Skip to main content

Lotte komt ons team versterken!

Mijn naam is Lotte de Haan, ik ben 24 jaar en ben een geboren en getogen kaaskop.
Ik houd erg van reizen en heb inmiddels al wat leuke landen bezocht. Tijdens mijn opleiding ben ik ook 2 maanden in Zambia (Afrika) geweest om te werken in een lokale kliniek.

Verder vind ik het leuk om te koken en kan ik altijd een goede reden bedenken om aardbeien te eten. Daarnaast kan ik heel goed keihard (vals)meezingen met allerlei soorten muziek. Bij voorkeur in de auto of onder de douche. Na mijn afstuderen heb ik in de omgeving van Hoofddorp gewerkt, maar toen er de mogelijkheid kwam om in mijn “eigen” omgeving en in deze leuke praktijk te gaan werken, was mijn keuze snel gemaakt.

Vanaf mei zal ik het gezellige team van Verloskundig centrum Noord-Holland Noord komen versterken.
U kunt mij de komende tijd tegen komen tijdens het spreekuur, bevallingen en kraamvisites.

Ik kijk uit naar uit u en uw kindje te ontmoeten!

Menu
Menu
Menu