Skip to main content

Joan Jorink-Borst

Wij werken samen met vaste echoscopistes in ons eigen centrum. Het voordeel hiervan is dat je op meerdere dagen van de week bij spoed gemakkelijk voor een echo kunt worden ingepland. Een ander voordeel is dat je hoogwaardige zorg dichtbij huis kunt krijgen, in een vertrouwde omgeving. Voor medische echo’s zoals de 20 weken echo hoef je dus niet naar een ziekenhuis te reizen. Onze vaste echoscopistes zijn: Joan  Jorink, Evelien Coppens en Maryse Hazelhoff Roelfzema. Meer informatie over het Echo Centrum.

Joan woont in Waarland en is na haar afstuderen begonnen als verpleegkundige O&G op de afdeling verloskunde in het NWZ Alkmaar, na meer dan 15 jaar daar gewerkt te hebben, is zij 3 jaar lang leidinggevende geweest op de kraamafdeling in het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn. Daarna kreeg zij de gelegenheid om zich om te scholen. In 2007 studeerde Joan af bij INHOLLAND en werkt sindsdien fulltime in de echoscopie. Vanuit STBN Utrecht werkte zij op meerdere locaties als manager en (senior)echoscopiste. Joan heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Joan is bij ons echoscopiste voor alle medische verloskundige echo’s en de pretecho’s.

Tevens beoordeelt zij collega’s uit heel het land, om de kwaliteit van de echoscopie naar een nog hoger niveau te brengen. Sinds de start van ons echo centrum is Joan bij ons werkzaam.

 

Terug naar teampagina
Menu
Menu
Menu