Skip to main content

buskruit

Lieve (aanstaande) mama’s en papa’s,

Allereerst: gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Wij zijn Nina, Noor en Marieke, de auteurs van de inmiddels bestseller Buskruit met Muisjes (alles wat je (niet) wilt weten over het krijgen van een baby). Misschien hebben jullie al wel van ons gehoord, misschien nog helemaal niet en gaat er nu een wereld voor je open.

Wij zijn drie moeders van in totaal 10 kindjes. Deze kindjes zijn allemaal op een eigen manier verwekt, gedragen, op de wereld gezet, gevoed en zo kunnen we nog even door gaan. Wij hadden natuurlijk heel veel aan onze verloskundige, kraamverzorgster en vriendinnen, maar helaas kun je daar niet altijd een hot line mee hebben. Want wees nou eerlijk lieve mama’s: niemand weet van tevoren wat jullie precies te wachten staat en al helemaal als je er midden in staat, sta zit je soms met je handen in je (inmiddels uitgegroeide en ongewassen) haar. In ons boek vind je alle tips en weetjes die wij zelf destijds zo graag hadden willen weten. Tijdens onze workshop Buskruit met Moeders op woensdag 25 mei nemen we met jullie de belangrijkste zaken door, jullie mogen ons alle vragen stellen die je maar wilt en verder is het een avond vol gezelligheid. Wij zouden het gezellig vinden als je erbij bent!

Hopelijk tot snel, Nina, Noor & Marieke

De avond belooft heel gezellig te worden! Opgeven kan via Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord info@verloskundigcentrum-nhn.nl of 0224-215795

Na aanmelding ontvang je van Nina, Noor en Marieke meer informatie.

Datum: woensdag 25 mei
Tijd: 19.00-21.00 uur
Locatie: Spreekuur locatie Anna Paulowna, Dom. Pareaulaan 16 (Praktijk voor Fysiotherapie Groustra)

Menu
Menu
Menu