Marika Markuc 4-3-2021

We are very pleased because you have contacted us very professionally. Each of our visits was very nice and comfortable. The atmosphere at your place is friendly for the whole family. This beautiful waiting time is stress-free and in a friendly atmosphere. Your professional team made us not afraid. Thank you to all of you and we wish you a lot of success.

Sylwia, Przemysław, Marika Markuc.

Lotte Nanne 26-02-2021

Op 26 februari is onze dochter geboren. Het was onze 2e zwangerschap en door de fijne begeleiding bij de 1e zwangerschap was er voor ons geen twijfel om weer te kiezen voor Verloskundig Centrum NHN.  De persoonlijke aandacht en begeleiding van Marije, Candy, Lia, Karin en Yvonne was wederom erg prettig! Gedurende de gehele zwangerschap kon ik altijd terecht met mijn vragen. En toen ik vanaf 36 weken onder controle van het ziekenhuis kwam bleven de dames contact houden en kon ik bellen bij zorgen en/of vragen. Helaas was mijn herstel na de keizersnede niet helemaal zoals verwacht en gewenst. Elke week werd ik gebeld door 1 van de dames met de vraag hoe het ging. En dat hebben ze gedaan totdat ik hersteld was omdat ze niet eerder de zorg wilden afronden. Echt superfijn!

Via deze weg nogmaals super bedankt voor al jullie goede zorgen en begeleiding!

Groetjes Peggy en Timo

Luus Lenting 26-2-2021

We voelden ons direct op ons gemak bij alle verloskundigen. Iedereen was altijd erg geïnteresseerd en goed op de hoogte. De begeleiding van Candy en stagiaire Anouk tijdens de bevalling ook als zeer prettig ervaren. In de toekomst zullen we zeker weer voor jullie verloskundigenpraktijk kiezen!

Liefs Tom, Marlou en Luus

Richy van der Meulen 24-2-2021

Wij willen jullie onwijs bedanken voor alle goed zorgen die jullie ons hebben geboden! Bij alle verloskundigen een onwijs welkom gevoel gehad. We konden met al onze vragen op elk moment van de dag bij jullie terecht. We hebben een onwijs mooie zwangerschap bij jullie gehad! Altijd als we opbelden wisten jullie wie we waren en werden we super goed geholpen! Yvonne was aanwezig bij de thuisbevalling wat super snel verliep, het geruststellende gevoel wat ze ons gaf was zeer prettig! We waren er erg blij mee maar de rest van de meiden hebben ons ook een prettig gevoel gegeven tijdens de controles!

Liefs Colin, Kimberley, Zain en Richy

Florian Vos 20-02-2021

Heel veel dank voor de goede zorgen! Ik kom al heel wat jaren bij jullie over de vloer. Eerste instantie helaas door enkele miskramen maar daarna gelukkig voor een goede zwangerschap waarbij onze prachtige dochter is geboren en nu onze zoon Florian. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik bij jullie terecht kon en dat is in de eerste verdrietige periodes heel fijn geweest maar daarna in zo’n bijzondere tijd van zwangerschap en bevalling ook heel waardevol. Voor extra echo’s mocht ik altijd langskomen wat zekerheid gaf tijdens de zwangerschap van onze dochter. Ook tijdens mijn bevalling ben ik goed bijgestaan. Het was super toen ik op het laatste moment medisch werd dat Karin toch mij bij bleef tot Florian geboren was! Ook fijn om daarna nog eens de bevalling rustig door te praten. Kortom; blij met jullie!

Anthonie en Desiree

Thijs Kaashoek 2-01-2021

 

Zoon van Peter en Marloes

Milan 08-02-2021

Lieve meiden,
Wij willen jullie enorm bedanken voor jullie zorg en begeleiding de afgelopen maanden. Super blij dat wij de keuze hebben gemaakt om voor jullie praktijk te kiezen. Controles ook als super fijn ervaren en fijn om weer met een goed gevoel de deur uit te lopen. Begeleiding tijdens deze bijzondere tijd erg prettig ervaren. Dames van Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord heel erg bedankt!

Liefs Karolina, Mariusz en Marcela

Liv Mia 4-02-2021

Voor deze tweede zwangerschap hebben wij ervoor gekozen om ons weer te laten begeleiden door de verloskundigen van Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord. We hebben een hele fijne zwangerschap gehad. Betrokken en kundige verloskundigen die altijd voor je klaar staan. Mede hierdoor een super fijne thuisbevalling in bad gehad waar Karin voor de tweede keer bij aanwezig was. Ze heeft ons bij beide kindjes super goed geholpen. Ook de nazorg tijdens de kraamweek in Corona tijdperk hebben we als heel positief ervaren! We willen alle meiden (en Karin natuurlijk extra) bedanken voor de goede zorgen!

Veel liefs, Jarl, Linda, Mick en Liv

Suus Verwoerd 26-12-2020

Bedankt voor jullie vriendelijke, kundige begeleiding tijdens onze tweede zwangerschap!

Groetjes Sander en Ilsa

Duke Bronder 1-03-2021

Fijne praktijk met lieve en rustige verloskundige. Fijn dat we ook ’s avonds en in de weekenden terecht konden voor controles en echo’s. Zowel tijdens de controles op de praktijk als tijdens de bevalling wordt er in alle rust gehandeld en overal de tijd voor genomen. De bevalling werd begeleid door Marije. Marije is lief en rustig en heeft een fijne manier van communiceren tijdens en na de bevalling. Goede uitleg en overleg gehad.

Dave en Kesaya

Rosie de Wit 27-02-2021

Wij waren erg blij met de zorg van Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord! Met de vorige twee zwangerschappen ook hier onder controle geweest. Onze dochter is heel snel geboren, gelukkig was Yvonne nog net op tijd bij ons. Ze was super snel met onderweg telefonische ondersteuning. Ik had met alle verloskundigen een goede klik en heb de zorg als zeer prettig ervaren!

Sjors & Sofie

Olivia Hu 23-2-2021

Olivia is onze eerste baby (heel spannend) en ik heb het geluk dat ik voor Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord heb gekozen.  De hele zwangerschap was prettig. Hartelijk bedankt. Speciale dank aan Karin.

 

Liefs, Nanfu en Liangxiao

Lana Hooijer 19-1-2021

Voor de derde (en laatste) keer hebben wij de zorg tijdens de zwangerschap en bevalling heel prettig ervaren. Tijdens de zwangerschap konden we met al onze vragen bij jullie terecht en tijdens de bevalling werden we ook goed begeleid. We kijken er mooi op terug en genieten lekker met zijn vijven.

Liefs Dennis, Mireille, Fynn en Vigo

Molly Simmonds 30-12-2020

Lieve dames,

Wat zijn we blij dat jullie ons hebben begeleid tijdens deze bijzondere en kwetsbare periode in ons leven. We vonden bij jullie een perfecte balans tussen een warme betrokkenheid en professionaliteit. Geen vraag was te gek of te veel, en als het nodig was werd er meteen tijd gemaakt voor een extra controle. Al was het maar om ons gerust te stellen.  Jullie gaven ons ook het vertrouwen om thuis te bevallen, hoe fijn was dat. Ook toen de bevalling heel veel sneller ging dan verwacht waardoor alle zeilen moesten worden bijgezet, hebben we ons elk moment in veilige handen gevoeld. We kijken terug op een droombevalling!

Heel veel dank!! Alan en Marieke

Saar Hetsen 8-11-2020

Wij willen jullie heel erg bedanken voor de goede zorgen! Altijd bereikbaar en behulpzaam. Met name het medeleven en inleven van jullie deed ons erg goed. Helaas werd het een medische bevalling waardoor jullie er niet bij waren, maar de nacontroles werden weer door jullie gedaan wat weer een vertrouwd gevoel gaf. Heel veel dank!

Rob, Ellen en Fiene

Jade Lenssen 11-01-2021

Super blij dat wij de keuze hebben gemaakt om voor jullie praktijk te kiezen. Alle dames zijn toppers! Eerste zwangerschap super spannend en soms misschien overbezorgd maar voor alles konden we bij jullie terecht en alle vragen werden beantwoord, we voelden ons geholpen. Controles ook als super fijn ervaren alle aandacht was op ons gericht en fijn om weer met een goed gevoel de deur uit te lopen. Onze eerste afspraak was bij Yvonne en dat voelde meteen goed aan, het treft dat ook Yvonne ons heeft begeleid met de thuisbevalling. Door de (droom)bevalling heen heeft ze ons gesteund en ik was blij dat ze er was en dat alles zo goed is gegaan! Meiden allemaal super bedankt! ❤️

Liefs, Kay Sharon en Jade

Esra Feliz Irik 06-01-2021

Lieve meiden,
Wij willen jullie enorm bedanken voor jullie zorg en begeleiding de afgelopen maanden. Voor ons was deze zwangerschap extra spannend, ook dat werd erg serieus genomen, er werd geluisterd, we mochten langskomen wanneer we wilden. En er werd rekening gehouden met onze wensen. Candy is voor de bevalling bij ons geweest voor de laatste controles, wat een fijne rustige duidelijke vrouw. Esra is geboren in het ziekenhuis wegens 24 uur gebroken vliezen. Ook de zorg na dat wij thuis waren hebben wij als fijn ervaren door lieve Karin wat een waardevolle vrouw. Wij hopen ons in de toekomst weer bij jullie te kunnen melden. Lieve allemaal nogmaals enorm bedankt voor alles mede door jullie steun en zorg was deze zwangerschap fantastisch.

Liefs, Wouter, Lisanne en Esra Feliz Irik

Otis Ruijs 28-12-2020

We zijn ontzettend goed geholpen tijdens de zwangerschap en thuisbevalling. De bevalling ging sneller dan verwacht, maar Candy heeft ons super geholpen. Ook de nazorg in de kraamweek hebben wij (ondanks de Corona maatregelen) als prettig ervaren. Bij een eventuele volgende zwangerschap komen we zeker terug!

Calvin en Marleen

Levi Postma 23-12-2020

Lieve allemaal,

Wij zijn super tevreden over de verloskundige zorg. Heel professioneel, veel persoonlijke aandacht en jullie nemen echt de tijd, ook tijdens de controles. We kregen het gevoel dat we echt altijd mochten bellen en alles mochten vragen. De thuis bevalling hebben wij ook als zeer prettig ervaren. Kortom, zeer goede begeleiding door ervaren en kundige verloskundigen. Bedankt voor alles!

Veel liefs, Mike en Anouk
Sem en Levi

Elina van Muijen 15-12-2020

Lieve meiden,
Ik wil jullie allen ontzettend bedanken voor de goede en liefdevolle zorg tijdens de zwangerschap, bevalling en er na. Jullie waren altijd bereikbaar en benaderbaar wanneer ik of mijn partner dat nodig hadden. De persoonlijke aandacht, interesse en het geduld dat jullie hebben heeft diepe indruk op ons gemaakt. We kijken terug op een warme en liefdevolle begeleiding.

Marije was aanwezig tijdens mijn bevalling. Door haar rust en vertrouwen tijdens de bevalling had ik het gevoel dat ik het allemaal aan kon. Helaas moest ik uiteindelijk medisch naar het ziekenhuis en heeft Marije het niet thuis met mij af kunnen maken. Maar wat was je een topper!!!

Lieve meiden bedankt voor alles.

Liefs, Francien, Fredy en Elina

Lucas Hollander 7-12-2020

Lieve meiden van Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord. Op 07-12-2020 is onze zoon Lucas Hollander geboren. Wij hebben de begeleiding en het contact tijdens en na de zwangerschap met jullie zeer positief ervaren. Bij bezorgdheid altijd een luisterend oor waar ook echt even de tijd voor werd genomen. Zelfs nadat ik overgenomen werd door het ziekenhuis i.v.m. een hoge bloeddruk kon ik mijn verhaal en vragen nog steeds bij jullie kwijt wat enorm fijn voelde en ik zeker ook nodig had. Bij een eventuele tweede zwangerschap zouden wij dan ook zeker weer voor jullie kiezen.

♡ Debora & Rinus Hollander

Joa Haarsma 10-12-2020

Lieve meiden,

We zijn jullie erg dankbaar voor de fijne en zorgvuldige zorg die jullie ons als gezin hebben geboden. Ondanks dat we niet om de hoek wonen hebben jullie daar nooit een probleem van gemaakt. Daarnaast waren de controles en het luisterend oor heel fijn. Onze wensen werden goed op gepakt en duidelijk en netjes in de praktijk omgezet. Ook de begeleiding in de bevalling willen we Karin heel erg voor bedanken. Het heeft ons gerust gesteld en kunnen hardop zeggen dat we een droombevalling hebben gehad.

Wij gaan genieten!
Liefs, Stefan, Bonnie, Xavi & Joa

Vico van de Logt 5-12-2020

Tot 36 weken zwangerschap (vierde kindje) ben ik begeleid door deze verloskundigen praktijk, daarna moest ik overgenomen worden door de gynaecoloog i.v.m een keizersnede. Wij zijn altijd erg goed en vriendelijk geholpen. De verloskundigen nemen de tijd voor je en toen ik me een keer zorgen maakte mocht ik direct komen om een keer extra naar het hartje te luisteren. Ook kon ik na de keizersnede mijn verhaal kwijt aan deze lieve dames. Ik beveel deze praktijk van harte aan.

Familie van de Logt

Emily de Haan 29-11-2020

Op 29-11-2020 is onze prachtige dochter Emily de Haan geboren in het ziekenhuis onder begeleiding van Candy. Het was onze eerste zwangerschap en we hebben de begeleiding bij zowel de zwangerschap als de bevalling als heel erg prettig ervaren. Het contact met de verloskundigen is erg professioneel en persoonlijk en voor een eventuele volgende zwangerschap zouden we dan ook zeker weer naar jullie praktijk komen. Ontzettend bedankt voor alles!

Coen & Danique

Pink Klaver 17-11-2020

Een thuisbevalling met Karin als verloskundige. Voor ons kan het niet veel mooier. Ook ons 3e kindje is dankzij de kundige zorg en betrokkenheid van de praktijk thuis geboren. Dat zijn de echte cadeautjes in het leven.
De verloskundigen en assistenten wisten precies wat er wanneer speelde tijdens mijn zwangerschap, ook wanneer de eerdere afspraak met een collega plaatsvond. Info wordt goed gedeeld, er wordt snel ingespeeld op wensen of veranderende situaties. Kundigheid staat bovenaan, er wordt echt met je meegedacht, afgestemd op je eigen wensen. Die ruimte en flexibiliteit is voor mij een meerwaarde. Ik heb me tijdens alle zwangerschappen en bevallingen echt goed begeleid gevoeld. Altijd oog en oor voor wat er gaande is en zorg die bij mij als mens past, geen standaard werk. Wat een vertrouwen en wat een toppers. Wij zijn dankbaar 🙏

Kidi en Geert

Julian van Dijk 1-11-2020

Onze eerste zwangerschap samen met elkaar meemaken is heel bijzonder en we zijn blij dat we voor jullie praktijk hebben gekozen. We zijn door jullie goed geholpen tijdens de zwangerschap en thuisbevalling. De complimenten aan Karin, je hebt een super fijne begeleiding gegeven tijdens de thuisbevalling. Het was een vlotte bevalling en dus was onze zoon er sneller dan verwacht. Ook de nazorg in de kraamweek hebben wij als prettig ervaren.

Bedankt voor de begeleiding en wie weet tot een volgende keer.

Groetjes Alex en Danique

Brajan Mazur 7-09-2020

Heel erg bedankt voor je hulp, Jullie zijn de beste 😊, veel goede gezondheid en veel geluk voor het hele team.

Groeten van BRAJAN 😘

Niek Vink 5-11-2020

Onze 2e spruit alweer! En ook alweer de tweede maal bij verloskundige centrum noord Holland noord. Bij onze dochter waren wij zeer tevreden en waarom dan bij de tweede een ander kiezen? Ook dit maal weer warm onthaald. Duidelijke uitleg, meedenkend en een liefdevol en vriendelijk team! Bedankt voor alles! Wie weet zien we elkaar weer!

Chris en Michelle

Silvan Nieuwhof 28-10-2020

3 van onze 4 kinderen zijn geboren in samenwerking met deze verloskundigen. En ik kan alleen maar zeggen: wat een warm bad (letterlijk en figuurlijk) en wat zijn jullie goed in het vertrouwen op het lichaam van een vrouw. Ik heb 2 (bad)bevallingen volledig hands-off gedaan, met Karin erbij, en ik kijk enorm goed terug op deze ervaringen en het herstel. Karin geeft een veilig gevoel, zonder het ‘over te nemen’. Ook heeft Karin ons ondersteund tijdens een aantal miskramen, en ook daarin zijn we heel goed opgevangen. Alle verloskundigen die we hebben gezien tijdens controles en huisbezoeken zijn toppers en echt iedereen luisterde zo goed naar ons! Dank jullie wel dames, dit is hoe het hoort, en intens fijn is om op terug te kijken!

Liefs, Regina Nieuwhof

Matthijs de Vries 22-9-2020

Verloskundig centrum Noord Holland Noord is een top-centrum! Wij hebben bij onze 3 voldragen zwangerschappen, maar ook bij onze miskraam en de zwangerschap die we hebben moeten afbreken erg veel aan de inzet, steun, het enthousiasme en de kennis van de verloskundigen gehad. Altijd staan ze klaar en is er tijd voor de zwangere en haar gezin. Met aandacht, advies en een bemoedigend woord of een luisterend oor voelt het prettig in de praktijk. Ook voor de echoscopiste en de receptioniste, die altijd als ik opbel meteen weet wie ik ben en altijd vriendelijk en behulpzaam is, en nét dat stapje extra doet, heb ik niets dan lof!

Heel erg bedankt aan iedereen!

Groeten Cindy, Maurits, Esmee, Jesper en Matthijs

Kees Moerman 1-11-2020

Lieve verloskundigen,

Ik wil jullie heel erg bedanken voor de goede begeleiding gedurende mijn zwangerschap. Vanaf het eerste moment dat ik contact met jullie zocht, tot het laatste huisbezoek hebben jullie mij onwijs goed geholpen.
Jullie hebben een goed luisterend oor en zijn zeer kundig!
Heel erg bedankt voor de goede zorgen!

Groeten Jeffrey, Melissa en Kees

Teun de Graaf 28-10-2020

Voor de derde keer een zwangerschap onder jullie begeleiding mogen beleven.
En weer zeer positief ervaren. Tijdens alle afspraken wordt er uitgebreid de tijd voor je genomen, is er veel persoonlijke aandacht, ruimte voor vragen/zorgen en worden goede, deskundige adviezen gegeven. Uiteindelijk, in goed overleg met jullie, besloten om in het ziekenhuis te bevallen met pijnbestrijding waardoor jullie niet bij mijn bevalling waren. Maar na een, hele fijne bevalling, waren jullie weer heel betrokken bij mijn kraambed. We sluiten een mooie periode af omdat ons gezin nu compleet is en kijken hier heel fijn op terug, zeker ook dankzij jullie begeleiding! Karin, Yvonne, Candy, Laura en ook zeker Angela en Miranda, bedankt voor alles de afgelopen jaren en ga vooral zo door!

Liefs, Marcel, Nynke, Jurre, Joris en Teun

Lieve meiden,

Wat hebben jullie ons ontzettend goed begeleid tijdens de zwangerschap en bevalling. We kijken met een warm gevoel terug op deze periode! Jullie leefden echt met ons mee en we vonden het fijn dat er ruimte was voor eigen inbreng. Karin, jouw begeleiding tijdens de bevalling vonden we echt super! Het was een prachtige bad bevalling waar we alleen maar positief op terugkijken! Iedereen bedankt!

Anoniem

Tess Korf 23-10-2020

Hoi, ik ben Tess en ik ben door middel van een geplande keizersnede te wereld gekomen. Zelfs dat neemt niet weg hoe de begeleiding deze keer door de meiden weer als fantastisch is ervaren door mijn ouders. Tijdens de zwangerschap en kraamtijd waren de meiden erg zorgzaam, maar ook maakten ze tijd voor je vrij als daar behoefte naar was.

Extra dank voor de begeleiding van Karin, ze probeerde er alles aan te doen om het voor mijn moeder zo fijn mogelijk te maken en dat is mede door haar inzet gelukt!!!

Liefs, Tess Korf

Ashley Been 20-10-2020

Lieve dames van het verloskundige team,
Wij willen jullie enorm bedanken voor de afgelopen maanden.  Ondanks de maatregelen i.v.m. de corona hebben wij ons erg thuis gevoeld. Ondanks dat mijn bevalling door het ziekenhuis is gegaan werd de begeleiding doorgezet na de bevalling.  En stonden jullie klaar voor een luisterend oor. Wij kijken terug op een goede begeleiding.

Nogmaals bedankt voor alles.

Liefs,
Sander, Joyce, Calvin en natuurlijk Ashley.

Jacco Hin 17-10-2020

De verloskundigen hebben mij tijdens de hele zwangerschap goed geholpen en ik kon vele vragen bij ze stellen. Daarnaast was ik blij dat de meeste contact momenten ondanks Corona toch persoonlijk bleven. En ook de begeleiding tijdens weer een snelle thuisbevalling was fijn, hierdoor konden we gelijk genieten van onze kleine man Jacco.

Trudy en Gerard

Nina Verwer 13-10-2020

Lieve verloskundigen, bedankt voor de begeleiding tijdens onze eerste zwangerschap. Alles was nieuw en spannend, maar we hebben de bezoekjes aan de praktijk elke keer als een fijn moment ervaren. Bedankt ook zeker voor de fijne begeleiding tijdens de bevalling, het was heftig en nogal een spektakel met om 2 uur ’s nachts een ambulance voor de deur, maar ik kijk er toch positief op terug. Heel fijn was ook dat Candy de bevalling in het ziekenhuis verder begeleid heeft en we niet opeens een vreemd gezicht kregen. Bedankt voor alles en bij een eventuele tweede komen we zeker bij jullie terug! Liefs, Diane, Thomas en Nina. 

Koen van de Water 11-10-2020

Wat hebben we uitgekeken naar deze kleine man! We zijn helemaal verliefd. Samen met de toppers van de praktijk hielden we zijn groei en ontwikkeling in de gaten en keken we steeds meer uit naar zijn komst. De begeleiding was super. Zo met een eerste kindje komt er een hoop op je af maar hierin werden wij heel goed begeleid en ondersteunt! Helaas de bevalling in het ziekenhuis moeten doen waardoor we niet de bevalling samen hebben ervaren maar dit was ongetwijfeld goed gegaan! Trots op onze Koen❤️

Groetjes John en Lianne van de Water

Lauren van Leeuwen 6-10-2020

3e kindje, 3e keer jullie praktijk. Dat zegt toch wel wat over hoe wij over jullie denken! Zo fijn, jullie luisterende oren, warme zorgen en fijne begeleiding! Voor ons is dit hoofdstuk afgesloten, ons gezin is compleet. Maar we raden jullie aan iedereen aan! Bedankt voor alles meiden!

Liefs Jessy, Natasja, Jaimy, Tess en Lauren

Lindsey Gerritsen 27-09-2020

Beste dames, ontzettend bedankt voor de goede zorg tijdens de zwangerschap. Super team! En lieve Candy wat vond ik het super fijn dat jij erbij was. Al mijn wensen zijn uitgekomen tijdens de zwangerschap, thuisbevalling & de kraamtijd.

Liefs, Mike, Chantal & Lindsey

Jaivey Berbee 22-9-2020

 

Lieve meiden,
We willen jullie heel erg bedanken voor jullie goede zorgen en begeleiding. We vonden het heel fijn bij jullie praktijk en het voelde ook erg vertrouwd! Ook tijdens de bevalling voelde ik me erg op me gemak. Ik wil Karin ook heel erg bedanken voor de goede begeleiding tijdens mijn bevalling. Als we over een paar jaar een tweede kindje mogen krijgen, komen we zeker terug bij jullie! Jullie zijn een top team! Lieve meiden heel erg bedankt.

Liefs, Nick, Isabelle & Jaivey

Kiek Bakker 27-08-2020

Lieve meiden,

We willen jullie heel erg bedanken voor de deskundige en persoonlijke begeleiding gedurende deze tweede zwangerschap. De zwangerschap begon wat onzeker, maar daarin ben ik erg goed begeleid. Met elke bloeding en elke vraag mocht ik langskomen. Het voelde zo fijn wanneer er begrip was! Bedankt Angela en Karin 🙂 Gelukkig verliep de verdere zwangerschap goed! Het was jammer dat we tijdens de Corona periode minder contactmomenten hadden, maar ook deze momenten verliepen prettig. Ik heb iets meer gezichten gezien de afgelopen periode, maar dat voelde niet vervelend. Uiteindelijk heeft Lia mijn bevalling begeleid en daar kijken we met een goed gevoel op terug. De sfeer was ontspannen en Lia gaf me vertrouwen. En daar was Kiek! Onze mooie dochter en zusje van Guus.

Liefs, Doortje en Fred

Aahil Bashir Mahamud 21-09-2020

Gijs Jurrjens 04-08-2020

Lieve meiden van Verloskundig Centrum NHN,

Ons tweede kindje en ook deze keer bij jullie. 4 augustus is Gijs met een hele snelle thuisbevalling onder begeleiding van Candy geboren. We willen jullie ontzettend bedanken voor de geweldige begeleiding en steun voor, tijdens en na de zwangerschap! Er is altijd tijd voor een gesprek, een luisterend oor of bemoedigende woorden.

Nogmaals bedankt voor alles!

Liefs, Marco, Rianne, Tom en Gijs

Ole Jansen 4-8-2020

Wat hebben jullie een mooie praktijk met kundige en fijne mensen. De assistenten, echoscopistes en verloskundigen, jullie hebben allemaal zoveel passie voor jullie vak. Dat is mooi om te zien en vooral heel prettig voor ons om die betrokkenheid te voelen!

Bedankt voor de mooie tijd.

Groetjes,
Mitchell, Renske, Fien en Ole

Huub Maas 16-08-2020

Lieve verloskundigen,

Wat kijken wij positief terug op de service en kennis van jullie team. Gedurende de zwangerschap zijn de controles en gesprekken liefdevol en zorgvuldig begeleid. We hebben het dan ook als zeer prettig ervaren en zijn door iedereen zeer goed geholpen.

Wel een speciaal bedankje voor Karin, die ons het vertrouwen heeft gegeven om de thuisbevalling voort te zetten. De bevalling heb ik ervaren als een mooie samenwerking waarbij ik het volledige vertrouwen had in de verloskundige. Je kunt er volledig van op aan dat je in goede handen bent. Nogmaals ontzettend bedankt allemaal, jullie zijn een geweldig team!

Lieve groet,
Tom, Lisa & Huub

Kenjiro Warmerdam 10-8-2020

Wij willen jullie allen ontzettend bedanken voor de begeleiding, zorg en steun, tijdens deze moeilijke Corona tijd, jullie hebben je best gedaan tijdens mijn zwangerschap, bevalling en nazorg. Kenjiro is afgelopen maandag na een mega snelle thuisbevalling geboren, hij maakt het goed, super tevreden mannetje, en Devyngely als grote zus erg trots is op haar broertje!

Darlene en Steven

Emma Bouwkamp 23-7-2020

Onze tweede zwangerschap bij Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord. Begeleiding tijdens deze bijzondere tijd weer als erg prettig ervaren. Dames van Verloskundig Centrum NHN bedankt hiervoor.

Liefs Dennis, Eva, Noa en Emma

Hardin van der Beek 23-07-2020

Lieve dames,
Ontzettend bedankt voor alle goeie zorgen! Omdat het mijn allereerste zwangerschap was en ook tegelijkertijd met mijn moeders overlijden viel was het een moeilijk begin, maar jullie hebben mij daar zo goed in begeleid, dat als ik iets niet vertrouwde en ik gewoon kon bellen heeft me echt geholpen. Dus nogmaals bedankt voor alle zorg, steun en begeleiding tijdens de zwangerschap van onze zoon Hardin, het is zo’n heerlijk mannetje we genieten echt elke minuut van hem. En uiteraard ook bedankt voor de nazorg, echt top!

Liefs, Patricia, Tom en Hardin

Imme Johanna Paauw 12-07-2020

Lieve meiden,
Bedankt voor de zorgvuldige, warme, persoonlijke begeleiding tijdens de zwangerschap. Ik heb me altijd welkom en gehoord gevoeld. En Candy in het bijzonder bedankt voor de fantastische hulp bij mijn prachtige thuisbevalling. Het is precies gegaan zoals we hadden gehoopt!

Liefs, Mark, Maaike en Imme

Yvi Luca 7-7-2020

Ons derde kindje en de derde keer bij NHN. We hebben drie fijne zwangerschappen mogen beleven bij jullie. Elke zwangerschap weer werd er heel goed geluisterd naar alle wensen, ervaringen, vragen en zorgen. Soms een extra controle, dat was geen enkel probleem. Telefonisch contact kon op elk moment. Wilde ik liever een bepaalde verloskundige niet of juist vaker zien, werd dit geregeld. Ook na de zwangerschap waren jullie er voor ons. Bij ons derde kindje zelfs na bijna 3 weken nog jullie expertise kunnen inschakelen toen ze suf en geel werd en hebben jullie ons doorverwezen naar het ziekenhuis. Yvonne heeft een speciaal plekje in ons hart bemachtigd, gezien ze er iedere zwangerschap was, de eerste bevalling begeleidde (de rest werd een geplande keizersnede) en ieder kraambed met ons heeft afgesloten. Wij zijn nu compleet, dus jullie zien ons nu echt niet meer terug. Bedankt voor alles!

Wendy en Ferry Luca

Puck de Groot 29-06-2020

Wij willen jullie allen ontzettend bedanken voor de begeleiding, zorg, steun, aandacht en professionaliteit tijdens mijn zwangerschap, bevalling en nazorg. Wat zijn wij blij met jullie!
Puck is afgelopen maandag na een mega snelle thuisbevalling geboren, hij maakt het goed, super tevreden mannetje, waardoor ik (Maaike) nog meer dan trots ben!
Ronald is jullie als partner dankbaar voor de steun en nazorg. Nogmaals Dank jullie wel!

Groetjes,
Ronald, Maaike & Puck

Roos Methorst 16-06-2020

Lieve meiden,

Bedankt voor de fijne begeleiding tijdens deze, voor ons, lastige zwangerschap. Wat zijn we blij dat onze mooie Roos er is, zij maakt ons gezin compleet. Wij kijken met een goed gevoel terug op de bevalling en ondanks dat we Laura tijdens de spreekuren nog niet eerder tegen waren gekomen voelde dit meteen heel fijn en vertrouwd! Veel dank voor de goede zorgen!

Hartelijke groeten van Gijs, Anne Marie, Lotte, Wout & Roos

Pleun Molenaar 5-06-2020

Wij wonen pas sinds 3 jaar in deze omgeving en moesten na mijn eerste twee zwangerschappen nu dus op zoek naar een nieuwe verloskundige. We zijn zeer tevreden met deze keus! Helaas signaleerden ze bij mij met 32,5 week zwangerschapsvergiftiging waardoor ik verder bij de gynaecoloog onder controle kwam. Ik kreeg ontzettend veel complicaties en het liep absoluut niet zoals je zou willen. Zelfs toen ik in het ziekenhuis lag had de verloskundige wekelijks contact met mij en ook toen ik na weken met onze dochter Pleun thuis kwam hebben ze super fijne nazorg gegeven. Ontzettend bedankt! We zijn zeer tevreden!

Familie Molenaar

Rosie Stroet 13-6-2020

Wij hebben de hulp en begeleiding vanuit jullie als zeer prettig ervaren! Er was altijd een luisterend oor en de informatie was heel duidelijk. Door wat onzekerheden in mijn zwangerschap heb ik ook veel steun gehad aan jullie adviezen en gehoor. Ook de nazorg was erg persoonlijk! Jullie geven de juiste aandacht, heel fijn! Mocht er een tweede komen zullen wij zeker weer naar jullie toe gaan!

Groetjes Jesper Stroet en Renée

Mila Elena Rol 4-6-2020

Lieve meiden,
Wat zijn jullie een toppers! In de lastige Corona-tijd, wisten jullie ons evengoed zo te begeleiden dat het niet eens heel onpersoonlijk werd! Dankzij jullie hebben wij ons mooie kleine meisje gezond en wel op de wereld kunnen brengen.

De begeleiding en steun van jullie allen, heeft ons een hele fijne en rustige zwangerschap bezorgd.

Bedankt voor alle goede zorgen en wie weet, (hopelijk), over een paar jaar!

Veel liefs,
Justin, Melanie en Mila Elena

Fedde van Zee 1-06-2020

Bizar! Totaal onverwacht – zonder traject – spontaan zwanger van de tweede. Wat een cadeau, maar hoe druk gaat dit wel niet worden met een dreumes van net 1? Die vragen werden meteen weer weggenomen door het warme ontvangst en door de goede zorgen van de verloskundigen en assistentes van NHN. We hebben gehoord en vertrouwd bij jullie gevoeld; van zwangerschap tot kraambed. Dank daarvoor!

Veel liefs,
Huib, José, Jort en Fedde

Tamara Nyirenda 20-04-2020

Wij hebben de zorg van alle verloskundigen en de assistentes als heel goed ervaren. Het was best een lastige tijd, in verband met corona, waardoor ons gezin niet bij elkaar was. Dan is het extra fijn als je professioneel en persoonlijk begeleid wordt!

Saulos, Maryse en Tamara

Via internet zijn wij bij Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord terecht gekomen. Wij hadden ons wel enigszins verdiept in de verloskundige zorg maar omdat het ons eerste kindje is wisten wij niet precies wat wij konden verwachten.
Voor de bevalling hebben wij alle teamleden binnen de praktijk wel een keer gezien, waardoor wij tijdens de bevalling niet voor verassingen kwamen te staan. Het contact met de verloskundige was prettig. Zij hadden altijd een goed advies, maar er werd vooral goed naar ons geluisterd en vragen beantwoord.
Uiteindelijk ben ik in het ziekenhuis bevallen onder begeleiding van de verloskundige zorg van het ziekenhuis. In de dagen erna is er meermaals contact geweest vanuit de Verloskundig Centrum NHN om te vragen hoe het mij ging en of zij mij konden ondersteunen, kortom goede nazorg! Ik beveel de praktijk dan ook voor zwangere in de regio Noord-Holland Noord aan.

Dames, hartelijk dank voor de goede begeleiding!

Liefs Arie en Fleur

Jett Hiemstra 15-03-2020

Lieve dames,
Ik heb de zorg van jullie allemaal als zeer prettig ervaren. Altijd kon ik bij jullie terecht met vragen en of twijfels. Zeker bij een eerste zwangerschap is dat super fijn!

Bedankt voor de liefdevolle begeleiding!

Liefs, Annemarie, Jesper en Jett.

Kaj Verbruggen 7-02-2020

Lieve meiden,

We willen jullie heel erg bedanken voor al jullie goede zorgen bij alle 5 de zwangerschappen! Jullie zijn toppers!

Jack en Yvana
Zara, Yinte, Keet*, Jacky en Kaj

Tess de Graaf 27-01-2020

Voor ons was er geen twijfel, wij zouden tijdens deze tweede zwangerschap weer jullie begeleiding willen krijgen. Wij voelen ons bijna thuis zo’n fijn gevoel geven jullie ons. Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen, de telefonistes zijn altijd heel vriendelijk en lijken écht te weten wie ze aan de telefoon hebben. De echoscopiste lijkt het voor de eerste keer te doen zo enthousiast en verwonderd komt ze over en wat heeft de kundigheid van alle dames ons een zeker gevoel gegeven. Geen nummer, maar echt persoonlijk contact. Een begeleiding waar ruimte is voor je vragen, je wensen, maar ook het bespreken van de spanning die je voelt. Heel fijn om te merken dat ze op de hoogte zijn van je geboorteplan, want tijdens de bevalling wordt er naar onze wensen verwezen. Yvonne mocht weer aan ons bed staan en hoe…! Na een weeën storm legden we samen ons meisje op mijn buik. Wat een geweld is het toch, maar wat fijn dat er iemand (naast je man) bij ons staat die mij er doorheen coacht. Toch thuis bevallen, want er was geen tijd meer. Geen moment heb ik getwijfeld, het was gewoon goed. In de kraamweek hebben we alle dames voorbij zien komen en ook dan is er weer zoveel aandacht en werden we overladen met complimenten. Kortom, wij zijn weer enorm tevreden en willen jullie weer heel erg bedanken.

Huub, Marloes, Timo en Tess de Graaf

Lenn Rezelman 22-12-2019

Lieve dames,
Ontzettend bedankt voor de super begeleiding tijdens onze eerste zwangerschap. Fijn dat jullie allemaal zo’n luisterend oor bieden en deskundig en persoonlijk advies geven. De controles hebben wij altijd als zeer prettig ervaren en het was iedere keer weer fijn dat onze vragen goed beantwoord werden. Het voelde zeer vertrouwd dankzij de persoonlijke aandacht.

Bedankt voor alle goede zorgen en wie weet tot in de toekomst!

Gregor, Melissa en Lenn

Lois van der Sluis 8-03-2020

Lieve meiden,

Bedankt voor het begeleiden van deze toch wel heel bijzondere periode! We hebben ons elk moment gesteund en begrepen gevoeld. Jullie zijn er altijd en dat geeft een fijn gevoel. Stuk voor stuk zijn jullie toppers die hun werk met heel veel passie uitvoeren. Als we een 2e mogen verwachten zien jullie ons zeker terug. Nu eerst genieten van onze prachtige meid. BEDANKT!

Heel veel liefs, Ferron, Tess en Lois.

Jenoah Mik 6-03-2020

Lieve dames, Wat was het fijn om tijdens deze zwangerschap opnieuw begeleid te worden door jullie. Jullie professionaliteit, deskundigheid en persoonlijke aandacht hebben ons goed gedaan tijdens deze zwangerschap, waar niet alles altijd even makkelijk ging. Dit konden we goed bespreekbaar maken en ook een extra controle of telefoontje was altijd goed.
Lieve Miranda, Angela, Marieke (ook jij hoorde er nog bij), Lia, Tessa, Yvonne, Candy en Karin bedankt voor alles!

Rutger, Maretta, Yavanna en Jenoah Mik

Abby Grijze 5-3-2020

Lieve dames,

Ik wil jullie bedanken voor de goede zorgen en het luisteren.

Liefs, Jolien

Ivan Yonkov 04-02-2020

Lieve verloskundigen,
Ontzettend bedankt voor de top begeleiding en zorg tijdens mijn eerste zwangerschap! Wij zijn erg tevreden met jullie goede adviezen en professionele hulp vanaf dag een en tijdens de bevalling. Jullie zijn een super team. Mochten wij een tweede kindje verwachten dan komen wij zeker bij jullie terug!

Liefs, Petar, Plamena en de kleine Ivan

Kiki Groothuis 16-01-2020

Blij dat we voor jullie praktijk hebben gekozen. 

Vanaf de eerste afspraak tot de bevalling aan toe fijn begeleid. Bij vragen of onzekerheden kon er altijd contact met jullie worden opgenomen. Dit voelde ook vertrouwd. We kijken terug op een mooie periode. Bedankt voor alle goede zorgen!

Liefs Kiki, Dennis & Amanda Groothuis 

Jurre Keijzer 6-01-2020

Lieve dames,
Wat hebben wij ontzettend genoten van deze mooie en bijzondere tijd. Vanaf het eerste moment voelde het al heel vertrouwd. Een prachtige praktijk, waarin je de passie voor hun werk voelt.  Mijn wens was om thuis te bevallen, maar durfde ik dat wel aan? Jullie gaven mij zelfvertrouwen, zodat ik deze wens in vervulling kon laten gaan. 6 januari 2020, daar stond ze dan Yvonne! Wat een topper! Lieve Karin, Angela, Miranda en in het bijzonder Yvonne, ontzettend bedankt voor de fijne begeleiding.

Liefs, Orry, Patricia & Jurre

Sef Fühler 25-01-2020

Voor de tweede keer een hele fijne ervaring met jullie gehad tijdens de zwangerschap en bevalling! De persoonlijke benadering vond ik erg prettig, jullie waren altijd op de hoogte van onze situatie en geïnteresseerd daarin. Wij hebben altijd de volle vertrouwen in jullie gehad en jullie hebben de zorgen die wij hadden ook altijd weg kunnen nemen, Bedankt voor de fijne begeleiding!

Richard, Kionne, Madé en Sef

Jop de Graaf  30-12-2019

Toen ik weer een positieve test in handen had, twijfelde ik geen moment om weer naar deze praktijk te gaan. Voor de derde keer een prettige begeleiding gehad. Ze stonden altijd voor me klaar, gaven me tips wanneer ik die nodig had. Na 2 zwangerschappen tot 41 weken door te hebben gelopen, hebben ze me deze keer geholpen om nu eerder ingeleid te worden.

Daar ben ik, en zijn wij, erg dankbaar voor!

Bedankt voor alles lieve dames!

Liefs, Michiel en Cheryl
Fenna, Tijn en Jop

Gyllan Son Niazioglou 14-12-2019

In december hebben wij onze kerngezonde zoon en broertje mogen verwelkomen na een kort en krachtig zwangerschap! Wij hebben de begeleiding, objectieve blik, professionaliteit en persoonlijke gesprekken met Karin en Yvonne erg goed ontvangen! Vervolgens de kennismaking en controle afspraken met Candy en Lia zijn ook naar zeer tevredenheid gegaan. En niet te vergeten de echoscopiste Joan die ons de 20 weken echo liet zien. En de fantastische assistentes Angela en Miranda. En dat alles naast het renoveren van de praktijk, chapeau! Verloskundige Centrum NHN is een warm praktijk met veel mogelijkheden in en om het praktijk. Het is ook een moderne praktijk gericht op liefdevolle zorg en dienstverlening, kundigheid, op maat gericht begeleiding, vernieuwing, kansen en mogelijkheden in goede en slechte momenten tijdens de zwangerschap of na de bevalling. Aller belangrijkst, het zijn mensen die passie hebben voor het vak: geboorte van een nieuw leven of het afscheid moeten nemen van een nieuw leven, gezondheid &  welzijn van de moeder, en diegene die haar steunen. Ook de medisch & maatschappelijk aspecten die daarbij horen. Wij willen het team van Verloskundige Centrum Noord Holland Noord ontzettend bedanken voor alles wat zij betekent hebben voor ons!

Hartelijk groet,
Umit & Susan & kids Niazioglou

Geraldo Boot 27-12-2019

Lieve verloskundigen,

Ontzettend bedankt voor de fijne begeleiding en zorg tijdens onze eerste zwangerschap wij vonden het erg fijn bij jullie. Bij twijfel konden wij altijd bellen en dat voelde erg goed!

Mochten wij een tweede kindje verwachten dan komen wij zeker bij jullie terug!💙

 

Liefs Donny, Romina & Geraldo

Pim Marbus 19-12-2019

Lieve verloskundigen,
Wederom hebben wij mogen kiezen voor jullie uitstekende zorg en begeleiding. Na goede gesprekken en een positieve uitslag van de 20-weken echo, zijn we fijn met jullie verder gegaan in de reguliere zorg. Zo mooi als we een thuisbevalling hadden bedacht, zo snel was het plan veranderd. Ook na de overdracht naar het ziekenhuis hebben jullie nog regelmatig gebeld hoe het ging en of we nog vragen of zorgen hadden. Helaas hebben we de bevalling zonder jullie moeten doen, maar gelukkig zijn we jullie allemaal nog op nacontrole geweest om onze kleine vent te bewonderen. Ontzettend bedankt voor de fijne zorg, de goede gesprekken en de fantastische begeleiding tijdens en na de zwangerschappen.

Jeroen & Noortje
Sanne, Dionne en Pim

Duuk Lenders 18-12-2019

Meiden van de verloskundige praktijk, namens ons hartstikke bedankt voor de goeie en fijne zorg. We vonden de bezoekjes altijd erg leuk en werden altijd leuk ontvangen. Ook voor vragen of bezorgdheden stonden jullie 24/7 voor ons klaar, we konden altijd bellen en jullie wisten altijd onze zorgen weg te nemen. Onze bevalling liep niet als gepland en raakten naar het ziekenhuis, in het ziekenhuis waren we ook erg blij dat jullie er waren en wisten jullie ons gerust te stellen met jullie bekwaamheid. Ook na de bevalling waren jullie er nog voor ons en zijn we erg blij met hoe alles gelopen is. Als we nog weer een verloskundige praktijk nodig hebben, zullen we zeker weer naar jullie terug komen. Heel erg bedankt voor alle goede zorgen, deskundigheid en de fijne tijd.

Lieve groetjes, Wendy & Marielle Lenders

Alex de Wilde 24-12-2019

Ook deze zwangerschap hebben jullie ons weer fijn geholpen en voor ons klaar gestaan! Net als bij de zwangerschap van onze oudste, zijn wij weer erg tevreden over jullie goede zorgen en betrokkenheid. We hebben het erg fijn ervaren hoe jullie ook onze oudste telkens weer betrokken bij de controle d.m.v. beantwoorden van haar vragen, het hartje zoeken e.d.

Jullie hebben ons warm overgedragen naar het ziekenhuis en toen wij weer thuis waren stonden jullie opnieuw klaar voor de nazorg en hebben ons op het hart gedrukt altijd te kunnen bellen bij twijfel. Heel erg bedankt weer allemaal!

Liefs, Meindert, Susanne, Layla en Alex

Milo van den Deijssel 21-12-2019

Wij hebben de zorg/begeleiding van de verloskundige als erg fijn ervaren.
Zowel tijdens de zwangerschap als tijdens en na de bevalling.
Hele lieve meiden allemaal!
Tijdens de bevalling ook super goed begeleid.
Het kraambed is inmiddels afgesloten, maar kijken terug op een zeer mooie periode. Bedankt voor alle goede zorgen.

Lieve groetjes Michel, Kim, Marly, Luna en Milo van den Deijssel

Saar Koopman 8-12-2019

Wat een feest was het om weer bij jullie te mogen komen (alleen om jullie warme deken van zorg zou je toch bijna al een voetbalelftal willen ;-)). Wederom 9 maanden met veel aandacht en zorg begeleid, maar vooral veel lol gehad. Tot aan de bevalling aan toe, waarbij Karin meeging naar het ziekenhuis toen dat toch bleek te moeten. Daar ging alles mega snel en zo konden we onze dochter Saar snel in onze handen sluiten.
Ik zou jullie bij iedereen aanbevelen, want naast de aandacht voor moeder en kind, verliezen jullie ook de mensen om ons heen niet uit het oog.

Liefs Wout, Sanne, Luuk en Saar Koopman

Pleun Liefting 16-12-2019

Graag willen wij de meiden van Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord bedanken voor hun super begeleiding tijdens de zwangerschap. Mijn onzekerheden werden serieus genomen en ik mocht altijd bellen of mailen. Ze hebben me echt vertrouwen gegeven waardoor ik toch van mijn zwangerschap heb kunnen genieten! Bedankt hiervoor!

Groetjes,
Mark, Nicola, Tom & Pleun

Baas de Boer, 26-11-2019

Trots!

Graag willen wij alle meiden van de praktijk bedanken voor de super fijne begeleiding! Vanaf de eerste afspraak was er gelijk een klik met jullie allemaal. De controles waren een feestje om heen te gaan.

Ook tijdens de bevalling zijn wij goed begeleid door Karin, dank hiervoor!

Rob, Sara & Baas

Bobbi Went 31-10-2019

Lieve verloskundigen,
Ontzettend bedankt voor de fijne begeleiding! Hoevaak je ook weer even onzeker bent is er altijd een luisterend oor en een fijne geruststelling. Altijd weer een feest om langs te komen en helaas is er aan het feest een einde gekomen, de 3de en laatste keer….Dit keer echt! Karin naar jou een extra bedankje dat je voor de 2de keer ons hebt begeleid in de bevalling van ons lief meisje Bobbi. Ik was heel erg blij dat ik jouw het pad op zag lopen en bijzonder dat je 10 jaar terug geholpen hebt Levi op de wereld te zetten. Je was super relaxt en kundig. Maar ook lief voor mij wat ik soms zeker even nodig had precies op de juiste momenten. Je refereerde naar dingen die je tegen me had gezegd met de bevalling van Levi….dat je dat nog wist! Bewijst je betrokkenheid. Allemaal ontzettend bedankt!

Liefs Bart, Patricia, Milo, Levi en Bobbi💕

Mikai Post 28-11-2019

Welkom kleine vent. 

Het is geweldig dat jij er bent!

 

We willen Karin, Yvonne, Candy en de assistenten bedanken voor de fijne begeleiding die ze ons hebben geboden in deze mooie bijzondere eerste zwangerschap!

 

Kim & Michelle 

Denley Gortmans 22-11-2019

Toen ik zwanger bleek te zijn hebben we gekozen voor Verloskundig Centrum NHN. Heel erg tevreden over deze keuze, super lieve verloskundigen, stuk voor stuk. Voelde me ook zeer serieus genomen en toen ik het niet echt meer zag zitten hebben we samen alle opties bekeken die open stonden. Uiteindelijk thuis bevallen wat ik ook erg hoopte! Helemaal top begeleid door Lia. Zou zeker weer voor deze praktijk kiezen al zou er een 3de kindje op komst zijn.

Charissa, Denny, Charity

Femke Bos 19-11-2019

Na een zwangerschap die tot 38 weken bijna vanzelf ging kregen we goede begeleiding. Toen het op het laatst moeizamer liep wisten we pas echt dat we bij jullie goed zaten.   Ontzettend aardige en vakkundige mensen die echt naar je luisteren en ook echt alles voor je doen als het even niet gaat. We komen bij een eventuele volgende zwangerschap zeker bij jullie terug!

Groeten Laura, Stephen en Femke

Merel Haver 20-11-2019

Voor ons eerste kindje, gekozen voor Noord-Holland Noord als verloskundigen praktijk. Hier geen seconde spijt van gehad. Alle verloskundigen zijn ontzettend aardig, bieden een luisterend oor, en zijn ook zeer kundig. Maar ook de assistenten zijn heel behulpzaam en flexibel bij het bijv. het veranderen van afspraken. Tijdens de bevalling die uiteindelijk thuis is gebeurt ipv in het ziekenhuis zijn we super begeleid door Yvonne. Wij zouden zo weer voor deze verloskundigen praktijk kiezen.

Allemaal heel erg bedankt.

Chantale de Leeuw en William Haver

Akshaya Ratnam 20-11-2019

Super vriendelijk geholpen door alle medewerksters van verloskunde praktijk. Top begeleiding gehad in alle fronten, en heel veel geleerd. Ze dachten ook graag met ons mee, erg behulpzaam. Een goede ervaring en goed gevoel overgehouden.

Tharshini en Nixon

Celina Herrera Garcia 6-11-2019

Lieve meiden,
Bedankt voor ook deze zwangerschap weer jullie goede zorgen! Bij onze eerste was het al superfijn bij jullie, vandaar dat we bij de tweede weer terug zijn gekomen bij jullie. Jullie zijn toppers!

Lieve Yvonne, bedankt voor jouw begeleiding en vertrouwen bij de thuisbevalling van Celina. We kijken er heel mooi op terug en we genieten heel erg met z’n
4-tjes.

Liefs, Leyder, Melanie, Carlos en Celina

Mees Groenendijk 21-10-2019

Wij hebben de begeleiding bij de zwangerschap van ons eerste kindje als erg prettig ervaren. De verloskundigen namen de tijd voor ons en beantwoordden al onze vragen.

Dankzij de empathie en kundigheid van de medewerkers zijn wij de zwangerschap en geboorte van ons eerste kindje goed doorgekomen.

Bas en Annika

Fosse Drijver 17-10-2019

Nadat jullie in 2016 tot volle tevredenheid bij een deel van de zwangerschap van onze tweeling betrokken waren, kozen we nu opnieuw voor jullie praktijk.

Deskundige en betrokken verloskundigen, lieve assistentes, duidelijke communicatie en informatie; onze ervaring was weer heel goed. Ook zorgden jullie voor een soepele overdracht toen richting het einde van de zwangerschap de zorg overgenomen werd door de gynaecoloog. Jullie bleven betrokken en er was regelmatig even contact. Ook de controles in de kraamweek waren weer prima en voelden vooral als een feestje. We kijken mede dankzij jullie heel goed terug op deze bijzondere periode!

Bedankt voor opnieuw een mooie ervaring!

Michiel, Tina, Juliët, Nore en Fosse

Naomi Elizabeth Bednarek 16-10-2019

Opnieuw super goed begeleid door jullie. Bij alle klachten en problemen stonden jullie gelijk voor ons klaar. Zowel telefonisch als op spreekuur en zelfs huisbezoeken. Veel ge- heen en weer naar het ziekenhuis maar dat liep altijd vrij soepel, ze waren daar goed op de hoogte door jullie contact. Uiteindelijk toch nog in het ziekenhuis bevallen maar daarna stonden jullie weer klaar voor de nazorg. Nogmaals bedankt!

Artur en Heidi Bednarek

Eva & Naomi

Novan Slaman 19-9-2019

Het voelde weer vertrouwd bij jullie die 9 maanden. Wat een fijne zorg hebben we weer mogen ontvangen. Bij vragen, onzekerheden en controles altijd geïnteresseerd en jullie stonden voor ons klaar. Met wat extra waardering voor Karin die de bevalling opnieuw heel goed heeft begeleid. Ontzettend bedankt voor de goede zorgen, toppers!

Veel liefs van Evert, Samantha, Juna & Novan

Thijs Poland 05-08-2019

Ook voor mijn tweede zwangerschap hebben we gekozen voor Verloskundig Centrum NHN. En we kunnen niet anders zeggen dan dat dit toch echt weer de juiste keuze is geweest (wat we eigenlijk al wisten). De verloskundigen zijn professioneel, deskundig en er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Wederom iedereen van de praktijk weer ontzettend bedankt voor alles, dankzij jullie was mijn zwangerschap iets minder stressvol. We bevelen jullie zeker aan iedereen aan.

Liefs Rob, Anoeska, Mirthe en Thijs

Fayden Oskam 21-6-2019

Het was onze eerste zwangerschap en hadden geen idee wat ons allemaal te wachten stond. Met dank aan jullie zijn we in het proces gegroeid. Van het begin tot het eind (bevalling en nazorg) hebben jullie ons fantastisch begeleid. Wat een goed team zijn jullie en daarnaast heel klantgericht. Geen vraag was te gek of teveel. We voelden ons dan ook erg welkom en thuis in jullie praktijk. Met plezier gingen wij naar de controle afspraken toe en missen zelfs nu nog weleens de ritjes naar de verloskundige. Het was een onvergetelijke ervaring! Dank daarvoor. Kortom we raden Verloskundig Centrum NHN van harte aan.

Liefs Angèl, Mattijs en Fayden

Yazan Hassoun 15-9-2019

Tijdens de zwangerschap en de bevalling zijn wij goed begeleid door jullie. De nazorg voor Yazan was prima en ook voor mijzelf. Wij willen jullie hartelijk bedanken voor alle goede zorgen.

Liefs, van Baraah en Mohammed

Rosie Lourens 12-09-2019

Tijdens onze 2e zwangerschap natuurlijk weer gekozen voor Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord. Weer heel fijn begeleid door alle dames.

Helaas laatste maanden medisch geworden maar alsnog waren jullie altijd bereikbaar voor ons. En fijn om jullie weer terug te zien in de kraamweek.

Onze dochter Rosie doet het fantastisch!

Liefs Jeroen, Stephanie en Nova Lourens

Revi Loete 3-09-2019

De oprechte interesse, optimisme en professionaliteit van de verloskundigen maakte het een plezier om op controle of echo te komen. Bedankt voor de fijne begeleiding! Extra dank voor Karin die ons geholpen heeft bij de thuis bevalling!
Dit was een mooie en intense ervaring.

Groetjes, Marloes en David

Ravi en Jade Jeninga 2-09-2019

We hebben helaas niet de volledige begeleiding kunnen krijgen via de verloskundige praktijk, maar elk contact ervoeren we als zeer prettig. Na een aantal tegenslagen erg veel steun gehad aan alle dames. Ook ondanks dat ik er niet meer onder begeleiding was, is er regelmatig contact geweest uit interesse hoe het met ons ging.

Heel fijne praktijk en super lieve meiden!

Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen, jullie zijn toppers!

Liefs, Jarno, Estelle, Revi & Jade

Daley van Haaster 28-08-2019

Net als de voorgaande keren weer erg tevreden met de zorg van de meiden van Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord op locatie Schagen. De praktijk is een absolute aanrader! Meiden, bedankt voor alles!

Groetjes Mark, Evelien, Vince, Kensi en Daley

Bodhi Melk 30-7-2019

Opnieuw zwanger, opnieuw gekozen voor de lieve meiden van deze praktijk. Opnieuw een warm welkom! Wat was het weer spannend, maar dankzij hun geduld, liefde, zorg, aandacht en luisterend oor kwam het helemaal goed! Soms een extra aandachtspuntje in de zwangerschap, waarin direct werd verteld wat het inhield en wat hoe we ermee om konden gaan. Duidelijkheid is daarin erg fijn! Aan het einde van de zwangerschap met de hele warme dagen, kreeg ik genoeg steun en begrip en werd ik gehoord. Ook na de bevalling hebben we hele fijne begeleiding en steun gehad. Het kon na mijn idee niet beter. Stuk voor stuk toppers!

Lieve Karin, Yvonne, Marieke en Lia, bedankt voor jullie goede zorgen!

Veel liefs, Sander, Marinka, Jayden, Fabian en Bodhi Melk-Laan

Jolie van Olst 28-8-2019

Tijdens de zwangerschap en bevalling zijn wij ontzettend goed begeleidt door jullie. Ook de nazorg voor onze dochter Jolie was erg fijn.
Het voelde allemaal vertrouwd en toegankelijk en willen jullie hartelijk bedanken voor de goede zorgen!

Veel liefs, Martijn, Tanja en Jolie van Olst

Lev Sinnige 23-8-2019

Een eerste kindje op komst; spannend en enorm bijzonder tegelijk. Ontzettend bedankt voor jullie zorg, informatie en persoonlijke benadering tijdens de zwangerschap. Wij zijn de hele zwangerschap goed geïnformeerd en kijken terug op een hele fijne zorgperiode. De baby wordt goed in de gaten gehouden, maar er is ook genoeg ruimte voor de aanstaande ouders.
Bij een tweede kindje komen wij zeker weer bij jullie terug.

Super bedankt!

Groetjes Bart, Lynn en Lev

Stan Loew 21-08-2019

Verloskundige zorg mogen ontvangen in de periode van het kraambed. Deze zorg is als zeer positief ervaren met een professionele kijk. Hierom zouden wij deze praktijk bij een ander aanraden.

Met vriendelijke groet,
Annika Angevare

Senn Emiel Blokker 30-08-2019

We hebben een hele fijne tijd gehad bij jullie! Wij voelden ons altijd welkom.

Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne tijd en de zorg die wij hebben gehad!

Liefs, Emiel, Lisette, Finn en Senn

Mason van Wanrooij 26-08-2019

De meiden hebben ons met alle liefde en geduld onder controle gehad tijdens de zwangerschap. Alle tips en trics werden uit de kast gehaald zodat de laatste weekjes wat makkelijker zouden worden. Ook voor de oudste (die een stiekeme crush had op Karin) werd er geduldig mee om gegaan en ze betrokken hem bij de echo’s.

We zijn blij dat jullie ons hebben begeleid en daarvoor ontzettend bedankt.

Groetjes, Remco, Marijke, Hero en Mason

Mila Barakat 22-8-2019

Ik wil jullie erg bedanken de zorg, was super goed en dit is voor mij de 2e keer dat ik bij jullie ben bevallen en ik vind de zorg helemaal geweldig en ik wens jullie heel veel succes verder!

Groetjes, Maha en Hasan

Jax de Meijer 23-7-2019

Vanaf het begin voelden wij ons van harte welkom bij jullie praktijk. Elk van jullie was vriendelijk, professioneel en gezellig. Ik heb tijdens mijn zwangerschap ontzettend veel aan jullie gehad. Hiervoor wil ik jullie bedanken en zal ik jullie ook zeker aanraden.

Mochten wij een tweede kindje verwachten dan komen wij zonder twijfel weer bij jullie terug. Jullie zijn een geweldig team.

Bedankt!

Nevin, Melissa en Jax

Mave Finnley de Jong 19-07-2019

Tijdens deze zwangerschap zullen Marieke, Karin, Yvonne en Lia wel gek van mij zijn geworden haha. Hoop gedoe, zware zwangerschap. Maar ze hebben mij er goed door heen gesleept, die 40 weken. Helaas niet onder begeleiding van 1 van de meiden bevallen omdat ik ben ingeleid in het ziekenhuis. Maar in de kraamweek heb ik ze toch nog even kunnen zien.

In een paar woorden hebben ze een geweldige zorg en begeleiding geleverd tijdens de zwangerschap maar ook er na. Had bij Mave zijn grote broer al een top ervaring met de praktijk, vandaar dat de keus voor mij weer makkelijk was om naar deze praktijk terug te gaan. Super meiden zijn jullie allemaal, stuk voor stuk!

Patrick en Alyssa

Hugo Sol 30-06-2019

We willen het hele team van Verloskundig Centrum NHN bedanken voor de super fijne en persoonlijke begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling. De zwangerschap verliep bij ons erg voorspoedig, maar ondanks dat kon ik hier niet heel erg van genieten. Voor mij waren de gesprekken tijdens de controles daarom erg fijn. Niet alleen je baby’tje wordt goed in de gaten gehouden, maar de aanstaande ouder(s) ook. En dat is fijn, want er komt nogal wat op je af in 9 maanden tijd :-). Iedereen neemt uitgebreid de tijd en er is wel eens een extra echo gemaakt als daar ruimte voor was. Altijd leuk natuurlijk!

We zijn nu enorm aan het genieten van onze kleine man, een hele bijzondere periode.

Heel veel liefs van Johan, Nicole en Hugo

Max Lenders 17-07-2019

Zo tevreden als ons mooie mannetje is zijn wij over de zorg van Karin, Yvonne en Marieke en hun back up team van Verloskundig Centrum Noord-Holland-Noord.

Ook voor onze oudste zoon Jesse was elk contact altijd fijn en oprecht. We hoefden dan ook niet na te denken over waar we de verloskundigen zorg wilde hebben toen we in verwachting raakten van Max.

Meiden bedankt voor alles!

Groetjes Mark, Annemarie, Jesse en Max Lenders

Emma Vink 16-07-2019

Daar is ze dan eindelijk! Onze Emma. Zo trots, zo verliefd dat we zijn.

De zwangerschap en bevalling heb ik als pittig ervaren, maar jullie gaven veel verlichting. Jullie luisterend oor, goede adviezen, professionaliteit en steun zorgden ervoor dat ik het ondanks een pittige tijd alles wel als prettig en fijn heb ervaren.

Een hele dikke pluim en bedankt voor een mooie tijd. Wie weet tot de volgende keer!

Liefs Michelle, Chris en Emma.

Rami Azzazy 1-07-2019

Al vrij snel tijdens de zwangerschap werd er diabetes geconstateerd. Nog voor de 20 weken echo overgedragen aan het ziekenhuis. 20 Weken echo zowel daar als in de praktijk in Schagen. Alle bezoekjes daar verliepen fijn en duidelijk. Ook na het overdragen hield de praktijk contact. Na de bevalling twee daagjes ziekenhuis. En de verloskundigen zijn nog 2 keer bij ons thuis geweest. Dank jullie wel voor de goede zorgen. Wij genieten volop met z’n drietjes.

Liefs Rabah, Inge en Rami

Moos Groot 29-06-2019

Wat een bijzondere, mooie en indrukwekkende tijd; de zwangerschap van ons eerste kindje! Maar tegelijkertijd natuurlijk ook zó nieuw en spannend… Wij waren ontzettend blij met de fantastische begeleiding van de verloskundigen van Verloskundig Centrum NHN. Hun kennis en kunde, echte belangstelling, professionaliteit, doortastende en kordate houding, liefdevolle benadering en fijne bereikbaarheid heeft ons steeds het gevoel gegeven in heel goede handen te zijn, waardoor we met veel vertrouwen van de zwangerschap hebben genoten. Ook tijdens onze thuisbevalling zijn wij geweldig begeleid en de nazorg in de kraamweek was goed en fijn. Wij kijken er met een heel goed gevoel op terug. Lieve Karin, Yvonne, Lia en Marieke, én praktijkassistentes Angela en Miranda, die ook altijd betrokken, persoonlijk, lief, alert en bereikbaar waren; bedankt!

Tom, Marieke en Moos

Evylinn Sas 27-6-2019

Na 2 weken onzekerheid, bloedverlies en gerommel is onze lieve kleine Evylinn geboren bij een termijn van 34.3 weken zwangerschap, 2580gram en 45cm. Wat was dat schrikken zeg! Van alle scenario’s die we ons hadden voorgesteld met een voorliggende placenta, was dit er niet 1 van! Maar wat doet ons kleintje het goed! We belandden dan ook op de neonatale afdeling van het Dijklander ziekenhuis. Maar de achtste dag mochten wij al met de ukkepuk naar huis! Wat een geluk! En totaal onverwachts met zo’n kleintje! Maar ja zo goed deed en doet ze het dus! Lieve dames van de praktijk, ontzettend bedankt voor alle goede zorgen, jullie kundigheid maar vooral het vertrouwen in mij als moeder en in ons als gezin!

Bedankt voor het meedenken en het leveren van de oh zo warme zorg! Wij zijn vol lof over jullie als verloskundige praktijk! Een geweldig lief en kundig team! We gaan jullie missen!

Hopelijk komen we elkaar nog eens tegen, in een andere setting dan de verloskunde 😉 Nogmaals bedankt!!

Groetjes en een hartelijke knuffel van Liz, Tommy, Joey, Jace, Emily en Evylinn

Sofie Mae Kaan 18-06-2019

Geboren op 18 juni 2019 om 20:38 uur in het ziekenhuis van Alkmaar. Wij zijn wij goed en fijn begeleid door jullie. Wat gaven jullie ons een vertrouwd gevoel na onze eerste bezoek aan jullie😃 Geen vraag was te veel! De laatste maanden zijn wij onder controle gebleven in het ziekenhuis omdat Sofie onder de groeicurve bleef. Jullie merkte dit al snel op en hebben ons toen gelijk begeleidt naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Tijdens onze bezoeken aan het ziekenhuis bleven jullie contact met ons houden, ik mocht jullie altijd contacten voor vragen, wat een fijne band gaf dit. Net als jullie bezoek tijdens de kraamweek, alles kon gevraagd worden😃 Super bedankt voor jullie fijne begeleiding en goede zorgen!

Liefs Leon, Marije & Sofie

Fay de Roo 17-6-2019

Met een heel goed en fijn gevoel kijken wij terug op onze tweede zwangerschap begeleid door stuk voor stuk toppers! De rust en vertrouwen die je krijgt als je belt voor een vraag of dergelijk! De controles samen met onze zoon Moos was altijd een feest, vooral die rozijntjes hahaha! De rust en vertrouwen die we kregen van Karin tijdens de thuis bevalling was erg prettig! Al snel kwam onze dochter Fay ter wereld!! Ook de kraamweek was gezellig met de visites ,ook werd Moos daar leuk bij betrokken!

Lieve allen we kunnen jullie niet vaak genoeg bedanken!!

Heel veel liefs, Bas, Kristel, Moos en Fay!

Xiyaz van Enkhuizen 9-6-2019

Ook tijdens deze zwangerschap zijn wij erg tevreden over de zorg bij jullie. Er word goed geluisterd naar vragen en zorgen tijdens de zwangerschap en bevalling. Er word altijd fijn mee gedacht. Heel erg bedankt weer voor alles. En Karin in dit geval voor het begeleiden van de bevalling. Jullie zijn een topteam samen!

Liefs, Rodney, Talitha, Amy, Djayley en Xiyaz.

Mayra Terpstra 13-5-2019

“Met de komst van onze tweede kindje keken we alweer enorm uit om ons aan te melden bij Verloskundige Centrum NHN. Ook dit keer is het ons weer erg goed bevallen. Vanwege medische indicatie heb ik helaas onder begeleiding van een gynaecoloog in het ziekenhuis moeten bevallen, maar gedurende de hele zwangerschap hebben deze dames ons goed begeleid. Het was weer een super prettige ervaring. Voor ons is het gezinnetje nu compleet, maar anders waren we zeker weer terug gekomen. Heel erg bedankt lieve dames en ga zo door!

Liefs, Wendy, Eduard, Alysa en de kleine Mayra”.

Bram Liefhebber 9-06-2019

Na 40+3 weken zwangerschap was daar dan eindelijk onze zoon Bram. Het was ons eerste kindje, dus alles was nieuw en soms ook spannend voor ons. Vanaf het begin voelde wij ons ontzettend welkom binnen de praktijk en bij de meiden. Als we vragen hadden konden we altijd bellen maar ook als we ons zorgen maakten werden die zorgen meteen weer weggenomen door Yvonne, Karin of Marieke. De gehele zwangerschap hebben we als zeer prettig ervaren mede door de goede zorgen en de kundigheid van Yvonne, Karin, Marieke en Lia. Tijdens de bevalling zijn wij ook zeer goed begeleid door Karin en Yvonne en ook de nazorg tijdens het kraambed was fijn. Kortom, een aanrader! Verloskundig Centrum Noord Holland Noord.

Liefs, Jan, Robin & Bram

Katie Jansen 2-06-2019

Na onze eerdere ervaring, hadden we deze keer geen twijfel om weer voor jullie praktijk te kiezen. Ook tijdens deze zwangerschap ben ik weer goed begeleid.
Jullie waren alle vier tijdens de controles adequaat, vriendelijk, betrokken een luisterend oor en lief voor onze dochter Lieke die vaak mee was. Door jullie hulp heb ik mij lichamelijk en geestelijk tot het eind van mijn zwangerschap goed gevoeld en kon ik de bevalling met 100% vertrouwen ingaan. Lia was onze steun en toeverlaat tijdens de bevalling.  Lia is een zeer ervaren en gedreven verloskundige, ze heeft mij en mijn partner de ruimte gegeven om samen de weeën op te kunnen vangen. Tijdens het zwaarste stukje van de bevalling hebben Lia en de andere mij goed gecoacht en in een korte tijd was onze dochter Katie geboren. Wat ik zo leuk vond is dat Lia onze oudste dochter gelijk in het geheel betrok, ze hebben samen Katie’s vingers- en tenen geteld, dit vond Lieke geweldig!

Meiden van de Verloskundig Centrum NHN, jullie zijn een top team samen en in het bijzonder Lia onwijs bedankt voor deze prachtige ervaring. We kijken als gezin ontzettend goed terug op de zwangerschap, bevalling en kraamweek.

Liefs Bart, Milou, Lieke en Katie

Eva Vermeulen 13-05-2019

Bij ons 1e kindje moesten alle controles in het ziekenhuis plaats vinden vanwege een infectie maar gelukkig mochten we bij onze 2e zwangerschap bij jullie blijven en wat hebben we dat als super prettig ervaren. Elke controle weer hebben jullie echt de tijd genomen voor vragen maar ook zeker voor een kletspraatje. Ook ons zoontje van 3 jaar vond het elke controle weer gezellig en leuk om mee te gaan en werd door jullie allemaal erbij betrokken. Even helpen om naar het hartje te luisteren en daarna als beloning een doosje rozijntjes 😉 elke keer weer een feest. Tijdens de bevalling heeft Lia ons bijgestaan. Wat waren we blij met haar. Na even elkaar moeten ‘leren kennen en aftasten’ ontzettend goed geholpen en echt een grote steun geweest. Zo eigenwijs ik soms kan zijn zo doortastend en duidelijk ben jij en daardoor ben ik naar je gaan luisteren en is ons meisje ter wereld gekomen.

Nogmaals ontzettend bedankt voor jullie hulp en tijd…

Liefs

Mara de Krijger 20-5-2019

Nooit gedacht dat onze dochter ook zomaar 10 dagen eerder kon komen dan de uitgerekende datum. Eigenlijk had ik nog wel zin in de 2 controle afspraken die ik nog gepland had staan, omdat ik dit altijd een prettig bevestiging vond dat alles goed ging maar het was ook gewoon altijd een gezellig bezoek! Maar ondanks 10 dagen eerder natuurlijk even blij met onze mooie dochter en net zo blij met alle zorg die wij van jullie allen hebben ontvangen. Wij zijn blij dat wij voor jullie praktijk hebben gekozen voor o.a. de lieve en kundige betrokkenheid maar ook zeker de flexibele en goede bereikbaarheid.

Sil, Gerdina & Mara

Eray Duran 19-05-2019

Wij verblijven in het buitenland en omdat ik terug naar Nederland zou komen om te bevallen heb ik ook naar een verloskundige praktijk hier gezocht waar ik terecht zou kunnen. Wegens goede berichten van mijn schoonzusje waar ik net als de vorige keer opnieuw tegelijker tijd mee zwanger was had ik me nu ook ingeschreven bij jullie. Alleen in mijn situatie was het een beetje anders omdat ik de hele zwangerschap op afstand ben geweest. Wel tijdens een vakantie naar Nederland toen ik 16 weken zwanger was, ben ik op controle geweest en de rest van het contact is via de WhatsApp van de verloskundigen praktijk gegaan zodat ik alles door kon geven en alle vragen gewoon kon stellen. Ik heb het als heel fijn ervaren dat de situatie serieus werd genomen en ik ondanks de afstand evengoed het gevoel had dat de praktijk nauw betrokken is geweest tijdens mijn zwangerschap. Met 33 weken zwangerschap ben ik naar Nederland terug gekomen voor de naderende bevalling en heb ik mijn controles bij jullie kunnen doen. Alleen toen met 36+6 mijn bevalling begon is Marieke bij ons thuis gekomen en moest ze de zorg overdragen aan het ziekenhuis. Wel heb ik heel veel gehad aan Marieke in de tijd dat ze bij me was en heeft ze me met onze omstandigheden goed begeleid! Ook het bezoek na de bevalling om de zorg af te sluiten was allemaal heel netjes. Bedankt voor de goede zorgen!

Liefs Önder, Daimy, Mehmet en Eray

Sven Breton 19-04-2019

Bij de zwangerschap en bevalling van onze dochter Yara zijn wij heel goed begeleid door de dames van VC NHN. Dus kozen we bij de zwangerschap van ons tweede kindje natuurlijk weer voor deze praktijk. En dat voelde meteen weer heel goed. Of we nu bij Yvonne, Karin of Marieke een afspraak hadden, we voelde ons altijd erg welkom, thuis en gehoord. Iedereen was altijd goed op de hoogte van onze situatie en de persoonlijke aandacht en betrokkenheid van de meiden hebben wij erg gewaardeerd. Toen de bevalling begon, was Yvonne al druk met een andere bevalling, maar ze twijfelde geen moment en belde Marieke uit haar bed. Ondanks dat ze geen dienst had, was Marieke heel snel bij ons thuis en ze heeft me enorm goed door de bevalling heen geholpen. Met een paar uur was onze zoon Sven daar! Blij en gelukkig zijn we met ons gezinnetje. Yvonne, Karin en Marieke, alle drie heel erg bedankt voor alle goede zorgen!

Xander & Lisanne

Vigo Hooijer 14-05-2019

Tijdens de zwangerschap van Fynn kwamen we voor het eerst bij jullie praktijk. De zorg die we toen kregen vonden we erg fijn. Daarom zijn we bij de zwangerschap van Vigo ook weer bij jullie praktijk geweest. Ook tijdens deze zwangerschap en bevalling zijn wij weer goed geholpen en begeleidt door jullie.

Bedankt voor alle goede zorgen!

Dennis, Mireille en Fynn

Liam van Leeuwen 4-5-2019

Gelijk vanaf het eerste moment hadden we een goed gevoel bij jullie. Graag wilden we thuis bevallen, maar door te veel complicaties tijdens mijn zwangerschap werd ik door jullie verwezen naar het ziekenhuis. Erg fijn hoe snel jullie hierbij hebben gehandeld! Wij vonden het wel erg jammer dat we nu in het ziekenhuis moesten bevallen en weg bij jullie waren. Mijn vliezen waren al met 35 weken gebroken. En een paar dagen later kwam onze Liam te wereld op 4-5-2019. Ondanks dat ik niet meer bij jullie kwam bleven jullie wel betrokken (bellen, appen ) dit was erg prettig. Na een dikke week ziekenhuis zijn jullie nog thuis op controle geweest. Ik wil jullie erg bedanken voor jullie steun!

Liefs Danny, Jenny & Liam

Fien Jansen 30-4-2019

Een groot compliment aan jullie voor de mooie tijd die we bij jullie hebben gehad. Van zowel de assistentes, echoscopisten en verloskundigen; de onderlinge communicatie was zo goed waardoor het contact persoonlijk werd. Fijn dat er de tijd werd genomen bij de afspraken. Mooi om te zien hoe jullie het beroep vol passie & plezier uitoefenen.

Liefs van Mitchell, Renske & Fien

Riva Venema 3-05-2019

Wat een stelletje power vrouwen zijn jullie!
Stuk voor stuk met jullie eigen identiteit hebben jullie ons hart gestolen.
Wat zijn wij blij geweest om in een praktijk terecht te komen met passie voor het vak, professionaliteit van alle medewerkers en zo ontzettend veel inlevingsvermogen.
Dank jullie wel!

Liefs Jacco, Charlotte en Riva

Amélie Mooij 29-04-2019

Wij zijn zeer deskundige en plezierig begeleid door alle verloskundigen van de praktijk. Wat een goede zorg wordt vanuit jullie geleverd. Het regelmatige contact hebben wij als zeer prettig ervaren. Ook hoe jullie ons zoontje Julius benaderde was top! De bevalling is uiteindelijk enorm snel verlopen en fantastisch begeleid door Yvonne! De wensen die wij hadden voor de bevalling zijn super opgepakt door haar. Thnx voor alles!

Maaike en Jeroen

Teddy Pieters 19-04-2019

Op 19 april is onze dochter Teddy geboren in het ziekenhuis van Den Helder onder begeleiding van verloskundige Yvonne. Wij hebben alle afspraken en controles als heel prettig ervaren. Wat er voor ons uit sprong is dat er écht de tijd voor je werd genomen. Als we ergens vragen of twijfels over hadden konden we altijd bij éen van de verloskundige terecht. Alle dames zijn stuk voor stuk lieve schatten, we hadden ze alle drie wel bij onze bevalling willen hebben! Mochten wij in de toekomst een broertje of een zusje mogen krijgen, dan zullen wij zeker hier terug komen!

Edo, Fée en Teddy

Max de Hoog 16-04-2019

Onze derde zwangerschap uiteraard weer voor Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord gekozen, het is de vorige twee keer zo goed bevallen!

3 toppers van verloskundigen; Karin, Yvonne en Marieke. Maar na 3 toppers van kids zijn wij nu wel klaar.

Johan Linda Anna Thijs en Max

Twan Portegijs 14-04-2019

14 september 2019 stapten wij voor het eerst binnen bij Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord. Het voelde gelijk vertrouwd, en dat gevoel is in de loop van deze zwangerschap alleen maar gegroeid. Een zwangerschap met enkele obstakels: 2x mislukte nip-testen, een auto-ongeluk, wel of geen zwangerschapsdiabetes en aan het einde een oplopende bloeddruk. Bij alle obstakels zijn wij enorm goed opgevangen en begeleid. Helaas het laatste stukje niet bij jullie mogen afmaken. Maar dat maakten jullie in de kraamweek weer helemaal goed met de gezellige huisbezoeken van jullie allemaal. Zonder jullie hadden wij deze zwangerschap niet zo ervaren als nu! Onwijs bedankt! En wie weet tot in de toekomst. Dan zullen we zeker weer voor jullie kiezen.

Liefs, Ben, Desiree en Twan

Nyne de Haan 29-03-2019

Altijd oprecht geïnteresseerd. Altijd nauw betrokken. Bij het gelukkig in verwachting zijn van onze eerste zoon.. maar ook rond zijn overlijden, 20 dagen na zijn geboorte. Een onbeschrijflijk verdriet. Ook toen we in verwachting waren van ons tweede kindje was het contact met Verloskundig Centrum NHN weer warm, betrokken en oprecht. Er was ruimte voor beide verhalen. De meiden begrepen de dubbele gevoelens, het gemis, de vreugde, de angst. Na een super bevalling lag onze mooie meid gezond in onze armen. Gemis en geluk hand in hand. Gelukkig begrepen jullie dat zo goed. Bedankt voor de enorme steun!

Gerrit, Renske, Syb* en Nyne

Melissa de Keijzer 17-04-2019

Dat we bij ons tweede kindje weer voor Verloskundig Centrum NHN zouden kiezen, was voor ons heel logisch. Het was leuk de meiden die de vorige keer zo betrokken waren weer terug te zien. Onze oudste dochter mocht tijdens de bezoeken regelmatig de babydokter ‘helpen’. Bij alle verloskundigen hebben we ons altijd heel goed op ons gemak gevoeld en ook de assistentes wisten altijd wie je bent als je belt. Gelukkig konden we ook gewoon in Anna Paulowna op consult komen, zeker in de laatste weken was dat prettig. Gewoon even een gezellig gesprek kon ook altijd. Fijn dat daar ruimte voor was. Tijdens de bevalling van Melissa zijn we weer vakkundig geholpen, ook al ging het supersnel. Het is fijn als je je zo vertrouwd voelt bij de verloskundige, wie er uiteindelijk ook dienst heeft op dat moment. Wij kunnen alleen maar ontzettend tevreden zijn over de begeleiding van Marieke, Karin en Yvonne. Bedankt voor deze bijzondere tijd.

Dennis & Nadine de Keijzer

Romée Barelds 10-04-2019

Op 10-04-2019 is onze prachtige dochter Romée geboren in het ziekenhuis. In onze eerste zwangerschap waren we ook onder controle bij Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord. Hiermee hadden we een goede ervaring en hebben daarom nogmaals voor het team van Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord gekozen. Mede dankzij dit team van heb ik een fantastische zwangerschap gehad! Bedankt voor alle goede zorgen en begeleiding in deze periode. Jullie zijn een super team.

Liefs Jan, Astrid, Jan jr en Romée

Lily Grace Busch 1-04-2019

Op 1 april 2019 is onze prachtige dochter Lily Grace Busch geboren. De nacht van 1 april besloten meerdere baby’s eraan te komen maar Marieke heeft ons ondanks de drukte onwijs goed begeleid tijdens en voor de bevalling. Wij hebben alle afspraken voorafgaand aan de bevalling zeer prettig ervaren. Wanneer we vragen hadden konden we altijd contact opnemen! Wij kijken dan ook terug op een fijne begeleiding voor/ tijdens en na de bevalling en zullen zeker weer terug komen wanneer er wellicht in de toekomst een broertje of zusje komt!

Liefs, Koen, Chantal & Lily

Tess Verresen 8-04-2019

Net als bij de vorige zwangerschap, voelden wij ons erg op onze gemak bij de dames. Wanneer wij vragen hadden, konden wij altijd bellen. Eventuele huisbezoeken voor controle, waren geen probleem. De begeleiding tijdens de zwangerschap was echt super! De bevalling ging super snel, waardoor alles snel geregeld moest worden. Super knap hoe dat gedaan is! Wij hebben geen spijt dat wij jullie voor een tweede keer gekozen hebben.

Groetjes Bart, Arina, Liam en Tess

Djayce 8-04-2019

Hoera! Onze zoon Djayce is 8-4-2019 geboren.

De gehele zwangerschap zijn wij onder controle geweest bij Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord. Wat een fijn en veilig gevoel kreeg ik als zwangere vrouw hier. Vooral het feit dat er geluisterd word en je ook word gehoord!!!! Ook het feit dat er gehandeld word indien dat nodig was. Helaas niet onder hun begeleiding bevallen maar onder begeleiding van de gynaecoloog. Indien ik wel onder jullie begeleiding had mogen bevallen dan had ik daar ook de volste vertrouwen in.

Lieve dames, bedankt voor alle goede zorgen en de goede nazorg.

Sanne en Jeroen

Novi Hartog 2-04-2019

 

Daar is ze dan! Onze lieve dochter en kleine zusje Novi. Geboren op 2 april! Onze tweede zwangerschap begeleid door de meiden van Noord-Holland Noord. Waarom Noord-Holland Noord? De praktijk sprak ons van de buitenkant al aan. Klein, kneuterig en huiselijk. Dat associëren wij met gezelligheid! Iedere controle was voor ons een feestje! Vooral onze zoon Milo ging iedere controle graag mee naar de babydokters. Milo was een goede hulp en hielp de meiden graag! Zo werd hij optimaal betrokken bij het bijzondere proces van zijn kleine zusje. Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de liefdevolle, warme, nuchtere begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling. Wij kijken blij terug op deze periode. Wie weet wat de toekomst brengt en gaan we jullie nog eens in de praktijk zien?!? En anders zullen we elkaar gerust nog een in het centrum van Schagen tegen komen!

Lieve groet, Martijn, Manon, Milo en Novi Hartog

Tess Vink 6-04-2019

3 jaar terug was ik zwanger van ons eerste kindje Thomas! En toen koos ik al voor Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord. Jullie waren erg behulpzaam en ik kon altijd bij jullie terecht met al mijn vragen en onzekerheden. Met mijn 2e zwangerschap van ons dochter Tess vond ik het nog leuker om op de controles te komen omdat ik jullie al een beetje had leren kennen. Wat zijn jullie lief en ondanks alle pijn en ongemakken die ik had gaven jullie me het vertrouwen dat alles goed zou komen! Wat kan Marieke gelukkig hard rijden. En wat deed ze het goed tijdens mijn ontzettend snelle bevalling!

Erg bedankt voor jullie goede zorgen!

Groetjes Tania Teun Thomas en Tess Vink

Jort van Zee 1-04-2019

Geen grap, wat had Marieke het druk deze dag/nacht met meerdere baby’s die geboren werden op deze prachtige datum! Na een onzekere periode of wij überhaupt ooit kinderen konden krijgen werden wij na een positieve 10-wekenecho doorverwezen van ziekenhuis naar de verloskundige en wij kozen voor Noord-Holland Noord.. wat zijn we daar blij mee geweest zeg! Naarmate de zwangerschap vorderde konden wij er steeds meer van genieten, mede dankzij jullie betrokkenheid. Een extra belletje na toch wel spannende de 20weken echo, de goede adviezen of gewoon een leuk gesprek; wij gingen iedere keer met een goed gevoel naar huis. Dank allemaal, jullie hebben de zwangerschap, bevalling èn kraamweek tot een hele mooie herinnering gemaakt!

Liefs Huib, José en Jort

Joshua Koomen 15-2-2019

Op 15 februari 2019 is onze kleine man Joshua Koomen geboren.
Het contact tijdens de zwangerschap was erg fijn. Altijd een lach op jullie gezicht en veel aandacht en zorg voor ons en de kleine. Het voelde erg warm en hartelijk aan als wij bij jullie waren.
Jullie zijn allen erg kundig en wisten ons van alles duidelijk uit te leggen over alles omtrent de zwangerschap en bevalling, dit was erg fijn aangezien we beide hier nog totaal niets van af wisten.
We konden altijd terecht met vragen en werden vlot en vrolijk beantwoord. Ook toen het een periode minder goed met mij ging waren jullie bereikbaar en konden jullie zeer goed hulp bieden. Al met al een zeer fijne periode gehad bij jullie, ik zal in geval van een zwangerschap zeker weer voor jullie kiezen!

Joshua, Jasper en Iris.

Jaimy Smit & Liz Kuin 14-03-2019

Kennen jullie het sprookje van de schoonzussies al?
Op dezelfde dag een zwangerschapstest gedaan, allebei positief. Dit wisten wij niet van elkaar! De een kon het niet verbergen en heeft het gelijk aan de familie vertelt waardoor de ander het ook niet langer geheim kon houden.. dubbel feest! En wat bijzonder we scheelde 10 dagen met elkaar. Afwachten… op welke dag zouden de baby’s komen? In ieder geval vlak na elkaar. Op 14 maart is er niet 1 prinses geboren maar 2 prachtige prinsessen. Precies 8 uur na elkaar 1.34 uur &  9.34 uur. Wat betekend moeder en tante, vader en oom, grote zus en nicht worden op 1 dag. En dan ook nog op opa zijn verjaardag! Zijn cadeaus 2 prachtige kleindochters. Allebei zeer tevreden over Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord. Dames bedankt voor de goede zorg! In het speciaal willen wij Marieke bedanken die bij beide bevallingen aanwezig was. Eerst naar het ziekenhuis in Den Helder om nichtje 1 op de wereld te zetten om vervolgens een kwartier in bed te leggen (sorry haha) en door te rijden naar het ziekenhuis in Alkmaar! Wat een prachtig sprookje dit. Nu heerlijk genieten van onze roze wolk!

Liefs,
Rick, Chanty, Zoë, Jaimy, Jimmy, Ilse & Liz

Charlie Voet 09-03-2019

Een uitzonderlijke vraag hadden wij voor jullie.. nadat wij vorig jaar tijdens onze eerste zwangerschap de geslachtsbepalende echo hebben gedaan wisten we het meteen; wat een fijne plek is dit, hier willen we alle controles wel hebben! Echter is onze eerste zwangerschap na 20 weken ten einde gekomen en onze dochter Julia is een sterrenkindje geworden.. een verdrietige, donkere periode. In juli bleken we opnieuw een kindje te verwachten maar in verband met onze geschiedenis stonden we onder toezicht van de gynaecologen in het ziekenhuis. Toen ons werd gevraagd welke praktijk de nazorg zou leveren hoefden we niet langer na te denken, we wilden deze vraag bij jullie neerleggen. Een niet al te alledaagse situatie maar jullie stemden gelijk in! Fijne gesprekken, een geslachtsbepalende echo en 3D echo hebben we tijdens deze zwangerschap bij jullie gedaan. Wederom hebben we de bezoekjes als zeer prettig ervaren. Onze dochter is op 9 maart 2019 geboren en jullie zijn 3 keer bij ons thuis geweest. Ook deze bezoeken vonden wij prettig en fijn! Persoonlijk met oog voor het verleden en de toekomst. Nogmaals dank voor alles tijdens deze bijzondere zwangerschap en kraamweek en wie weet tot ziens.

Joop, Renée & Charlie

Joris 19-02-2019

Na de ontdekking dat er een tweede kindje op komst was, twijfelden we geen moment: natuurlijk kozen we weer voor Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord! De eerste bevalling was geen pretje, en daardoor was er wat angst/onzekerheid ontstaan. Maar door fijne gesprekken met álle dames van de praktijk en het opstellen van een geboorteplan keerde de rust terug, konden we genieten van een ontspannen zwangerschap en groeide het vertrouwen in een goede afloop. Julia heeft ons uiteindelijk fantastisch begeleid en na een vlotte bevalling zaten we meteen op een blauwe wolk met onze zoon Joris. Lieve Marieke, Yvonne, Karin, Lotte en Julia, het is zó fijn dat jullie voor iedereen uitgebreid de tijd nemen. Bedankt voor jullie geduld, goede adviezen en peptalks!

Lieve groetjes, Lotte, Peter, Matthijs en Joris

Jidde van Diepen 5-02-2019

Op 5 februari is dan eindelijk onze knappe man geboren. Wat zijn wij blij met alle hulp van de verloskundigen. Vanaf dag één voelden wij ons welkom en was geen vraag teveel. We mochten altijd bellen als we ons zorgen maakten, een fijne geruststelling.
De informatieavond vonden we heel interessant en duidelijk uitgelegd! Vanaf week 36 gingen we onder begeleiding van het ziekenhuis maar in de kraamweek zagen we de verloskundigen weer terug. Ook toen stonden jullie voor ons klaar!
We willen jullie ontzettend bedanken voor het begeleiden van deze bijzondere tijd van ons leven!

Liefs Koen, Rachel en Jidde

Kai Kraakman 2-02-2019

Op zaterdag 2 februari 2019 is na een voorspoedige bevalling van 2 uur in het ziekenhuis onze prachtige zoon Kai geboren.

We hebben mede dankzij jullie een fantastische zwangerschap gehad, ik kijk er met veel plezier op terug. Bedankt voor alle goeie zorgen en jullie kundigheid.

Liefs Naomi, Mark, Sef en Kai

Mick Sjaardema 23-01-2019

In mei 2018 kwamen wij erachter dat ik zwanger was! Na een kleine zoektocht op internet hebben we gekozen voor Verloskundig Centrum NHN. Nog geen seconde spijt gehad van deze keuze. Al snel konden we terecht voor de eerste echo. We voelden ons enorm welkom en gingen elke keer weer enthousiast naar een controle of echo! Na een super fijne zwangerschap is op 23 januari onze zoon Mick geboren! We wilden graag een thuisbevalling en dankzij de rust en kundigheid van Karin is dit gelukt!  We willen zowel Marieke, Yvonne, Julia en Karin bedanken voor de super begeleiding van onze zwangerschap en bevalling!

Veel liefs, Jarl, Linda en Mick

Noëlle Bakker 16-01-2019

Noëlle is geboren op 16-01-2019 om 20.08 uur in het ziekenhuis in Alkmaar. Voor de na zorg hebben we voor jullie gekozen omdat we met de zwangerschap van ons zoontje Ronnie ook bij jullie zaten, we waren we daar erg tevreden over! Ook nu waren we weer erg tevreden over de zorg.

Met vriendelijke groet, Maarten, Anke en Ronnie Bakker

Sara Slijkerman 1-01-2019

We zijn erg blij met de geleverde zorg door Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord! Iedereen is erg betrokken, deskundig en vriendelijk en er werd goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht. Ook vonden we het erg prettig dat onze twee oudere dochters van 4 en 2 jaar betrokken werden bij de controles en dat er genoeg speelgelegenheid was voor hen. Hierdoor was het steeds weer een feestje om heen te gaan.

Bedankt voor alles!

Sanne, Bas, Anna en Lot Slijkerman

Jolie Leijen 30-12-2018

Na een fijne ervaring tijdens de eerste zwangerschap en bevalling, was het voor ons meer dan logisch om bij deze zwangerschap wederom voor Verloskundig Centrum NHN te kiezen. Wat zijn we weer warm ontvangen! De controles waren heel prettig, we zijn weer goed begeleid. De meiden zijn zeer deskundig, hebben antwoord op al je vragen en leggen in begrijpelijke taal uit. Heel fijn, zo heb je alle informatie op een rijtje om bijvoorbeeld een weloverwogen keuze te maken voor het wel of niet doen van de NIPT test. Ze zijn goed op de hoogte van jouw situatie, hebben échte aandacht, zijn heel betrokken. Het voelt heel laagdrempelig, bellen mag altijd en er wordt alle tijd voor je genomen. Ondanks de medische indicatie dit keer, zijn ze ons blijven begeleiden en hebben ze er alles aan gedaan om het in het ziekenhuis prettig te laten verlopen. Hierbij voelde Yvonne feilloos aan wat ze voor ons kon betekenen en schakelde ze het personeel van het ziekenhuis pas in op het moment dat dat nodig was. Door de juiste aandacht, inschatting en het vertrouwen dat we kregen hebben we een prachtige bevalling gehad en zijn we weer een mooie ervaring rijker. Ontzettend bedankt voor alle goede zorgen!

Stef en Nancy Leijen

Niene Borst 08-01-2019

Daar is ze dan, ons kleine meisje. Vanaf het begin van de zwangerschap zijn wij goed begeleid door de dames van Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord. Iedere controle werden we goed geholpen en op de hoogte gebracht van wat ons te wachten stond. Er werd goed naar ons geluisterd en waar nodig actie ondernomen. Ook het telefonische contact was fijn. We wilden graag een thuisbevalling en dat is ook gelukt met Yvonne erbij. Yvonne heeft mij goed begeleid tijdens de bevalling. Ze voelde heel goed aan op welke momenten ik haar echt nodig had. Ook de bezoekjes van de dames tijdens de kraamweek vonden wij prettig. Tijdens die momenten werd er ook weer goed naar ons geluisterd en met ons meegedacht.

Dames, ontzettend bedankt voor al jullie goede zorgen! Mocht ons in de toekomst nog een zwangerschap gegeven zijn, komen we zeker bij jullie terug!

Liefs, Joost, Ramona en Niene

Namens ons drieën ook dank aan jullie praktijkassistentes!

Tommy Lamme 3-01-2019

We zijn super tevreden met de zorg geleverd door Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord. Iedereen is vriendelijk en komt persoonlijk over, wat door ons als erg prettig is ervaren! Wat we ook erg fijn vonden is dat ze veel rust en ervaring uitstralen.

Yvonne heeft ons tijdens de bevalling enorm goed begeleid, nogmaals dank daarvoor!!

Danny en Suus

Yinthe Wagner 21-11-2018

Ondanks mijnn medische indicatie heb ik toch bijna mijn hele zwangerschap bij jullie onder controle mogen zijn. En wat was ik daar blij mee! Alles werd voor me geregeld, en als ik een mail stuurde, werd ik bijna altijd gelijk terug gebeld door 1 van de praktijkassistentes. Bedankt voor alles meiden. Ik heb 4 keer bij jullie een hele fijne begeleiding / zwangerschap gehad.

Toppers zijn jullie!

Liefs  Sarina , Reinier en Yinthe!

Mick Speur 25-11-2018

Voor de derde keer zijn wij tijdens onze zwangerschap begeleid door Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord. Een zwangerschap die niet geheel vlekkeloos verliep. De meiden van de praktijk wisten precies hoe het met mij en de kleine in mijn buik ging. Geen telefoontje was te veel en ik werd altijd serieus genomen.

Mijn bevalling werd dit keer begeleid door Yvonne, wat super verliep al zeg ik het zelf. Ze was zo rustig en wist mij zo goed te begeleiden! Ik kijk zelfs op de bevalling heel fijn terug.

Dank jullie wel meiden! Jullie zijn toppers!!

Liefs Samaina, Eric, Elize, Duuc en Mick.

Nick Schaap 31-10-2018

Nick is ons tweede kindje en dus ook de tweede keer dat wij gekozen hebben voor Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord. Wij zijn blij dat we deze keuze hebben gemaakt. De begeleiding die wij gehad hebben van het begin tot de bevalling was gewoon helemaal top. De verloskundigen gaven de juiste hulp en goed advies op de momenten dat je het nodig had, meiden bedankt hiervoor.

Groetjes, Tamara en Leendert

Sarah Hin 13-12-2018

Wij zijn tijdens de zwangerschap heel fijn ontvangen in de praktijk, en konden ook lekker ‘s avonds en in het weekend op controle komen. Tijdens de bevalling die heel snel verliep, waardoor op het laatst de planning toch werd omgegooid, werd ik heel goed en positief begeleid door Yvonne. En nu genieten we lekker van onze kleine meid.

Groet Trudy en Gerard

Mayson Sneekes 15-11-2018

Op 15 november is onze zoon Mayson geboren. Altijd stonden de meiden van Verloskundige Centrum Noord-Holland Noord voor ons klaar. We zijn ontzettend goed en serieus begeleid en konden altijd terecht, zelfs fijn opgevangen toen het midden in de nacht een keer niet zo goed ging. We zijn zeer blij met alle begeleiding die we hebben gekregen.

Na een vorige keizersnee kregen we met 36 weken een medische indicatie en kwamen we in het Noordwest Ziekenhuisgroep Alkmaar terecht. In de tussentijd bleven de dames van het verloskundige centrum contact met ons houden wat we als zeer prettig hebben ervaren. Mayson is in het ziekenhuis geboren en liefdevol kwamen de verloskundige ons bezoeken en na controles doen.

Onze dank is groot!

Lieve groeten van Casper, Margriet, Ian, Brent en Mayson.

Vigo Simon 7-11-2018

5 Jaar geleden kwamen we voor het eerst bij de praktijk, Karin was er destijds al wel werkzaam en toevallig begeleidde zij de bevalling van onze dochter. Bij deze zwangerschap twijfelde we dan ook niet voor welke verloskundigenpraktijk we zouden kiezen. Mijn vorige bevalling was erg heftig, en mijn ervaring werd gelukkig serieus genomen. Vanaf het begin heb ik er veel over kunnen praten en mijn wensen voor deze bevalling kunnen delen. Toen het moment daar was heeft Marieke er mij er echt doorheen gecoacht en goed begeleid met de baarkruk. Ik kijk er met een goed gevoel op terug! Ook zijn onze 2 dochters altijd erg betrokken bij alle controles, hier hebben we mooie herinneringen aan over gehouden.

De enige reden dat wij niet meer terug zullen komen is dat we geen wens voor een 4e kindje hebben, we zijn compleet!

Groetjes, Linda Wezel en Thomas Simon

Evi Ruiter 5-11-2018

Ons eerste kindje, super spannend! Maar wat zijn wij super begeleid door de verloskundigen! Wij konden altijd bellen, geen vraag was te gek! Helaas is de bevalling, niet begeleid door 1 van jullie. Maar in het ziekenhuis was iedereen heel goed op de hoogte van de situatie.

Bij thuiskomst waren alle verloskundigen zeer betrokken, zijn ook verschillende keren bij ons thuis langs geweest. En ook nu weer mochten wij altijd bellen, met al onze vragen en onzekerheden!

Wij willen Karin/Marieke/Yvonne en Julia heel erg bedanken. Jullie zijn fantastisch!

Liefs, Maikel, Jolanda en Evi

Jaxx Vink 29-10-2018

Hoera! Op 29 oktober is onze lieve Jaxx geboren.
Helaas niet onder begeleiding van één van de toppers van Verloskundig Centrum NHN, maar medisch in het West Fries gasthuis. Gelukkig is dat ook goed bevallen. De meiden hebben mij en de rest van het gezin altijd super behandeld. Ook toen ik uiteindelijk onder behandeling was in het ziekenhuis, heb ik contact gehad met de verloskundigen van Verloskundig Centrum NHN. Ze gaven mij een heel vertrouwd gevoel, luisterden naar mij en ondernamen actie waar nodig. Ze lieten duidelijk merken dat ik altijd mocht bellen en hadden altijd een luisterend oor.

Bedankt voor al jullie goede zorgen!!

Liefs Jaap, Denise, Jinthe & Jaxx

Emma Huiberts 11-10-2018

Hele fijne ervaring gehad bij jullie. Tijdens mijn zwangerschap ben ik er alleen voor komen te staan en vond het zo fijn dat ik mijn verhaal bij jullie kwijt kon en een luisterend oor van jullie allemaal had. Tijdens de controles nemen jullie echt de tijd om alle aspecten door te spreken, vragen te beantwoorden en controles te doen. De echo’s waren prachtig ook de 3D en ik zou iedere zwangere aanraden om bij jullie te komen voor de zorg. Helaas is het bij mij een ziekenhuis bevalling geworden en waren jullie er niet bij tijdens de bevalling, echter de na controle aan huis en de tijd die dan weer genomen wordt zodat je je verhaal kwijt kan, vind ik echt top. Jullie zijn allemaal zo lief!

Groetjes, Patricia Huiberts

Guus Bakker 19-9-2018

Toen mijn man en ik in januari een positieve zwangerschapstest in onze handen hielden, kon de vreugde niet op. Wij zouden ouders worden van ons eerste kindje! Omdat jullie praktijk ons aantrok en omdat wij Marieke al een beetje kenden, kozen wij om onze zorg in jullie handen te leggen. Wij hadden geen betere keus kunnen maken. Vanaf het moment waarop wij voor het eerst het hartje hoorden kloppen van ons zoontje tot aan het moment van bevallen, hebben wij de begeleiding als heel prettig ervaren. Jullie tonen begrip bij vragen, geruststelling bij onzekerheid, een luisterend oor, gezelligheid en liefde. Het mooiste wat wij gezien hebben is de passie die door jullie allemaal wordt uitgedragen tijdens het uitvoeren van jullie werk. Dat maakten de bezoekjes extra speciaal. Onvergetelijk was ook het bezoek van Marieke en Lotte aan de klas waaraan ik lesgaf. De kinderen van groep 8 kregen de kans om vragen te stellen en luisterden vol bewondering toen Marieke ons naar het hartje liet luisteren. Na 41.6 weken konden wij Guus eindelijk in onze armen houden. De eerste week was emotioneel; vreugde, onzekerheid, kraamtranen, alles kwam voorbij. En daar was Marieke om mij gerust te stellen. Zij gaf mij dat zetje dat ik nodig had om in mezelf te mogen vertrouwen. Ondanks haar drukke planning nam zij tijd om met Guus en mij een eerste wandeling te maken en te genieten van dat moment. Dankjewel daarvoor, Marieke! Je bent een prachtvrouw!

Liefs, Fred en Doortje Bakker

Lynn Hotting 4-11-2018

We willen alle verloskundige bedanken voor de fijne en goede zorg die wij gehad hebben tijdens de zwangerschap, bevalling en daarna. Allemaal voeren jullie, jullie prachtige werk uit met zoveel passie en liefde…  Iedere keer als er iets was, konden we jullie bellen en stonden jullie altijd voor ons klaar… Niets was te veel… Bedankt daarvoor.. Blijf vooral zo jullie werk doen, want daar wordt iedereen gelukkig van.

Jeanine, Jacques en Lynn

Nora Slikker 23-10-2018

Wij hebben een hele positieve ervaring met Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord. Vier lieve verloskundigen die betrokken en oprecht geïnteresseerd zijn en waarbij je je direct op je gemak voelt. Als je ergens mee zit of onzeker over bent kun je dit altijd bespreken zowel telefonisch als tijdens een eventuele extra afspraak. Karin was bij de bevalling van Nora en heeft ons super begeleid! Zowel voor, tijdens als na de bevalling hebben we erg veel aan Karin gehad. Wij zullen de praktijk absoluut aanbevelen bij anderen. Onwijs bedankt dames voor alle goede zorgen!

Liefs Joey, Sanne, Levi en Nora

Senn de Geus 17-10-2018

Na onze eerdere fijne ervaring bij de zwangerschap van Finn, ook deze keer weer voor Noord-Holland Noord gekozen. Wat wij als heel fijn hebben ervaren, is dat er echt naar je wordt geluisterd. Niets is te gek, je kunt alles zeggen en alles vragen. Het is ook super dat alle echo’s bij jullie gemaakt kunnen worden. Hierdoor heb je bij de echo’s ook een bekend gezicht, en kan er makkelijk even extra gekeken worden. Bij Finn werd de bevalling helaas niet begeleid door één van jullie,  maar moesten we naar het ziekenhuis. Deze keer werd de bevalling niet medisch en was Marieke bij de bevalling. Wat was het fijn om een bekend gezicht bij de bevalling te hebben. Marieke, super bedankt voor de geweldige begeleiding en steun tijdens de bevalling. Wij kijken op een super mooie en fijne bevalling terug. Marieke hier nu apart genoemd omdat zij bij de bevalling was, maar jullie zijn allemaal toppers!

Liefs, Dennis, Susan, Finn en Senn

Joris Marijn Anthonie de Graaf 6-10-2018

Na een zeer positieve ervaring met jullie tijdens de zwangerschap en bevalling van onze eerste zoon en zeer betrokken begeleiding tijdens twee miskramen, was er geen twijfel mogelijk waar we naartoe zouden gaan voor deze zwangerschap! Een spannende zwangerschap, gezien de eerdere teleurstellingen, en ook niet de makkelijkste fysiek gezien. Maar door jullie luisterend oor, geruststellende woorden, extra controles en echo’s en deskundige adviezen kreeg ik steeds meer vertrouwen in mijn lijf en de zwangerschap. Toen Joris zich twee weken eerder dan gedacht aankondigde heb ik ontzettend veel steun gehad aan Marieke! Het was weer een korte maar zeer heftige bevalling maar door haar begeleiding ging het allemaal goed! De bezoekjes in de kraamweek zijn ook erg fijn geweest. Yvonne is nog een keer extra gekomen omdat Joris nog wat geel zag maar stelde ons al snel gerust. En wat leuk dat we ook Karin nog even hebben gezien die week! Al met al kijken we weer heel positief terug op onze tijd bij jullie! Van de praktijkassistentes tot de echoscopisten en natuurlijk Marieke, Karin, Yvonne, Lotte en Julia; jullie zijn top!

Ik vermoed dat we niet meer bij jullie terugkomen omdat we ontzettend gelukkig zijn met onze twee prachtige mannen maar ik zal jullie zeker missen! Blijf vooral zo doorgaan!

Liefs, Marcel, Nynke, Jurre & Joris

Abel de Boer 6-10-2018

Lieve dames van Noord-Holland Noord,

Wat zijn we blij dat we voor jullie hebben gekozen als verloskundige praktijk. Als nieuwe aanstaande ouders komt er veel op je af. Jullie staan altijd klaar en open voor vragen en het spoednummer is altijd bereikbaar voor de dringendere vragen. Wat hadden we jullie graag bij de bevalling gehad, helaas mocht dit niet zo zijn. Maar jullie hebben ons in het voortraject hiervan, in het maken van de juiste keuzes en in de na-controles zo ontzettend goed begeleid. Zowel moeder als Abel. We zijn jullie heel erg dankbaar. Nu we gaan verhuizen zullen we een volgende keer helaas niet bij jullie kunnen komen, al hopen we nog steeds op een uitzondering voor Obdam 😉

Veel liefs, Jenny, Thijs en Abel

Noa Bouwkamp 24-09-2018

In januari deden wij een zwangerschapstest en deze was positief! Ontzettend blij maar ook zeker heel spannend. Door positieve ervaringen van vrienden hebben ook wij toen gekozen voor Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord. Dit bleek ook voor ons een goede keuze, wij voelde ons er meteen welkom. De zwangerschap was een hele fijne ervaring, bij onzekerheden konden wij altijd terecht. Op maandag 24 september om 07:07 is onze dochter Noa geboren onder begeleiding van Yvonne. Wij willen alle dames van verloskundige praktijk Noord-Holland Noord bedanken voor de fijne begeleiding tijdens deze bijzondere tijd!

Liefs, Dennis, Eva en Noa

Benjamin Wiebenga 10-09-2018

Ons eerste kindje, wat spannend! Door jullie tijdens de zwangerschap goed begeleid, gehoord en geholpen. De bevalling ging snel en voorspoedig, we waren ontzettend blij met Julia als verloskundige. Wij willen alle vrouwen van  Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord ontzettend bedanken voor hun hulp, steun en begeleiding de afgelopen maanden. Jullie zijn toppers!

Lieve groetjes, Chris, Annelies en Benjamin Wiebenga

Twan van de Kamer 9-8-2018

Ook nu hebben wij gekozen voor Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord, net zoals bij de zwangerschap van zijn grote broer Jesse. Wat wij fijn vonden was de mogelijkheid om een afspraak in het weekend of ’s avonds te maken. Wij hebben fijn contact gehad en zijn goed geholpen waar nodig. Zijn broer is een week te vroeg geboren, dus daar gingen wij weer vanuit, maar Twan besloot dat het nog geen tijd was. Uiteindelijk is hij bijna twee weken na de uitgerekende datum thuis geboren. Lotte en Laura van Kraamzus hebben ons hier goed bij geholpen en daar zijn wij heel blij mee!

Bedankt weer!
Bob, Christy en Jesse

Julia Meijer 23-7-2018

Daar is ze dan. Onze tweede dochter en zusje Julia.

Het was geen gemakkelijke zwangerschap, maar we hebben zoveel steun en begrip gekregen bij jullie. Dat heeft ons ontzettend geholpen.  De vele echo’s en controles zorgden ervoor dat we telkens iets hadden om naar uit te kijken. We hadden ons geen betere verloskundige praktijk kunnen wensen.

Ontzettend bedankt en we zullen jullie zeker bij iedereen aanbevelen!!

Veel liefs de Familie Meijer

Tessa Moes 24-08-2018

Onze 2e zwangerschap weer door deze toppers begeleid mogen worden! En zou het niet anders willen. Bij Verloskundig Centrum NHN kijken ze echt naar de persoon zelf en de wensen die de zwangere heeft. Deze zwangerschap en bevalling, ondanks dat het zwaar was, weer zo fijn kunnen ervaren door deze meiden! Je wordt altijd gehoord en gezien bij alle vragen en onzekerheden die je hebt en dat maakt het gewoon een fijne tijd met een mooi cadeau aan het einde!

Ontzettend bedankt voor alles en ik ga jullie missen!

Liefs van de familie Moes!

Mana Blokker 7-08-2018

Daar is ze dan; ons 2e prinsesje Mana!

Dankbaar zijn we dat ze bij ons mag zijn! Helemaal vanzelfsprekend is het allemaal niet gegaan; wat is het dan fijn dat er zo’n super team verloskundigen voor je klaarstaat. Je voelt je begrepen, gehoord en gesteund. Met speciale dank voor Marieke die bij beide bevallingen de stem is geweest die me erdoor heen heeft gesleept.

Ik kan iedereen deze praktijk aanraden!

Liefs Jord, Tamara en Lize

Noor Kok 2-08-2018

Lieve meiden,

Wat zijn we blij dat Noor geboren is op 2 augustus 2018. Bedankt voor jullie zorg! Dit was dit keer meer nodig, dan bij haar broer Daan 3 jaar geleden. Wij zijn enorm blij dat we weer bij jullie zijn geweest. Altijd bereikbaar voor vragen of jullie komen langs en komen in actie als het nodig is. Toppers! Enorm bedankt! Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij toekomstige ouders (stiekem al gedaan uiteraard!).

Liefs, Marcel, Renee, Daan en Noor

Sef Niessink 26-07-2018

Het was iets spannender dan bij onze dochter Sammy of mijn nicht, verloskundige Yvonne, ook echt bij de bevalling van onze zoon kon zijn. Maar het is goed gekomen. In het ziekenhuis in Alkmaar heeft ze mijn man en mij weer super begeleidt bij de bevalling van Sef. Het is bijzonder om je nicht op deze manier te zien in haar werk, ik weet echt niet wat ik zonder haar had gemoeten. Onze dank is groot. Sef was de 80ste jongen die Yvonne op de wereld mocht helpen, hoe bijzonder.

Robert Kelly Sammy en Sef

Unnab Kamal 24-07-2018

Wegens de positieve ervaring met de praktijk bij de vorige zwangerschap hebben we weer voor deze praktijk gekozen. Vanaf de eerste afspraak werden we goed ontvangen en hebben we duidelijke uitleg gekregen over de echo en medische onderzoeken en we mochten toen alle vragen stellen. De bevalling moest wegens astma klachten van de moeder in het ziekenhuis gebeuren, dit werd ook door de dames goed gecommuniceerd en begeleid, na de bevalling en thuis komen kregen wij gelijk de volgende dag het eerst bezoekje van de praktijk en dit vonden we heel prettig en geruststellend. De vriendelijkheid en het vertrouwde gevoel, heeft voor ons de zwangerschapsperiode tot bevalling met goed gevoel laten aflopen. De aanstaande ouders zijn zeker bij deze praktijk op het goed adres. Dames ontzettend bedankt voor jullie inzet, we wensen jullie veel succes.

Met vriendelijke groeten, Nasrin en Seif Kamal

Mila Weij 18-07-2018

Voor onze derde zwangerschap hebben wij ons uiteraard ook weer bij jullie praktijk aangemeld. Net als de vorige twee zwangerschappen zijn wij enorm goed geholpen/begeleid! Leuke bijkomstigheid was dat Brigitte nu tegelijk uitgerekend was met Karin (een van de verloskundigen). Helaas ook nu weer geen thuisbevalling, maar de bevalling is verder gelukkig wel weer goed verlopen. De nazorg was uitstekend. Mila wilde de eerste twee dagen nauwelijks drinken en na doortastend handelen van jullie kant stonden we een uur later aangemeld in het ziekenhuis. Jullie wilden ook graag op de hoogte blijven. We hoorden dat jullie naar het ziekenhuis gebeld hadden om een update te krijgen. Na twee nachtjes opname is ze uiteindelijk goed gaan drinken en gaat het nu uitstekend met Mila.

Bedankt voor alle goede zorgen!

Brigitte, Paul, Erin, Jesse en Mila

Ben Tams 17-07-2018

Erg blij met hoe alles gegaan is. Bij soms even onzeker zijn mochten we altijd langskomen ter controle of met vragen. Dat werd ook altijd goed benadrukt zodat we er nooit tegenop zagen om te bellen. Bij alle verloskundigen afspraken gehad en ze waren allemaal erg aardig en toegankelijk. Met de thuisbevalling zijn we erg goed begeleid. Hier hebben we een erg mooie herinnering aan over gehouden. Heel erg bedankt voor deze positieve ervaring.

Liefs Edo en Laura en een dikke knuffel van Ben. 😊

Jera Joling 07-07-2018

Ze liet een tijdje op zich wachten, maar op 7/7 mochten wij onze dochter Jera in onze armen sluiten. Wij zijn heel tevreden over de persoonlijke aanpak van de verloskundigen. Geen idee is te gek en er werd goed meegedacht over hoe onze wensen te realiseren. Tegen onze verwachting in mochten wij met bijna twee weken overtijd alsnog thuis bevallen, in bad. Wij hadden ons geen mooiere bevalling kunnen wensen. Een zorgeloze zwangerschap, een prachtige bevalling en nu een hele lieve en rustige dochter. Wat wil je nog meer!

Groetjes, Job en Mariëlle

Bo Broersen 31-05-2018

Wat zijn wij goed te spreken over Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord. Via mijn zus voor jullie gekozen en wat zijn wij blij dit te hebben gedaan. Zo vriendelijk dat de meiden zijn in de praktijk, al bij de eerste kennismaking voelde het al vertrouwd voor ons. En wat zijn wij zowel tijdens de zwangerschap en de bevalling super goed begeleid.

Ook ben ik een keer samen met een vriendin voor controle geweest en als extraatje hebben we even mogen kijken bij de kleine, dit was zo leuk! We waren echt verrast.

Jullie zien ons zeker terug bij de volgende zwangerschap!

Liefs Erik, Esther & Bo

Zoë Walther 16-06-2018

Lieve Meiden,

Uiteraard voor onze 3e zwangerschap weer voor jullie gekozen. Jullie zijn allemaal even enthousiast, betrokken, professioneel en echt geïnteresseerd in jouw zwangerschap. Met Marieke had ik toch wel een speciale band.. ten eerste zijn onze dochters dikke vriendinnen, maar heeft zij ook onze bevalling gedaan ( buiten haar dienst) van het strippen tot de hechtingen 😉 en alles wat daarbij komt kijken. Ze wist precies wat ik nodig had… erg dankbaar daarvoor.

Ontzettend bedankt voor alle goede zorgen.. Jullie zijn toppers!!

Liefs Alex, Merel, Dewi, Sem & Zoë

Yari van Loveren 18-07-2018

 

In een woord “fantastisch”. Bedankt voor alles!!

Emma van Leeuwen 01-07-2018

In oktober kwamen wij tot de ontdekking dat ik zwanger was. Wat waren wij blij! Omdat ik het allemaal zo spannend vond, mocht ik al snel langskomen voor een echo en ja…het was echt waar. Wij hebben jullie allemaal mogen ontmoeten en kunnen alleen maar positief op de afgelopen maanden terugkijken. Een traan en een lach, alles kan en mag. Wij voelden ons echt vertrouwd bij jullie. Hartverwarmend, stuk voor stuk!

Uiteindelijk is onze lieve dochter in het ziekenhuis geboren maar jullie stonden binnen een paar dagen op de stoep.

Bedankt voor alle goede zorgen!!

Liefs van Joyce en Rody

Scott Korf 17-05-2018

Hoera we zijn zwanger dachten wij begin september en wat nu, was het volgende. Door te Googlen en daarna een mail te sturen kregen we al snel reactie en mochten we na aantal weken langskomen voor kennismaking en echo. Kennismaking was met Karin en wat kreeg die allemaal voor haar kiezen tijdens ons eerste gesprek. We waren niet zomaar een stel dat een kindje zou krijgen, voor ons had het veel meer te betekenen. Vertrouwen in een zorgverlener was bij ons ver te zoeken. 32 weken lang kon ik ze lastig vallen (dat was mijn gevoel want hun hameren erop dat je bel als je het niet vertrouwt) en dat gebeurde dan ook regelmatig (meestal zondags). Het maakte niet uit wie er dienst had, we werden elke keer uit onze onzekerheid geholpen met al hun liefde voor het vak. Dames wij hadden geen betere verloskundige praktijk kunnen wensen, na 41weken+2 dagen diende mijn bevalling aan en dat verliep tot het ziekenhuis fantastisch. Karin die zelf zwanger was heeft vanaf half 12 ‘s avonds tot de volgende ochtend half 11 aan mijn zijde gestaan. Toen we ‘s morgens met snelle spoed naar het ziekenhuis moesten kwam zij er spoedig achteraan en wat we toen samen beleefden vergeten we allebei niet meer. Samen in overleg met de gynaecologen of mijn lippen nat maken, niks werd haar teveel. Toen wij uiteindelijk naar de OK gereden werden, zorgde Karin er nog voor dat onze spullen op een kamer gezet zou worden. Kortom een zorgverlener met een goud hartje. Alle meiden onwijs bedankt voor alles. Het is niet in een klein stukje te beschrijven hoeveel dit voor ons heeft betekend.

Dikke kus van ons alle en zeker van onze sterke wondertje Scott.

Liefs Sander en Renata

Tezzy Neylan Niazioglou 11-06-2018

Beste Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord,

Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de zwangerschap begeleiding/traject van onze derde kindje! Zoals de zwangerschappen hiervoor en de geboortes van onze oudste dochter en zoon, hebben jullie ons fantastisch gesteund, gecoacht, en begeleid. Jullie zijn professioneel, verzorgd, alert, respectful, vertrouwd, kundig, meedenkend, bekwaam, open, meelevend en gezellig.

A million thanks for all you have done for us! We couldn’t have done it without you all 😉

Greetings!

The UNI-family
Umit & Susan,
Leyla Jade, Hayden Zeth, Tezzy Neylan Niazioglou

Irin Rajarathinam 13-06-2018

 

Dochter van Aswini en Ladees.

Mees Sanou 26-4-2018

Super bedankt voor de goede zorgen tijdens en na de zwangerschap. Ik was altijd weer blij om bij jullie te komen omdat de zwangerschap dan weer een weekje of 2 verder was en jullie mij weer een steuntje in de rug gaven. Dit is onze kleine Mees, ons derde en laatste kindje maar wij zullen jullie zeker aanbevelen bij iedereen!

Stefanie en Bart

Stef Henrik Veul 14 mei 2018

Na de fijne begeleiding tijdens en na de vorige zwangerschap kozen wij uiteraard nu weer voor Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord. Gelijk bij het eerste intake gesprek voelde wij ons weer vertrouwd en op ons gemak! Gedurende het einde van de zwangerschap bleek ons kindje behoorlijk aan de grote kant waardoor wij zijn overgedragen naar het ziekenhuis voor inleiding met 38.5 dagen. De bevalling is super overgedragen en fijn geweest!!! Daar was hij dan: ‘een jongen’; Stef! Helaas was de kraamtijd door koorts, gekkigheid, ziekenhuis bezoek en bekkenklachten niet helemaal zoals deze kan zijn. Maar ook in deze periode hebben de dames ons gezin enorm gesteund en sloten zij  het kraambed pas af op het moment dat ons gezinnetje weer op volle kracht verder kon. Het is toch een heel fijn gevoel wanneer er altijd iemand klaar staat!

Wie weet tot een volgende zwangerschap…

Liefs, Frans, Kim, Gijs en Stef Veul

Thiago Stam 27-05-2018

Lieve meiden, vanaf het eerste telefonische contact dat we hadden met de praktijk voelden we ons enorm welkom. Wat voelde het speciaal om door de praktijkassistente zo enthousiast te worden gefeliciteerd met onze zwangerschap. Het was nog zo pril, maar voelde toen al als het begin van iets heel moois. We zijn heel prettig welkom geheten door Yvonne en hebben gedurende onze zwangerschap met bijna iedere keer Marieke gezien tijdens de afspraken. We voelden een hele fijne klik en ze gaf ons iedere keer weer dat speciale gevoel dat ervoor zorgde ervoor dat we steeds stralend de praktijk verlieten. Ook de echo’s van Joan hebben we als positief ervaren. Natuurlijk bracht dit soms vooraf wat spanning met zich mee maar Joan wist ons op een hele lieve manier gerust te stellen. Vanaf ongeveer 21 weken zwangerschap wisten we dat ik een geplande keizersnede zou krijgen. We zijn vanuit de praktijk supergoed voorbereid op de stappen die zouden worden genomen, wat we konden verwachten van het ziekenhuis en bleven ondertussen tot mijn 34week bij de praktijk voor controles. Het was zo vertrouwd gaan voelen dat we die laatste keer bij Marieke helemaal met een gek gevoel heen gingen. Ondanks dat ik de laatste weken voor de keizersnede wekelijks naar het ziekenhuis moest voor controle-afspraken, was er nog wel steeds de betrokkenheid vanuit de praktijk. Op zondag 27 mei is onze prachtige zoon Thiago Luis Stam om 16.04uur geboren, wat een rijkdom! Ik kan niet anders zeggen dan dat we enorm blij zijn dat we bij jullie zijn gekomen. Enorm bedankt allemaal!

Liefs, Chris, Elvira en Thiago

Kelsea Smits 24-05-2018

Op 24 mei is onze prachtige dochter Kelsea geboren onder begeleiding van Lotte. Tijdens de zwangerschap goed begeleid door alle verloskundigen. Met name de bevalling heb ik als prettig ervaren. Mijn weeën waren niet heel sterk, maar geduldig bleef Lotte wachten en zij hield mij goed in de gaten. We gingen rustig aan naar het ziekenhuis toe, waar Kelsea om 06.24 uur ter wereld kwam.

Bedankt voor jullie goede zorgen!

Mike en Marcella

Xess Xavi 18-05-2018

We willen jullie heel erg bedanken voor de afgelopen maanden. We hebben ons onwijs gehoord en gesteund gevoeld. Elk spreekuur werd er weer tijd gemaakt voor een gesprekje en extra vragen of onzekerheden! Daardoor voelde het voor ons altijd heel erg persoonlijk en dat is fijn. Ook de bevalling met Yvonne ging beter als wat ik verwachtte van een thuisbevalling. Al met al weer een super goede ervaring met jullie toppers!

Lana en Dave

Liv Haarsma 14-05-2018

Hallo meiden,

Het was een fijne tijd bij jullie tijdens de zwangerschap. De volgende zwangerschappen willen we ook bij jullie gaan volgen.

Richard en Renitha

Vera Woudwijk 12-05-2018

Na meerdere positieve berichten gehoord te hebben over Verloskundig Centrum NHN was onze keuze snel gemaakt. Dit bleek een schot in de roos voor de begeleiding van mijn tweede zwangerschap. Ik heb de meiden ervaren als vriendelijk en betrokken met altijd een luisterend oor. Ze geven je het gevoel dat je niet nummer zoveel bent en nemen de tijd voor je. Ze vormen met elkaar een zeer professioneel en goed op elkaar ingespeeld team. In het bijzonder willen wij Karin bedanken voor haar ondersteuning en geweldige vangkunst tijdens deze onverwacht snelle thuisbevalling. Lieve meiden, bedankt voor alle goede zorgen!

Veel liefs,
Paul, Marloes, Terry en Vera

Daiwy Appelman 11-05-2018

Lieve Meiden,

Ook deze zwangerschap gekozen voor jullie verloskundige praktijk. Wij kijken terug op een fijne periode van begin tot eind zwangerschap. Onze wens was om er alles aan te doen om thuis te bevallen. Met ruim 37 weken begonnen de weeën en alles ging goed. Hierdoor is onze wens uitgekomen. Heerlijk thuis kunnen bevallen. Tijdens de bevalling werd ik goed op de hoogte gehouden hoe alles er voor stond en alles werd netjes in overleg gedaan.

Allemaal onwijs bedankt voor alle goeie zorgen, echo’s en hulp tijdens/na de bevalling.

Liefs, Elroy, Simone, Jayce & Daiwy

Sydney Dekker 05-05-2018

Na een IVF-traject in het ziekenhuis zwanger geraakt van ons 2e kindje. Voor de begeleiding stond meteen vast dat we weer terug zouden komen bij deze praktijk. De meiden nemen de tijd om naar je te luisteren; naar leuke ervaringen van de zwangerschap en naar dingen waar je tegenaan loopt, waar ze hun kennis overheen laten gaan en goede adviezen geven. Toen ik tegen het eind van mijn zwangerschap de griep kreeg vond ik het heel erg lief en attent dat ik, op initiatief van de verloskundigen, gebeld werd om na te gaan of het al wat beter ging. Ze zijn begaan met hun cliënten, de zorg houd niet op zodra je de drempel over bent, wat een heel erg vertrouwd gevoel geeft.

Wij bevelen deze praktijk bij iedereen aan!

Groetjes Marc en Lenka

Loghan Straathof 24-04-2018

Lieve meiden,

De derde zwangerschap uiteraard ook weer bij jullie aangemeld en vanaf de eerste afspraak tot en met de overdracht  naar het ziekenhuis met 36 weken weer een fijne begeleiding gehad…

De na-controles thuis, zorgvuldig, en elke keer weer een fijn gevoel… Alle 4 de dames zijn vlak na de geboorte van onze zoon Loghan bij ons thuis geweest… Alle zorg zeer persoonlijk, je telt mee gevoel, en niet je bent een van de vele…

Bedankt voor alles weer !!

Liefs Astrid en Michael

Mason Wiedijk 10-04-2018

Ik heb de zorg van Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord als enorm positief ervaren. We konden bij vragen direct bellen. Ook via WhatsApp kregen we direct een duidelijk antwoord op onze gestelde vragen.

Enorm bedankt dames voor de goede zorgen!

Met vriendelijke groet Arjen, Jenny, Zoey en Mason

Cees van Silfhout, 23-03-2018

De eerste zwangerschap erg goed ervaren, mede dankzij alle lieve en deskundige dames van Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord. De controles erg goed ervaren en de echo’s waren een feestje. De bevalling diende zich 5 weken te vroeg aan, waardoor ik jammer genoeg niet thuis kon bevallen en wij 10 dagen in het ziekenhuis verbleven. Ook in het ziekenhuis niet het gevoel dat ze me waren vergeten en dat ik altijd bij ze terecht kon.

Lieve groet, Frank en Sophie

Jibbe Raat 05-04-2018

Wat een top meiden werken er bij Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord.

Dinsdag met de controle nog een grapje dat ik donderdag de koffie voor Marieke klaar zou hebben staan, want dan had zij de wacht.

Dankzij de rust en vertrouwen wat Marieke mij gaf is het gelukt om een bad bevalling te hebben. Ik ben zo trots en dankbaar, dus dank je wel Marieke!

 

Liefs Kelly Vening-Raat

Nora Weijers 04-04-2018

Wij kijken met een fijn gevoel terug op de tijd bij en met de verloskundige. Altijd de mogelijkheid om contact op te nemen, zelfs midden in de nacht. Prima begeleiding, en duidelijk uitleg. Ook de informatieavond Bevalling en Kraambed was erg nuttig, en bovenal realistisch. Wij zijn altijd goed gecontroleerd en in de gaten gehouden. De nazorg is ook uitstekend. Meerdere keren op bezoek geweest, nadat wij zijn bevallen in het ziekenhuis. Om medische redenen in het ziekenhuis bevallen, zonder de mogelijkheid de verloskundige daar bij te hebben, maar als er geen medische redenen waren geweest, dan had de verloskundige daar zelfs bij aanwezig kunnen zijn. Mochten we gezegend worden met een volgende zwangerschap, dan komen we zeker bij jullie terug.

Ronald en Anouk

Dave Kuit 26-03-2018

Lieve meiden,

Ook de 2e zwangerschap weer bij jullie. Weer goed in de gaten gehouden door jullie tijdens de zwangerschap, tijdens en na de bevalling. Weer helemaal top!

Dank jullie wel voor de goeie zorgen.

Groetjes Julia en Arlo Kuit

En natuurlijk grote broer Mike en baby Dave

Mirthe Poland 18-03-2018

Zwanger en dan….. dan ga je op zoek naar een verloskundige. Puur op gevoel, na het bekijken van de website, hebben we gekozen voor Verloskundig Centrum NHN.  En we kunnen zeggen dat we hiermee een goede keuze hebben gemaakt.  De intake die we bij Yvonne hadden voelde meteen goed. Fijn was dat als er iets geregeld moest worden er dan gelijk vaart achter werd gezet. Ook werd er goed geluisterd naar onze wensen en werd niets raar gevonden. Bij Karin voelden wij ons thuis omdat zij ons veel ruimte voor openheid gaf, al was en is dat niet altijd even gemakkelijk. Marieke hebben we maar twee keer gezien, maar heb ik (Anoeska) twee keer aan de telefoon gehad toen ik even niet meer wist hoe en wat. Die telefoongesprekken waren voor mij heel waardevol en ik heb er veel kracht uitgehaald. Lotte hebben we slechts één keer gezien. Maar ook in haar zagen we een bevlogen verloskundige. Al met al kunnen we terugkijken op een zeer goede zorg en begeleiding. We willen iedereen, ook de praktijkassistenten en Joan, van Verloskundig Centrum NHN daar dan ook heel erg graag voor bedanken en wie weet (hopelijk!) tot ziens!

Liefs Rob, Anoeska en Mirthe

Sven Kalsbeek 1-03-2018

Lieve Marieke, Karin, Yvonne en Lotte,

De 9 maanden zijn alweer om. Inmiddels is onze zoon Sven alweer 6 weken en heb ik ook de laatste nacontrole gehad. Wat zijn deze maanden omgevlogen. Ik heb jullie ervaren, als hele lieve en zorgzame meiden waar ik echt mijn ei bij kwijt kon en goed mee kon praten. Ik vind het daarom nog steeds erg jammer dat jullie helaas de bevalling niet hebben kunnen doen. Ook is dit voor ons dan echt de laatste keer dat wij bij jullie zijn geweest, met 3 mannen is ons gezin compleet. Hoe jammer ik dit dan ook vind, want dat betekent ook dat wij deze bijzondere tijd echt niet meer mee gaan maken en dat we jullie daarom ook niet meer echt zullen zien. (Misschien dat we jullie alleen toevallig nog een keer tegenkomen in de stad ofzo) Dat laatste is dan ook zeker wel even een emotioneel momentje want ik sluit hier toch een voor mij zeer speciale en bijzondere tijd mee af.

Heel erg bedankt voor alle goede zorgen en het luisterende oor. Ik zal jullie missen toppers.

Liefs Mirjam

Mara van Lohuizen 23-02-2018

Zonder enige twijfel kozen we ook deze derde zwangerschap voor jullie praktijk. Jullie stralen als praktijk zoveel rust en interesse uit. Ik vind het geweldig hoe toegewijd jullie zijn, altijd klaar stonden voor ons en in mijn ogen alles aan de kant zetten om alle zwangere dames en familie te helpen en te ondersteunen! Ook deze derde zwangerschap hebben jullie ons heel fijn begeleid. Tijdens de controle maar zeker ook de laatste week voor de bevalling. Omdat ik een medische indicatie had, moest ik in het ziekenhuis bevallen. De dagen voor de bevalling op het spreekuur, telefonisch en zelf op de avond voor de inleiding stond Karin aan mijn bed om er voor ons te zijn. Geweldig!

Meer dan respect voor jullie allemaal. Heel veel dank voor de begeleiding deze keer maar zeker ook de andere twee keren. Heel veel succes verder met jullie praktijk en ik wens alle toekomstige moeders net zo’n fijne begeleiding toe als wij hadden.

Lieve groet,
Linda en Ed, Sam, Jelte en Mara

Deana Tesselaar 3-03-2018

Super leuke en gezellige dames bij Verloskundig Centrum NHN. Ik kwam daar voor het eerst om 3D foto’s te laten maken van onze dochter. Wat hebben we toen al veel gelachen. Toen de kleine eenmaal geboren was, kwamen ze de volgende dag langs, alles werd duidelijk en rustig uit gelegd en als je vragen hebt, kun je ze altijd bellen.

Stiekem was ik de verloskundige al helemaal dankbaar dat ze de knopen van mijn hechting eruit haalde haha.

Jennifer en Dennis

Liva Snip 27-02-2018

Hier is ze dan!
Onze lieve kleine Liva.

Wij hebben het altijd erg fijn gevonden bij jullie praktijk. Jullie nemen altijd de tijd voor een afspraak en ik kon met mijn vragen goed bij jullie terecht. Jammer genoeg moest ik de laatste weken naar het ziekenhuis maar evengoed lieten jullie nog wat van jullie horen. Dat was erg fijn!

 

Groetjes Ruben, Marije, Fenne en Liva

Sara van Muijen 11-02-2018

Lieve dames van Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord,

Heel erg bedankt voor de fijne tijd gedurende de zwangerschap. We hebben ons erg op ons gemak gevoeld bij jullie! Zelfs na de bevalling vonden we het erg fijn dat we nog even snel een belletje konden plegen naar jullie. Nooit het gevoel gehad dat we ‘te veel’ vragen hadden. Helaas mocht ik niet onder begeleiding van jullie team bevallen, maar tot het moment van het verlaten van de kamer had Marieke alles voor ons geregeld, ze kon ons met een gerust hart achter laten. Ik vond het erg fijn dat ze iedereen kende in het ziekenhuis, dat geeft toch een veilig gevoel.

Heel erg bedankt voor de fijne tijd!
Liefs Pieter, Isabelle & Sara van Muijen

Elin Blaauw 23-02-2018

Lieve dames, bedankt voor alle goede zorgen vanaf de eerste kennismaking tot na de bevalling. Iedere afspraak werden we op een open, vriendelijk en betrokken manier te woord gestaan.

Onder begeleiding van Karin is op vrijdag ochtend 23-02-2018 10.47 uur onze dochter Elin geboren in het ziekenhuis Noord West Den Helder.

Wij kijken op een zeer prettige manier terug op de bevalling en bedanken jullie nogmaals voor de goede zorg.

 

Vriendelijke groeten,

Rob & Marieke Blaauw

Tess Kater 7-02-2018

Lieve meiden,
Bij onze eerste zwangerschap van Simon zaten wij ook bij jullie en dat was ons heel goed bevallen. De keuze was dan ook snel gemaakt toen we voor de tweede keer zwanger waren! Ook deze keer weer super goede ervaring met jullie! Heel fijn dat we jullie alle vier tijdens de zwangerschap hebben gezien! Allemaal altijd even vriendelijk, deskundig en vertrouwd. Voor alle vragen stonden jullie open en waren jullie altijd goed en makkelijk bereikbaar! Tijdens de controles betrokken jullie ons zoontje er altijd bij, namen even de tijd om uit te leggen wat jullie gingen doen, samen aan mama’s buik voelen en natuurlijk op ’t knopje drukken om het hartje van zijn zusje te horen! Dit keer mocht ik onder jullie begeleiding bevallen waar ik erg blij mee was! Ze liet even op zich wachten maar na 41+1 kwam de bevalling met een beetje hulp van Yvon toch op gang! Ik wilde zo graag dat jullie onze bevalling zouden begeleiden. Helaas dacht Tess daar anders over, ze had in ’t vruchtwater gepoept. Marieke stond in no time op de dam en we besloten naar het ziekenhuis te gaan! Ze zou ons daar heen brengen en overdragen aan de verloskundige daar. Wat hebben we gevloekt onderweg… Die verdomde Ford S max voor ons had een blikkie onder zijn gaspedaal!! Het was een race tegen de bevalling bleek. Aangekomen in Den Helder zat ik al op 10cm en mocht Marieke mij toen alsnog  begeleiden bij de bevalling. Ik had ook alleen maar oog voor haar en binnen no time was Tess geboren! Marieke bedankt voor de rust die je uitstraalde en overbracht tijdens de bevalling! Ook de nacontroles waren erg fijn, om toch even de bevalling na te bespreken, vragen te beantwoorden en om eventuele tips te geven.

Meiden onwijs bedankt voor de goede zorg! We zullen jullie zeker aanbevelen! Ga door waar jullie vol passie mee bezig zijn!

Gertjan, Monique, Simon & Tess

Fiene Hetsen 23-01-2018

Dit is onze Fiene (geboren 23 januari 2018)!

De begeleiding gedurende de zwangerschap en na de geboorte is echt heel fijn geweest. Door jullie betrokkenheid en de persoonlijke aandacht heb ik mij erg op mijn gemak gevoeld en kon ik met al mijn vragen bij jullie terecht.

 

Bedankt voor alles!

Rob en Ellen

Lieuwe Remko Koomen 6-02-2018

Lieuwe Remko Koomen is 2 dagen later dan uitgerekend geboren op 6 februari. We hadden gerekend op een thuisbevalling net als bij onze eerste, maar omdat Remko in het vruchtwater gepoept had, werd het toch een ziekenhuisbevalling. Even een omschakeling, maar alles is heel goed verlopen. We werden goed begeleid naar en in het ziekenhuis door Yvonne. Wel zo fijn omdat je zelf niet elke dag in het ziekenhuis bent en de weg er niet goed weet. Daarna is de zorg overgedragen aan de klinisch verloskundige. Met 5 dagen oud bleek Remko een te hoog bilirubine gehalte te hebben en moest hij een nachtje onder de lamp. Gelukkig mochten we de volgende ochtend weer naar huis. Jullie hebben ons hierin zo lief begeleid en ondersteund. Het viel allemaal mee gelukkig, maar er komt toch even heel wat op je af op zo’n moment en dan is het fijn als je even wat extra ondersteuning krijgt. Wederom hebben wij hele goed ervaringen met jullie. Ook Laurens vond het erg leuk! Heeft een boel geleerd. Naar het hartje luisteren (een trein volgens Laurens) door op het blauwe knopje te drukken. Mama haar bloeddruk opmeten met de stethoscoop. Mede door jullie heb ik weer een zorgeloze zwangerschap en goede bevalling gehad. Dank jullie wel!

Rixt en Paul

Madé Fühler 29-01-2018

Allemaal lieve en leuke verloskundigen! Ik kon altijd mijn vragen en zorgen kwijt en zij konden deze ook altijd wegnemen! Ik vond het altijd fijn om op controle te gaan. Ook tijdens mijn bevalling heb ik de ondersteuningen van de verloskundige als prettig en deskundig ervaren.

 

Richard en Kionne

Dylan van Stralen 24-01-2018

Dank jullie wel.
Bedankt voor alle goede zorgen omtrent onze zwangerschap.

Hebben mindere tijd meegemaakt maar positief afgesloten uiteindelijk.

Nogmaals bedankt…

 

Liefs,

Niels,  Tamara, Sanne en natuurlijk kleine Dylan

Vayèn Boekel 22-01-2018

Vanaf het moment dat wij binnen stapte werden we goed ontvangen en het voelde voor ons meteen goed! De begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling hebben wij als zeer prettig ervaren. Na een zwangerschap van 39 weken en 2 dagen werd ons kleine hummel Vayèn van nog geen 2700 gram geboren. Iets wat niemand had verwacht.

Ontzettend bedankt voor de goede zorgen!

Brian en Michelle

Shane van Dam 18-01-2018

Hierbij stuur ik jullie een foto van onze mooie man Shane Arren Ben. Hij kondigde zich iets eerder aan dan de uitgerekende datum namelijk op 18 januari i.p.v. 5 februari. Marieke heeft mij goed door de bevalling heen geholpen. Tijdens de zwangerschap zijn wij door alle verloskundigen goed geholpen en stonden zij elke keer voor ons klaar als we vragen hadden.

 

Na de bevalling zijn Marieke en Karin nog bij ons thuis geweest voor controle en dit heb ik als heel erg prettig ervaren.

 

Ga zo door!

Groetjes Vincent, Ivana en Deon (grote trotse broer).

Mare Koolen 14-01-2018

Zondag 14 januari is onze dochter en zusje Mare geboren!  De zwangerschap is goed verlopen met een fijne en persoonlijke begeleiding van het hele team. Met precies 40 weken is Mare thuis geboren onder begeleiding van Lotte. De bevalling was dankzij de goede inschattingen en hulp van Lotte en de rust die zij uitstraalde een mooie ervaring! Ook de nazorg door het hele team hebben we als fijn ervaren. Bedankt allemaal!

Teun, Anouk en Teije

Hayley Wigarda 18-01-2018

Super goeie ervaring gehad. Op de praktijk altijd goed en vriendelijk geholpen! Marieke hadden wij met de bevalling thuis en daar waren we super blij mee! Ze heeft echt super goed geholpen en mij begeleid. Ze liet me lekker mijn eigen ding doen en vroeg tussendoor hoe het ging en gaf advies tussendoor. Dit was onze 2e bevalling maar de 1e keer thuis. Het ging heel snel en ondanks dat het vruchtwater groen was konden we niet meer naar het ziekenhuis toe. Dankzij de goede begeleiding en hulp van Marieke is onze kleine spruit Hayley goed ter wereld gekomen en ook daarna is Marieke net zolang gebleven tot ze goed op temperatuur was. Heel blij met onze keuze van Verloskundig Centrum NHN!

Mvg. Justine, Stefan grote zus Felicity en Hayley Wigarda

Mees Fredriks 7-12-2017

 

Op 7 december is onze zoon Mees geboren. Mees is ons tweede kindje en net als bij onze eerste lieten we ons begeleiden door de meiden van NHN.

Super fijn werd ik iedere keer weer geholpen en naar me geluisterd. Mijn dochtertje mocht vaak even helpen met de checks. Hoe leuk!! Vanaf het begin stond al vast dat ik in het ziekenhuis wilde bevallen. Na 2 keer strippen gingen we dan eindelijk na 41 weken 3 dagen richting het ziekenhuis. Lotte ging mee nadat ze thuis eerst heel geduldig heeft gewacht tot ik er zelf ook echt aan toe was om te vertrekken. Heel blij mee! De bevalling is uiteindelijk verder gegaan onder begeleiding van het ziekenhuis vanwege ruggenprik.  Meiden bedankt weer voor deze mooie begeleiding!!

 

Mandy en Maarten

Marit Bemelmans 2-11-2017

Op 2 november is onze dochter Marit geboren. Dit was onze derde zwangerschap bij Verloskundige Centrum NHN. Ook dit keer zijn wij erg tevreden over alle afspraken/controles die wij hebben gehad. Door omstandigheden en de snelle bevalling was echter niet een van de verloskundigen aanwezig. Yvonne hebben wij net voor de bevalling opgebeld en zij heeft ons begeleid met de bevalling. Zij bleef erg kalm en kon goed uitleggen wat wij moesten doen. Alles is goed gekomen en wij konden op een positieve bevalling terugkijken. Wij willen iedereen bedanken!

Groeten, Linda en Jean-Paul

Soy Janssen 15-01-2018

‘Stuk voor stuk, super lieve en deskundige meiden! Wat zijn wij blij dat wij de keuze hebben gemaakt om voor Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord te kiezen. Fijne praktijk waarbij je meteen voelt dat het goed zit en dat er naar je geluisterd wordt’.

Met vriendelijke groet,
Kim Laan

Ferre Krul 12-01-2018

Lieve meiden, Bedankt voor alle goede zorgen vanaf de eerste kennismaking tot en met na de bevalling. Iedere afspraak werden we op een open, vriendelijk en betrokken manier te woord gestaan. Onze zoon is op 12 januari geboren, het grootste gedeelte van de bevalling vond thuis plaats. Toen het toch bleek dat Ferre als ‘sterrenkijker’ lag, besloot Lotte dat het tijd was om naar het ziekenhuis te gaan. Hier werden wij evengoed bijgestaan door Lotte, wat wij heel fijn vonden. De nazorg heb ik als positief ervaren, om de dag kwam er een verloskundige langs, voor de controle en ook een luisterend oor! Na een week werd er nog even gebeld om te vragen hoe het allemaal ging. Super fijn zo in die intensieve eerste week!

Lieve groet, Martin, Ilonka en Ferre

Sebastiaan Jansen 8-1-2018

Wat zijn wij blij dat weer voor jullie hebben gekozen! Na 9 manden en 11 dagen hebben wij met trots onze Sebastiaan in ons gezin met veel blijheid mogen verwelkomen. Jullie doen top werk en mama zal 2 goede bevallingen als goede ervaringen herinneren.

Bedankt! Wij wensen jullie nog heel veel succes in alles wat jullie doen!

Met vriendelijke groet,
Corina, Sebastiaan, Irina en Vincent Jansen

Tom Jurrjens 07-01-2018

Na een zwangerschap van 39 weken en 6 dagen is onze zoon Tom Jurrjens geboren. Wat zijn wij ontzettend blij en gelukkig met hem!

Tijdens de zeer voorspoedig verlopen zwangerschap zijn wij heel goed begeleid door de meiden van het verloskundige centrum. Tijdens de controles werd er geïnteresseerd naar ons geluisterd, wat ons een zeer prettig gevoel heeft gegeven. Tom is thuis geboren met de prettige en fijne hulp van Yvonne.

Karin, Marieke, Yvonne en Lotte ontzettend bedankt voor alles!

Groetjes, Marco, Rianne en Tom

Daniek Hes 22-12-2017

Lieve Marieke, Lotte, Yvonne en Karin, ondanks dat we pas met 35 weken zwangerschap bij jullie in de praktijk kwamen, voelde het meteen vertrouwd en werd alles op alles gezet dat we jullie allemaal zouden zien voor we gingen bevallen. We werden echt super enthousiast ontvangen door jullie allemaal tijdens de controles. Als er vragen waren konden we jullie altijd bellen of ze stellen tijdens de controles. We hebben al die tijd gehoopt dat jullie ons ook tijdens de bevalling in het ziekenhuis konden begeleiden, maar helaas werd het enkele dagen voor de bevalling alsnog medisch. En daar was dan op 22 december na een zwangerschap van 41+3 eindelijk onze prachtige dochter, Daniek. Helaas een bevalling die niet helemaal ging zoals we verwacht hadden, maar zeker niet minder blij met onze prachtige dochter.
Toen we na 3 dagen weer heerlijk thuiskwamen als gezinnetje, kwamen jullie om de dag langs en mochten we elke keer weer ons verhaal doen (wat we erg fijn vonden). En ondanks dat we eigenlijk niet meer voor na-controle naar jullie hoeven, hebben we gezellig toch nog een afspraak staan om Daniek even te showen aan Marieke.
We willen jullie bedanken voor een super leuke gezellige tijd, met een super begeleiding. En we zullen iedereen vertellen over onze leuke ervaring met jullie.

Liefs, Matthijs, Patricia en Daniek

Merijn Pauw 19-12-2017

Van af het eerste moment dat wij ons aangemeld hebben bij Verloskundig centrum NHN voelde het al een warm bad. De assistentes reageren heel hartelijk en vriendelijk aan de telefoon. Als je op spreekuur komt bij Marieke, Karin, Yvonne of Lotte nemen ze je allemaal serieus en nemen ze de tijd voor je. Ze geven je informatie waar je iets mee kunt en proberen je daar zo mee te helpen. 

Helaas lag onze Merijn in een stuit en moest ik na 36 weken naar het ziekenhuis. Wij vonden dit eigenlijk helemaal niets en miste de warmte van de dames in het ziekenhuis. De nazorg werd natuurlijk wel weer gedaan door de dames en des te leuker was het om ze nog even te kunnen spreken na de bevalling. Al met al een super fijne tijd gehad tijdens de zwangerschap mede door de zorg van Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord.

Jerina, Jeffrey & Merijn

Rozemarijn Stok 1-01-2018

En dan is daar opeens een mail van de praktijkassistentes van Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord: “De verloskundigen hebben de zorg van het kraambed afgesloten.” Ik moet echt even slikken. Een paar keer. Want natuurlijk moeten we het nu ‘zelf’ gaan doen maar het voelt alsof de belangrijkste life line van de afgelopen 40 weken wordt doorgeknipt.

Ik omschrijf de zorg die Marieke, Karin, Yvonne en Lotte (en niet te vergeten de lieve praktijkassistentes) ons kindje, mij en mijn partner gegeven hebben als life line omdat ik vanaf het moment dat ik wist dat ik zwanger was en me bij deze praktijk heb ingeschreven, ALTIJD bij hen terecht kon. Zelfs voordat ik op het eerste consult was geweest, kon ik (telefonisch) al vragen stellen. En het maakte niet uit wie de diensttelefoon opnam, ook toen ik in het begin iemand aan de lijn kreeg die ik nog niet eerder had gesproken, ze wisten altijd precies wie ik was. Marieke, Karin, Yvonne en Lotte zijn allevier even geduldig en lief en ieder consult of telefoongesprek werd afgesloten met de dringende ‘uitnodiging’ toch vooral contact op te nemen als er vragen waren, ook ’s avonds laat.

Door de begeleiding van deze vier lieve vrouwen heb ik gedurende mijn hele zwangerschap het vertrouwen gehad in mijn lijf en mijn kindje. En dankzij het daadkrachtige optreden van Marieke tijdens de bevalling had ik ook op dát moment vertrouwen en begonnen wij nieuwjaarsdag met onze prachtige dochter.

Het voelt vreemd om de mensen die zo nauw betroken zijn geweest bij de belangrijkste periode uit ons leven, niet meer op regelmatige basis te zien. We moeten nu gewoon nog maar vaker naar Wonder’s, in de hoop hen daar eens tegen te komen…

Heel veel liefs, Esther, Yuri en Rozemarijn

Aiden Engelen 29-12-2017

Op 29 december was het wachten eindelijk voorbij en werd onze tweede zoon Aiden geboren. Wij zijn erg tevreden over de zorg tijdens-en na de zwangerschap. Mocht er in de toekomst een derde kindje komen, dan zien jullie ons zeker terug!
Bedankt voor alles

Marije, Andrew, Viggo en Aiden Engelen

Sam Nanne 27-12-2018

Op 27 december is onze zoon geboren. Terugkijkende op de afgelopen maanden kunnen we zeggen dat het niet de makkelijkste zwangerschap en bevalling was, maar de begeleiding en persoonlijke aandacht van Karin, Marieke, Yvonne en Lotte maakte veel goed. 

De eerste 20 weken was ik behoorlijk ziek en moe, waardoor ik ook vaak twijfelde of het wel goed ging met onze kleine man. Gelukkig mocht ik wat vaker langskomen op de praktijk en kreeg ik de bevestiging die ik nodig had. Later in de zwangerschap moest ik helaas naar het ziekenhuis i.v.m. medische indicatie. Ondanks dat de begeleiding was overgedragen, werd ik regelmatig gebeld door de dames met de vraag hoe het ging. En ook tijdens de nazorg stonden ze altijd klaar voor ons. 

Echt enorm bedankt voor al jullie goede zorgen en begeleiding!

Peggy en Timo

Timo de Graaf 23-12-2017

Vanaf het eerste moment zijn wij met heel veel warmte ontvangen in de praktijk. De professionele houding van de verloskundigen en echoscopisten sprak ons erg aan. Gedurende de zwangerschap hebben wij iedereen een keer ontmoet en het voelde bij allemaal goed aan. Uiteindelijk weet je nooit wie de bevalling gaat doen en is het dus fijn als je bij allemaal een goed gevoel hebt.
De bevalling is thuis tot een heel eind gelukt, alleen het laatste zetje moest nog in het ziekenhuis. Hier aangekomen was er meteen voor de arts duidelijk wat onze wensen waren. De overdracht is blijkbaar erg snel gegaan. Fijn om te merken dat ons idee van bevallen helder voor de geest was bij de verloskundige.
Wij kijken met een heel goed gevoel terug op de begeleiding en zorg van de dames.

Huub en Marloes de Graaf

Jennifer Nieuwhof 20-12-2017

Na een geweldige betrokken begeleiding gedurende de hele zwangerschap is als kers op de taart Jennifer Luna Inez thuis geboren. Geheel hands-off in aanwezigheid van verloskundige-vol-vertrouwen Karin. We zijn enorm dankbaar voor het vertrouwen dat we kregen in onze wensen te gaan voor een natuurlijke bevalling zonder hulp indien dit mogelijk was. Hierdoor was de zwangerschap en bevalling echt teamwork tussen ons als ouders, Jennifer en de verloskundige. Geen moment hebben we het gevoel gehad de controle kwijt te zijn, en daar waar we een steuntje in de rug nodig hadden kregen we die. Bedankt Karin, Marieke en Yvonne!

Hartelijke groetjes, Regina, Jeroen en Jennifer

Fedde Doornbos 9-11-2017

Tijdens mijn zwangerschap hebben we ons huis verkocht en een nieuw stekje gekocht. Dat betekende verhuizen en ook verbouwen in ons nieuwe huis!! Wat had ik er een zin in, heerlijk alles inpakken, uitzoeken, opnieuw inrichten. Kom maar op dacht ik. Wat heb ik me vergist…huilend tussen de verhuis dozen, na een paar dozen uitgepakt te hebben niet meer kunnen lopen van de pijn. Even rust pakken en hulp aanvaarden van anderen bleek niet mijn sterkste kant. Een maand voor mijn uitgerekende datum zat ik dan in het nieuwe huis en……ik was doodongelukkig, moe en moe en moe en meooeoeoe en enorm bang voor de bevalling. Maar gelukkig dankzij de goede zorgen, het luisterend oor, duidelijke uitleg van alle lieve meiden van Verloskundig Centrum NHN heb ik deze tijd toch nog als positief ervaren. Ik kan zelfs zeggen dat ik een droom bevalling het gehad, het ging precies zoals ik wilde.  Sorry meiden voor alle huilbuien en tranen die ik bijna bij elke afspraak had… blijkbaar voel ik me enorm op mijn gemak bij jullie! Ik kreeg alle ruimte en steun die ik nodig had. Enorm bedankt….. dikke kus en nu moet ik weer bijna huilen omdat ik jullie heus ga missen.

Groetjes Leanne Doornbos

Wout Methorst 13-12-2017

Op 13 december werd het wachten beloond en is onze kleine man Wout geboren! Wat zijn we blij en trots op hem, hij doet het super goed! Tijdens de zwangerschap en bevalling zijn we enorm goed begeleid en het voelde vertrouwd bij de verschillende verloskundigen. Ook de nazorg vonden we erg fijn, Wout dronk op een gegeven moment wat slechter, hierbij zijn we heel goed geholpen! Karin, Marieke, Yvonne en Lotte enorm bedankt voor alle goede zorgen en wellicht tot een volgende..?!

Groeten Gijs, Anne-Marie en Lotte

Thomas Leentvaar 26-11-2017

Na een super begeleiding tijdens de zwangerschap zijn wij op 26 november 2017 de trotse ouders geworden van Thomas!
Yvonne heeft de bevalling thuis super begeleid! Nogmaals hartelijk dank! Je bent een kanjer!

Met vriendelijke groet,
Ruben en Esther Leentvaar

Dewi Bosman 23-11-2017

Op 23 november is onze tweede dochter Dewi geboren, net als bij de zwangerschap van Lola ben ik 9 maanden beroerd geweest maar jullie hebben ons ontzettend goed begeleid en een luisterend oor geweest op momenten dat wij dat nodig hadden!
Bedankt voor jullie zorg en dat jullie ons een vertrouwd gevoel gaven. Het was 2 keer een keizersnede maar ik weet zeker als het een natuurlijke bevalling was geweest dat jullie ons er ook goed door heen hadden gebracht.
Nogmaals dank voor alle goede zorgen, jullie zijn een top team!

Groetjes,
Perry, Chantal, Lola & Dewi

Joany Rotgans 28-11-2017

Dit is onze Joany Johanna Rotgans. Geboren op 28-11-2017.

Ik vond de verloskundigen van Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord helemaal super. Ben er goed geholpen en ging altijd na controle met een goed gevoel weer naar huis. Vond het erg prettig dat de tijd voor me werd genomen, elke keer. Als ik voor een volgend kindje zou proberen te gaan, kom ik zeker weer bij deze praktijk terug. Dank jullie wel.

Groetjes, Kimberley Rotgans

Duuc Speur 17-11-2017

15 Maart 2017 had ik hem dan me 2e positieve zwangerschapstest. Wat was ik blij en door het dolle heen! Gelijk bellen met Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord, ik mocht al snel langskomen. Er was nog weinig te zien op de echo en ik had zelf helaas bloedverlies, een miskraam werd niet uitgesloten. Gelukkig bleek al snel dat alles goed was. De zwangerschap begon rustig, wel wat bloedverlies maar verder voelde ik me goed. De laatste weken werd dit helaas minder, ik kreeg lichtflitsen en een hoge bloeddruk. Bij iedere kleine onderneming was ik draaierig en moe. Ik heb veel met jullie aan de telefoon gehangen en ondanks dat ik mezelf soms een klaagertje voelde, gaven jullie me dat gevoel helemaal niet. Jullie luisterden, toonden interesse en wisten ook precies hoe het met me ging, zo fijn! Dan de bevalling daar was hij dan, ik belde Karin op i.v.m. weeën, ze kwam gelijk. Wat heb ik me prettig gevoeld tijdens deze bevalling, ik mocht doen en laten hoe ik het zelf wilde, Karin ondersteunde me er bij. Ik had last van me rug en die masseerde je. Ik heb het zeer goed ervaren.

Samaina, Eric-Jan en Duuc

Senn van Dijk 7-11-2017

Op 7 november na een zwangerschap van 41 weken was ie daar eindelijk, Senn. Geboren in het ziekenhuis maar met een top begeleiding vooraf van Marieke, wat waren we daar blij mee. Tijdens de controles en echo’s altijd prima geholpen en begeleid door jullie allemaal! Het was altijd weer fijn om naar jullie toe te mogen.

Onwijs bedankt voor de fijne begeleiding en jullie goede zorgen!

Nico, Winnie & Senn

Suhana Sardar 20-11-2017

Na 36 weken en 6 dagen mocht ik ons kleine wonder eindelijk in me armen sluiten

Het was een zware zwangerschap, maar ik heb veel steun gehad en ben goed geholpen door de dames. Ik heb veel van hun geleerd, dag en nacht waren ze er voor me en dat was ook nodig. Ik ben blij met alle hulp die ik heb gehad. Dank jullie wel dames!

Namens Prianka & Fardin & Suhana

Elin Groot 10-11-2017

Op 10 november is onze dochter Elin geboren. Wij zijn ontzettend fijn begeleid door alle verloskundigen en hebben mede daarom ook een heel ontspannen zwangerschap mogen ervaren. De dames zijn professioneel en kundig, maar daarnaast was iedere afspraak ook weer erg gezellig! Ook Joan willen we bedanken voor alle prachtige echo plaatjes en duidelijke uitleg bij de echo’s. Na twee keer strippen zijn wij uiteindelijk in het ziekenhuis ingeleid en bevallen, de ochtend van de inleiding kregen we nog een lief sms-je van Karin die die dag dienst had om ons succes te wensen en de volgende dag stond Lotte alweer op de stoep voor de na controles. Ik ben ontzettend goed begeleid ook bij de borstvoeding die niet vanzelfsprekend op gang kwam, maar kan inmiddels onze dochter volledig borstvoeding geven dankzij jullie hulp en adviezen! Voor een volgende zwangerschap zullen wij ons zeker weer bij jullie melden! Ontzettend bedankt, jullie zijn toppers!!

Liefs Tom, Lisanne en Elin

Alysa Terpstra 2-11-2017

Op 2 november hebben wij onze lieve dochten Alysa mogen verwelkomen. We zijn vol goede moet thuis begonnen aan de bevalling onder goede begeleiding van Yvonne, die tegelijkertijd telefonisch een andere bevalling aan het begeleiden was. Onlangs de drukte werden we op een goede en rustige manier begeleid. Helaas raakte ik uitgeput en waren de weeën bij een ontsluiting van 7 cm niet meer sterk genoeg waardoor de ontsluiting niet meer vorderde. We zijn toen naar het ziekenhuis in Hoorn gegaan. Yvonne is met ons mee gegaan en heeft ervoor gezorgd dat alles zo vlot mogelijk verliep in het ziekenhuis en is gebleven tot de pijnstilling werd aangesloten. Dit gaf een erg gerust gevoel. We kijken heel positief terug naar de begeleiding voor, tijdens en na de bevalling. Het zijn alle vier echt toppers! Heel erg bedankt voor alle goede zorg.

Vriendelijke groet, Eduard en Wendy Terpstra

Miles Buiten 7-11-2017

Tijdens de zwangerschap heb ik goede en duidelijke begeleiding gehad. Van een luisterend oor tot het wegnemen van onzekerheden en het voorzien van belangrijke informatie. Alles is tijdens de spreekuren naar voren gekomen. Daarbij werden ook e-mails snel beantwoord. Een extra echo als daar tijd voor was en de uitgebreide bevalling presentatie zorgde voor een onbezorgde zwangerschap (ook voor de vader in spé). En dan de bevalling. In de week voorafgaand aan de bevalling had ik veel last van mogelijke nierstenen omdat ik niet zeker wist of deze pijn te maken had met de bevalling of iets anders heb ik gebeld met de spoedlijn. Marieke was heel snel bij mij thuis en heeft me doorgestuurd naar het ziekenhuis. Gelukkig was alles verder in orde en mocht ik de volgende dag naar huis. Wel zo fijn dat ze in het ziekenhuis al op mij stonden wachten en alle ins en outs al wisten van Marieke. De bevalling.

Vooraf ben ik gestript door Yvonne die goed uitleg gaf en mij op me gemak stelde.  Die avond zette de weeën door. Marieke vroeg waar we het liefste wilde afspreken en dat werd het Gemini (zoals wij al aangegeven hadden). Daar aangekomen ging alles super snel, de wens om pijnstilling werd dan ook gelijk aangenomen en in werking gesteld (pijnbestrijding wilde ik vooraf zo min mogelijk). Maar wat was ik blij dat er gehoor aan werd gegeven. De morele steun tijdens de weeën en  de laatste fase van de bevalling waren super. Door een goede samenwerking van 2 verloskundige, een verpleegkundige en mijn man ben ik zonder onnodige schade bevallen.  Het herstel is dan ook super snel verlopen en na een aantal dagen was alles zo goed als de oude (van onder). Ook na de bevalling werden er gelijk mooie foto’s gemaakt door Marieke. Na enkele minuten werd de stamcel procedure uitgevoerd waarbij genoeg bloed is afgenomen voor de opslag. Super!!!! Ik kijk heel tevreden terug op de bevalling, want het is toch spannend en heftig. De na controles aan huis: We zijn door Lotte en Karin bezocht. Onzekerheden over borstvoeding werden besproken en oplossingen werden aangedragen. Controles van Miles en mij werden bekeken en besproken. Vooral gezellig en veel gelachen. En dan nog even complimenten aan de planning want even de controle verschuiven was nooit een probleem. Super begeleiding van begin tot het einde. Bedankt dames.

Met vriendelijke groeten, Arno en Sabina

T-Sean Martis 4-11-2017

Na een zwangerschap van 38 weken en 4 dagen diende onze prins zijn eigen aan. Met onwijs veel steun van Karin is T-Sean geboren in het ziekenhuis te Den Helder. Niet echt een fijne zwangerschap gehad waardoor we extra contact en controles hadden met de verloskundigen. Wij willen de dames onwijs bedanken voor alles wat zij hebben gedaan voor ons, en vooral Karin die mij de moed bleef inpraten tijdens de bevalling. Nogmaals Karin heel erg bedankt, je bent echt mijn steun en toeverlaat op dat moment geweest! Marieke ook jij heel erg bedankt voor je steun en wat je voor ons hebt gedaan.

Veel liefs Tyron, Manuela, de meiden en T-Sean

Mees de Jongh 28-10-2017

Wat hebben wij een mooie tijd gehad bij jullie in de praktijk! Na een zwangerschap van 40 weken en 3 dagen is onze zoon Mees geboren. We vonden het ontzettend fijn hoe Yvonne ons heeft begeleid en ondersteund tijdens de bevalling!

 

Bedankt allemaal! Veel liefs Rens, Simone en Mees

Yavanna Mik 23-10-2017

23 oktober is na een zwangerschap van 41 weken en 3 dagen onze dochter Yavanna geboren.

Met Yvonne aan onze zijde (helaas later overgenomen door het ziekenhuis) kijken wij heel positief terug op het eerste stukje van de bevalling. De begeleiding tijdens zwangerschap en bevalling, controles en de gesprekken en visites na de bevalling hebben ons goed gedaan.

Karin, Lotte, Marieke en Yvonne heel erg bedankt voor de goede zorgen. Jullie zijn geweldig!

Rutger, Maretta en Yavanna Mik

 

Jake van Straten 22-10-2017

Hartelijk dank voor jullie zorg, advies, steun en weet ik niet wat allemaal meer tijdens onze zwangerschap. We zijn erg blij met jullie hulp in onze onwennige tijden. Alles is vrij goed gegaan bij ons. Weinig te klagen tijdens de zwangerschap. Goede echo`s en tussenmetingen etc. De bevalling zelf was zwaar door de 5 uur durende weeën storm maar ik denk dat alle bevallingen wel zwaar zijn. Niets te klagen dus. Alleen de nacht na de bevalling had Rowena erg veel stolsels en `s nachts, als ze naar de wc moest, verloor ze telkens deze stolsels tijdens het opstaan uit bed, met enorm veel bloedverlies als gevolg. Voor ons als onervaren ouders kwam dit erg onverwacht en dat leverde een aardige horrornacht op.

We kijken echter terug op een prachtige tijd, mede dankzij jullie en zullen jullie zeker aanbevelen bij andere stellen. Nogmaals dank.

Met vriendelijke groet, Stefan, Rowena & Jake

Dané Vledder 22-10-2017

Wij hebben een hele prettige tijd gehad bij de controles en de echo’s. We konden alles vragen en als we later vragen hadden, konden we als nog bellen. Alle meiden zijn toppers, en hebben ons goed begeleid, de hele zwangerschap door. En uiteraard toen de bevalling begon en daarna toen ze langs kwamen. Bedankt daar voor!

 

Heel veel liefs, Dion, Marjon en Dané

Liam Verresen 28-09-2017

Vanaf het begin voelden wij ons welkom. Wanneer wij vragen hadden, konden wij deze altijd stellen en deze werden zo goed mogelijk beantwoord. Zowel tijdens als na de zwangerschap. Het personeel vinden wij super vriendelijk en professioneel.

Groetjes Arina en Bart

Lizzy van Muijen 19-09-2017

Na een zwangerschap van 38 weken en vier dagen is onze dochter geboren in het ziekenhuis in Alkmaar. We hebben de controles bij deze praktijk als zeer prettig ervaren, door de geweldige betrokkenheid van de verloskundigen. Marieke, Karin, Yvonne en Lotte bedankt voor alles! 

John, Monika en Lizzy

Lucien van Hest 20-09-2017

Na mijn positieve zwangerschapstest ( oké 4 testen Haha) ben ik gelijk op internet gaan zoeken naar een verloskundige praktijk. Zo kwam ik al gauw terecht bij Verloskundig Centrum NHN. De site sprak mij erg aan en in het verleden ook wel goede verhalen gehoord van zwangere dames. Na online het antwoord formulier te hebben ingevuld, werd ik al gauw gebeld met felicitaties en om een afspraak in te plannen bij 8 weken. Helaas vlak na het maken van de afspraak kreeg ik een miskraam. Dus ik kon de afspraak weer afzeggen. Ze leefde allemaal erg mee en ik werd nog door de verloskundige gebeld met goede tips en lieve woorden.  Na 2 weken nog een controle aangeboden gekregen om alles te checken, dit was fijn! Toen ik de maand erna weer een positieve test had, gelijk weer gebeld. Deze keer mochten we dan ook met 6 weken al langs komen voor een echo, om te kijken of alles goed zat. Voor je eigen gevoel erg fijn. Toch spannend zo na een miskraam. Verder de hele zwangerschap goed geholpen door alle dames van zowel het verloskundig centrum als het echo centrum. Na iedere echo weer super mooie foto’s mee op onze USB. En ook een prachtige 3D echo gehad. Helaas ingeleid moeten worden bij 42 weken dus werd mijn bevallig begeleid door de verloskundige in het ziekenhuis. Bij thuiskomt wel weer goede controles gehad door jullie. Bij een volgende zwangerschap weet ik waar ik weer moet zijn! Bedankt lieve dames van Verloskundig Centrum NHN.

Mike en Christin

Rens van Domburg 26-09-2017

“De verloskundigen van Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord zijn stuk voor stuk zeer deskundig, doortastend en bovenal vriendelijk. Ze nemen ruim de tijd voor je en nemen al je vragen serieus. Mede dankzij ons vertrouwen in deze dames hebben wij gekozen voor een thuisbevalling. Dit is ons uitstekend bevallen!”

Kim, Roderick en Max

Djayley van Enkhuizen 24-09-2017

De zorg die we hebben gehad tijdens de zwangerschap, kijken we positief op terug. Super fijn. Er wordt altijd goed geluisterd en je kan altijd terecht voor vragen. Het is erg fijn als je zelf twijfelt of onzeker bent over iets in de zwangerschap dat je altijd kan bellen om te overleggen en zo gerust gesteld kan worden.

Lieve mensen in de praktijk aan het werk. Super begeleiding bij de bevalling. Heel erg bedankt namens ons voor de goede zorgen!

Talitha en Rodney

Mex van Trigt 19-09-2017

Na twee keer eerder goede ervaringen te hebben gehad met de verloskundige praktijk hoefden we bij de derde dan ook niet na te denken waar we onze controles nu wilden doen. Ook nu werden we weer heel goed begeleid en konden we met al onze vragen terecht.

Op 19 september, 1 dag voor de uitgerekende datum, begon de bevalling. Net als bij de tweede werden we weer begeleid door Karin. Heel fijn om haar er bij te hebben. Na een vlotte bevalling werd om 21.30 uur onze zoon en broertje Mex geboren!

Karin, Yvonne, Marieke en Lotte bedankt voor jullie goede zorgen!

Groetjes Eline, Richard, Dez en Kee

Esmee Smit 4-09-2017

En dan zit je heerlijk op de bank, tuin weer aan kant na een mooie zomerse dag, was opgevouwen dus even tijd om te relaxen. Een half uurtje later: “hé, dat lijkt wel een wee…” Bijna 3 uur later word je geboren, nog net op 4 september, heerlijk thuis. Welkom lieve Esmee! Onder de bezielende begeleiding van Marieke kwam jij in een mum van tijd ter wereld. Wat een kei en een rots in de branding was Marieke op dat moment voor mij. Even paniek van mijn kant, maar Marieke wist mij gerust te stellen en op een goede en rustige manier te coachen en aanwijzingen te geven.  Wat weer een bijzondere ervaring om zo’n wondertje te mogen dragen, te voelen groeien en geboren te laten worden. Ook tijdens mijn zwangerschap en tijdens mijn kraambed ben ik goed gehoord, geadviseerd en begeleid door de verloskundigen en stonden ze open voor al onze vragen en namen ze onzekerheden weg. Bedankt voor al die goede zorgen!!

Lieve groet, Sieme, Nicole, Anna en Esmee

Jénoah Ruijter 24-8-2017

Nadat mijn partner en ik wisten dat er een klein wondertje op komst was, zijn we opzoek gegaan naar een verloskundigen praktijk. We hoorden over de goede ervaringen met Verloskundig Centrum NHN in Schagen en zijn daar kennis gaan maken. Het kennismakingsgesprek hebben we als zeer prettig ervaren en ook de daarop volgende afspraken waren prettig. Er wordt namelijk genoeg tijd voor je vrij gemaakt zodat je met een goed gevoel weer naar huis gaat. De gehele zwangerschap en ook tijdens de bevalling zijn mijn partner en ik goed begeleid. We kunnen, ondanks de bekende ongemakken die kunnen komen kijken bij een zwangerschap, terug kijken op een bijzondere en mooie periode. Waarin we onze zoon van iets heel kleins naar een grote gezonde zoon hebben zien groeien. Verloskundig Centrum NHN enorm bedankt voor jullie adviezen, tips en tijd.

Groeten, Nadjesda, Robert en Jénoah

Evi Janneke Mandemaker 18-08-2017

Op 18 augustus jl is onze Evi Janneke Mandemaker geboren. Aangezien ik zelf een medische indicatie had werden mijn controles uitgevoerd door de verloskundige in het Ziekenhuis te Alkmaar.

Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord hebben wij wel bezocht voor de geslachtsbepalende echo, de bevallingsvoorlichtingsavond en uiteraard de nazorg. Dit was goed in orde. Ze boden goede zorg en ook een luisterend oor.

Michel, Esmeralda en Evi

Bowie Smit 14-06-2017

Op 14 juni is onze mooie, gezonde dochter Bowie geboren! Ze is onze 2e dochter en we zijn wederom zeer tevreden met jullie begeleiding. Bedankt voor alle goede zorgen!

Lieve groetjes,

Rocco, Femke, Mikki & Bowie

Seff van den Bosch 26-07-2017

We zijn op internet gaan zoeken naar een leuke en enthousiaste verloskundige praktijk. Toen we jullie foto zagen voelde het meteen al goed. Hierna hebben we een afspraak gemaakt. We zijn altijd door iedereen vriendelijk geholpen en konden met alle vragen altijd terecht.
Seff is ons eerste kindje dus was het voor ons allemaal nieuw en erg spannend. Deze meiden hebben ons erg goed en netjes behandeld. Als wij opnieuw zwanger mogen zijn zullen wij zeker hier nog een keer naar toe gaan.

Met vriendelijke groet, Stefan, Jody en Seff

Jesse Kooy 17-08-2017

We hebben weer een fantastische tijd gehad en een geweldige begeleiding!!! Ons hele gezin heeft zich weer ontzettend veilig en thuis gevoeld in de praktijk, voor de vierde keer op rij. Ik ben ontzettend dankbaar dat we weer bij jullie onder begeleiding waren. We keken elke keer weer uit naar de controle, de kinderen ook. Wat zijn jullie allemaal lief en zorgzaam. Altijd een luisterend oor, altijd tijd voor je, puurheid, oprechtheid, een supergoed gevoel, we hebben weer veel mooie dingen mogen delen en wat hebben we dankzij jullie goede zorgen en aandacht deze zwangerschap ook prachtig mogen afsluiten. Een superbevalling en een heerlijke kraamweek. We voelen ons intens dankbaar… woorden schieten tekort…dankjewel….

Heel veel liefs Alex, Mariëlle, Marin, Senne, Noah en Jesse

Romy Rumping 3-08-2017

Bedankt namens Jeroen en mij.

Jullie zijn een leuk team we hebben goeie begeleiding gehad, en met name toen Jeroen voor 13 weken in Belize zat heb ik veel aan de verloskundige gehad.

Het mooie is dat er een avond gepland was, toen Jeroen terug kwam van uitzending (Belize) zodat hij nog echo’s te zien kreeg zodat hij weer helemaal op de hoogte was van onze dochter.

Namens ons willen we iedereen bedanken van de praktijk.

Jeroen en Dewi

Khloé Oost 21-07-2017

Vanaf het moment van de aanmelding werden we weer heel enthousiast ontvangen door de assistente. Wat voelt het weer fijn om bij jullie praktijk onder controle te staan. Het is onze 2e zwangerschap maar toch is deze anders dan de eerste. Nu hadden we onze kleine meid met elke controle mee en werd er elke keer weer bij betrokken heel fijn want voor haar is het natuurlijk ook heel spannend. Alles werd goed bijgehouden volgens de 20weken echo in het AMC zou onze baby aardig groot zíjn dus alle nodige testen en echo’s werden geregeld. Alles verliep goed en via jullie praktijk tot dat de baby met 37+2 nog steeds in een stuit lag. Yvonne belde het ziekhuis voor een versie. We mochten de volgende dag al heen. Helaas kregen ze het niet voor elkaar en moesten we een keuze maken stuitbevalling of sectio. We moesten erover nadenken het was een lastige keuze en na een goed gesprek met Karin hadden we een keuze gemaakt, we gaan voor een stuitbevalling maar durfde niet te wachten tot ze zichzelf ging melden. Helaas zei de gynaecoloog dat ze niet gaan inleiden met een stuit en dat je er 100% achter moet staat. Daardoor veranderde alles en werd er gelijk een sectio gepland op vrijdag 21 juli. Gelijk de praktijk gebeld en een fijne  gesprek gehad met Marieke en wenste ons succes. Bang dat ik ze niet meer zou zien of spreken namen ze na het ziekenhuisontslag op dinsdag gelukkig  weer de controles over. En kon ik mijn ei kwijt en al mijn vragen alsnog aan hun vragen. Meiden we willen jullie allemaal hartstikke bedanken voor jullie goede zorgen en het luisterend oor.

Liefs, Keshia, Stephan, Leah en Khloé

Eva Bednarek 5-07-2017

Pas vanaf april bij jullie in de praktijk maar een prima begeleiding gehad. De bevalling was in het ziekenhuis maar met de nazorg waren wij ook tevreden! Bedankt!

Op de foto is Eva 4 dagen oud.

Groetjes,

Artur, Heidi en Eva

Philou en Bo 5-07-2017

De vrijdag voor kerst kregen wij bij de echoscopiste te horen dat wij een tweeling verwachten. Helaas gaat de zorg dan over naar het ziekenhuis. Ondanks dat, bleven jullie contact houden. En konden we altijd met onze vragen bij jullie terecht. Heel fijn was dat.

Wij vinden jullie een hele fijne praktijk met hele lieve vrouwen. Jammer dat we bij deze zwangerschap alleen van de nazorg gebruik hoefde te maken.

Liefs Albert, Germaine, Philou en Bo

Dionne Marbus 18-7-2017

Hoera, in november hadden wij een positieve zwangerschapstest. Snel een afspraak gemaakt bij de praktijk, en gelukkig hadden we al snel een afspraak waarbij het goede nieuws werd bevestigd. In februari is voor ons een turbulente tijd aangebroken omdat bleek dat onze dochter een schisis (hazenlip) zou hebben. Tussen de afspraken, in het ziekenhuis, door hebben wij veel gebeld met de praktijk om ons verhaal en onze zorgen te delen. Er werd altijd tijd gemaakt om even met ons te praten of om ons aan te horen. Wat hebben jullie ons ontzettend gesteund in deze moeilijke tijd. Dionne is 18 juli 2017 thuis geboren. Na een prachtige bevalling, bleek er wederom extra hulp nodig te zijn in de communicatie tussen ons en het ziekenhuis. Ook hier hebben jullie ons fantastisch in begeleid. Wat zijn we blij met jullie hulp, luisterend oor en begeleiding. Nu kunnen we zorgeloos van elkaar genieten.

Jeroen, Noortje, Sanne en Dionne

Emily Broersen 12-7-2017

Mijn ervaring met de praktijk is erg goed.

De praktijk ziet er netjes uit en afspraken maken is ook makkelijk.

De verloskundigen zijn stuk voor stuk deskundig, erg aardig en vooral empathisch waardoor je snel op je gemak wordt gesteld.

Als je ongerust bent of ergens over twijfelt zijn de verloskundigen goed te bereiken en laagdrempelig met het uitvoeren van een extra controle. Je wordt altijd serieus genomen.

Helaas werd ik halverwege mijn zwangerschap overgedragen aan het ziekenhuis, maar na mijn bevalling werd de zorg voor mij en mijn baby heel soepel weer overgenomen door de meiden van de praktijk .

Ik ben dus erg tevreden over de geleverde zorg!

Vriendelijke groet, Lindsey Boersen-Schuit

Mick de Vries 10-4-2017

10 april 2017 is onze zoon Mick geboren.  Vanaf de eerste controles voelden wij ons prettig bij Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord. Karin, Marieke en Yvonne zijn alle 3 kanjers, ze weten precies waar ze voor staan en wanneer er zorgen zijn, weten ze je snel gerust te stellen of op de juiste manier door te pakken. We vonden het erg fijn deze hele zwangerschap onder controle te kunnen blijven bij de praktijk, dan merk je hoeveel persoonlijker de begeleiding is dan in het ziekenhuis (waar we ook altijd goed geholpen zijn). Ook na de bevalling is er interesse in hoe het gaat en komen ze met tips wanneer iets niet helemaal lekker loopt. Ik kan iedereen Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord aanbevelen!
Judith, Jelle, Laury en Mick

Jill Bierman 19-06-2017

Onze dochter Jill is op 19-06 in het ziekenhuis geboren. Voor die tijd hebben we onze zorg bij jullie praktijk gehad. Dit was erg fijn. Jullie zijn leuke meiden, staan altijd voor je klaar als er vragen zijn en dachten met ons mee. Ook toen ik onder behandeling van het ziekenhuis kwam, werd er nog regelmatig contact gezocht om te vragen hoe het met ons ging. Dit had ik niet verwacht, maar kenmerkt wel hoe betrokken jullie zijn bij de mensen in jullie praktijk.
Bedankt voor een fijne periode en bij een volgende zwangerschap komen we zeker terug!

Groetjes Stefan, Chayenne en Jill

Fien van der Harg 5-07-2017

Na goede ervaringen met jullie praktijk tijdens de zwangerschap van Maud, was de keuze snel gemaakt om ons weer bij jullie aan te melden! Het is geen makkelijke zwangerschap geweest, maar ik kon altijd bij jullie terecht! Een extra controle om me gerust te stellen, extra echo’s om de zwangerschap nog een beetje leuk te maken, langere controles zodat ik mijn verhaal kwijt kon, controles aan huis, niets was bij jullie te gek!! Jullie waren allemaal even betrokken en deden jullie best om het ondanks alle klachten voor ons nog zo leuk mogelijk te maken!

Zowel bij deze zwangerschap als de zwangerschap van Maud ben ik vanwege medische indicatie in het ziekenhuis bevallen, helaas zonder begeleiding van jullie! Maar ook nu weer was het fijn dat jullie in de kraamweek regelmatig langs kwamen en begeleiding in deze week verzorgde! We willen jullie bedanken voor alle goede zorgen!! Ga zo door!!

Liefs, Henry, Sanne, Maud & Fien

Sietske Duijn 22-06-2017

Super fijne praktijk met lieve verloskundigen! Er werd altijd de tijd voor ons genomen, bij elke geringe twijfel kregen we extra onderzoeken, wat ik als prettig heb ervaren.

Onwijs bedankt voor jullie goede zorgen!

Met vriendelijke groet, Lineke Galama en Marcel Duijn

Clément Abube 14-6-2017

Mijn ervaringen met jullie was super! Heb heel veel informatie van jullie allen gekregen. En ook veel geleerd. Onwijs bedankt voor alles ook namens mijn moeder die ook wel eens mee ging naar de spreekuren.

Clément doet het nog steeds goed. Ik ben een super super trotse moeder van m’n kleine ventje.

Nogmaals bedankt lieve dames!

Dikke kus en liefs van mij en baby-Clément

Eva Groot 23-05-2017

Op dinsdag 23 mei is onze prachtige dochter Eva geboren. Het was de bedoeling om thuis te bevallen, helaas moesten we toch naar het ziekenhuis maar Karin heeft ons daarin top begeleid. Ze is de hele bevalling bij ons gebleven en dit voelde heel vertrouwd. De complete begeleiding door de 4 dames was in 1 woord super! Het is een hele prettige praktijk waar ze echt de tijd voor ons genomen hebben. Ook de huisbezoeken in de kraamweek hebben we als erg prettig ervaren.

Via deze weg wil ik Karin, Marieke, Yvonne en Rian dan ook nogmaals bedanken voor de geweldige zorg voor ons alle 3!

Liefs van Ruud, Elina en Eva Groot

Tyler Zuidervaart 2-06-2017

Onze puppypowerrrrrrrr !!!

Dankzij de ervaring en goede hulp van elke verloskundige op de praktijk hebben wij nu een kerngezonde en sterke jongen op de wereld mogen zetten.

Wij zijn daarom ook enorm blij en dankbaar voor wat jullie allemaal voor ons betekend hebben. Namens Tyler enorm bedankt!

Mark, Michelle en Tyler

Zoë Wante 7-6-2017

 

Wij hebben alleen de nazorg bij jullie gehad, aangezien ik mijn hele zwangerschap in het ziekenhuis controle heb gehad, maar deze was hartstikke goed! Bedankt!

 

Groetjes Joost, Marlies, Sam en Zoë

Fenna Jansen 14-06-2017

Fenna kwam 10 dagen over tijd op 14 juni en is thuis geboren. ‘s Ochtends kwamen de eerste krampen en om 12.30u heb ik de VK gebeld om haar alvast in te lichten. Om 15.00u kwam Dirk thuis en belde vervolgens de VK of ze ook kon komen. De weeën waren inmiddels om de 5 min. Ik kreeg persweeën en met een kwartier was Fenna daar. Dirk heeft geholpen Fenna eruit te halen, wat een mooie ervaring was voor ons beide. Wij hadden een andere VK als bij Luuk die ik 1 dag daarvoor heb leren kennen. 13-6 heeft ze mij al geholpen met strippen waar ik zeer blij mee was, dat heeft het zetje wel gegeven, waardoor het uit zichzelf toch op gang kwam. We hebben de VK als goed, hygiënisch en gezellig ervaren. Dirk heeft nog nasi gemaakt voor de dames en het was daardoor een gemoedelijk sfeertje in huize Jansen. We zaten in de 7e hemel. Ook daarna goede kraamweek gehad, ik ben lekker in de watten gelegd en heb m’n rust gepakt die ik nodig had. We zijn zeer tevreden over hoe het allemaal verlopen is.

Vriendelijke groet, Luuk, Dirk, Fenna en Shannon

Jenna van der Kooi 1-06-2017

1 juni 2017 is onze dochter Jenna Enora geboren.
We willen jullie bedanken voor de fijne begeleiding tijdens de zwangerschap, de bevalling en in de kraamweek. Jullie zijn een topteam!

 

Barry, Alice, Nathan, Matthijs en Jenna

Maan Betjes, geboren 29 mei 2017

September 2016 had ik een positieve zwangerschapstest in mijn handen, jeej….! Onze zoon Noah is in oktober 2014 geboren, destijds was ik tijdens de zwangerschap al medisch, gezien ik in 2005 mijn bekken heb gebroken door een val van een paard. Achteraf een prima en normale bevalling van onze zoon. Na de positieve zwangerschapstest vroeg ik mij dan ook af of ik nu weer onder controle kwam van het ziekenhuis of dat het ditmaal via de verloskundige kon. Marieke is de vrouw van mijn collega, dus haar gebeld en haar precieze woorden waren: ‘je hebt bewezen dat je prima vaginaal kan bevallen (deze woorden vergeet ik nooit meer), dus dit kan via de verloskundigenpraktijk’ … en hierna: ‘kom je bij ons in de praktijk?’ 😉 Uiteraard Mariek… ideaal in Schagen en groot vertrouwen in Marieke. De praktijk heb ik als zeer positief ervaren, alle verloskundigen regelmatig gezien, wat fijn is omdat je niet weet wie er ten tijde van de bevalling dienst heeft. Allemaal even geïnteresseerd, goede controles, aandacht, kennis, weinig wachttijd, prima als zoonlief mee was, enz. Tijdens mijn zwangerschap nog wel enkele ‘bijzonderheden’ meegemaakt, doorverwezen naar het ziekenhuis voor een test op suiker (nee hoor, ik kom ‘gewoon’ zoveel aan tijdens een zwangerschap), stuitligging (door voetreflex is ze gedraaid) en uiteindelijk bijna 2 weken overgelopen (41 weken + 6 dagen bevallen). Dus volop gebruik gemaakt van de expertise van de praktijk… Na 2 x te zijn gestript is zondagnacht de bevalling gestart. Maandagochtend om 06:15 uur kwam Yvon bij ons thuis, ze wilde een wee zien (bleef uiteraard net uit) en uiteindelijk heeft ze voor de zekerheid gevoeld, ook haar woorden vergeet ik nooit meer, ze zei: ‘ik heb goed nieuws en minder goed nieuws’… (dit klinkt veel beter als: goed en slecht nieuws). Ik had 9 centimeter ontsluiting (jeej, dat ging ‘makkelijk’…), maar…. de weeën waren niet krachtig genoeg om te persen, enzovoort. Twee opties stelde ze voor en we hebben unaniem gekozen om direct naar het ziekenhuis te gaan. Gelukkig reed Yvon achter ons aan naar het ziekenhuis, rond 07:30 gesetteld in de kamer met weeën opwekkers erbij en om 08:07 uur is onze mooie dochter Maan geboren. Een vlotte bevalling waar ik voor teken… 😊
Nogmaals allen bedankt voor het zeer prettige contact en tot op de nacontrole!

Gr. Anne Reijne, Joris Betjes, Noah en Maan

Vive Sneekes 29-05-2017

Hoi hoi,

Hier ben ik dan eindelijk na 41,5 week. Mijn naam is Vive Sneekes en mijn papa en mama zijn Boy en Lucy.

Ze zijn erg trots en verliefd op mij, tenminste zo kijken ze de hele tijd!😉

Liefs Vive

Yamina Moulay 30-05-2017

Hier een foto van Yamina. Deze is 12 uur nadat ze was geboren genomen!

Iedereen bedankt voor de goede zorgen. Vanaf het moment dat wij bij jullie binnen stapten, voelde het vertrouwd! Wij zijn zeer tevreden over hoe alles is gegaan! Jullie luisterden goed naar ons en stelde ons gerust wanneer dit nodig was.

We zouden iedereen jullie verloskundige praktijk aanraden!

Groetjes,
Francois, Lisette & Yamina Moulay

Fien Jeijsman 15-05-2017

Meiden, ik wil jullie weer enorm bedanken voor het gerust stellen, het luisteren, de voorlichting en het begeleiden van en tijdens de zwangerschap en de bevalling. Fijn om met iedereen een klik te hebben. Yvon, bedankt voor het begeleiden van mijn bevalling. Top team waren we! Marieke, bedankt voor het luisterende oor! Rian en Karin jullie ook ontzettend bedankt! Wie weet tot ziens!!

Liefs, Marye Richard Luuk en Fien

Jill Ruijter 27-04-2017

Op 27-04-2017 zijn wij weer trotse ouders geworden van een mooi meisje Jill Ruijter! Bij onze eerste dochter Bo hadden wij gekozen voor Verloskundig Centrum NHN omdat wij van verschillende mensen positieve verhalen hadden gehoord. Bo lag in stuit dus werd de zorg uiteindelijk overgedragen naar het Gemini en is zij geboren via keizersnede, we waren super begeleid door VC NHN en daarom kwamen wij bij de tweede zwangerschap hier graag weer terug! De zwangerschap verliep goed, iedere keer keek ik weer uit naar mijn afspraak bij de verloskundige, er werd goed naar ons geluisterd als we vragen hadden en ik heb me bij iedere verloskundige erg op mijn gemak gevoeld. Vanaf 36 weken werden we weer overgedragen naar het Gemini omdat ik door eerdere keizersnede in het ziekenhuis moest bevallen. Met 39+2 wk op koningsdag werd onze lieve Jill geboren. De nazorg van VC NHN was wederom erg goed! En stel…. dat we nog een kindje willen komen wij hier zeker weer terug. Bedankt voor de goede zorgen!

Groetjes Harry, Kelly, Bo en Jill Ruijter

Hanna Dorsman 23-04-2017

Rian, bedankt voor je hulp tijdens de geboorte van onze Hanna! Je bent een topper. Alle andere meiden (ook assistentes Angela en Marion) wederom bedankt voor jullie kennis en enthousiasme. Ik zal jullie nog steeds bij iedereen aanbevelen!

Rian, veel geluk en succes in Medemblik!

Groetjes Marco, Moniek en knuffel van Hessel en Job!

Sam Hegeman 21-04-2017

Wij hebben ons vanaf dag 1 dat we bij jullie binnenkwamen welkom gevoeld. Met welkom bedoelen we dan ook in goede handen en een vertrouwde sfeer waar we alles konden bespreken over onze eerste zwangerschap. Daarnaast was er met iedere verloskundige of echoscopist wel een klik! Er kwamen zelfs leuke praatjes over wintersport voorbij.

Dames bedankt voor de goede zorg en de fantastische roze wolk die we namens jullie konden beleven (nog steeds met kleine Sam)!

Iris, Richard en Sam

Lenny Adrès Koning 1-5-2017

Op vrijdag 19 mei is onze zoon Lenny Adrès Koning geboren.

Met Marieke aan mijn zijde kijk ik terug op een prettige bevalling. Je positieve instelling en ervaring gaven mij vertrouwen.

Karin, Marieke, Yvonne en Rian hartelijk dank voor de zorg die ik tijdens mijn zwangerschap van jullie heb gehad. Ga zo door!!

Groeten Krista Koning

Fos de Vries 27-04-2017

Alsof het de normaalste zaak van de wereld is!!!

Ik zit mijn zoon Fos van 3 weken te voeden en bedenk ondertussen wat ik kan schrijven bij de foto die ik ga sturen. Ik vind het moeilijk want wat ga ik schrijven! wat kan je schrijven over iemand die midden in de nacht in mijn huis op d’r knieën de Playmobil van mijn oudste dochter zit op te ruimen en nog geen half uurtje later legt ze mijn derde kindje op mijn buik. Wat ging het snel, onverwacht thuis bevallen maar wat ging alles relaxed en wat was er een rust, mijn oudste dochter (6) vraagt aan haar vader als hij haar in ons bed op zolder legt, wie is die mevrouw, oh dat is de verloskundige die komt mama helpen met de bevalling, oh ok slaap lekker zegt ze en nestelt zich lekker in mijn bed en slaapt weer verder alsof het de normaalste zaak van de wereld is! Mooier kon Koningsdag toch echt niet beginnen! Lieve Marieke, Karin, Yvonne en Rian heel erg bedankt voor deze zwangerschap!!!

Fam. De Vries

Camila Herrera 27-04-2017

Prachtige dochter van Kimberly en Mauricio.

Mia Jelovcic 11-04-2017

Prachtige dochter van Angelique en Tomas.

Lindsey Resamenawi 11-05-2017

Zwanger van ons vierde kindje en graag wilde ik weer bij jullie 🙂 Voelde fijn en vertrouwd. We willen iedereen bedanken en in het bijzonder Marieke! Tijdens controles en de bevalling voelde ik me erg fijn bij haar en heeft ze me goed begeleid. Kijk naar alles fijn terug!

Groetjes, Bianca en Dempsey, Jayden, Jeremy, Liam en een Knuffel van Lindsey!

Manuel Gepkens 27-04-2017

Zeer tevreden zijn wij over Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord. We voelden ons direct thuis bij alle meiden die met veel enthousiasme hun werk doen. Altijd hartelijk en deskundig. Zowel tijdens de zwangerschap als de bevalling en in de kraamweek. Ik zou echt geen ander team willen!

Hartelijke groeten,
Jeffrey, Stephanie en Manuel

Jens Hageman 8-3-2017

Tijdens mijn vorige zwangerschap vier jaar geleden ben ik goed begeleid door jullie verloskundigen. De bevalling eindigde in een keizersnede, waardoor ik bij een volgende zwangerschap een medische indicatie had om in het ziekenhuis te bevallen.

Op 8 maart 2017 is onze zoon en broertje Jens middels een geplande “gentle sectio” ter wereld gekomen. De begeleiding tijdens de zwangerschap waren prima, m’n controles waren altijd goed en ik had weinig klachten. Ook de nazorg was goed, uiteindelijk heb ik alle 4 de verloskundigen gezien voor en na de bevalling. Bedankt!

Vriendelijke groet namens Roy, Monique, Levi en Jens

Joost Mors 5-05-2017

Voor de 2e zwangerschap gingen wij graag weer bij jullie!! Ook deze keer werden wij met alles goed geholpen en konden we met alles terrecht als er wat was.

Wij willen in het bijzonder Karin bedanken die ons heel erg fijn heeft begeleid bij de bevalling, heerlijk hoe rustig ze blijft. We kijken hier nog steeds erg fijn op terug!!

Jochem, Evelien, Laurens en Joost

Lot Ruijter 17-04-2017

Op 17-04-2017  zijn wij super trotse ouders geworden van onze dochter Lot Ruijter.

Lot is ons 1ste kindje. Tijdens de zwangerschap en bevalling hebben we de begeleiding van de meiden van Verloskundige Centrum Noord-Holland Noord als zeer prettig ervaren. Toppers!

Groetjes Jordy en Mariska Ruijter

Zoë Wood 13-03-2017

13 maart is onze kleine verrassing Zoë geboren! Wij zijn ontzettend blij hoe jullie ons als team hebben begeleid tijdens en na de zwangerschap. Adrian en ik hebben het op momenten best ‘pittig’ gevonden, jullie hebben ons hiermee op een hele zorgzame manier geholpen. Daar zijn we jullie erg dankbaar voor. Ook wilde ik nog even toelichten dat ik het waardeer op de manier waarop jullie Adrian hebben betrokken in het proces, terwijl hij geen Nederlands spreekt. Heel fijn. Ik heb echt een vertrouwensband gevoeld en dat voel ik nog steeds.

Nogmaals heel erg bedankt en succes met alles. Groetjes Adrian, Rosa & Zoë

Sef Töpfer 19-04-2017

Bij deze willen we jullie bedanken voor de goede begeleiding en voorlichting tijdens de zwangerschap en bevalling. Tijdens de controles en kraamvisites namen jullie de tijd voor al onze vragen. Ook was er tijd voor gewoon een praatje. Dit vonden wij erg fijn! Op 19 april is onze Sef geboren in het ziekenhuis in Hoorn. Wij hebben heel veel steun gehad aan Yvonne tijdens de bevalling. Haar duidelijkheid en rust zorgde ervoor dat wij met alle vertrouwen aan de bevalling begonnen. Wij kijken heel positief terug op het contact met het verloskundig centrum tijdens de zwangerschap en bevalling. Met een eventuele volgende zwangerschap komen wij graag terug bij jullie!

Bedankt voor alles! Roxan, Robert en Sef Töpfer

Jodie van Baar 7-04-2017

‘Op 7 april is onze Jodie van Baar geboren! Het is onze 2e dochter en we zijn top begeleid! Zelfs onze oudste dochter vond het er gezellig om mee te gaan op spreekuur 🙂 Namens ons aan alle meiden ‘super bedankt!’

Annemarie, Jurgen, Marin & Jodie

Jay Sleutel 13-03-2017

Verloskundige Centrum NHN heeft mij begeleidt tijdens mijn twee zwangerschappen en ik zou dit bij iedereen aanraden. Naast de centraal gelegen praktijk in Schagen, zijn het stuk voor stuk leuke, sociale en oprecht geïnteresseerde meiden die veel kennis hebben van hun vak. Bij mijn tweede zwangerschap, waarbij mijn dochter vaak tijdens de afspraak mee ging, gaven ze mijn dochter ook de nodige aandacht en betrokken ze haar ook bij de dingen dit ze tijdens deze afspraak doen. Al met al, een positieve herinnering aan deze mooie periode!

Angelina, Marc, Maxy en Jay