Skip to main content

fiets

Op de fiets…

Het is al ruim 11 jaar geleden maar ik weet nog zó goed hoe het was om voor de eerste keer met ons kind op de fiets te stappen! Ik had er reikhalzend naar uit gekeken notabene! De eerste maanden van zijn leven, hebben we vooral heel veel gewandeld, elke dag even samen naar buiten, maar toen hij eenmaal stevig kon zitten, lag de wereld aan onze voeten! Mijn stoere mountainbike werd ingeruild voor een degelijke fiets waar kinderzitjes op konden. En voor ik het wist was het zover! Kind voorop, windschermpje ervoor en fietsen maar. Na alle in verhouding korte wandel rondjes, konden we nu lekker kilometers maken. Samen zingen en kletsen op de fiets en door de ogen van je kind naar de wereld kijken. Ik kijk er echt met heel veel plezier op terug! Na 3 kinderen en vele kilometers verder heb ik mijn stalen ros ingeruild voor een nieuwe hippe fiets. Het kinderzitjes tijdperk is voorbij, snif… Maar wat heb ik ervan genoten! Angela

In samenwerking met Bike Totaal Boersen in Schagen mogen wij een Bobike mini fietszitje in de kleur zwart, grijs of wit weggeven.

De Bobike ONE mini is een volledig nieuw kinderzitje voor op de fiets met een modern, slank, Nederlands design. Het dubbelwandige ontwerp en het kleurvaste materiaal maakt het tevens een heel duurzaam en veilig kinderzitje. In plaats van een kussentje, is voor de Bobike ONE gekozen voor een comfortabele zitting van waterafstotend materiaal. De schouderriemen zijn zacht en comfortabel. En de voetsteuntjes verstel je eenvoudig én zonder gereedschap. Uiteraard voldoet de Bobike ONE aan alle geldende veiligheidsnormen voor kinderzitjes.

Wil jij kans maken op een Bobike fietszitje? Reageer dan met Bike Totaal Boersen Bobike mini en dan je gewenste kleur (zwart, wit of grijs). Maandag 28 maart maken we de winnaar bekend.

Menu
Menu
Menu