Skip to main content

Verhaal van een zwangere n.a.v. ons 10-jarig bestaan

M’n gevoel zei al misschien wel zwanger…

Thuis een test gedaan en ja wel het gevoel werd bevestigd. We zijn blij en enthousiast! De volgende stap was om contact te leggen met een verloskundige. In Schagen had je toen  de keuze uit verschillende praktijken. Tja welke kies je dan? Van een vriendin goede berichten over Solita haar praktijk gehoord. Haar gebeld en tot onze verbazing wilde de assistent gelijk dat we een afspraak gingen inplannen terwijl het nog zo pril was!

De eerste afspraak was spannend. Samen heen en maar hopen dat je geen bekende tegenkwam want dit was nog echt even ons geheimpje. Gelukt, geen bekende gezien!

De keer daarop krijgen we een echo en vanaf dat moment voel ik mij ook echt zwanger. We hebben duidelijk gezien dat er een nieuw leven groeit!

De praktijk bestaat uit drie verloskundige en met alle drie krijgen we controle afspraken. Dat is heel fijn want zo leer je elkaar kennen en heb je een vertrouwd gezicht bij de bevalling.

Zo voorspoedig de zwangerschap verliep zo moeizaam de bevalling gaat. Maar de dienstdoende verloskundige wijkt niet van mijn zijde en is echt een grote steun tijdens de bevalling en ook zeker na de kraamtijd is er nog alle steun en begrip en dat voelde zo fijn!

Inmiddels is dit 8 jaar geleden en zijn er na onze zoon nog twee meiden geboren uiteraard ook met de hulp van deze geweldige verloskundige praktijk.

Van harte gefeliciteerd met jullie 10-jarig jubileum en  op naar de volgende 10!

Menu
Menu
Menu