen hebben onze een hele fijne zwangerschap bezorgd. Mochten wij in de toekomst nog een kindje mogen verwelkomen, kiezen wij zonder twijfel weer voor jullie. Bedankt voor alles!

Liefs Remco, Samantha en Mees

Djonny Mulder 17-05-2021

Lieve meiden,

Wij willen jullie heel erg bedanken voor de goede zorg tijdens de zwangerschap, we zijn altijd goed geholpen en hadden erg veel aan jullie advies, ok al ging mijn zwangerschap volgens het boekje en ik bijna nergens last van had, moest ik uiteindelijk toch overgedragen worden aan het ziekenhuis omdat Djonny in een stuitligging lag. Dit vonden we erg jammer, we waren veel liever bij jullie gebleven. Evengoed hartstikke bedankt meiden voor alle goede zorg en wij zijn heel blij dat we voor jullie hebben gekozen.

Liefs, Mark, Naomi en Djonny

Justin Rem 13-05-2021

Jullie heel erg bedankt voor de goede zorgen rond de zwangerschap. Wij zijn goed begeleid door jullie allemaal! We zien jullie in de toekomst weer.

Liefs,
Diede, Anoeska en Justin

Lisa Nijdam 19-03-2021

Lieve dames,

Wat ben ik blij dat wij voor jullie praktijk gekozen hebben. Stuk voor stuk zijn jullie zo lief en zorgzaam. Na een heftige gebeurtenis tijdens mijn zwangerschap, hebben we extra controles ingelast en wat voelde dit fijn. Alle bezoeken aan de praktijk voelden zo fijn en vertrouwd aan. Bedankt voor de goede zorgen.

Liefs Hidde, Yvonne en Lisa

Rosa Borst 29-04-2021

Na de geboorte van Niene zijn we tijdens de zwangerschap van Rosa weer bij jullie terug gekomen. Nog steeds het vertrouwde gevoel als een paar jaar geleden en weer zijn wij erg tevreden. We zijn goed geïnformeerd en geholpen en kijken met een goed gevoel terug op de hele periode.

Bedankt weer!
Joost, Ramona, Niene en Rosa

Juna Klok 28-04-2021

Wij willen jullie heel erg bedanken voor de goede zorgen. Jullie hebben ons heel goed begeleid tijdens de zwangerschap!

Liefs,
Remco, Laura en Juna

Indy van Dam 13-4-2021

Wat zijn wij fijn begeleid voor, tijdens en na de zwangerschap! Bij alle dames voelde wij ons welkom. De praktijk was echt een warm bad om in terecht te komen. Bedankt voor alle goede zorgen. En in het speciaal Marije voor de support en steun tijdens de bevalling.

Liefs Jeffrey, Denise en Indy

Lasse Baars 12-4-2021

Lieve dames,

Iedere controle in de praktijk bij jullie voelde ontzettend warm en vertrouwd. Bij wie van jullie vier we ook kwamen. Het gaf zo’n fijn gevoel dat jullie meeleefden, antwoord gaven op iedere vraag en onze twijfels wegnamen. Jullie lieten ons wel altijd de regie houden en ook dat vonden we prettig. Wij willen jullie onwijs bedanken voor alle goede zorgen tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Ga zo door!

Liefs, trotse ouders van Lasse
Ruud en Cynthia

Jace Helsloot 7-4-2021

Super leuke en allemaal meelevende verloskundige hier op de praktijk. Helaas niet bij de bevalling gehad i.v.m. meconium-houdend vruchtwater.

Bedankt en groetjes van Nick, Melissa en Jace Helsloot

Anouk van der Slikke 30-03-2021

Eindelijk was het dan zover. Na heel lang wachten eindelijk een positieve zwangerschapstest in juli 2020, zwanger! Zo bijzonder en dan nu op zoek naar een verloskundigenpraktijk voor begeleiding van deze lang gekoesterde zwangerschap. We hadden ons geen betere begeleiding kunnen wensen, want jullie stonden altijd voor ons klaar! Bedankt voor alle support tijdens de zwangerschap en bij de bevalling (en ook nog na de bevalling). Alles was goed geregeld, de controles/afspraken waren persoonlijk, informatief, kundig, gezellig en er was altijd ruimte voor vragen. Ondanks de strenge coronaregels hadden we de mogelijkheid om (als wij het nodig vonden) samen op bezoek te komen. Op 29-3 was het zover, de bevalling begon, het duurde korter dan verwacht. Het eerste 1,5 uur al ruim 14 “korte” weeën en Daan heeft jullie toen meteen gebeld. Marije zou wel even komen kijken hoe het ging, maar ze is niet meer weggegaan tot onze dochter Anouk geboren werd op 30-03-2021 om 02.10. Anouk bedacht dat het wel op een sneller tempo kon. Na ongeveer 6 uur lag ze al op mamma’s buik, een supersnelle thuisbevalling. Alle dames van Verloskundig Centrum NHN bedankt voor de goede zorgen tijdens de zwangerschap! Wij weten hoe moeilijk zwanger worden kan zijn, maar mochten we ooit, ooit nog eens het geluk hebben, dan komen we heel graag weer bij jullie langs voor de begeleiding!

Daan, Denise & Anouk

Sem Hekkema 10-4-2021

Wij zijn op 10-04-2021 trotse ouders geworden van onze eerste zoon Sem Jonathan Hekkema. Omdat het onze eerste zwangerschap was, vroeg ik bij vrienden wat een goeie verloskundige praktijk was en jullie naam kwam naar voren. Tijdens mijn zwangerschap heb ik hele fijne zorg bij jullie mogen ontvangen. Als er wat was dan werd ik gehoord en ook goed geholpen. Jullie zijn een erg fijne praktijk om bij te zitten, tijdens de bevalling zijn jullie er ook bij geweest en dit heb ik als zeer prettig ervaren. Bedankt voor alle goede zorgen en fijne momenten!!

Jordie en Lisanne Hekkema

Sem Leunissen 07-04-2021

We liepen deze zwangerschap in het ziekenhuis, maar de verloskundige belden zo af en toe op om te vragen hoe het ging. Dit was heel fijn. De nazorg was fijn en goed.

Groetjes,
Roy, Femke, Noa en Sem

Levy Zuidewind 4-3-2021

Dit ben ik, Levy Cas Hendrik Zuidewind op de zwart- wit foto die mama heeft gemaakt. Ik ben nu drie weken oud en het gaat best goed met mij! Naast mij staat mijn oudere broer: Lyam Theo Zuidewind. Die vindt de hele situatie heel erg spannend. Hij aait mij regelmatig en als ik huil om een flesje dan komt die gehaast bij mij kijken om mijn speen te geven. Ook het uitkleden en aankleding vindt hij leuk en wilt hij graag mijn mama helpen. De periode in mama haar buik was heel gezellig. Ik weet nog goed dat we vaak naar de verloskundige moesten voor een controle. Ze voelde dan aan mama haar buik en mijn reactie was vaak even een schopje terug. De verloskundigen waren heel lief voor mama! Zo luisterden ze goed naar mama haar verhalen, legden ze alles geconcentreerd uit en konden goede adviezen geven. Hier waren wij beiden blij mee. Op het einde van de zwangerschap was mijn moeder het een beetje zat. Ik vond het wel erg gezellig in de buik en bleef lekker tot 41 weekjes zitten, maar mama was ongeduldig en wilde graag met mij knuffelen. Toen besloot ik toch maar te komen op: 04-03-2021 om even een kijkje te nemen bij papa en mama. Dit ging allemaal heel goed en daar was ik dan! Kiekeboe. Ik was 3470 gram en 48 centimeter. Nadat we uit het ziekenhuis waren kwam de verloskundige langs. Nu kon ik haar eindelijk bewonderen na 9 maanden in de buik van mama gezeten te hebben en wat waren ze vriendelijk! Ik wilde graag even knuffelen, maar door de corona zat dit er helaas niet in. Daarna sloot ons avontuur met de verloskundige zich af en moet ik het met papa, mama en Lyam doen… Zo heb ik een hele fijne tijd gehad bij Noord-Holland Noord. Iedereen was zo lief en vriendelijk voor ons! Wij willen jullie allemaal een dikke knuffel geven,

Levy
Wim, Lisa en Lyam

Marika Markuc 4-3-2021

We are very pleased because you have contacted us very professionally. Each of our visits was very nice and comfortable. The atmosphere at your place is friendly for the whole family. This beautiful waiting time is stress-free and in a friendly atmosphere. Your professional team made us not afraid. Thank you to all of you and we wish you a lot of success.

Sylwia, Przemysław, Marika Markuc.

Lotte Nanne 26-02-2021

Op 26 februari is onze dochter geboren. Het was onze 2e zwangerschap en door de fijne begeleiding bij de 1e zwangerschap was er voor ons geen twijfel om weer te kiezen voor Verloskundig Centrum NHN.  De persoonlijke aandacht en begeleiding van Marije, Candy, Lia, Karin en Yvonne was wederom erg prettig! Gedurende de gehele zwangerschap kon ik altijd terecht met mijn vragen. En toen ik vanaf 36 weken onder controle van het ziekenhuis kwam bleven de dames contact houden en kon ik bellen bij zorgen en/of vragen. Helaas was mijn herstel na de keizersnede niet helemaal zoals verwacht en gewenst. Elke week werd ik gebeld door 1 van de dames met de vraag hoe het ging. En dat hebben ze gedaan totdat ik hersteld was omdat ze niet eerder de zorg wilden afronden. Echt superfijn!

Via deze weg nogmaals super bedankt voor al jullie goede zorgen en begeleiding!

Groetjes Peggy en Timo

Luus Lenting 26-2-2021

We voelden ons direct op ons gemak bij alle verloskundigen. Iedereen was altijd erg geïnteresseerd en goed op de hoogte. De begeleiding van Candy en stagiaire Anouk tijdens de bevalling ook als zeer prettig ervaren. In de toekomst zullen we zeker weer voor jullie verloskundigenpraktijk kiezen!

Liefs Tom, Marlou en Luus

Richy van der Meulen 24-2-2021

Wij willen jullie onwijs bedanken voor alle goed zorgen die jullie ons hebben geboden! Bij alle verloskundigen een onwijs welkom gevoel gehad. We konden met al onze vragen op elk moment van de dag bij jullie terecht. We hebben een onwijs mooie zwangerschap bij jullie gehad! Altijd als we opbelden wisten jullie wie we waren en werden we super goed geholpen! Yvonne was aanwezig bij de thuisbevalling wat super snel verliep, het geruststellende gevoel wat ze ons gaf was zeer prettig! We waren er erg blij mee maar de rest van de meiden hebben ons ook een prettig gevoel gegeven tijdens de controles!

Liefs Colin, Kimberley, Zain en Richy

Florian Vos 20-02-2021

Heel veel dank voor de goede zorgen! Ik kom al heel wat jaren bij jullie over de vloer. Eerste instantie helaas door enkele miskramen maar daarna gelukkig voor een goede zwangerschap waarbij onze prachtige dochter is geboren en nu onze zoon Florian. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik bij jullie terecht kon en dat is in de eerste verdrietige periodes heel fijn geweest maar daarna in zo’n bijzondere tijd van zwangerschap en bevalling ook heel waardevol. Voor extra echo’s mocht ik altijd langskomen wat zekerheid gaf tijdens de zwangerschap van onze dochter. Ook tijdens mijn bevalling ben ik goed bijgestaan. Het was super toen ik op het laatste moment medisch werd dat Karin toch mij bij bleef tot Florian geboren was! Ook fijn om daarna nog eens de bevalling rustig door te praten. Kortom; blij met jullie!

Anthonie en Desiree

Thijs Kaashoek 2-01-2021

 

Zoon van Peter en Marloes

Milan 08-02-2021

Lieve meiden,
Wij willen jullie enorm bedanken voor jullie zorg en begeleiding de afgelopen maanden. Super blij dat wij de keuze hebben gemaakt om voor jullie praktijk te kiezen. Controles ook als super fijn ervaren en fijn om weer met een goed gevoel de deur uit te lopen. Begeleiding tijdens deze bijzondere tijd erg prettig ervaren. Dames van Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord heel erg bedankt!

Liefs Karolina, Mariusz en Marcela

Liv Mia 4-02-2021

Voor deze tweede zwangerschap hebben wij ervoor gekozen om ons weer te laten begeleiden door de verloskundigen van Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord. We hebben een hele fijne zwangerschap gehad. Betrokken en kundige verloskundigen die altijd voor je klaar staan. Mede hierdoor een super fijne thuisbevalling in bad gehad waar Karin voor de tweede keer bij aanwezig was. Ze heeft ons bij beide kindjes super goed geholpen. Ook de nazorg tijdens de kraamweek in Corona tijdperk hebben we als heel positief ervaren! We willen alle meiden (en Karin natuurlijk extra) bedanken voor de goede zorgen!

Veel liefs, Jarl, Linda, Mick en Liv

Suus Verwoerd 26-12-2020

Bedankt voor jullie vriendelijke, kundige begeleiding tijdens onze tweede zwangerschap!

Groetjes Sander en Ilsa

Duke Bronder 1-03-2021

Fijne praktijk met lieve en rustige verloskundige. Fijn dat we ook ’s avonds en in de weekenden terecht konden voor controles en echo’s. Zowel tijdens de controles op de praktijk als tijdens de bevalling wordt er in alle rust gehandeld en overal de tijd voor genomen. De bevalling werd begeleid door Marije. Marije is lief en rustig en heeft een fijne manier van communiceren tijdens en na de bevalling. Goede uitleg en overleg gehad.

Dave en Kesaya

Rosie de Wit 27-02-2021

Wij waren erg blij met de zorg van Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord! Met de vorige twee zwangerschappen ook hier onder controle geweest. Onze dochter is heel snel geboren, gelukkig was Yvonne nog net op tijd bij ons. Ze was super snel met onderweg telefonische ondersteuning. Ik had met alle verloskundigen een goede klik en heb de zorg als zeer prettig ervaren!

Sjors & Sofie

Olivia Hu 23-2-2021

Olivia is onze eerste baby (heel spannend) en ik heb het geluk dat ik voor Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord heb gekozen.  De hele zwangerschap was prettig. Hartelijk bedankt. Speciale dank aan Karin.

 

Liefs, Nanfu en Liangxiao

Lana Hooijer 19-1-2021

Voor de derde (en laatste) keer hebben wij de zorg tijdens de zwangerschap en bevalling heel prettig ervaren. Tijdens de zwangerschap konden we met al onze vragen bij jullie terecht en tijdens de bevalling werden we ook goed begeleid. We kijken er mooi op terug en genieten lekker met zijn vijven.

Liefs Dennis, Mireille, Fynn en Vigo

Molly Simmonds 30-12-2020

Lieve dames,

Wat zijn we blij dat jullie ons hebben begeleid tijdens deze bijzondere en kwetsbare periode in ons leven. We vonden bij jullie een perfecte balans tussen een warme betrokkenheid en professionaliteit. Geen vraag was te gek of te veel, en als het nodig was werd er meteen tijd gemaakt voor een extra controle. Al was het maar om ons gerust te stellen.  Jullie gaven ons ook het vertrouwen om thuis te bevallen, hoe fijn was dat. Ook toen de bevalling heel veel sneller ging dan verwacht waardoor alle zeilen moesten worden bijgezet, hebben we ons elk moment in veilige handen gevoeld. We kijken terug op een droombevalling!

Heel veel dank!! Alan en Marieke

Saar Hetsen 8-11-2020

Wij willen jullie heel erg bedanken voor de goede zorgen! Altijd bereikbaar en behulpzaam. Met name het medeleven en inleven van jullie deed ons erg goed. Helaas werd het een medische bevalling waardoor jullie er niet bij waren, maar de nacontroles werden weer door jullie gedaan wat weer een vertrouwd gevoel gaf. Heel veel dank!

Rob, Ellen en Fiene

Jade Lenssen 11-01-2021

Super blij dat wij de keuze hebben gemaakt om voor jullie praktijk te kiezen. Alle dames zijn toppers! Eerste zwangerschap super spannend en soms misschien overbezorgd maar voor alles konden we bij jullie terecht en alle vragen werden beantwoord, we voelden ons geholpen. Controles ook als super fijn ervaren alle aandacht was op ons gericht en fijn om weer met een goed gevoel de deur uit te lopen. Onze eerste afspraak was bij Yvonne en dat voelde meteen goed aan, het treft dat ook Yvonne ons heeft begeleid met de thuisbevalling. Door de (droom)bevalling heen heeft ze ons gesteund en ik was blij dat ze er was en dat alles zo goed is gegaan! Meiden allemaal super bedankt! ❤️

Liefs, Kay Sharon en Jade

Esra Feliz Irik 06-01-2021

Lieve meiden,
Wij willen jullie enorm bedanken voor jullie zorg en begeleiding de afgelopen maanden. Voor ons was deze zwangerschap extra spannend, ook dat werd erg serieus genomen, er werd geluisterd, we mochten langskomen wanneer we wilden. En er werd rekening gehouden met onze wensen. Candy is voor de bevalling bij ons geweest voor de laatste controles, wat een fijne rustige duidelijke vrouw. Esra is geboren in het ziekenhuis wegens 24 uur gebroken vliezen. Ook de zorg na dat wij thuis waren hebben wij als fijn ervaren door lieve Karin wat een waardevolle vrouw. Wij hopen ons in de toekomst weer bij jullie te kunnen melden. Lieve allemaal nogmaals enorm bedankt voor alles mede door jullie steun en zorg was deze zwangerschap fantastisch.

Liefs, Wouter, Lisanne en Esra Feliz Irik

Otis Ruijs 28-12-2020

We zijn ontzettend goed geholpen tijdens de zwangerschap en thuisbevalling. De bevalling ging sneller dan verwacht, maar Candy heeft ons super geholpen. Ook de nazorg in de kraamweek hebben wij (ondanks de Corona maatregelen) als prettig ervaren. Bij een eventuele volgende zwangerschap komen we zeker terug!

Calvin en Marleen

Levi Postma 23-12-2020

Lieve allemaal,

Wij zijn super tevreden over de verloskundige zorg. Heel professioneel, veel persoonlijke aandacht en jullie nemen echt de tijd, ook tijdens de controles. We kregen het gevoel dat we echt altijd mochten bellen en alles mochten vragen. De thuis bevalling hebben wij ook als zeer prettig ervaren. Kortom, zeer goede begeleiding door ervaren en kundige verloskundigen. Bedankt voor alles!

Veel liefs, Mike en Anouk
Sem en Levi

Elina van Muijen 15-12-2020

Lieve meiden,
Ik wil jullie allen ontzettend bedanken voor de goede en liefdevolle zorg tijdens de zwangerschap, bevalling en er na. Jullie waren altijd bereikbaar en benaderbaar wanneer ik of mijn partner dat nodig hadden. De persoonlijke aandacht, interesse en het geduld dat jullie hebben heeft diepe indruk op ons gemaakt. We kijken terug op een warme en liefdevolle begeleiding.

Marije was aanwezig tijdens mijn bevalling. Door haar rust en vertrouwen tijdens de bevalling had ik het gevoel dat ik het allemaal aan kon. Helaas moest ik uiteindelijk medisch naar het ziekenhuis en heeft Marije het niet thuis met mij af kunnen maken. Maar wat was je een topper!!!

Lieve meiden bedankt voor alles.

Liefs, Francien, Fredy en Elina

Lucas Hollander 7-12-2020

Lieve meiden van Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord. Op 07-12-2020 is onze zoon Lucas Hollander geboren. Wij hebben de begeleiding en het contact tijdens en na de zwangerschap met jullie zeer positief ervaren. Bij bezorgdheid altijd een luisterend oor waar ook echt even de tijd voor werd genomen. Zelfs nadat ik overgenomen werd door het ziekenhuis i.v.m. een hoge bloeddruk kon ik mijn verhaal en vragen nog steeds bij jullie kwijt wat enorm fijn voelde en ik zeker ook nodig had. Bij een eventuele tweede zwangerschap zouden wij dan ook zeker weer voor jullie kiezen.

♡ Debora & Rinus Hollander

Joa Haarsma 10-12-2020

Lieve meiden,

We zijn jullie erg dankbaar voor de fijne en zorgvuldige zorg die jullie ons als gezin hebben geboden. Ondanks dat we niet om de hoek wonen hebben jullie daar nooit een probleem van gemaakt. Daarnaast waren de controles en het luisterend oor heel fijn. Onze wensen werden goed op gepakt en duidelijk en netjes in de praktijk omgezet. Ook de begeleiding in de bevalling willen we Karin heel erg voor bedanken. Het heeft ons gerust gesteld en kunnen hardop zeggen dat we een droombevalling hebben gehad.

Wij gaan genieten!
Liefs, Stefan, Bonnie, Xavi & Joa

Vico van de Logt 5-12-2020

Tot 36 weken zwangerschap (vierde kindje) ben ik begeleid door deze verloskundigen praktijk, daarna moest ik overgenomen worden door de gynaecoloog i.v.m een keizersnede. Wij zijn altijd erg goed en vriendelijk geholpen. De verloskundigen nemen de tijd voor je en toen ik me een keer zorgen maakte mocht ik direct komen om een keer extra naar het hartje te luisteren. Ook kon ik na de keizersnede mijn verhaal kwijt aan deze lieve dames. Ik beveel deze praktijk van harte aan.

Familie van de Logt

Emily de Haan 29-11-2020

Op 29-11-2020 is onze prachtige dochter Emily de Haan geboren in het ziekenhuis onder begeleiding van Candy. Het was onze eerste zwangerschap en we hebben de begeleiding bij zowel de zwangerschap als de bevalling als heel erg prettig ervaren. Het contact met de verloskundigen is erg professioneel en persoonlijk en voor een eventuele volgende zwangerschap zouden we dan ook zeker weer naar jullie praktijk komen. Ontzettend bedankt voor alles!

Coen & Danique

Pink Klaver 17-11-2020

Een thuisbevalling met Karin als verloskundige. Voor ons kan het niet veel mooier. Ook ons 3e kindje is dankzij de kundige zorg en betrokkenheid van de praktijk thuis geboren. Dat zijn de echte cadeautjes in het leven.
De verloskundigen en assistenten wisten precies wat er wanneer speelde tijdens mijn zwangerschap, ook wanneer de eerdere afspraak met een collega plaatsvond. Info wordt goed gedeeld, er wordt snel ingespeeld op wensen of veranderende situaties. Kundigheid staat bovenaan, er wordt echt met je meegedacht, afgestemd op je eigen wensen. Die ruimte en flexibiliteit is voor mij een meerwaarde. Ik heb me tijdens alle zwangerschappen en bevallingen echt goed begeleid gevoeld. Altijd oog en oor voor wat er gaande is en zorg die bij mij als mens past, geen standaard werk. Wat een vertrouwen en wat een toppers. Wij zijn dankbaar 🙏

Kidi en Geert

Julian van Dijk 1-11-2020

Onze eerste zwangerschap samen met elkaar meemaken is heel bijzonder en we zijn blij dat we voor jullie praktijk hebben gekozen. We zijn door jullie goed geholpen tijdens de zwangerschap en thuisbevalling. De complimenten aan Karin, je hebt een super fijne begeleiding gegeven tijdens de thuisbevalling. Het was een vlotte bevalling en dus was onze zoon er sneller dan verwacht. Ook de nazorg in de kraamweek hebben wij als prettig ervaren.

Bedankt voor de begeleiding en wie weet tot een volgende keer.

Groetjes Alex en Danique

Brajan Mazur 7-09-2020

Heel erg bedankt voor je hulp, Jullie zijn de beste 😊, veel goede gezondheid en veel geluk voor het hele team.

Groeten van BRAJAN 😘

Niek Vink 5-11-2020

Onze 2e spruit alweer! En ook alweer de tweede maal bij verloskundige centrum noord Holland noord. Bij onze dochter waren wij zeer tevreden en waarom dan bij de tweede een ander kiezen? Ook dit maal weer warm onthaald. Duidelijke uitleg, meedenkend en een liefdevol en vriendelijk team! Bedankt voor alles! Wie weet zien we elkaar weer!

Chris en Michelle

Silvan Nieuwhof 28-10-2020

3 van onze 4 kinderen zijn geboren in samenwerking met deze verloskundigen. En ik kan alleen maar zeggen: wat een warm bad (letterlijk en figuurlijk) en wat zijn jullie goed in het vertrouwen op het lichaam van een vrouw. Ik heb 2 (bad)bevallingen volledig hands-off gedaan, met Karin erbij, en ik kijk enorm goed terug op deze ervaringen en het herstel. Karin geeft een veilig gevoel, zonder het ‘over te nemen’. Ook heeft Karin ons ondersteund tijdens een aantal miskramen, en ook daarin zijn we heel goed opgevangen. Alle verloskundigen die we hebben gezien tijdens controles en huisbezoeken zijn toppers en echt iedereen luisterde zo goed naar ons! Dank jullie wel dames, dit is hoe het hoort, en intens fijn is om op terug te kijken!

Liefs, Regina Nieuwhof

Matthijs de Vries 22-9-2020

Verloskundig centrum Noord Holland Noord is een top-centrum! Wij hebben bij onze 3 voldragen zwangerschappen, maar ook bij onze miskraam en de zwangerschap die we hebben moeten afbreken erg veel aan de inzet, steun, het enthousiasme en de kennis van de verloskundigen gehad. Altijd staan ze klaar en is er tijd voor de zwangere en haar gezin. Met aandacht, advies en een bemoedigend woord of een luisterend oor voelt het prettig in de praktijk. Ook voor de echoscopiste en de receptioniste, die altijd als ik opbel meteen weet wie ik ben en altijd vriendelijk en behulpzaam is, en nét dat stapje extra doet, heb ik niets dan lof!

Heel erg bedankt aan iedereen!

Groeten Cindy, Maurits, Esmee, Jesper en Matthijs

Kees Moerman 1-11-2020

Lieve verloskundigen,

Ik wil jullie heel erg bedanken voor de goede begeleiding gedurende mijn zwangerschap. Vanaf het eerste moment dat ik contact met jullie zocht, tot het laatste huisbezoek hebben jullie mij onwijs goed geholpen.
Jullie hebben een goed luisterend oor en zijn zeer kundig!
Heel erg bedankt voor de goede zorgen!

Groeten Jeffrey, Melissa en Kees

Teun de Graaf 28-10-2020

Voor de derde keer een zwangerschap onder jullie begeleiding mogen beleven.
En weer zeer positief ervaren. Tijdens alle afspraken wordt er uitgebreid de tijd voor je genomen, is er veel persoonlijke aandacht, ruimte voor vragen/zorgen en worden goede, deskundige adviezen gegeven. Uiteindelijk, in goed overleg met jullie, besloten om in het ziekenhuis te bevallen met pijnbestrijding waardoor jullie niet bij mijn bevalling waren. Maar na een, hele fijne bevalling, waren jullie weer heel betrokken bij mijn kraambed. We sluiten een mooie periode af omdat ons gezin nu compleet is en kijken hier heel fijn op terug, zeker ook dankzij jullie begeleiding! Karin, Yvonne, Candy, Laura en ook zeker Angela en Miranda, bedankt voor alles de afgelopen jaren en ga vooral zo door!

Liefs, Marcel, Nynke, Jurre, Joris en Teun

Lieve meiden,

Wat hebben jullie ons ontzettend goed begeleid tijdens de zwangerschap en bevalling. We kijken met een warm gevoel terug op deze periode! Jullie leefden echt met ons mee en we vonden het fijn dat er ruimte was voor eigen inbreng. Karin, jouw begeleiding tijdens de bevalling vonden we echt super! Het was een prachtige bad bevalling waar we alleen maar positief op terugkijken! Iedereen bedankt!

Anoniem

Tess Korf 23-10-2020

Hoi, ik ben Tess en ik ben door middel van een geplande keizersnede te wereld gekomen. Zelfs dat neemt niet weg hoe de begeleiding deze keer door de meiden weer als fantastisch is ervaren door mijn ouders. Tijdens de zwangerschap en kraamtijd waren de meiden erg zorgzaam, maar ook maakten ze tijd voor je vrij als daar behoefte naar was.

Extra dank voor de begeleiding van Karin, ze probeerde er alles aan te doen om het voor mijn moeder zo fijn mogelijk te maken en dat is mede door haar inzet gelukt!!!

Liefs, Tess Korf

Ashley Been 20-10-2020

Lieve dames van het verloskundige team,
Wij willen jullie enorm bedanken voor de afgelopen maanden.  Ondanks de maatregelen i.v.m. de corona hebben wij ons erg thuis gevoeld. Ondanks dat mijn bevalling door het ziekenhuis is gegaan werd de begeleiding doorgezet na de bevalling.  En stonden jullie klaar voor een luisterend oor. Wij kijken terug op een goede begeleiding.

Nogmaals bedankt voor alles.

Liefs,
Sander, Joyce, Calvin en natuurlijk Ashley.

Jacco Hin 17-10-2020

De verloskundigen hebben mij tijdens de hele zwangerschap goed geholpen en ik kon vele vragen bij ze stellen. Daarnaast was ik blij dat de meeste contact momenten ondanks Corona toch persoonlijk bleven. En ook de begeleiding tijdens weer een snelle thuisbevalling was fijn, hierdoor konden we gelijk genieten van onze kleine man Jacco.

Trudy en Gerard

Nina Verwer 13-10-2020

Lieve verloskundigen, bedankt voor de begeleiding tijdens onze eerste zwangerschap. Alles was nieuw en spannend, maar we hebben de bezoekjes aan de praktijk elke keer als een fijn moment ervaren. Bedankt ook zeker voor de fijne begeleiding tijdens de bevalling, het was heftig en nogal een spektakel met om 2 uur ’s nachts een ambulance voor de deur, maar ik kijk er toch positief op terug. Heel fijn was ook dat Candy de bevalling in het ziekenhuis verder begeleid heeft en we niet opeens een vreemd gezicht kregen. Bedankt voor alles en bij een eventuele tweede komen we zeker bij jullie terug! Liefs, Diane, Thomas en Nina. 

Koen van de Water 11-10-2020

Wat hebben we uitgekeken naar deze kleine man! We zijn helemaal verliefd. Samen met de toppers van de praktijk hielden we zijn groei en ontwikkeling in de gaten en keken we steeds meer uit naar zijn komst. De begeleiding was super. Zo met een eerste kindje komt er een hoop op je af maar hierin werden wij heel goed begeleid en ondersteunt! Helaas de bevalling in het ziekenhuis moeten doen waardoor we niet de bevalling samen hebben ervaren maar dit was ongetwijfeld goed gegaan! Trots op onze Koen❤️

Groetjes John en Lianne van de Water

Lauren van Leeuwen 6-10-2020

3e kindje, 3e keer jullie praktijk. Dat zegt toch wel wat over hoe wij over jullie denken! Zo fijn, jullie luisterende oren, warme zorgen en fijne begeleiding! Voor ons is dit hoofdstuk afgesloten, ons gezin is compleet. Maar we raden jullie aan iedereen aan! Bedankt voor alles meiden!

Liefs Jessy, Natasja, Jaimy, Tess en Lauren

Lindsey Gerritsen 27-09-2020

Beste dames, ontzettend bedankt voor de goede zorg tijdens de zwangerschap. Super team! En lieve Candy wat vond ik het super fijn dat jij erbij was. Al mijn wensen zijn uitgekomen tijdens de zwangerschap, thuisbevalling & de kraamtijd.

Liefs, Mike, Chantal & Lindsey

Jaivey Berbee 22-9-2020

 

Lieve meiden,
We willen jullie heel erg bedanken voor jullie goede zorgen en begeleiding. We vonden het heel fijn bij jullie praktijk en het voelde ook erg vertrouwd! Ook tijdens de bevalling voelde ik me erg op me gemak. Ik wil Karin ook heel erg bedanken voor de goede begeleiding tijdens mijn bevalling. Als we over een paar jaar een tweede kindje mogen krijgen, komen we zeker terug bij jullie! Jullie zijn een top team! Lieve meiden heel erg bedankt.

Liefs, Nick, Isabelle & Jaivey

Kiek Bakker 27-08-2020

Lieve meiden,

We willen jullie heel erg bedanken voor de deskundige en persoonlijke begeleiding gedurende deze tweede zwangerschap. De zwangerschap begon wat onzeker, maar daarin ben ik erg goed begeleid. Met elke bloeding en elke vraag mocht ik langskomen. Het voelde zo fijn wanneer er begrip was! Bedankt Angela en Karin 🙂 Gelukkig verliep de verdere zwangerschap goed! Het was jammer dat we tijdens de Corona periode minder contactmomenten hadden, maar ook deze momenten verliepen prettig. Ik heb iets meer gezichten gezien de afgelopen periode, maar dat voelde niet vervelend. Uiteindelijk heeft Lia mijn bevalling begeleid en daar kijken we met een goed gevoel op terug. De sfeer was ontspannen en Lia gaf me vertrouwen. En daar was Kiek! Onze mooie dochter en zusje van Guus.

Liefs, Doortje en Fred

Aahil Bashir Mahamud 21-09-2020

Gijs Jurrjens 04-08-2020

Lieve meiden van Verloskundig Centrum NHN,

Ons tweede kindje en ook deze keer bij jullie. 4 augustus is Gijs met een hele snelle thuisbevalling onder begeleiding van Candy geboren. We willen jullie ontzettend bedanken voor de geweldige begeleiding en steun voor, tijdens en na de zwangerschap! Er is altijd tijd voor een gesprek, een luisterend oor of bemoedigende woorden.

Nogmaals bedankt voor alles!

Liefs, Marco, Rianne, Tom en Gijs

Ole Jansen 4-8-2020

Wat hebben jullie een mooie praktijk met kundige en fijne mensen. De assistenten, echoscopistes en verloskundigen, jullie hebben allemaal zoveel passie voor jullie vak. Dat is mooi om te zien en vooral heel prettig voor ons om die betrokkenheid te voelen!

Bedankt voor de mooie tijd.

Groetjes,
Mitchell, Renske, Fien en Ole

Huub Maas 16-08-2020

Lieve verloskundigen,

Wat kijken wij positief terug op de service en kennis van jullie team. Gedurende de zwangerschap zijn de controles en gesprekken liefdevol en zorgvuldig begeleid. We hebben het dan ook als zeer prettig ervaren en zijn door iedereen zeer goed geholpen.

Wel een speciaal bedankje voor Karin, die ons het vertrouwen heeft gegeven om de thuisbevalling voort te zetten. De bevalling heb ik ervaren als een mooie samenwerking waarbij ik het volledige vertrouwen had in de verloskundige. Je kunt er volledig van op aan dat je in goede handen bent. Nogmaals ontzettend bedankt allemaal, jullie zijn een geweldig team!

Lieve groet,
Tom, Lisa & Huub

Kenjiro Warmerdam 10-8-2020

Wij willen jullie allen ontzettend bedanken voor de begeleiding, zorg en steun, tijdens deze moeilijke Corona tijd, jullie hebben je best gedaan tijdens mijn zwangerschap, bevalling en nazorg. Kenjiro is afgelopen maandag na een mega snelle thuisbevalling geboren, hij maakt het goed, super tevreden mannetje, en Devyngely als grote zus erg trots is op haar broertje!

Darlene en Steven

Emma Bouwkamp 23-7-2020

Onze tweede zwangerschap bij Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord. Begeleiding tijdens deze bijzondere tijd weer als erg prettig ervaren. Dames van Verloskundig Centrum NHN bedankt hiervoor.

Liefs Dennis, Eva, Noa en Emma

Hardin van der Beek 23-07-2020

Lieve dames,
Ontzettend bedankt voor alle goeie zorgen! Omdat het mijn allereerste zwangerschap was en ook tegelijkertijd met mijn moeders overlijden viel was het een moeilijk begin, maar jullie hebben mij daar zo goed in begeleid, dat als ik iets niet vertrouwde en ik gewoon kon bellen heeft me echt geholpen. Dus nogmaals bedankt voor alle zorg, steun en begeleiding tijdens de zwangerschap van onze zoon Hardin, het is zo’n heerlijk mannetje we genieten echt elke minuut van hem. En uiteraard ook bedankt voor de nazorg, echt top!

Liefs, Patricia, Tom en Hardin

Imme Johanna Paauw 12-07-2020

Lieve meiden,
Bedankt voor de zorgvuldige, warme, persoonlijke begeleiding tijdens de zwangerschap. Ik heb me altijd welkom en gehoord gevoeld. En Candy in het bijzonder bedankt voor de fantastische hulp bij mijn prachtige thuisbevalling. Het is precies gegaan zoals we hadden gehoopt!

Liefs, Mark, Maaike en Imme

Yvi Luca 7-7-2020

Ons derde kindje en de derde keer bij NHN. We hebben drie fijne zwangerschappen mogen beleven bij jullie. Elke zwangerschap weer werd er heel goed geluisterd naar alle wensen, ervaringen, vragen en zorgen. Soms een extra controle, dat was geen enkel probleem. Telefonisch contact kon op elk moment. Wilde ik liever een bepaalde verloskundige niet of juist vaker zien, werd dit geregeld. Ook na de zwangerschap waren jullie er voor ons. Bij ons derde kindje zelfs na bijna 3 weken nog jullie expertise kunnen inschakelen toen ze suf en geel werd en hebben jullie ons doorverwezen naar het ziekenhuis. Yvonne heeft een speciaal plekje in ons hart bemachtigd, gezien ze er iedere zwangerschap was, de eerste bevalling begeleidde (de rest werd een geplande keizersnede) en ieder kraambed met ons heeft afgesloten. Wij zijn nu compleet, dus jullie zien ons nu echt niet meer terug. Bedankt voor alles!

Wendy en Ferry Luca

Puck de Groot 29-06-2020

Wij willen jullie allen ontzettend bedanken voor de begeleiding, zorg, steun, aandacht en professionaliteit tijdens mijn zwangerschap, bevalling en nazorg. Wat zijn wij blij met jullie!
Puck is afgelopen maandag na een mega snelle thuisbevalling geboren, hij maakt het goed, super tevreden mannetje, waardoor ik (Maaike) nog meer dan trots ben!
Ronald is jullie als partner dankbaar voor de steun en nazorg. Nogmaals Dank jullie wel!

Groetjes,
Ronald, Maaike & Puck

Roos Methorst 16-06-2020

Lieve meiden,

Bedankt voor de fijne begeleiding tijdens deze, voor ons, lastige zwangerschap. Wat zijn we blij dat onze mooie Roos er is, zij maakt ons gezin compleet. Wij kijken met een goed gevoel terug op de bevalling en ondanks dat we Laura tijdens de spreekuren nog niet eerder tegen waren gekomen voelde dit meteen heel fijn en vertrouwd! Veel dank voor de goede zorgen!

Hartelijke groeten van Gijs, Anne Marie, Lotte, Wout & Roos

Pleun Molenaar 5-06-2020

Wij wonen pas sinds 3 jaar in deze omgeving en moesten na mijn eerste twee zwangerschappen nu dus op zoek naar een nieuwe verloskundige. We zijn zeer tevreden met deze keus! Helaas signaleerden ze bij mij met 32,5 week zwangerschapsvergiftiging waardoor ik verder bij de gynaecoloog onder controle kwam. Ik kreeg ontzettend veel complicaties en het liep absoluut niet zoals je zou willen. Zelfs toen ik in het ziekenhuis lag had de verloskundige wekelijks contact met mij en ook toen ik na weken met onze dochter Pleun thuis kwam hebben ze super fijne nazorg gegeven. Ontzettend bedankt! We zijn zeer tevreden!

Familie Molenaar

Rosie Stroet 13-6-2020

Wij hebben de hulp en begeleiding vanuit jullie als zeer prettig ervaren! Er was altijd een luisterend oor en de informatie was heel duidelijk. Door wat onzekerheden in mijn zwangerschap heb ik ook veel steun gehad aan jullie adviezen en gehoor. Ook de nazorg was erg persoonlijk! Jullie geven de juiste aandacht, heel fijn! Mocht er een tweede komen zullen wij zeker weer naar jullie toe gaan!

Groetjes Jesper Stroet en Renée

Mila Elena Rol 4-6-2020

Lieve meiden,
Wat zijn jullie een toppers! In de lastige Corona-tijd, wisten jullie ons evengoed zo te begeleiden dat het niet eens heel onpersoonlijk werd! Dankzij jullie hebben wij ons mooie kleine meisje gezond en wel op de wereld kunnen brengen.

De begeleiding en steun van jullie allen, heeft ons een hele fijne en rustige zwangerschap bezorgd.

Bedankt voor alle goede zorgen en wie weet, (hopelijk), over een paar jaar!

Veel liefs,
Justin, Melanie en Mila Elena

Fedde van Zee 1-06-2020

Bizar! Totaal onverwacht – zonder traject – spontaan zwanger van de tweede. Wat een cadeau, maar hoe druk gaat dit wel niet worden met een dreumes van net 1? Die vragen werden meteen weer weggenomen door het warme ontvangst en door de goede zorgen van de verloskundigen en assistentes van NHN. We hebben gehoord en vertrouwd bij jullie gevoeld; van zwangerschap tot kraambed. Dank daarvoor!

Veel liefs,
Huib, José, Jort en Fedde

Tamara Nyirenda 20-04-2020

Wij hebben de zorg van alle verloskundigen en de assistentes als heel goed ervaren. Het was best een lastige tijd, in verband met corona, waardoor ons gezin niet bij elkaar was. Dan is het extra fijn als je professioneel en persoonlijk begeleid wordt!

Saulos, Maryse en Tamara

Via internet zijn wij bij Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord terecht gekomen. Wij hadden ons wel enigszins verdiept in de verloskundige zorg maar omdat het ons eerste kindje is wisten wij niet precies wat wij konden verwachten.
Voor de bevalling hebben wij alle teamleden binnen de praktijk wel een keer gezien, waardoor wij tijdens de bevalling niet voor verassingen kwamen te staan. Het contact met de verloskundige was prettig. Zij hadden altijd een goed advies, maar er werd vooral goed naar ons geluisterd en vragen beantwoord.
Uiteindelijk ben ik in het ziekenhuis bevallen onder begeleiding van de verloskundige zorg van het ziekenhuis. In de dagen erna is er meermaals contact geweest vanuit de Verloskundig Centrum NHN om te vragen hoe het mij ging en of zij mij konden ondersteunen, kortom goede nazorg! Ik beveel de praktijk dan ook voor zwangere in de regio Noord-Holland Noord aan.

Dames, hartelijk dank voor de goede begeleiding!

Liefs Arie en Fleur

Jett Hiemstra 15-03-2020

Lieve dames,
Ik heb de zorg van jullie allemaal als zeer prettig ervaren. Altijd kon ik bij jullie terecht met vragen en of twijfels. Zeker bij een eerste zwangerschap is dat super fijn!

Bedankt voor de liefdevolle begeleiding!

Liefs, Annemarie, Jesper en Jett.

Kaj Verbruggen 7-02-2020

Lieve meiden,

We willen jullie heel erg bedanken voor al jullie goede zorgen bij alle 5 de zwangerschappen! Jullie zijn toppers!

Jack en Yvana
Zara, Yinte, Keet*, Jacky en Kaj

Tess de Graaf 27-01-2020

Voor ons was er geen twijfel, wij zouden tijdens deze tweede zwangerschap weer jullie begeleiding willen krijgen. Wij voelen ons bijna thuis zo’n fijn gevoel geven jullie ons. Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen, de telefonistes zijn altijd heel vriendelijk en lijken écht te weten wie ze aan de telefoon hebben. De echoscopiste lijkt het voor de eerste keer te doen zo enthousiast en verwonderd komt ze over en wat heeft de kundigheid van alle dames ons een zeker gevoel gegeven. Geen nummer, maar echt persoonlijk contact. Een begeleiding waar ruimte is voor je vragen, je wensen, maar ook het bespreken van de spanning die je voelt. Heel fijn om te merken dat ze op de hoogte zijn van je geboorteplan, want tijdens de bevalling wordt er naar onze wensen verwezen. Yvonne mocht weer aan ons bed staan en hoe…! Na een weeën storm legden we samen ons meisje op mijn buik. Wat een geweld is het toch, maar wat fijn dat er iemand (naast je man) bij ons staat die mij er doorheen coacht. Toch thuis bevallen, want er was geen tijd meer. Geen moment heb ik getwijfeld, het was gewoon goed. In de kraamweek hebben we alle dames voorbij zien komen en ook dan is er weer zoveel aandacht en werden we overladen met complimenten. Kortom, wij zijn weer enorm tevreden en willen jullie weer heel erg bedanken.

Huub, Marloes, Timo en Tess de Graaf

Lenn Rezelman 22-12-2019

Lieve dames,
Ontzettend bedankt voor de super begeleiding tijdens onze eerste zwangerschap. Fijn dat jullie allemaal zo’n luisterend oor bieden en deskundig en persoonlijk advies geven. De controles hebben wij altijd als zeer prettig ervaren en het was iedere keer weer fijn dat onze vragen goed beantwoord werden. Het voelde zeer vertrouwd dankzij de persoonlijke aandacht.

Bedankt voor alle goede zorgen en wie weet tot in de toekomst!

Gregor, Melissa en Lenn

Lois van der Sluis 8-03-2020

Lieve meiden,

Bedankt voor het begeleiden van deze toch wel heel bijzondere periode! We hebben ons elk moment gesteund en begrepen gevoeld. Jullie zijn er altijd en dat geeft een fijn gevoel. Stuk voor stuk zijn jullie toppers die hun werk met heel veel passie uitvoeren. Als we een 2e mogen verwachten zien jullie ons zeker terug. Nu eerst genieten van onze prachtige meid. BEDANKT!

Heel veel liefs, Ferron, Tess en Lois.

Jenoah Mik 6-03-2020

Lieve dames, Wat was het fijn om tijdens deze zwangerschap opnieuw begeleid te worden door jullie. Jullie professionaliteit, deskundigheid en persoonlijke aandacht hebben ons goed gedaan tijdens deze zwangerschap, waar niet alles altijd even makkelijk ging. Dit konden we goed bespreekbaar maken en ook een extra controle of telefoontje was altijd goed.
Lieve Miranda, Angela, Marieke (ook jij hoorde er nog bij), Lia, Tessa, Yvonne, Candy en Karin bedankt voor alles!

Rutger, Maretta, Yavanna en Jenoah Mik

Abby Grijze 5-3-2020

Lieve dames,

Ik wil jullie bedanken voor de goede zorgen en het luisteren.

Liefs, Jolien

Ivan Yonkov 04-02-2020

Lieve verloskundigen,
Ontzettend bedankt voor de top begeleiding en zorg tijdens mijn eerste zwangerschap! Wij zijn erg tevreden met jullie goede adviezen en professionele hulp vanaf dag een en tijdens de bevalling. Jullie zijn een super team. Mochten wij een tweede kindje verwachten dan komen wij zeker bij jullie terug!

Liefs, Petar, Plamena en de kleine Ivan

Kiki Groothuis 16-01-2020

Blij dat we voor jullie praktijk hebben gekozen. 

Vanaf de eerste afspraak tot de bevalling aan toe fijn begeleid. Bij vragen of onzekerheden kon er altijd contact met jullie worden opgenomen. Dit voelde ook vertrouwd. We kijken terug op een mooie periode. Bedankt voor alle goede zorgen!

Liefs Kiki, Dennis & Amanda Groothuis 

Jurre Keijzer 6-01-2020

Lieve dames,
Wat hebben wij ontzettend genoten van deze mooie en bijzondere tijd. Vanaf het eerste moment voelde het al heel vertrouwd. Een prachtige praktijk, waarin je de passie voor hun werk voelt.  Mijn wens was om thuis te bevallen, maar durfde ik dat wel aan? Jullie gaven mij zelfvertrouwen, zodat ik deze wens in vervulling kon laten gaan. 6 januari 2020, daar stond ze dan Yvonne! Wat een topper! Lieve Karin, Angela, Miranda en in het bijzonder Yvonne, ontzettend bedankt voor de fijne begeleiding.

Liefs, Orry, Patricia & Jurre

Sef Fühler 25-01-2020

Voor de tweede keer een hele fijne ervaring met jullie gehad tijdens de zwangerschap en bevalling! De persoonlijke benadering vond ik erg prettig, jullie waren altijd op de hoogte van onze situatie en geïnteresseerd daarin. Wij hebben altijd de volle vertrouwen in jullie gehad en jullie hebben de zorgen die wij hadden ook altijd weg kunnen nemen, Bedankt voor de fijne begeleiding!

Richard, Kionne, Madé en Sef

Jop de Graaf  30-12-2019

Toen ik weer een positieve test in handen had, twijfelde ik geen moment om weer naar deze praktijk te gaan. Voor de derde keer een prettige begeleiding gehad. Ze stonden altijd voor me klaar, gaven me tips wanneer ik die nodig had. Na 2 zwangerschappen tot 41 weken door te hebben gelopen, hebben ze me deze keer geholpen om nu eerder ingeleid te worden.

Daar ben ik, en zijn wij, erg dankbaar voor!

Bedankt voor alles lieve dames!

Liefs, Michiel en Cheryl
Fenna, Tijn en Jop

Gyllan Son Niazioglou 14-12-2019

In december hebben wij onze kerngezonde zoon en broertje mogen verwelkomen na een kort en krachtig zwangerschap! Wij hebben de begeleiding, objectieve blik, professionaliteit en persoonlijke gesprekken met Karin en Yvonne erg goed ontvangen! Vervolgens de kennismaking en controle afspraken met Candy en Lia zijn ook naar zeer tevredenheid gegaan. En niet te vergeten de echoscopiste Joan die ons de 20 weken echo liet zien. En de fantastische assistentes Angela en Miranda. En dat alles naast het renoveren van de praktijk, chapeau! Verloskundige Centrum NHN is een warm praktijk met veel mogelijkheden in en om het praktijk. Het is ook een moderne praktijk gericht op liefdevolle zorg en dienstverlening, kundigheid, op maat gericht begeleiding, vernieuwing, kansen en mogelijkheden in goede en slechte momenten tijdens de zwangerschap of na de bevalling. Aller belangrijkst, het zijn mensen die passie hebben voor het vak: geboorte van een nieuw leven of het afscheid moeten nemen van een nieuw leven, gezondheid &  welzijn van de moeder, en diegene die haar steunen. Ook de medisch & maatschappelijk aspecten die daarbij horen. Wij willen het team van Verloskundige Centrum Noord Holland Noord ontzettend bedanken voor alles wat zij betekent hebben voor ons!

Hartelijk groet,
Umit & Susan & kids Niazioglou

Geraldo Boot 27-12-2019

Lieve verloskundigen,

Ontzettend bedankt voor de fijne begeleiding en zorg tijdens onze eerste zwangerschap wij vonden het erg fijn bij jullie. Bij twijfel konden wij altijd bellen en dat voelde erg goed!

Mochten wij een tweede kindje verwachten dan komen wij zeker bij jullie terug!💙

 

Liefs Donny, Romina & Geraldo

Pim Marbus 19-12-2019

Lieve verloskundigen,
Wederom hebben wij mogen kiezen voor jullie uitstekende zorg en begeleiding. Na goede gesprekken en een positieve uitslag van de 20-weken echo, zijn we fijn met jullie verder gegaan in de reguliere zorg. Zo mooi als we een thuisbevalling hadden bedacht, zo snel was het plan veranderd. Ook na de overdracht naar het ziekenhuis hebben jullie nog regelmatig gebeld hoe het ging en of we nog vragen of zorgen hadden. Helaas hebben we de bevalling zonder jullie moeten doen, maar gelukkig zijn we jullie allemaal nog op nacontrole geweest om onze kleine vent te bewonderen. Ontzettend bedankt voor de fijne zorg, de goede gesprekken en de fantastische begeleiding tijdens en na de zwangerschappen.

Jeroen & Noortje
Sanne, Dionne en Pim

Duuk Lenders 18-12-2019

Meiden van de verloskundige praktijk, namens ons hartstikke bedankt voor de goeie en fijne zorg. We vonden de bezoekjes altijd erg leuk en werden altijd leuk ontvangen. Ook voor vragen of bezorgdheden stonden jullie 24/7 voor ons klaar, we konden altijd bellen en jullie wisten altijd onze zorgen weg te nemen. Onze bevalling liep niet als gepland en raakten naar het ziekenhuis, in het ziekenhuis waren we ook erg blij dat jullie er waren en wisten jullie ons gerust te stellen met jullie bekwaamheid. Ook na de bevalling waren jullie er nog voor ons en zijn we erg blij met hoe alles gelopen is. Als we nog weer een verloskundige praktijk nodig hebben, zullen we zeker weer naar jullie terug komen. Heel erg bedankt voor alle goede zorgen, deskundigheid en de fijne tijd.

Lieve groetjes, Wendy & Marielle Lenders