Skip to main content

Julia de Munck

BIGnr 19920319503

Mijn naam is Julia de Munck. Recent ben ik met mijn man en twee kinderen vanuit Leiden verhuisd naar de Kop van Noord-Holland. We genieten hier volop van de rust, ruimte en nuchterheid.

Op de middelbare school verwonderde ik mij al over het feit dat uit twee cellen een complete baby kon ontstaan. Deze bewondering ervaar ik nog regelmatig. Ik ben sinds 2017 afgestudeerd als verloskundige. Het mooie aan mijn vak vind ik dat ik toekomstige ouders kan begeleiden bij een belangrijke gebeurtenis in hun leven: het krijgen van een kind.
Belangrijk hierbij vind ik dat ouders de regie hebben. Ik zie het als mijn voornaamste taak om ouders volledig te informeren en te ondersteunen bij het maken van keuzes.
In 2019 heb ik mijn opleiding tot Lactatiekundige IBCLC afgerond. Hiermee kan ik ouders extra begeleiding bieden bij het geven van borstvoeding.

Terug naar teampagina
Menu
Menu
Menu