In het Echo Centrum werken met veel enthousiasme en kundigheid Joan Jorink en Deborah Mulder. Deze enthousiaste en geduldige echoscopistes zijn ervaren en hebben een scherp oog voor het maken van de mooiste plaatjes.

Joan Jorink-Borst is 50 jaar geleden geboren in Amsterdam. Maar opgegroeid in Waarland een dorp 10 km van Schagen. Na een paar verhuizingen woont zij al weer een lange tijd in Waarland met haar man Toon Jorink en hun kinderen Dieuwertje en Pepijn en met de hond Beau.

Na 15 jaar in het MCA gewerkt te hebben als verpleegkundige heeft Joan 3 jaar gewerkt als leidinggevende op de kraamafdeling in het Westfriesgasthuis in Hoorn. Na 3 jaar wilde zij wat anders.

In 2007 studeerde Joan af bij INHOLLAND een kreeg baan in Echo Centrum Den Haag en via STBN een baan in Amstelveen en Heemskerk, waar zij naast echoscopiste voor alle medische verloskundige echo’s ook manager van het screenings centrum Amstelland Meerlanden (SAM) en het Verloskundig Echocentrum Kennemerland (EMK) werd.

Deborah vervangt Joan in Schagen als zij op vakantie is of bij ander verlof. Zowel Joan als Deborah werken nog steeds bij het SAM& en het EMK en geven les aan stagiaires en beginnende echoscopisten. Naast alle medische echo’s ervaren zij het maken van de pretecho als een welkome afwisseling.

 

Joan Jorink

Echoscopiste

Deborah Mulder

Echoscopiste