De zwangerschapstest is positief! Misschien wil je je het liefst meteen aanmelden bij een verloskundige, en waar moet je nu precies op letten met je voeding? Hoe zit dat met kraamzorg? En wat als je niet getrouwd bent? Wellicht ben je misselijk of voel je je juist helemaal niet anders. Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord staat voor je klaar.

Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je je aanmelden bij ons en een eerste afspraak maken. Je hebt hier geen verwijzing van je huisarts voor nodig. De eerste afspraak vindt ongeveer plaats tussen de achtste en de tiende week van je zwangerschap.

Als je vorige of een eerdere zwangerschap is uitgelopen op een miskraam mag je rond de 7 weken al langskomen om te kijken of deze zwangerschap intact is. Wij begrijpen dat je om deze reden extra bezorgd bent en je onzeker kan voelen.

Loop je om medische redenen bij de gynaecoloog onder controle en zoek je een verloskundige om je kraamperiode te begeleiden, dan mag je je ook bij ons aanmelden.

Heb je een kinderwens en wil je meer informatie over zwanger worden, dan ben je van harte welkom om een afspraak te maken.

Ben je ongepland zwanger en heb je hulp nodig bij de begeleiding van deze ongeplande zwangerschap, of twijfel je over het afbreken van de zwangerschap, dan willen we er ook graag voor je zijn.

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier of telefonisch bij onze assistente via 0224-215795. Na ontvangst van je online aanmelding krijg je een bevestiging op je e-mailadres. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een eerste afspraak.