Skip to main content

Week van Zorg en Welzijn Dag 1

Week van Zorg en Welzijn 2019

De Week van Zorg en Welzijn is weer van start gegaan, een week waarin je mensen een kijkje kunt laten nemen in je bedrijf. Wij doen dat door dagelijks wat te schrijven over ons werk. Ik trap af! Vorige week realiseerde ik me dat ik al 9 jaar werk bij Verloskundig Centrum Noord-Holland Noord en nog iedere dag ga ik met ontzettend veel plezier naar mijn werk. Er wordt weleens gevraagd ‘wat doe je dan precies’. Ik ben samen met mijn collega Miranda, het eerste aanspreekpunt aan de telefoon of op de praktijk, we schrijven nieuwe zwangeren in, beheren de agenda, doen de administratie, organiseren informatie avonden, bijhouden van de websites en social media en nog veel meer. Geen dag is hetzelfde! Er zijn verdrietige momenten waarbij wij als assistentes aan de zij lijn staan en meeleven en gelukkig heel veel mooie momenten. Zoals onlangs toen we een mail kregen van iemand die nu, na een aantal miskramen, zwanger is, dat maakt me ontzettend blij. Omdat je het iedereen zo gunt! Na zoveel jaar heb ik verschillende stellen terug zien komen bij een tweede, derde of vierde kind en dat is zo leuk. En bij sommige stellen is hun kinderwens vervuld en sluiten zij een tijdperk af. Dan is het jammer dat je elkaar hier niet meer tegenkomt. Ik hoop in ieder geval nog lang te mogen werken in deze fijne praktijk met geweldige collega’s. Lieve groet, Angela Praktijkassistente

Menu
Menu
Menu