Skip to main content

 

12 MAANDEN ZWANGER is het sprankelende debuut van social media duo én beste vriendinnen Wil & Tien. Met dit taboedoorbrekende en realistische boek hopen ze zo veel mogelijk vrouwen te inspireren en te ondersteunen tijdens het moederschap – voor de geboorte en erna. Vanaf vandaag is het boek verkrijgbaar en wij mogen een exemplaar weggeven! Wat moet je doen? Ga naar onze Facebook pagina en like dit bericht en reageer met ’12 maanden zwanger’. Wie ga jij blij maken? Jezelf, je zus, collega, vriendin of wie dan ook!

Dankzij praktische informatie wordt stap voor stap omschreven wat er allemaal bij een zwangerschap en geboorte komt kijken. Alle relevante thema’s worden op eerlijke en nuchtere wijze aangesneden. Zoals: thuis bevallen of in het ziekenhuis? Wat moet er op de uitzetlijst staan? Hoe ziet een geboorteplan eruit en hoe ga je om met kraamvisite? Maar ook gevoelige thema’s komen ter sprake, zoals omgaan met een miskraam, zwangerschapskwalen, slapeloze nachten, de ‘zwarte’ wolk en een speciale pagina voor je vagina.

Naast praktische informatie die volledig up to date is, bevat het boek oefeningen, checklists en kwaaltjeskaarten. Daarnaast vertellen Wil en Tien met een flinke dosis humor en kwetsbaarheid over hun persoonlijke ervaringen. Hoe hebben zij hun zwangerschappen beleefd? Tegen welke problemen zijn ze aangelopen en wat hebben ze geleerd? Maar vooral: wat zouden ze graag willen meegeven aan moeders in spe?

12 MAANDEN ZWANGER is een eerlijk, open en onmisbaar boek voor iedere vrouw die moeder is of zich wil voorbereiden op het moederschap. Wil & Tien got your belly!

Over Wil & Tien

Willemijn van Lochem (1990) en Martine Heemskerk (1988) zijn twee beste vriendinnen uit Groningen. Willemijn is moeder van Jelle en Gijs, Martine is moeder van Maik. Ze zijn vooral bekend van de website www.2wmn.nl en het Youtube-kanaal Wil & Tien. Met maandelijks 130.000 unieke bezoekers op de website en ruim 52.000 abonnees hebben ze een groot bereik en trouwe fanbase.

 

Praktische informatie:

12 MAANDEN ZWANGER – Willemijn van Lochem & Martine Heemskerk. € 29,95 ISBN 978-90-829178-0-2. Vanaf vandaag verkrijgbaar via de boekhandel of www.wilentien.nl.

 

Menu
Menu
Menu