Suus Groen

BIGnr 19920319503

Lieve zwangeren en partners,

Mijn naam is Suus Groen, ik ben 33 jaar en werk sinds 2015 met veel plezier als verloskundige.

Ik ben geboren en getogen in Alkmaar, maar tijdens mijn studie ben ik verhuisd naar Haarlem en later naar Noordwijk. Na wat prettige omzwervingen ben ik nu samen met Robbert neergestreken in het prachtige Stroet waar voor ons een nieuwe fase begint: naast verhuizen en verbouwen ben ik in verwachting van ons eerste kindje samen.

Daarnaast heb ik het geluk hier in Schagen een nieuwe werkplek gevonden te hebben. Ik hoop veel voor jullie te kunnen betekenen. Ik geniet van mijn werk als verloskundige. Het vak is veelzijdig, betekenisvol, soms intensief en ontzettend dankbaar. Zorg mogen dragen voor een moeder en haar (ongeboren) kindje, daarmee draag je een grote verantwoordelijkheid.

Nu ik zelf ook zwanger ben en het proces van de ‘ andere kant’ meemaak, besef ik mij dit des te meer en groeit mijn liefde voor dit vak nog steeds.

Ik kijk er dan ook naar uit om jullie te leren kennen! Ik zal in eerste instantie ongeveer tot half juli in de praktijk werkzaam zijn. Na mijn zwangerschapsverlof ben ik dan aan het einde van het jaar weer terug.

Een lieve groet en tot snel, Suus

Terug naar teampagina