Skip to main content

Van 15 april tot eind mei kunnen jullie mij, Sindy, tegenkomen in de praktijk. Graag stel ik me even aan jullie voor.

Ik ben Sindy, Verloskundige in opleiding en zelf mama van 5 mooie (oudere) kids. Sinds de geboorte van mijn oudste zoon is er een fascinatie voor het vak Verloskunde ontstaan. Toen mijn kinderen groter werden heb ik de sprong in het diepe gewaagd om mij om te scholen tot verloskundige. Inmiddels zit ik alweer in mijn laatste jaar en kan ik niet anders zeggen dan dat ik nog geen moment spijt heb gehad van mijn keuze.  Ik blijf het keer op keer een wonder der natuur vinden hoe een klein hoopje cellen zich in de loop der 9 maanden ontwikkelt naar een heel uniek mooi mini mensje. Ontzettend eervol dat ik daar als verloskundige (to be) als toeschouwer bij mag zijn. Hoe bijzonder om aanstaande ouders in het proces naar het (opnieuw) worden van mama en papa bij te mogen staan.

Heb je liever niet dat ik erbij ben tijdens een controle, bij de bevalling of bij een kraamvisite, laat het ons dan even weten, dan pas ik me daar uiteraard op aan. Tot snel!

Menu
Menu
Menu