Skip to main content

Yvonne Reijnen

BIGnr 29918645603

Ik ben Yvonne Reijnen. Als jong meisje was ik hartstikke paardengek en op mijn 13e probeerde ik de beste zorg te bieden aan mijn pony die een veulentje zou krijgen. De buik op meten om te zien of ze goed groeide, welke voeding was het beste? Welke hoeveelheid beweging was nog goed voor haar? Vanaf toen wist ik het: Ik word verloskundige!

In de loop der jaren heb ik geleerd wat het vak verloskunde allemaal inhoudt en ben ik het eigenlijk alleen maar leuker gaan vinden. De afwisseling van spreekuurdagen en diensten, waarin weinig tot niets te plannen is en de mogelijkheid om een stel te volgen en te begeleiden van een positieve zwangerschapstest tot aan het moment waarop zij de zorg zelf vol vertrouwen kunnen geven aan hun kind.

Sinds 2017 maak ik ook echo’s, dit heeft mijn zorgverlening nog completer gemaakt en mijn werk gevarieerder. Ook vind ik het leuk om bezig te zijn met het verbeteren van de zorg rondom zwangerschap en geboorte landelijk en in de regio en om daarnaast bezig te zijn met praktijkzaken als het rooster maken en dergelijke.

In de begeleiding van jullie als aanstaande ouders probeer ik altijd te werken volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten, maar daarbij niet jullie wensen uit het oog te verliezen. Het is mijn doel om zo goed en veilig mogelijke zorg te leveren en aan te sluiten bij jullie wensen. En omdat iedereen uniek is, is dat altijd weer een leuke uitdaging.

Buiten mijn werk geniet ik van het wonen in de ruimte net buiten Schagen met mijn partner, dochter Jutta en zoon Sjors. Ik wandel graag met vriendinnen en leg graag een kaartje. En eens per jaar hoop ik een weekje te kunnen skiën. Dan maak ik echt mijn hoofd leeg!

Hopelijk tot snel in onze praktijk.

 

Terug naar teampagina
Menu
Menu
Menu